Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Az állóképeket simán feltudom tölteni. A fekvöket nem engedi. Ti mekkorára szoktátok kicsinyíteni?

KépKép
KépKép
mirama

Nicika!
Voltam, sajnálom, de nem vettem semmit. Ebben a méretben olyan mosott holmik voltak, hogy ennyi pénzt is sajnáltam rá. Majd a piacon nyitott szemmel járok és ha szépet találok gondolok rád!Kép
Jobban körülnézve a használtasabb cuccokat akarja már kiárusítani...

Kriszta!
Szép volt a szülinapotok!Kép
Gratulálunk!
A kép hosszabb oldalának a mérete max. 600pixel lehetKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Itthon vagyunk, mégpedig egyben! Még így is van 12 nap, tehát mégegyszer nem sietünk be 8 percesekkel, inkább 2 percesekkel! Kép Kép

Kórházban szülőszobán voltam, egy napot közben leállt minden fájás, utána osztályon.
Szerencsésnek érzem magam mert bent találkoztam olyannal akinek leálltak a fájásai:
-40+6-ra,tök erős jóslókkal a folyosón szenvedett 2 napig
-egy kismama tegnap kijött a szülőszobáról (másodszor is!) 41 (!!!) hetes, oxitocint kapott, hátha, de LEÁLLTAK a fájásai!!
-3 db kismamával, akik azt észlelték hogy folyik a magzatvíz, de mégsem, most bent figyelik őket (semmi bajuk persze, fájás ohne)

Valamint nagyon sok kismamával találkoztam akiknek mindenféle tapasztalatuk van, hihetelen dolgokat tudtam meg, úgyhogy mégegyszer mondom én még szerencsésnek érzem magam, hogy csak a fájásaim álltak le!

Ja, BDP: 94 (!!!!!) Édes nagy fejű kisbabám!!
Vendég

Szia Vero!
Üdv itthon!
Csodálkoztam is, hogy nem küldtek előbb haza, de hát fő a biztonság és majd csak eljön Iván ideje isKép
Szerintem is szerencsések vagyunk, most már csak türelmesnek kell lenni!
Ami nekem persze elég vacakul megy, a gyerekek nagyon kikészítő üzemmódban vannak pár napja én meg persze a kedvükre teszek folyton és besokalltam. Bicikliztetem őket ekkora pocakkal és bizony estére érzem is a hasam...
Jól el kell beszélgetnem Mártonnal is, mert hisztizik ha valami nem úgy van ahogy azt elképzelte.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Most csak gyorsan - tényleg gyorsan Kép - átfutottam a dolgokat...

Vero,
tök jó, hogy még itthon vagy, örülök! Kép Tök sz@r ott dekkolni baba nélkül...

Mirama,
nagyon édesek a gyerkőcök! Kép Főleg Noel abban az ördögös izében! Kép

Ma voltunk védőnéninél, igazából azért jöttem most csak septiben ide fel, hogy elújságoljam, hogy a Dorka-baba már 3170 gramm!! Kép

2006. 04. 26. (ekkor született)
2750 g

2006. 05. 03. (ekkor hoztuk haza)
2820 g

2006. 05. 10. (ez van ma Kép)
3170 g

Tök jó! Kép

Lehet, hogy jövök még délután, most megyünk ebédelni.

Sziasztok! Kép

nadine81

Reni,
naaagyon édes Lara!!! Kép Kép Kép
Jól látom, hogy göndörödik a haja, vagy csak te fésülted valahogy úgy?? Kép Kép

Kép
Kép
Kép

nadine81

Amica! Köszike mindenesetre! De ha látsz valahol valami jót akkor tényleg gondolhatsz rám! Kép

Reni! Nagyon tündéri a kislányod! Kép Milyen nagy már!

KépKép
nicika

Amica! Köszike mindenesetre! De ha látsz valahol valami jót akkor tényleg gondolhatsz rám! Kép

Reni! Nagyon tündéri a kislányod! Kép Milyen nagy már!

KépKép
nicika

Sziasztok!!

