Új privát üzeneted érkezett!

Ja,ma addig böngésztem,amíg megtaláltam ezt a Jónás bácsit,erre a hónapra 21-27-ig írja a termékeny napokat...az még jó messze van,addig békén hagyjuk 1mást???heheh ez csak rossz vicc!!!
Puszó
Meli

Kép Kép
meli1118

Lányok valamit szeretnék kérdezni tőletek. Szóval ki tudja lehet, hogy most összejött a baba, mert még nem jött meg, bár nincs viszonyítási alapom, mert ugye rendszertelen a ciklusom. Ma vagyok a 30.napon, múlt hónapban meg 35 napra jött meg, ezért még annyira nem reménykedem. Na de mostanában néha érzek kis szúrást a pocimban, olvastam, hogy ez a babásodás jele is lehet. Más tüneteim viszont nincsenek esetleg még annyi, hogy bővebb a hüvely váladékom. Ha esetleg a szúrkodás a terhesség miatt van akkor az a beágyazódás jele? Vagy mitől szúrkod? Még egy kérdés: a terhességi tünetek mint pl. mellfeszülés, hányinger stb. legkorábban mikor jelentkeznek?

Hoppá!
A Napsugár Óviban vagyok. Azért sok sok sok sok sok sok druuuuukkkk, hogy ne jöjjön a piri.

Nst
vikike_

Vikike,a hődet mérted?Mondjuk engem a múlt hónapban minden becsapott,magas volt a hő 12 npig,émelyegtem,gyenge és fáradt voltam,34 napja volt a ciklusnak...aztán megjött...ezzel nem azt mondom,hogy neked nics baby,csak azt,hogyha nagyon erősen akarod,a tested becsaphat...én is nagyszerű terhességi jeleket produkáltam...
Szerintem várj még egy hetet,aztán tesztelj..Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Bea!
Dundi gyerek voltál?

Vikike!
Így 4 év távlatából nem volt vészes,akkor lehet,hogy nem ezt mondtam volnaKép

KépKép
takido

Vikike, n is ma vagyok a 30. napon.Nekem mostanában 31 naponta jött meg, de a múlt hónapban 37re. A szúrkálás sokaknak a tünete babásodáskor. Állítólag- sajnos szeméyesen még nem tudom megerősíteni- a cicinél oldalt, a pocinál, meg lejjebb szúrkál.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Tényleg vicces volt!Kép
A szurkálás lehet a terhesség jele!KépA mekkfeszülésre már nem is emlékszem,hogy mikor kezdődött,mert nekem minden mensi elött szokott fájni!!Nálam hányinger annyira nem is volt,hanem émelygés!De az viszont a mai napig kisér!!KépA szúrkálásra visszatérve az lehete a punidnál is a hasadnál is!Nincs kedved egy tesztet csinálni??Ha igen,mindenképp reggeli első pisiből csináld!!ha halvány is lesz,már az is SZUPER!!!KépVagy még várd mag azt az 5 napot!!A hüvelyváladék nekem is VOLT!!KépAz is lehet jó jel!!Én még azt is észrevettem,hogy csak úgy becsusszant Apa kukija!Bocs,de ezt másképp nemtudtam leirni!!Majd,ha még valami eszembejut megirom!A reggeli hőmérsékletedet mérd!!ha 37 feletti,vagy közeli,az is már JÓ jel!!KépNekem csak a 45.napon mutatta ki a teszt!És max.35-37 napra mindig megjött!Remélem segitettem valamit!!Kép

Kép
bea27

Vikike, már meg is találtalak az iwiwen. Biztosan te vagy az! K-né K. V, igaz???

Kép

Kép

hoppá

Igen,Dóri!!Miért??Kicsinek a sok anyatejtől jó kis husi voltam,aztán az szépen lement,ahogy elkezdtem járni.És 17 éves koromtól ahogy elkezdtem a nemi életemet élni már vékonyabb lettem.Normál méretekben.Nem gebe,hanem normális!Dehát én alacsony vagyok.A magam 155-160 centimhez 50-53kg között ingadozom.Ugye irsz holnap sms?KépMegyek!!!!!

