Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ez a könyv téma engem is érdekelne.Az utolsó kettő(4-ből,amit Cosmo felrakott)nekem is megvanKép
Szoktam sms-ni Beával,tegnap azért nem jött,mert nagyon fáradt volt.

Málna!
örülök,hogy végre itt vagy,hiányoltunk ámKép
Tényleg csodaszép a kertetekKép

Kis_Plutó!
Holnap megyek dokihoz 16.20-ra.

Nektarin!
Nagyon irigyellek,én is olyan vagyok,hogy nem szeretek középpontba lenni,de ott valahogy nem zavart,nem éreztem magam zavarbaKépÉs tényleg azon múlik minden,hogy ti jól érzitek-e magatokat.A miénk nagyon jó buli voltKépMinden percét élveztem,de sajnos nagyon gyorsan telt az idő.

Nika!
KépSajnálom
Ha nem erősödik a vérzésed,akkor még van esélyKép
Köszi a könyvtippet,majd utánanézek.Te milyen boltban vetted?

Meli!
Jó erőgyüjtést a következő hajráraKép
Azért a babaprojectet nem hanyagolniKép

Muszkuru!
Gratulálok a bolhák feletti győzelmedhezKép
A kaja dolog tényleg vicces,és én sem bánom,hogy nem az van,hogy mindent kívánokKép
Bár egy kicsit mintha javult volna az étvágyam,és kezdek rájönni,hogy mitől.A doki azt mondta,hogy szedjek elevitet(vagy más vitamint, mindegy)de elég 2-3 naponta.hát én 3 naponta szedem,és szerintem ez fokozza az étvágyam.

Anyusziszi!
Tényleg sokat érnek az ilyen barátokKép

Hoppá!
Rajtad a világ szemeKép
Merre vagy?

Takido

KépKép
takido

Bocsi,nem akartam 2x elküldeni.

KépKép
takido

Igaz az, hogy ha megvan a gyerek akkor az anyukának akár 1 hétig sincs ideje hajat mosni?

Múltkor felmentem egy volt kolléganőmhöz babalátogatóba, 7 hónapos a kislánya.

Olyan zsíros volt a haja, hogy facsarni lehetett, azt mondta nincs ideje hajat mosni.

Nekem ez egy nagyon furcsa!
Nem hiszem el, hogy nincs valakinek 5 perce hajat mosni! Persze nem kell 1 órán keresztül fazonra szárítani, sőt ha jó az idő a lakásban még megszárítani se kell, turbánnal a fejen is lehet fél órát közlekedni.
De kifejezetten odahajolni a kád fölé és bevizezni, besamponozni és lemosni az tényleg 5 perc és máris igényesebb az egész nő. Ráadásul neki rövid haja van.

Én sose leszek ilyen az tuti. Ha hazajön a férjem a munkából akkor ő pesztrálja egy picit a babát és nem igaz, hogy nem lesz 5 percem leöblíteni a hajam.

Nyilván nem lesz időm fodrászhoz, kozmetikushoz menni és a körmön se lesz kilakkozva egy jódarabig, de hogy valakinek még hajat mosni se legyen ideje az számomra nonszensz, mert ezzel az erővel akkor mondhatja, hogy még lezuhanyozni sincs ideje.

Elhiszem, hogy óriási kötöttség a baba, de úgy gondolom jónéhány igénytelen kismama lustaságból is emögé burkolózik.
Vendég

Takido!
még nem vettem meg csak gondolkodom rajta.
Én a Várjuk a babát fogom megvenni Málna jó tanácsára.

Pénteken kéne tombolnia ennek a drága Mikulásnak ha nem fog, akkor csinálok tesztet.
Azért holnap reggel is megmérem a hőmet.
Gondolunk rád holnap.

Candi!Hoppá!Bea!
Merre vagytok?

