Új privát üzeneted érkezett!

Gigi!
Válaszoltam!!!Kép

Anita
Kép
Kép
péknéanita

anita,
visszamailtemKép
Vendég

Gigi!Én is.

Többiek, hol vagytok?
Sehol senki?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Ancsa!
Most olvastam vissza a leveledet. Örülök a tegnapi estédnek, szorítok neked. Kép Gondolom, már alig várod azt a napot, hogy késsen. Én is így voltam vele.
Most nem tudom én is hogy számoljak, 38. napra jött meg (!). Ilyen még soha nem volt, max. 31 nap, de olyan is ritkán volt.
Ilyenkor is kb. a félidőt kell figyelni? Vagy talán most visszaáll (ha hagyom)?? és utána számoljak, vagy csak vágjak bele, azt' majd összejön.....
Benita
benita

Benita:
Nem tudom nekem mindig 35 napra jött meg és ezt az orvosom hosszúnak találta. Ezért adott gyógyszert. Nagyon bízom benne, hátha....
Bár én már csak az UH-nak hiszek, volt már pozitív tesztem és a baba meg sehol...Kép
Na, de csak bízzunkKép
Anita
4-ig dolgozom addig tudok jönni. Az estémet még nem tudom, hogy alakul, ha tudok még benézek.

Anita
Kép
Kép
péknéanita

cicmerák

Dejó!!! Nem is láttam még ennyire tisztán!!!
Köszi Cic!
Vio

Kép
vio

Koszi Cic,
ez nagyon szupi!!!

Pa!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Izgulok...KépKép

Kép
Vendég

Gyugyi... hát ez tényleg izgalmas!
Nekem is megy fel... valakinek van esetleg egy olyan görbéje, amiből aztán terhesség lett??? Dobja fel!!! Köszi! Nagyon kezdő vagyok, de az a piros szaggatott vonal mit jelent??? Segítsetek már!!!
vioKép

Kép
vio

Sziasztok!

Tud-e valaki valamit arról,hogy ha nem voltam rubeolás és bárányhimlős sem, akkor gondolom kapok majd oltást, de akkor mennyivel csúszik a babaprojekt?
Du-tán megyek dokihoz, am biztosan megmondja, csak már nagyon izgulok.
Üdvözlettel
kis_meske

Cic
köszi, ez az oldal tényleg tuti Kép, én is belenéztem, ilyet még nem láttam. Fantasztikus életképek!! :o Kép :o

Benita
benita

VioKép
Ez a 13 évvel ezelőtti görbém, ebből sikeredett a lányom.Kép
4 adatot töröltem utólag, így berakott pé-t. Ha minden mérést figyelembe vesz, akkor anovulációs görbét ad a wunschkind. Pedig nem az volt!Kép

Kép
Vendég

Gyugyi, köszi! Az enyém egész máshogy néz ki..

Kép
vio

Meske! Nem feltétlenül kell, hogy oltsanak! Hát nem tudom. Én rózsa nem voltam, de az ellen meg már oltják a gyerekeket, nagyon valószínűtlen, hogy elkapd. Viszont a bárány.. pont most tombol. És az oltás nem szól egy életre, és 7 ezer forint.
Hogy csináltad, hogy eddig nem kaptad el?!
Vio

Kép
vio

Vio, szerintem jó ez a görbe. Várd ki a végét. Látom tényleg 2 nappal előrébb vagy, mint én.

Tegnap nagyon görcsölt a hasam, rendesen éreztem a peteérést. Még dolgoztunk tegnap egy kicsit a gyerkőcön, remélem, most összejön. Már nagyon várom. Csak sikerüljön.Kép
Hány nap után kell 37 fölé emelkednie a hőnek a pé-től számítva? Ha tudja valaki írja meg. Köszi!

Õzi! Te 2 dimenziós Uh-n voltál, hogy ilyen korán láttad dobogni a babád szívét? Néztem akkor,5 hetes és 5 napos voltál.Ugye?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Lányok!Kép
Semmit nem akarok elkiabálni, mert még bármi történhet, de....
teszteletem egy halovány két csíkosat!!!!!
Vendég

Gyugyi! Kép Kép Kép Kép
MUTASD MÁR! Kép De örülök Kép
cicmerák

CicKép
Megpróbáltam lefotózni, de olyan halvány, hogy nem látszik a képen.Kép
Majd péntek reggel tesztelek még egyet, remélem az már erősebb lesz. Izgulok nagyon. Még nem merem elhinni...
Vendég

Gyugyi!!!!