Kép
bea27

Hoppá, igen az én vagyok, bejelöltél?

Nst
vikike_

Vikike! Bejelöltelek az iwiwen ismerősnek, ha nem vagy itt, akkkkkoris elmondom Kép

Kata

Kép

Kép

hoppá

A hőmet még nem mértem, majd reggel megmérem, a teszttel is várok még, majd jövőhét szerdán tesztelek ha addig nem jön meg.

Nst
vikike_

Hoppá!
Nekem is volt barnázás,az lehet a beágyazódás jele isKép

Bea!
Mindenképp üzenekKép

Vivike!
Nekem is így volt,hogy 35 napos volt a februári ciklusom(28-31-hez képest).És a köv.-ben elég későn mutatta ki a teszt,igaz elég későn volt pé.m is.Ha tudod,hogy mikor volt pé.-d akkor könnyebb kalkulálniKép

KépKép
takido

Vikike,én is bejelöltelek a wiwen!!Már annyira elegem van a wiwből egyébként,alig működik...még jó,hogy ez csak a gondom...azt hiszem lányok búcsúzom,holnap egész napos vagyok!!Mindenkinek jó éjszakát,Meli

Kép Kép
meli1118

Vikike!
Én is megpróbállak megkeresni az iwiwenKép
Sajna arra már én sem emlékszem,hogy mikor kezdődött a szurkálás.Ha majd lesz kicsivel több időm,visszaolvasom,mert írtam ide,abból ki tudom számolni,hogy hányadik napon kezdődött.

KépKép
takido

Még egy utolsó szó:most vettem észre,hogy ma vagyok KÖZTETEK egy hónapja!!Mindenkinek pusz
Meli

Kép Kép
meli1118

Meli!
Ez már komolyKépmiket nem veszel észreKép

Vivike!
Jelöltelek az iwiwen.
Képzeld,csak 13 nap van köztünk,vagyis mi majdnem egyszerre fogantunkKép

KépKép
takido

Bea!
Segítenél nekem is? nekem a Jónás meg van. A másik módszerben tudsz nekem segíteni!
Köszi

Kép
nika04

Látjátok, Vikike még alg volt itt, máris tele van ismerősökkel. Engem már vissza i igazolt Kép Bü-bűűűűűűű Kép

Kép

Kép

hoppá

Visszaigazoltam mindenkit az iwiwen, de jó nekem ennyi ismerőst egyszerre:-).

Takido, én is szeretek fallabdázni nagyon le lehet izzadni tőle, sőt motorozni is szoktam csak engem a párom visz, most voltunk motoros túrán is Orfűn. Nagyon szupi volt, 11 motoros.

Na elköszönök, megyek szépeket álmodni:-) puszi mindenkinek és köszönöm a segítségeket majd jövök ám még:-)

Nst
vikike_

Micsoda hasonlóságokKép
Én is elköszönök,majd holnap jelentkezem,bár hosszabb időre majd csak a doki után.

KépKép
takido

Mire ide értem,mindenki lelépett?!Én majd elalszom és hányingerem van.Ha most vagyok terhes akkor fejbelövöm magam...

Vikike
Kellenének az adataid,hogy betudjalak tenni a táblába.

Jó éjszakát mindenkinek
Kép

málna2162

Na én is így jártam. Mire elaludtak a gyerekek, és ráérek senki sincs ittKépKépKép

Na akkor jó éjszakát mindenkinek.Kép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Na tegnap délután jó aktívak voltatokKépKép

Vikike, üdv. közöttünk. Jó kis csapatba csöppentél bele.

Hoppá, remélem mégsem jön meg Neked, csak a beágyazódásnál barnázol.Kép
Viszont egyik szülésznő ismerősöm azt mondta , hogy ugy nem lehet teherbe esni, hogy a nő van felülKépKép
A Nők lapjának van egy honlapja, ahová a lányok asztrológusnak is írtak, na ott olvastam a pózokról, és gyermekgyártáshoz ott is a hagyományos módszert ajánljákKépKépNő alul...
Nálunk sem könnyű ezt megoldani, mert sok a súlybeli különbség.Ráadásul jártam már ugy, hogy apa elfelejtkezett magáról és annyira nyomta a tüdőmet, hogy hangot sem bírtam kiadni magamból...

