Sziasztok!
Sz_Kata!
Én totál hülye vagyok, valahogy átsiklottam a Híradós infódon délután és nem néztelek meg
De a honlapon rövidítve olvastam a riportot és egy mondatodat
Rejo!
Hú, tényleg alattomosan rövidültél meg, így az ember még figyelni sem tud magára. A lényeg, hogy most már tudsz róla és a dokid is figyel Rátok
Nem lesz semmi baj!!! Pihenj
Tamesz!
Örülök, hogy Rólatok is hallani
Klassz, hogy legalább már az egyik AFP eredmény megnyugtatott, hidd el nem lehet baj a másikkal sem!
Gyere gyakrabban!
Tűzmanó!
Én sem ajánlom Neked az 1 személyes alapítványit. Sokkal jobb, ha van melletted valaki, ha tapasztalt, ha nem, de legalább támogatjátok egymást. Én második szülésemnél is szeretnék az alapítványiba menni, mert nagyon jó volt, külön fürdő, WC. Anno 2004 decemberében 4000 Ft volt egy éjszaka, de nekem minden pénzt megért. Ja és én most másodjára sem mennék 1 személyesbe!
Az engem is zavart, hogy nem lehet előre lefoglalni a szobát, de logikus, hisz csak a jó Istenke tudja ott fenn, hogy mikor fogunk szülni
Talán csak programozott császárnál...
Kata!
Most hogy ennyien írják a talit, lehet, hogy csak lenézek Marcival, letolom a sejhaját, aztán bekukkantunk, és tolom tovább. De még sok víz lefolyik addig a Dunán!
A muskátlikra kíváncsi vagyok ám! Már akartam kérdezni, hogy a Hidasihoz lemész-e, de akkor gondolom így már nem. Én minden nap gyönyörködöm a sajátjaimban, olyan szépek
Mind a futó, mind az álló. Nagyon jó, hogy segítettél megtalálni ezt a kertészetet
Angol muskátliról nem hallottam, ki tudja miért nem ajánlja a kertészetek. Kíváncsi vagyok rá.
Hungarocell hányás
Szegény blökik
Melyik utcában is laktok?
A keményedést, ha tényleg az van, valahogy rögtön rácsodálkozik az ember lánya, hogy "Na, ez az!!!". Igazán akkor tudod lecsekkolni, hogy tényleg keményedsz, ha hanyatt fekszel és szabályszerűen kicsúcsosodik a méhed a hasadból és kemény, mint a kő. Nekem kb. 1,5 hónapja volt éjszakánként egy-két fordulásnál, de azóta abbahagyta. A húzódás, szúrkálás az biztos, hogy a növekedés miatt van, ugye Nálad meg duplán kérik a helyet a csemeték
Marcinál volt olyan, hogy néha úgy tudott helyezkedni, hogy a fejével elnyomott valami ért és rendesen lezsibbadt a lábam. Lesznek még cifra dolgok, amik ránk várnak
Tényleg, Ti terveztek még babócát az ikrek után?
Tina!
Bergon babakocsikat néztetek? Nekünk is az van és mi nagyon szeretjük. Mi a különösen sz@r érdi utak miatt vettük, nagyon klassz terepjáró kerekes változatot és emellett nagyon strapabíró. Én csak ajánlani tudom
Kórházi látogatás: sok igazság van abban, amit Krisszi írt, hogy a túrónak hiányzik az ember lányának szülés után a szobába áramló látogatók özöne.
A Péterfyben én 2 személyes alapítványi szobában voltam, de még néha ott is zavartak a szomszédom látogatói. Annak ellenére, hogy elég méretes volt a szoba. Na azt el sem merem képzelni, hogy a többi, normál szobában, ahol tudomásom szerint 3-4 anyuka is el van "szállásolva" a babájával milyen fennforgás lehet.
Ketteske mostanság sokkal lustibb, kevesebbet mozog. Persze tudom, hogy Õ sem rúghatja szét mindennap a ház oldalát, de jobban esik, amikor szétszakad a hasam és úgy rugdos
Mindjárt kényelembe helyezem magam és rákoncentrálok, hátha beindul
Biztos kihagytam valamit, de hát kismama agyam van
Mindenkinek jó éjszakát és sok puszi: Melinda (25+6)