Viol!!

Elöször is köszönöm, hogy feltetted a kepeket!!!
A haja csak akkor göndör ha vizes egyebkent nem. Az utolso kep eppen fürdetes utan keszült es a törülközövel összeborzoltam a hajat! Kép
A kis Dorka nagyon szepen fejlödik. Gratulalok!!Adod meg neki az a ".. Simplex " valamit a hasfajasara? Laranak is az elejen fajt neha a hasa, aztan par het utan mar barmit ehettem nem volt semmi gond.

Gabo!

Mennyi ideig maradsz Sopronba? De jo neked, nekem meg legalabb 3 honapot kell varnom, hogy hazamenjünk! Kép De mar most agyalok, hogy mi lesz a hosszu uton Laraval. Ha nagy meleg lesz, akkor lehet ejjel utazunk, mert akkor legalabb nem olvad bele a babaülesbe. Szegenykem nagyon tud izzadni benn.

Mirama!!

Gyönyörü gyerekeid vannak! Kép Kép Igy utolag is Boldog szülinapot kivanok a kislanyodnak!!!!
Mi tutira ismerjük egymast latasbol. Lehetseges, hogy a Fotex OPtikaba jartal napszemcsit vasarolni? Nem tudom!?

Vero!

Örülök, hogy ujra itt vagy! Es tenyleg szerencses vagy, mert amint irtad masoknak sokkal rosszabb volt benn. Amikor en szültem a szobatarsnöm kb. 20-21 eves lehetett es 3 napig volt a szülöszoban , mert megakartak inditani a szülest, de a baboka csak nem akart meg kibujni. Hogy aztan mikor szült meg nem is tudom, mert en hazajöttem es ö meg mindig a szülöszoban maradt!Kép
Szoval kitartas es ha itt az idö szoritunk erted is!!

Agi!

Mi ujsag veletek? Mikor is jössz haza?

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!Kriszti!Mirának utolag is Boldog szülinapot!A biciglit most kapta szülinapjára?
Hajni!Istinek jobbulást,hogy tudjon menni kirándulni!Mi lesz a sulival,üresen fog állni?
Viol!Nagyon szépen hízik a kislányod.,csak így tovább.Reni!Lara nagyon édes!
Ma vittem vissza a Virágot dokihoz mert még mindig hőemelkedése van.4 fajta gyógyszert írt fel neki.Tűsszős mandula gyulladása van.Jövő héten kapna oltást de nem adja be neki csak 2hét múlva.Remélem addigra rendbe jön.
Gabó!Üdv itthon !remélem szerencséssen haza értetek.

KépKép
kola2

Zsanett!
Ti aztán jól belekeveredtetek!
Remélem most már végre használnak a gyógyszerek és Virág renbe jön!
Janka szobatisztaságával ott tartunk, hogy nincs rajta pelus, pisilni minden gond nélkül már a bilibe, csak kakilni nem óhajt oda a kisasszony...Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Nadine, nem is írtam, de az a kéz a kézben kép nagyon jó!!! Ha egyszer majd tudom én is elkapom a kölkeim pracniját. Kép

Lara olyan helyes!! Igazi csajos! Amúgy Reni megtaláltalak az iwiwen. Kép

Zsani, mi sem kaptuk meg az oltást mert Mira beteg volt. Majd jövö héten. Javulást Virágnak! 4 féle gyógyszer, te jó ég! Szegényke!

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!Amica!Hát remélem rendbe jön,mert vasárnap tartjuk a szülinapját.Hétfőn lesz 3éves.Nálunk épp forditva van bilibe kakil,pisilni nem hajlandó.Kriszti nálatok Mira már teljessen szobatiszta?

KépKép
kola2

Csak éjjelre van pelusa, nappal már régóta nincs. Szerencsére elég könnyen leszokott, persze most is elöfordul baleset de nem jellenzö. Az esti pelust viszont nem tudom mikor hagyom el, rengeteget pisil, mindig tele van.
Virág akkor hova pisil? Raksz rá pelust?
Mit kap szülinapjára?