Kép
nika04

Cosmo
Igazad van egy kismama akkor is legyen igényes.
Azért ez tényleg gáz...
De azért az tényleg nehéz amikor mondjuk a gyerek hasfájós az első időben és mondjuk csak a karodban hajlandó aludni.De nem kell hogy hasfájós legyen.Egy ilyen picinek alegfontosabb hogy állandóan érezzen!Akkor aztán tényleg nem jut időd semmire.Máté augusztus elején született.Szeptemberben olyan meleg volt ,hogy meglehetett dögleni.Igaz,hogy van a házban klíma de nem mehet állandóan egy 1 hónapos gyerek mellett.Nem aludt szinte semmit csak ordított ,én már annyira kész voltam a fáradtságtól,hogy egész nap csak hánytam.Volt hogy arra a fél másodpercre nem tudtam letenni,hogy levegyem a pizsim.És csak délben amikor elszenderedett mert úgy elfáradt akkor tudtam átöltözni.
Más az amikor valakinek van segítsége.Nekem a szüleim dolgoznak,a párom szülei meghaltak.Teljesen egyedül vagyok és teljesen egyedül kell megoldanom minden problémámat.A vásárlástól kezdve egészen a fodrászig.Nem könnyű de megcsinálható.Ja és mellette tanulok is.
És a hajmosásra is jut időmKép

málna2162

Látod Neked sikerül.

Természetesen én se arra gondoltam, hogy egy frissen szült anyukának mindig legyen belőve a haja és szépen sminket arca, frissen manikűrözött körme, mert tudom, hogy ez egy darabig szinte lehetetlen.

De szerintem a fürdés és hajmosás az alap higiénia és nem tudom elhinni, hova valakinek szülés után nincs heti 2x5perce hajat mosni.

Sajnálom, hogy minden problémáddal egyedül vagy.

Nekem ebből a szempontból mázlim van, mert a férjem reggel 8:00-11:00-ig van bent a cégénél, utána hazajön minden nap (most is, pedig még nincs baba) ebédel otthon, alszik egyet és 14:00-17:00-ig visszamegy a cégéhez megnézni a dolgozóit.

Szóval majd csak napi 2x3 órát kell "kibírnom" a babával egyedül.

Ezen kívül az anyukám 3 percre lakik tőlünk, apukám vállalkozó, bármikor el tud jönni segíteni, mert nincs "munkaideje", arról pedig már nem is beszélek, hogy az anyósom és az apósom a szomszédünk, ha el akarok ugrani valahova, csak átadom majd a babát a kerítésen. Kép
Vendég

Cosmo, Köszi a fogas tippet! Már régóta tervezem, csak egy kicsit sokallottam, így már jobban hangzik. Bár nem kávézom, és vörösborozom, de sokat nevetek, szóval szééép fehér fogakat szeretnék Kép

Amit a hajmosásról írsz, tényleg így van. Nem egy kismama barátnömtöl hallottam ugyaneztöő hat hét tényleg túlélötúra.
Jövö héten megyek egy barátnömhöz babalátogatóba, jót mulattam a lánya névváltozásán: születéskor Hajnal Lili, aztán átmódosult Lili Bárónövé, és mostanában Mohácsi Veszedelemnek hívják Kép Kép Kép
A kiscsaj most 7 hetes Kép

Dóri, az Elevit tényleg fokozza az étvágyat. Ha jól tudom, a B vitaminnak van ilyen alattomos hatása...

Málna, megvan a ruhaszárítód ? Kép

Az elsö könyv, amit én megvettem: Libby Purves - Hogyan ne legyünk tökéletes anyák...
Nem pont a Kismama magazin rózsaszín stílusában, de életszerüen - és viccesen mesél az anyaságról. Nagyon jól szórakoztam Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!

2 hét múlva kaptam időpontot, igaz, hogy még nincs szülinapom, de megcsináltatom most a fogaim. Én se dohányzok és nem kávézom, de imádok nevetni és sajnos nem valami fehérek a fogaim, örülök, hogy most féláron van, mert teljes áron nem hiszem, hogy megcsináltatnám. Ráadásul már láttam az ismerősöm fogain, hogy tényleg nagyon szép fehér lesz!