Jujj, de izgalmas!!!!Kép

Türelmetlenül várom a pénteket!!!Kép

Megy a drukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++ +++

Velem semmi különös, beszedtem a Norcolutot, most várom a havit. Aztán ClostyKép

Pussz Mindenkinek!
Kavics
(40 cn.)-(ez a cn.= ciklus nap száma, én ki szoktam írniKép)
Vendég

Jó, de akkor korán gyere Kép Kép Kép
Milyen tesztet csináltál?
cicmerák

gyugyi,
halovány csík is csíkKépKépKépde azért még nem gratulálokKép

meske,
én pl bárányhimlős nem voltam és kaptam oltástKép2 db 6 hét különbséggel és a második után 3 hónap a min.amit várni kellKépde én mondjuk csak most oltattam be magam mert az elsőnél úgy voltam vele hogy úgysem megyek gyerek közelébeKépde most hogy egy van és hazahozhatja így már más....rubeolás meg voltamKép

vio,
óriási tévhit amit a virológus csaj a tv-ben nyilatkozott hogy 5 évente újra kell oltani a bárányhimlőtKépgyerekorvosunk is mondta hogy baromság és ha megnézed a www.baranyhimlo.hu -n ott is olvashatod hogy nem tudják hogy kapott szárnyra ez az alaptalan pletykaKép

gigi
Vendég

CicKép
Pregimax Plusz a neve. Lógatós tesztcsík. TESCO-ban csak ez volt. (A második halvány csík azonnal látható volt, a kontrollcsík csak később jelent meg.)
Milyet vegyek péntekre?
Vendég

Gyugyi! Én a lányommal így voltam, hogy annyira halvány volt, hogy észre sem vettem először. Aztán 3nap múlva már sokkal erősebb volt a csík...
Anita! Én úgy tudom, a lényeg az, hogy mikor már meg kellene jönnie, akkor legyen 36,8-37 körül (valakinek több), és ha nem jön meg és hőemelkedésed marad, akkor szinte tuti, hogy terhes vagy. Nekem tegnap is és ma is 6,6 volt. De még van időm. Az a baj, hogy ha nekem 28 nap után még nem jön meg, akkor akár 35 nap után is megjöhet, mert 31-35 naposaim vannak. De ha hőemelkedésem lesz, akkor tuti csinálok tesztet a 35. nap előtt....Kép
Én egyébként Gabrielt és Medi-labot szoktam venni!
Vio

Kép
vio

GyugyiKép
Két oldalon szurkolok,oksi?Kép
Sztem ha már ma kimutatta, pénteken akármelyik csikozodni fogKép
Vigyázz magadra és gyere a hirekkel!Kép
Puszi
Vendég

Szoval senki nem tudja, mi a görbémen az a 2 egymást keresztező csík???
Vio

Kép
vio

VioKép
A vízszintes az átlaghőt jelöli, a függőleges a pé-t. A DPO pedig a pé-től számított napok.
Vendég

Sziasztok!

VIOKépKép
Ehhez sajnos nem értek, de annyit talán tudok, hogy PÉt rakott. Ott volt a PÉ!
De menj be a hőmérős topikba ott megmondják a csajok, nagyon értenek hozzá. Fogamzás-hőmérőzés (az alsóba menj be, mert kettő van egymás alatt). A lányok segíteni fognakKép
Ha Krisztának (Okr) lesz egy csöpp ideje (ti. tanul), ő meg tudja pontosan mondani.
Vendég

Én is Gabrielt ajánlanám Kép De tök mindegy már, csak csináld meg Kép Lehet azért lett a mostani halvány, mert nem reggeliből csináltad meg.
cicmerák

Gyugyi, Kavics, köszi! Akkor a pé előtti nap szokott leesni a hő, ugye? De izgi, gyerekek! És annak is feljebb megy a hője, aki nem terhes? Csak aztán leesik, mikor megjön? Én így tudom...
Ez a terhesség kimutatása vérvételből már annyira korán megmondja! De kinek csinálják ezt meg?
Vio

Kép
vio

Huh lanyok, ez aztan termekeny nap volt a szo minden ertelmeben!

Gyugyi,
Juj de izgi!!! A halvany csik az csik!!! Tesztelj reggeli pisibol es azonnal gyere!!!

Benita,
Aranyos vagy, koszi! Menni fog neked is, latod nekem is sikerult. Remelem masodszorra mar nem lesz semmi baj...

Cic,
Ma mesz, vagy mentel uh-ra. Meselj mi volt?

Anita,
2 dimenzios uh-voltam es igen, 5+5 volt. Kép

Vio,
Mindenkinek feljebb megy a hoje ovulacio utan, csak a kovetkezo mensi elott esik le. Ha terhes vagy akkor nem esik le. Most folyton megszakad a kapcsolatom, de majd holnap felteszem neked a mostani "terhes" gorbemet.