KépKép
KépKép
mirama

Hajnus,
elég durva, hogy megszűnik a suli... Most nem egészen vagyok képben, de milyen messzi van egymástól a két suli? A Szt. István és az Orsolya? Lakóhelyetekhez?
Hűű, asszem, megvan. Elég nagy különbség. Az Orsolya van a Fő tér irányába, ugye?

Katus,
Máté nagyon Kirááály Kép abban a napszemcsiben! Kép Vagány kiscsávó! Kép

Mira,
szerintem mindegy, hogy álló vagy fekvő a kép, a lényeg, amit Amica is írt, hogy egyik oldala se legyen 600 pixelnél nagyobb. Kép

Reni,
húú, nekünk sapka-levétel után tud nagyon cukin állni a frizunk! Kép
A Sub Simplex-et csak akkor adom, ha látom, hogy fáj a pocak. Úgy vettem észre, hogy amúgy elég jól le is nyugtatja, nagyot tud utána aludni is, de csak ezért (hogy legyen kicsit nyugiban) nem akarom azzal tömni. Én azzal sem vagyok nagyon kibékülve, hogy akár egymás utáni napokon adjam, pedig az van ráírva, hogy lehet napi 4*15 cseppet adni. Persze más kérdés az, ha tényleg kellene mondjuk 3-4 nap egymás után. De napi többször azért nem akarnám. Aztán valószínű ám, hogy nem ártana, ha egyszer azt írják, hogy lehet, de hát azért mégsem akarom, na. Kép

Zsani,
Virágnak jobbulást kívánok, remélem hamar rendbejön! Kép

nadine81

Kriszti!Itthon nincs rajta pelus probálkozzunk...
Igazából mindig már csak akkor szól ha folyik a pisi.Ráül a bilire semmi odébbmegy 3lépést és pisil.Remélem nyáron leszokik róla.Ha elmegyünk és van rajta pelus akkor is szól,hogy pisi lesz.Kakilni viszont simán kakil a bilibe.
Biciklit vettünk neki az anyuéknál rejtegetjük,meg ruhákat kap.Ja meg hátizsák a kívánsága,azt majd az anyuéktól megkapja.
Viol!Ez a Sub Simpex pontossan mire való?Csak kisbabáknak lehet adni?

KépKép
kola2

Zsani, Kiriszti,
nálunk is a bringa a 3éves ajándék, de odaadtuk neki szombaton.
Nagyon szépen megy vele, már a motor kevés volt, Márton megelőzte persze én meg nem is tudtam melyikhez kapjak mikor az egyik héthatáron túl, a másik meg töttyögKép
Ügyesek a bringán, csak nehéz a járdavégeknél. Ott át kell emelnem Jankát és bizony érzem, hogy nehéz. Meg mire a tárolóból kiszabadítok két nehéz bicajt, fellépcsőzök velük, kicipelem a járdára, hazafele fordítva..., ezért se vártunk az ajándékkal júli1-ig, mert legalább mire megszülök már szépen tud vele közlekedni.

Zsanett, akkor kitartást, menni fog aza bilizés! Nem próbáltátok gyerekülőn a wc-n? Nálunk az is bejött mindkettőnek.

Kriszti, nálunk meg már régóta száraz az éjjeli pelusKép

Kép
Kép
Kép
amica

A nagydumások sehol...
Viol ezerrel babázik, Gabó itthon.
Többiek, szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!

Másfél óra múlva találkozom a Gabóval!!!Kép
Olyan izgatott vagyok. Jön Erika is!!!Kép

Vero!

Örülök, hogy otthon vagy, nem "egészséges" korházban lenni, én úgy utáltam, annyi mindent hallani.KépOlyan izgi, úgy izgulok én is mikor lesz meg a kicsi Iván Kép Õ lesz az első kisfiú a sok kislány után Kép

Eszti!

VártunkKép

Reni!

Nagyon aranyos Lara, milyen sokat nőt. Mekkora?

Viol!