A babanapló egy nagyon jó "könyv".

Hétről-hétre le tudod írni a súlygyarapodásid, az érzéseid, a vizsgálatokat, van helye a saját fotódnak hétről hétre hogyan változol és van hely az ultrahang képeknek is amit bele tudsz ragasztani. Annyira aranyos! Még annak is van kihagyva hely, hogy a baba születése után a karszallagját beleragaszd.

Anyukám vette nekem Húsvétra.

Lapozzatok bele ha könyvesboltban jártok, szép emlék, igazi összefoglaló a terhességről, jó lesz 10-15 év múlva visszanézni nekem és a gyereknek is!
Vendég

Cosmo, akkor lehet, hogy összefutunk? Én 24-én megyek

Én egy dossziét tervezek nyitni, az összes ilyen cuccnak, leletek, fotók, ilyesmi. Abban szabadabban ragaszgathatok és írogathatok, mint egy előre nyomtatott könyvben.
Az én logikám tuti más, mint a szerzőé Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

mostanra sikerült végigolvasnom benneteket. Sajna én a munkahelyemen nem igazán babanetezni, mivel a gépemre bárki rálát, aki bejön az irodánkba, a főnököm pedig mögöttem ül.....

Takido, miért is van rajtam a világ szeme? Azért mert holnap kellene megjönnie? Hát igen, jó lenne, ha nem lenne.... Amiket érzek - néha érzékenyek a cickóim, a hasam sokszor keveset fáj- meg ilyesmi, nem merek semmit komolyan venni, mert vagyok annyira hipochonder, hogy bármilyen tünetet tudok produkálni. De azért amikor pisilni megyek, minden alkalommal összeszorul a gyomrom, na vajon megjött? Még nincs jele, de holnapig bármi lehet.

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Muszkuru, 24.-én mikor??

Egyszerre egymás mellett 2 székben csinálják, lehet, hogy együtt fogunk ülni? Kép

Még csak kontrollra mész vagy már fehéríttetsz is?
Vendég

Kata, küldöm a gólyát Kép
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Cosmo, 17 órára megyek
én türelmetlen vagyok, mindent azonnal akarok, szóval egyben fehéríttetek is
túl sok elökészítés nekem nem is kell (szerintem), rendszeresen járok dokihoz (fogkö, polírozás, stb.)
azt mondták, megcsinálják az elökészítést, és utána rögtön a fehérítést is.
Te is 24-én ???

Musz

KépKép
muszkuru

Köszi, Muszkuru, aranyos vagy, de inkább majd kb 2 hét múlva küldd, ha addig meg nem jön...

Ez a fogfehérítés nagyon szuper. Nekem sem túl fehérek a fogaim, de nem tudom elhinni, hogy az én fogaimból fehéret csinálnak!? Én vettem a DM-ben fogfehérítőt 1300 Ft-ért, álítólag azis jó, de nekem kb hét múlva nagyon érzékenyek lettek a fogaim hidegre, melegre, úgyhogy abba is hagytam.
Málna, a táblázatban a Candi utolsó mensije május 5, tegnap írta nekem.

Kata

Kép

Kép

hoppá

Muszkuru,

nem, másnap Kép Én is utolsónak, mert dolgozom és reggel se jó nekik, mert állítólag csak 12:00-től fehérítenek!
Majd meséld el milyen volt!

Hoppá,

ilyen szereket én is próbáltam, eredménytelenül Kép Ebben bízom, mert láttam már ismerősön az eredményt! Kép
Vendég

Hajrá Hoppá!
valakinek áprilisban is befutónak kell lennie.

én megértelek ez a legrosszabb az egészben.
Reménykedés az utolsó pillanatig. Szorítunk.

Én most éltem át elöször a csalódást, de nagyon megviselt. Ezt nem gondoltam volna. Remélem a következő ennyire nem fog.