Mindenkinek drukkok!!!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok! Õzi! Nagyon várom a terhes-görbédet!
Ezt már régebben kérdeztem, de nem írtatok rá semmit, hogy ugye vannak azok a tesztek, amik beágyazódás után 3 nappal kimutatják a terhességet. Ha tudom, melyik nap volt pé- és egy hétre rá ágyazódik be, akkor még hozzáadok 3 napot és már poz. a teszt? Mert akkor nem is kell megvárni vele a menses kimaradását. Vagy az még nagyon korai?
Nem férek a bőrömbe!
Vio

Kép
vio

Hú csajok, nem bírom követni!
Gyugyi, sok-sok gratu, ne izgulj, amelyik csik (ha halványan is) megvan, az meg is lesz! Kép

Vio
Ugye, amit kimutat a teszt, az a hcg hormon.
A hCG hormon általában terhesség esetén mutatható ki a női szervezetben, de vannak egyéb olyan körülmények is, amikor ilyen kis mennyiség jelen lehet. Sokan már a várt vérzés kimaradása előtt szeretnék tudni, hogy terhesség fogant-e meg, de ennek nincs sok értelme. Ilyenkor ugyanis komoly csalódást okozhat az is, hogy a mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Igazából a terhesség kimutatására csak a menstruáció kimaradás után kell törekedni.

A terhességi teszt pozitivitását a magzatboholy által termelt HCG (humán gonatropin hormon) nevű hormon okozza, amely lényegében egy vezérlő jellegű hormon. (Ezt gondolom tudod.)Termelődése a beágyazódáskor indul meg, tehát általában az elmaradt vérzés (ekkorra már két hét eltelt a megtermékenyüléstől) után jó egy héttel válik pozitívvá a teszt.

Hogy a terhességi gyorstesztek közül melyik a legpontosabb, és melyikkel lehet a leghamarabb Kép megállapítani a terhességet leghamarabb?
A legpontosabb terhességi "teszt" az ultrahanggal kimutatott terhesség. Ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak. Kép
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani. Pár napra rá az ultrahang is kimutatja a gyanújeleket.
Ráadásul azt is, hogy jó helyen van-e: merthogy a vizelet-teszt ugyanazt mutatja egy méhenkívüli terhesség (szerencsére ritka) esetében is...

EZEKET ÚGY OLVASTAM Kép, nem elriasztani akarlak, de hasznos info.

Benita
benita

Sziasztok!

Alakul a hőm, ma már 36,7. Már teljesen megnyugodtam. A hasfájásom elmúlt tegnap délután. Úgyhogy a peteérés lejazlott. Most már csak a hatást kell megvárni. De lassan telik az idő...
Remélem sikerült összehoznunk a várvavárt babót.Kép
Vio: Nekem 22-én jár le a 28.napom, de én mindenesetre 21-én csinálni szeretnék egy tesztet. Én azt olvastam, hogy egészsége terhesség esetén már a mensi megjövetelének napján (28. nap), már kimutatható a terhességek nagy része. De azért a biztos az, amit Benita is leírt.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Köszi, tényleg hülyeség hamar csinálni!

Kép
vio

Nem hülyeség, mert én is türelmetlen voltam (negatív is lett Kép! ), csak ilyenkor mindent tudni akarunk, mindenfélét gondolunk, kérdezünk, csak nem készülünk fel a "rosszabbik lehetőségre". Hát ilyen egy nő, aki babát akar.

Figyu! Hogy csináljátok ezt a hőmérős-görbét vagy mit?
Benita
benita

Kép
vio

Csajok!

Szorítsatok, ma megyek negyed ötre uh-ra.
Bevillant már nálam a besz.rásjelző Kép

Cic
cicmerák

Vio
Köszi, ez mind ok. de angolul én nem tudok semmit!!!! Kép
Valami link, vagy hova kattintsak? Ha túl bonyolult, nem muszály megírnod.
Pussz
Cic
Izgulunk érted, rem. jó hírrel térsz vissza. Drukk! Kép Kép

Benita
benita

CicKép
Fél 5 van! Már biztos tudsz mindent! Várjuk a híreket! KépKép
Vendég

Na itt vagyok!

Hát csúcs volt, engem mindig lenyűgöz az uh.
A mért adatok szerint 9+1 napos (mesi szerint 9+5 lenne, persze 28 napos ciklusnál ami nekem sosem volt).
Mocorgott Kép Csak úgy vert a kicsi szíve. Láttuk a pici kezét is. Családostul voltunk, jópofa volt, mert Gergővel legalább annyit foglalkozott a doki, mint velünk Kép
Megkérdeztem, hogy nem lesz-e baj, a szűrővizsgálatoknál ez a négy nap eltérés. Azt mondta, a 12. hetinél tuti nem, a 16. hetit meg úgy kalkuláljuk, hogy mindkét számítás szerint beleférjek a betöltött 16. hétbe.
Szóval nagyon hepi vagyok :o Kép

Lányok, köszi a szorítást!