Nagyon nagyot, nőt Dorka is, nem semmi, ügyik vagytok.
Megnéztam Máté adatait:

2005.08.17.
2770g 49cm

2005.08.20.(hazamenetel)
2630g 49cm

2005.08.26.
2850g 49cm

Zsani!

Virágnak jobbulást, szegénykém.Kép

Hajnus!

Isti, hogy van, kirándulásra tud menni?
Nem semmi ez az iskola dolog, ez a suli van a Pocsi utcával szemben? Orsolya jó messze van még onnan. Mivel tud majd suliba járni, van busz?
Én a Soproni buszjáratokat, nem ismerem.

Kriszti!

Nagyon szépek a gyerekeid. Az a jó kis füves terület nálatok van? Szuper jó lehet.Kép
Pécsen anyuék is családi házban laknak, olyan jó volt ott lenni a Mátéval, kimenni a kertbe stb...Kép

Amica!

Szerinted hol kapok szép petúniát, már több helyen néztem, de fehéret, sárgát szeretnék, és sehol sem láttam, meg drágállottam is.Kép
Piacon nem láttál, oda melyik nap érdemes kinézni?

Ági!

Merre vagy? Hiányzol ám!

Nicika!

Hogy alakulnak az éjszakák? Szinti csak kézben alszik el? Ha leteszed, felébred?

Remélem, nem hagytam ki senkit, szép napot!

Sziasztok

katus78

Jó reggelt!

Szinti vagy kézben a fitballon, vagy ágyban cicin hajlandó csak elaludni. Az éjszakák változatlanok, továbbra is sűrűn kel!

Nercsi! Te kaptál már TGYÁS-t ebben a hónapban?

KépKép
nicika

Katus, a piacon rengeteg virág van pénteken és szombaton és ez a legolcsóbb hely is!!!!!!!!!!
Mi is itt vagyunk!Kép
Van hétköznapokon is, de akkor csak két árus jön.

Nici, Szinti nem semmiKép
Kitartást!
Nem tudom mi lesz velem is egyszerre hárommal amikor egyedül leszek. Erre pedig lesz sok alkalmamKép

Biztosan jó volt a találka! Sziasztok!

Eszti, Viol tervezitek a szombatot?

Kép
Kép
Kép
amica

Helloka!

Zsani,
A Sub Simplex "fokozott gázképződés és gázgyülemek, és a gyomor-bélrendszer panaszainak, pl. puffadás, teltségérzet megszüntetésére."
"Elsősorban szoptatott vagy tápszeres csecsemőknek ill. időseknek ajánlott"
De azt is írja, hogy adható gyermekeknek is, csak különbséget tesz az adagolásban a 6 év alatti ill. a 6-12 éves gyerkőcök között.
És még 12 éves kor felett ill. felnőtteknek.
Szóval eszerint mindenkinek... Kép

Amica,
töttyög: Kép Kép Kép
Ezerrel babázok? Ajjajj... Tegnap az esti fürdetéstől kezdve fél 12-ig, olyan 3-4 db negyed órás szünettel tarkítva végig sírt. Nemtom mi volt megint. Még volt, hogy a kezemben sem volt neki jó. Most még kint alszik, meglátjuk mi lesz ma... Szerintem hasonló...
Én tervezem a szombatot, legalábbis eddig úgy van, hogy jöttök páran Hegykőre, nem? Te, Eszti, Gabó... Aztán még aki akar és ráér... Kép

Katus,
azért Máté is elkezdett gyarapodni abban a 6 napban! Kép

Kézben elalváshoz annyit:
én nem bánom ha kézben ringatom álomba, mert ez sikerülni szokott max negyed órán belül, csak azt szeretném utána, hogy ne ébredjen fel... Ha ez elsőre nem sikerül, másodszorra általában szokott. Nálunk ágyben nem alszik, azt nem szeretném. De eddig ott sem maradt meg úgysem... Kép

No, megyek, megnézem mi újság vele odalent, lassan felhozom, pancsi, kaja, aztán kezdődik az esti, éjszakába nyúló cécó. Bár remélem nem lesz hosszú... Kép

Sziasztok! Kép

nadine81

Ja, egy kérdés...