Most már az a baj, hogy semmi nem fontos csak a baba s én is látom a terhes anyukákat stb.
tudom nem szabad görcsösen akarni az eszem tudja a szívem nem.
Kezdek függő lenni. Segítség.

Kép
nika04

A segítség itt van: mi mindannyian egymásnak. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Nekünk kisírhatod magad, ha valami fáj, megoszthatod a jót, együtt örülünk vagy sírunk. Ez a jó.

Tudom, milyen függőnek lenni, csak "nézz" Kép rám. Ha akarom, ha nem mindig ez jár a fejemben.

Én már kezdek immunis lenni a "már megint megjött"-re, de pár nappal ezelőtt elkapott a hév, és reggel is, meg délelőtt is sírtam Kép

Be is írtam ide ezeket, de aztán arra gondoltam, nem akarom, hogy rossz kedvetek legyen, inkább kitötöltem. Ráadásul a kolléganőm, akinek már van egy 1,5 éves fia, mondta, hogy most kellene, hogy megjöjjön neki, és még sehol. Csinált egy testet, neg. lett. De ők MOST nem akarnak babát, mert most fognak nekiállni építkezni. Murphy, hogy terhes lesz. (lehet, hogy már az, csak nem tud róla).

Kata

Kép

Kép

hoppá

Nika, Hoppá!

Bár mi még nem próbálkozunk, de a várakozás arra, hogy próbálkozhassunk, már az is borzalmas. Ez még üresebb idő! Még csak nem is próbálkozhatunk az oltások miatt. Olyan messze van még augusztus vége!

Ti már mind babások lesztek Kép mire mi még csak nekiállunk! Kép
Vendég

Köszi lányok!
tudom, hogy rátok számíthatok.
Ha azt mondják nem szabad görcsösen akarni, de lehet másképp kérdezem én.
Inkább abbanhiszek, hogy amit nagyon akarunk az összejön így lesz a babával is nem hiába a topik címe is ez 2006-os év a mi évünk.

Hajrá!

Hoppá!
A szex-el vigyáz nehogy elkövesd azt a hibát amit én no alul.

próbálj meg meditációs zenét hallgatni nekem az segítet a munkahelyre is elvittem. Elteri a figyelmedet.

S máskor a bánatodat is oszd meg velünk. Hátha tudunk segíteni

Kép
nika04

A szex-szel nem lesz baj, a férjem "kicsi" pocikája miatt mindig én vagyok felül Kép Kép Kép

Többiek hol vagytok???

Kata

Kép

Kép

hoppá

Málna!!Tiltakozom!!!!!Kép
Már rég elmultam 5 hetes!!!!
És már 7 is!!Azért,mert mostanában nem jövök sűrűn az idő még nem állt meg!!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!
Csatlakozhatom hozzátok? Olyan jó olvasni benneteket.

Nst
vikike_

Sziasztok!

Most értem haza,képzeljétek,ma nyilt nap volt a Veszprémi kórház szülészetén.El is indultam Anyukámmal,kb.16.45-re értünk oda,hát kiderült,hogy csak 14-16-ig volt,vagyis sajna lekéstükKép

Hoppá!
Én nagyon bízom benne,hogy nektek most sikerültKép
Sokat "dolgoztatok"érteKép
A szex témához.Én ugyebár,mint utóbb kiderült,a terhesség következményeként nagyon beszükültem.Ekkor 1v,2 hetes lehettem.Azóta szerencsére változott a helyzetKép

KépKép
takido

Szia Bea!
De jó,hogy itt vagyKép

Vikike!
Persze,hogy csatlakozhatszKépÜdv közöttünkKép
Most jön a szokásos,írj magadról légyszi!Kép