Gyugyi! Akkor hajnalban várjuk a tesztedet Kép

Cic
cicmerák

Cic,
Szupi, remelem most mar megkonnyebbultel!

Gyugyi,
Tesztelj!

Vio,
Itt a mostani gorbem.

Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Jóvanna!KépKép
Teszteltem....
Egyértelműen KÉT CSÍK!!!!
Még halvány, de már nem kell hunyorogni, hogy lássam. Kezem-lábam remeg. Még mindig nem tudom elhinni....Hosszú volt ez a 15 ciklus.
Vendég

Kép

Látjátok???
Vendég

Õzi
szép a görbéd, csak így tovább! Kép

Cic
Annyira örülök a te örömödnek, többször is átolvastam, amit írtál. Nagyon izgi, átérzem az örömödet. Kép Kép

Gyugyi
gratu. mondjuk én csak halványan látom a két csíkot, de biztos felbontási hiba, élőben biztos tuti! Kép
Ancsa, nálad mi újság, hogy áll a hőd?
Vio, hol a terhes-görbéd? Annyira várjuk!!!
Benita
benita

Gyugyi!!! Én látom, csak a legvékonyabbnál nem, de biztos az az, amit először csináltál! Nekem annyira halvány volt a lányommal, hogy alig látszott még élőben is. Pár nap múlva már jobban látszott. Még mindig őrzöm mindkettőt!!!Kép
Benita, milyen terhesgörbémet? Még nem tudom, az vagyok-e, a mai napig így néz ki, majd csatolom. Vélemény? Kérdezték a hős topicban, hogy csináltam, hogy 35,3-ra lement a hőm. Én sem tudom...Kép
Rabkri, mi van veled???
Cic, akkor te nem 2007-ben szülsz! Barátnőm is 9 hetes, március 4-én volt mensese utoljára és dec. közepén szül!
Õzi! Szoval neked 37,4 ig is felment? Aztán azóta már kicsit lejjebb van, de még most is 37. Ha jól látom.
Kíváncsi leszek...
Most itt van anyukám jövő hét közepéig, aztán elviszi magával vidékre a nagy fiamat (4 éves), én meg maradok itthon a kicsivel (14 hós). Szerintem ahányszor Õ alszik majd, én is alszom vele...Kép
vioKép

Kép
vio

Vio
Ja, erre gondoltam, akkor ne annak nevezzük (bocs), de közben megtaláltam, amit egyszer már felraktál. Úgy látszik, még alszok. Kép Õzivel kevertelek

Benita
benita

Vio!

Igen, tudom hogy még ebben az évben fogok szülni. Mikor idejöttem, még nem tudtam, hogy megfogant a Babácska. Mikor elmondtam, a csajok mondták, hogy maradjak azért nyugodtan Kép
Egyébként Murphy-törvénye, mert elmentem háziorvoshoz, hogy na most azonnal teljes hormontükörre küldjön el. Majd a dokimhoz bejelentkeztem, hogy kérjek vérvizsgálatot, hormoncuccot (merthogy a házio már nem utalhat állítólag), szóval jól felspanoltam magam, és végül nem is kellett mennem, merthogy Babácska összejött. Kép
Megpróbálja a párom beszkennelni a munkahelyén a képet, aztán felteszem nektek valamikor, csak elutazunk pár napra. Képzeljétek, látszik a kis arca Kép két nagy "szemfolt" kis csík száj Kép Remélem látszani fog a képen is. Kép

Gyugyi! Én is látom a felsőn a csíkot, a középsőn halványan, az alsón nem. De miért nem csinálsz egy normálisat?
Mikor mész dokihoz?

És ma megjártuk hajnalok hajnalán a vérvételt, Gergő egy hős volt, nagyon türelmes volt. Aztán ő is kapott egy szurit (15 hós) meg sem nyikkant. És megkaptam a kiskönyvemet is Kép

Cic
cicmerák

Sziasztok!
GRATULA MINDEN UJ KISMAMANAKKép))

Ozi: Te nem szoktal irni a babazo.hu-ra a forumba?

Nalunk mar csak 3 het kb es ujra mehet a probalkotas

Kép

Kép
cirkuszka

Gyugyi,
Ket csik. Szupi, mindenki lathatja, hogy ket csik...

Vio,
Igen mindig 37 felett van a hom.

Cic,
Mikor jon mar a kep?!?

Cirkuszka,
Nem irtam meg a babazora. Miert, te szoktal? Mindjart megnezem en is...
Az a 3 het meg olyan hamar elszall...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?