Ja, még egy érdekesség ezt is szülésznő mondta a gyerekek abban a napszakban születnek, amikor megfogantakKépKép
Az én fiam tényleg délután fogant ill. született, de engem indítottak.
Viszont a burok magától repedt meg.

Na most ennyi voltam, majd ha lesz már itt valaki jövök:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea,
ilyen jó smaylie-ket itt találhatsz:
http://www.iconbazaar.com

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ja, még a tegnapi témátokhoz szeretnék hozzászólni, "slamposság" gyerek mellett.
Na ugye nekem már 2 van, de amire én akartam mindíg jutott időm.
A kicsi hasfájós volt, éjszakánként volt, hogy alig aludtunk, mindíg úgy vártam a reggelt. Rengeteg rejtvényt fejtettem akkoriban, ezeket persze éjszaka. Gyerek a kezemben és ugy.
Áprilistól járt Adri oviba, mindíg én mentem vele. Ráadásul nekem jogsim sincs, de minden megoldható, ha akarja az ember és elég rugalmas.

Ha este csak 30 perc jutott magamra akkor annyit osztottam be "lazításra".
A párom ebben mindíg partner volt, és az alatt ugy kienged az ember, hogy felemelt fejjel várja a következő éjszakát.

Bocs, ha hosszú volt:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!
Ezt a csúcsforgalmatKép
Ma biztosan nem lesz senki, mert én tudok jönniKép
Nika: kerestél, köszi megvagyok, csak ügyintéztem hüjje önkormányzatbaKép Bele is fáradtam.
Hoppá: figyelsz nagyon, köszi, hogy észrevételezted Málnánál a cklusomat!Kép
Málna: néked pedig köszi, hogy ilyen lelkiismeretesen vezetsz minketKépKép Előfordulhat, hogy ez a hónap sikerült? Hűha!
Vikike: üdv. köztünk, nagyon jó, hogy ránktaláltálKép
Bea: tegnap végre a régi voltál, most megnyugodtam, hogy nem rázol le minketKép
Mindenkinek nem tudok válaszolni, de millió puszi nektek!Kép
Andi

Andi
candi

Jó reggelt Mindenkinek!

Most jövök tüdőszűrésről. Nem is tudtam, hogy már nem küldenek senkinek értesítőt.

Vikike!

Üdv köztünk!
Vendég

Szia Candi én most vagyokKépKépKép
Később már nem annyira, mert udvar, altatás, főzés, és kedvencem:vasalás.
Ez a mai terv, azért még próbálok bekukkantani.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Candi!
Képzelheted én meg mindennap velünk dolgozok az önkormányzatokkal Kép(

Hoppá!
A poziciókról valahol azt olvastam, hogy a hátulról történő pozició is nagyon jó a fogamzásra.

Takido!
Ha visszaértél helyzetjelentést kérünk.

Kis_Plutó!
Jó munkát!

Ma reggel ismét mértem a hőmet, s 36,9 volt. Lehet, hogy nekem is, mint Cosmonak az első 3 nap hőemelkedésem van. Majd kiderül.
Most már én is hőmérőzni fogok. Egyébként még mindig csak barnácska van itt. Jó lenne már túl lenni rajta, hogy újra dolgozhassunk az ügyön.

A könyveket ma megnézem ebédszünetben.

Kép
nika04

Nika,
én is azt olvastam, hogy a legnagyobb esély a teherbeesésre a hátulról pozicióban van, mert így még az is nagy valószínűséggel terhes lesz akinek hátrahajló méhszája van!
Vendég

Sziasztok!
Cosmo
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=55&cid=21866
Kismama ruhák!