KépKép
takido

Helló Dóri!!Kép
Mi újság???
Nembirom ezeket a napokat!!KépMég jó,hogy ma szabadnapos vagyok!!Mert igy délután tudtam 2 órát aludni!!KépOlvastam,hogy Óriáska,meg az összes baba csak a 12.héttől eszi azt amit a Mamija!!Kérdeztem is a Párocskámtól,hogy akkor most nullás diétán van szegényke??Ez a fránya fogmosás még mindig nem megy!!KépSajnos a húsevős téma sem.Pedig régebben 1 naot sem tudtam elképzelni húsi nélkül!!Ma meg a krumpli levest kivántam meg!Ettem is 2 tányérral.KépMikor mész holnap??Kép

Kép
bea27

Akkor most sikeresen csatlakoztam:-), köszönöm.
Mi hat hónapja próbálkozunk, de sajnos még nem jött össze a babóca:-(! Nagyon nagyon szeretném már, annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a babánk. A sógoroméknak már van kettő gyönyőrű kislányuk, na hát nekik villámgyorsan összejött az első meg a második is. Egyébként egy óvodában dolgozom mint dadus, most éppen négy évesekkel vagyok körül véve. Azt tervezem, hogy jövőre jelentkezem fősulira, ovónő szeretnék lenni.

Nst
vikike_

Bea

Bea?!Ki az a Bea?!Lányok ti ismertek Beát?!Réges régen volt egy Bea aki mindig itt volt és sokat írt,de mostanában...Bea?!Majd gondolkodomKép
Kép

málna2162

Elveszett,amit írtamKép

Bea!
Sajnálom,hogy ilyen rosszul vagyKépNálam szerencsére nem ilyen rossz a helyzetKépA leveseket én is nagyon kívánom mostanában,persze nem ilyen egyszerű a helyzet,mert pl.szombaton főztem palóc levest,vagy 3 tányérral ettem,azóta meg rá se tudok nézniKép
Holnap kaptam időpontot 16.20-ra.Nagyon várom,de kicsit izgulok isKép
A fogmosáskor mit érzel,rosszul vagy a fogkrémtől?

KépKép
takido

Vikike!Kép
Üdv.itt köztünk!KépHat hónapja???Az nem semmi!!Viszont,ha nem jön össze még 6 hónapig /de miért is ne jönne össze!/Akkor ajánlanám az Uh-ás megfigyelést!Ilyenkor a peteérésedet figyelik meg.Nekem elég szimpi megoldásnak tűnt anno!Bár nekünk nem igy jött össze a babó,de ha májusig nem jött volna össze,akkor TUTI elmentem volna ilyen UH-ra!Hány naposak a cilusaid?Rendszeres?

Kép
bea27

Vikike!
Akkor már több közös pontunk is vanKépÉn is 25 vagyok,és óvónőként dolgozom.Az hogy babát szeretnénk meg evidens.Igaz,én az első nehézségen túl vagyok.
Megkérdezhetem,hova valósi vagy?

KépKép
takido

Kép

Vikike
Kép

Kép(Bea;Takido)
Ha voltatok az orvosnál küldjétek el hogy hány hetesek vagytok.

málna2162

Málna!!Két hét múlva megyek Dokihoz!!És,ha jól mondta a múltkor,hogy akkor voltam 5 hetes,akkor most nyilván 7 hetes vagyok!KépSőt!!Ha megyek a Dokihoz akkor 9 leszek!!Vagy ez igy nem törvényszerű??Lhet,hogy a Doki többet fog mondani??Mert az hétszentség,hogy nemvagyok fiatalabb!!Kép

Kép
bea27

Nem kötekedni szeretnék,de át kéne javitani 28-ra az életkoromat is!!Sajnos már nemvagyok 27!KépÖreg vagyok már!!Kép
Szóval Málna!!Mi van veled??Derekad??Hátad??
Mikortól is kezdhettek el próbálkozni?Kép

Kép
bea27

Bea
nem rendszeres a ciklusom, tavaly novemberben hagytam abba a fog.gátlót azóta elég rendszertelen a ciklusom, egyszer jól megszivatott, nem jött meg egy teljes hónapig már kezdtem reménykedni, hogy terhes vagyok aztán elmentem dokihoz(ultrahang stb.) azt mondta, hogy csak hormonzavar és felírta a proverát, hogy azt majd meghozza a vérzést, aztán úgyis lett, azóta szerencsére már magától megjön csak rendszertelen

Takido
székesfehérvári vagyok, nem volt nehéz a fősuli?

Nst
vikike_

Azt a mindenit!!Néha beugrik azt máris reklamál!Kép
Te ma ilyen vagy:Kép

Drága szivem!
Minden rendben,olyan vagyok mint fiatal korombanKép
Jövö hónapban elmegyek az orvoshoz hamár most így alakult.Csak,hogy rámnézzen hogy minden okés.Aztán megbeszélem vele,hogy kihagyjuk a júniust is,vagy mindent bele alapon húzzunk bele.Írtam egy csomót(veled ellentétben,na most megkapod hogy ilyen ritkán jösszKép)meg raktam fel képeket Máté ördög mohácsi veszedelemről.

málna2162

Egy kis FÉREG????

Kép
bea27

ZÖLD KIS GENYA FÉREG MI??????Kép
Szép.....................!Kép

Kép
bea27

kukacos...

málna2162

Jaj!!Tudod,hogy szeretelek!!Csak piszkállak!!Ha már Te is!!!Én nem vagyok Doki,és mégis aztmondom,hogy HÚZZATOK MÁR BELE!!!Mondjuk jó,Ti előnyben vagytok,mert van egy szuper kisfiatok!!Ez szemétség!!Ha nekem kislány lesz összeházasitjuk Õket???Kép
A fogmosásnál öklendezek!!/Biztos nevet a Málna!!/Te kis gonosz!!/Nevess csak!!!!Kép
Komolyra forditva a szót,annyira öklendezek,hogy könnyes lesz a szemem!!KépIgy tegnaptól leröviditettem a fogmosást fél-max.egy percre!!
Úr Isten!!Jövőhéten Fogdoki!!Már úgy unom!KépDe nagyon jó Doki nem fáj a fogam sosem.

Kép
bea27

Sziasztok,
Vikike üdv Kép Én is fehérvári vagyok Kép Merre laksz? Van (már) nődokid? Ki az?

Sajna, valószínű, hogy holnap megérkezik piroska, mert már jeleket küld... Kép Kép Kép

Kata

Kép

Kép

hoppá

Hopá!!És ugyan milyen jeleket küld????
Elmondanám,hogy nekem is havis tüneteim voltak,és.............!7 hetes terhes vagyok!!Kép
Málna!!Megijedtél,mi???Kép
Félted a fiadat???KépNyugi!!Ha lány lesz szép lesz!!KépKiskoromban én is szép voltam!Az már más téma,hogy már CSÚNYA vagyok!!Kép
Visszatérve a kiskoromra,van egy olyan kép,hogy belevagyok b..va a járókába,és nemlátok ki a háj közül!!Jól irtam,hogy HÁJ??Vagy irjam angolosan??HI!!KépVicces kedvemben vagyok!!Sirás lesz a vége!Viszont lassan lépnem KÕ!!!!

Kép
bea27

Hoppá!
Tök szupi, hogy te is fehárvári vagy, van még valaki rajtunk kívül ebben a topicban aki szintén fehérvári? A Lövölde úton lakom a férjemmel albiban, bár már remélhetőleg nem sokáig mert most szeretnénk lakást venni, szintén a Lövöldén vagy a Deák Ferenc u.-ban. dr Tar Zoltán a nődokim egyenlőre.
Drukkolok azért, hogy mégse jöjjön meg!!!!!!!!
Nekem nem szoktak elötte jeleim lenni, úgy megjön, hogy észre sem veszem