Puszi mindenkinek megyek tanulni mert holnap vizsga és nem tudok semmit!!!Kép
Ha véletlenül megjelennék itt akkor zavarjatok el!!Kép

málna2162

Jó reggelt Kép

Hüha, jó sokat csevegtetek nélkülem, alig gyöztem visszaolvasni Kép
Vikike, üdv közöttünk. Mi 5. hónapja próbálkozunk.
Meli, mikor jön az új autó? Ma vagy holnap?
Én a pózokról annyit olvastam, hogy minél mélyebbre tud apa hatolni, annál biztosabb a fiú, mert a fiúkat nemzö kiskatonák a gyorsabbak. Mi csajok a lassan járj, tovább érsz elvét követjük Kép
Gabi, jó munkát! Pele hogy van?
Málna, jó tanulást! Miböl vizsgázol? (Persze erre csak késöbb válaszolhatsz! ... Kép )

Musz

KépKép
muszkuru

Gyors visszaolvasás után egy kicsit írok is.

Olyan jót sétáltunk a kicsivel. Lennt voltunk a pataknál, hát olyan jól esett ebben a napos időben. Kijöttek a kisbarátjáék is, ugyhopgy jó volt.
Viszont még ma semmit sem tudtam csinálniKépKép
ugyhogy engem is zavarjatok el gépközelből, mert főznöm kell, meg lenne egy csomó dolgom, én meg legszívesebben lefeküdnék a kicsi mellé aludniKépKép
Na lépek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

De jó végre idejutottam, eddig szórakázott a netemKép
Plútó: engedj a kísértésnek egy kis pihi nem árthat és a munka sem rohan el, sajnosKép
Málna: okosodj, holnap drukkolok!Kép
Cosmo: már látom este mindenki mivel fog kísérletezniKép
Muszkuru: mi van veled, hogy vagy?Kép

Andi
candi

Takidoról valaki tud valamit?

Candi
én is próbáltam láttam, hogy a másik topikban érdeklődtél.Kép

Kis_Plutó!
irigyellek én nem tudtam kimenni még kajálni sem így a könyvnézés is elmarad ráadásul megyek ma angolra 16:30tól 18:30ig Kép((

Kép
nika04

Nika: most estig nem eszel? Én már elájultam volna, ilyenkor szokott Takido fénypostával küldeni buktátKép Én csak sajtostésztát tudok postázniKép

Andi
candi

Nika: most estig nem eszel? Én már elájultam volna, ilyenkor szokott Takido fénypostával küldeni buktátKép Én csak sajtostésztát tudok postázniKép

Andi
candi

BocsiKép

Andi
candi

Szia Andi, köszönöm jól vagyok, tartom magamat a hóeleji fogadalmamhoz Kép
A sajtostészta jöhet Kép Délben ebédeltem, de már azon töröm a fejemet, mit halásszak ki a snack-automatából...
Takido azt mondta orvoslátogatás után jön csak és beszámol. De azt nem tudom pontosan mikor megy, csak azt, hogy ma délután.
Cosmo, nálunk az üzemorvosnak le kell adni a tüdöszürös papírt. Ha nem adnak, akkor mit füz le a dossziémba???
Feltettem a kedvenc esküvöi képünket a profilomba. Úúúúgy irigylem Nektarint, hogy királylány lehet Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Szia!
Candi!
Jöhet a sajtostészta ma úgyis gyümölcsnapom van. Ki kell bírni.

Muszkuru!
megleslek én is úgy élveztem a dolgokat. tényleg ez az ember életben alegszebb nap.

Remélem 20 év múlva s így gondolom Kép)

Kép
nika04

Újra itt, ma szabin vagyok (és holnap is) már eddig bejártam a fél várost!

Málna,
köszi a kismama ruha tippet! Puszi érte!

Muszkuru, miután voltál tüdőszűrön, már odaadják az eredményt, csak "meghívót" nem küldenek tüdőszűrésre, mint ahogy régen küldtek.
Áttettem a fogfehérítést 19.-ére, mert 2 hét múlva kiderült, hogy nem fogok ráérni.
Úgyhogy előbb megyek, mint Te. Ha másnap protézissel jövök fel a netre, akkor inkább te már ne menj el... Kép Kép Kép
Vendég

Cosmo, kíváncsian várom az élménybeszámolót!
Csak megússzuk a protkót, én csak érzékenységre számítok. Neked mondták az ELMEX gél-t, ami segíthet? Én rákérdeztem, ajánlják a következö napokra.