Nst
vikike_

Jól láttad!Kép
Lehet kapni gyógyszertárba valamilyen fogkrémet amit kimondottan ilyen esetekre ajánlanak.Itt olvastam a babaneten,de már nem emlékszem.Lehet hogy a hőmérőzőknél!
Majd meglátjuk mit mond az orvos.A gyógyszerek miatt nem szeretném elsietni

málna2162

Vikike!!Nekem is rendszertelen VOLT a mensim,ezért éltünk azzal a 3vagy 4 féle módszerrel amit alkalmaztunk is,és BEJÖTT!!Na jó!!Nem örülök annyira itt,mert a végén még nekem is megjön!!KépNem merem még magam beleélni,majd csak a 12.hét után ÖRÜLÖK felhőtlenűl!!Addig BÁRMI történhet!!!Kép
Segitsek valamibe neked??Hétvégén megnézzek neked két féle módszert??Azért akkor,mert most mennem kell,és nembiztos,hogy holnap jövök!!Na??????????????Kép

Kép
bea27

Vikike, más ninc, aki fehérvári, csak mi ketten. Nekem a Gyuranecz a dokim, szerintem nemsokára megyek hozzá. Melyik oviban vagy?

A jelem: a barnás cucc. Kép Kép Nem pedig pociszúrogatásKép (de az is van néha, de lehet, hogy csak beképzelem... Téééészta hülye leszek...)

Na megyek lassan a férjemhez, mert hiányol...
(de azért még egy kicsit várok. Sőt, bekapcsolva hagyom a babanetet, néha kisluttyanok, rákukucsolok, hátha írtatok... Jé, már függő is vagyok...

Kata

Kép

Kép

hoppá

Fetrengjél csak a nevetéstől!!!Én miért nemtudok ilyeneket küldeni???Lehet,hogy azért,mert a Málna barátnőm nem segitett benne,csak elküldte e-mail-be???De.hogy onnan merre tovább.........!Mindegy!!Kapsz Te is majd Tőlem olyan smiley-ket,hogy "belezavarodsz"!Kép
Dóri!!Holnap nembiztos,hogy jövök IDE,de ird meg sms-ben,hogy mi volt KÉRLEK!!!!!Kép

Kép
bea27

jobb egér gomb,mentés másként.Kép

málna2162

Bea
Köszönöm a segítséget, igen légyszi nézd meg nekem. Előre is köszi.

Nst
vikike_

Sziasztok!!
Vikike,isten hozott!!
Hoppácska,ne legyél elkeseredve,még bármi lehet holnapig!!Egyébként,amit írtál fentebb,az tényleg Murphy:az unokatesóméknak éppcsak megszületett Lorina,máris becsusszant a köv.babó...nem védekeztek,mert szoptatott,nem sejtették,hogy bejöhet...elvetette...a tesója 3 éve próbálkozik,túl vannak 3 beültetésen...és semmi.Mondta,hogy ilyen az élet,ők meddők,a tesója meg elveteti..de nem tudta volna akkor megszülni...most fognak hozzá a második projektnek és amilyen mázlisták előttem fog szülniKépsírni lenne kedvem a gondolatra...
de nem csüggedünk,lányok,ez az év mindenképp a miénk!!

Dóri,természetesen nem hanyagolom el a babyprogramot!!De eldöntöttem,hogy enm stresszelek!!Jöjjön,aminek jönnie kell!!
Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

JÓ!!!Kell nekem egy utolsó mensi első napja!!Ez egy olyasmi korong amilyen a nőgyóknak van,és mutatja a term.napokat.A másik meg a Jónás Módszer.Ez meg a születésednapján amilyen volt a csillagállás azt az esélyt mutatja meg minden hónapban!!Illetve,hogy mikor vagy termékeny!KépESZERINT a módszer szerint.Viszont azt már most megmondom,hogy ezek a napok nem lesznek egyformák,vagyis a két módszer nem vág össze!!Küld el nekem a nevedet /TELJES/szül óra,perc,nem nagy gáz,ha az idő nincs meg.ENNYI!!!Péntekre max.megnézem!!E-mail-em:bea27@citromail.hu

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?