Nika Kép Kép Kép
20 év múlva melyik esemény van: arany?ezüst?bronz? vagy milyen lakodalom?
Mindegy, végülis ráérek még utánajárni, csak a 3. évünket tapossuk házaskéntKép

Musz

KépKép
muszkuru

Cosmo: mi szépet vásárolgattál?
Muszkuru: tudtad, hogy a nyuszik is hátulról csináljákKép?
Nika: hetente egyszer tartasz gyüminapot?

Andi
candi

Muszkuru: Nem mondták a fogkrémet, de majd rékérdezek és veszek! Köszi, hogy mondtad!

Candi: Vettem szép répát, zellert, karalábét, petrezselymet, tejfölt, sajtot, sonkát és egy gyönyörű mosóport! Kép
Vendég

hihihi
Ezt nem tudtam, a mi nyúlgyerekünk egyedül van Kép
Bár ha jobban belegondolok, más pózuk nagyon nem is lehet Kép
Pl misszionárius Kép na ebbe ne is menjünk bele Kép

Cosmo, patikában tudod venni, a fogzománc újraépítésére találták ki, egy héten 1* kell vele fogat mosni, de nem kell kiöblíteni, ja és lenyelni nem tanácsos... Bár nekem néha sikerül, és még itt vagyok Kép
Én akkor szoktam használni, ha túl sok narancsot, vagy föleg grapefruitot ettem és érzékennyé váltak a fogaim. Egy éjszaka alatt rendbe jönnek töle

Musz

KépKép
muszkuru

Újra mennem kell. -> Praktiker.

Ha van egy kis időtök gyönyörködjetek a következő honlapon olvashatókban.

http://www.delusive.hu/?p=sitemap

ez a kedvenc "szépségszalonom" csodákat tudnak művelni az emberrel.

Szombaton megyek hozzájuk végleges szőrtelenítésre.

Ha a honalpon olvasható kezelések közül bármelyiken gondolkodtatok eddig, akkor nagyon melegen ajánlom őket, nagyon korrektek és Budapesten ezek a dolgok nálunk a legolcsóbbak.

(van szülés utáni has kezelés is)

puszi Mindenkinek! Kép
Vendég

Muszkuru!
Nincs semmilyen lagzi csakúgy írtam egy X évet.

Candi!
Igen heti egyszer tartok gyümi napot natúr joghurttal. Szerdán tornázok este 8:15ig aztán már nem eszek csak iszok + másnap gyümit+ 2 joghurtot natúrt.

TAkido hol vagy?

Kép
nika04

Cosmo: tényleg jók az árak, majd számolj be milyen a hatása a szörtelenítésnek, én is gondolkodom rajtaKép Azt hittem nőcis cuccos túrát tettél ma Kép
Muszkuru: mennyi idős a nyuszikád? És mi a neve?

Andi
candi

A nyuszi neve Muszkuru, Nyúlgyerek, vagy Sir (ször) Ördög (vedlik a drágám) - viselkedéstöl függöen Kép
Egy éves múlt most tavasszal, és decemberben költözött hozzánk egy menhelyröl, valakinek a tavalyi megunt húsvéti nyuszija lehetett Kép

Cosmo, az árak tényleg jók, de vajon tényleg és igazából végleges?

Viszont csajok, azt olvastam az oldalukon, hogy terhesen nem ajánlott!
Szóval most passzolok, amíg nem tudom, milyen eredményt hoz a mindennapos akció elméletem Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Csak egy gyors beköszönésre jöttem,köszi,hogy hiányoltok,és gondoltok rám.
1 óra múlva már(16.20) a dokinál leszek,ugyhogy készülődök is.Utána mindenképp jelentkezem,addig is jó cseverészéstKép

Takido

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?