A TGYÁS-t kb mikortól kezdtétek először kapni az igénylés beadását követően?

Köszike! Kép

nadine81

Sziasztok!

Katus!
Holnap hívlak mielőtt elindulok hozzátok!Tegnap 2 szer is csengettem de nem eresztett be senki a kapun.Biztosan sétáltatok de az az igazság,hogy nagyon siettem(szokásomhoz híven).

Viol!
Ezer bocs de a szombat mégsem jó mert állatkertbe megyünk.Vasárnapra terveztük de a Szonja névnapját ünnepeljük akkor és vendégek jönnek.Gabó is üzent,hogy sorry de ő sem ér rá mert garázsparti lesz a nagypapájáéknál.Kép
Gáborod nyert és a fagyizás.Kép

KépKép
eszti76

Eszti, te küldted a kis ruhákat vagy anyukád?

?????

(A Lackó összevissza beszél Kép)
Vendég

Vero!
A bodykat,pici cuccokat én a nagy,talán Áronra még,Ivánra majd jó cuccokat az anyu.Kép
Mizujs veletek?puszi

KépKép
eszti76

Áááááá, köszönjük!! Mondtam neki hogy te küldted de ő elkezdi hogy anyud volt...
Gondoltam hogy a kicsiket te küldted Kép Kép
Nagyon édik köszönjük!!!!!!!!
Vendég

ViolKép
Akkor a sokan szombaton egy másik alkalommalKép
mi gyakran hazamegyünk, majd megnézlek benneteket valamikorKép
az éjjeli műsorhoz nem tudok mit mondani, ma legyen jobb!
Az enyémek még most veszekednek, hogy ki üljön a wc-reKép
Ma megint olyan hisztisek voltak!!!!!!!!!!Ilyet csak 3és 5 évesen lehet! Rettenetes...

Eszti, szép hétvégét, lesz benne minden jó!!!!!!!!!!!

Vero, nst?
Holnap mész? Szorítok ám neked nagyon!

Katus, a Mátyás k. utcai nagy virágboltban is rengeteg virág van, messziről láttam fehér petúniát is, de autóval voltunk.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Jo regen voltam, de azert nagyjabol olvasgattam, csak nem volt idom irni is.

Eloszoris: Viol!
Tudom, mar par napja otthon vagytok (vagy van mar egy hete is?-nem tudom), es edes ez a lany! Azon a borzas kepen hangosan felnevettem, annyira cuki!! Kép Nagyon jo az is ahol a kez a kezben vagytok! A gyarapodasahoz gratulalok, nagyon ugyesek vagytok!!!

Reni!
Lara oriasi, micsoda szine van! Latszik, hogy sokat vagytok kinnt! Lassan koltoztok ugye? Hogy all a haz?

Katus!
Nagyon tuti a napszemuveges kep! Velem is par hete vetetett a Bence egy napszemuveget, aztan nem akarta ket napig levenni. A boltban azt kerdezte, hogy "miert van itt ilyen sotet"? Mondom mert rajtad van a napszemuveged.Kép Este is meg a sotetben hordta, esett-kelt mindenen keresztul, de le nem vette volna!

Vero!
Tok jo, hogy hazaengedtek! Az azert szerencse, hogy kaptal agyat. Amit a tobbiekrol irtal durva! Amugy hogy erzed magad? A hugom mondta, hogy o fejezi be a csoportodat. Kép

Mi megvagyunk, a hetvegen keritest epitettunk, meg pacolni kell, de amugy kesz. Dobok egy kepet rola.
Aztan most, hogy van udvar, gondoltam a Bence homokozojat feltoltom homokkal. Vettem is 5 zsakkal, es vagy 20-szor rakerdeztem, hogy biztos homokozoba valo jatek homok-e amit adnak, mert eleg sotetnek tunt. Allitottak, hogy igen, csak vizes. Itthon a Jason nekiallt feltolteni a homokozot, de nem mondtam neki kulon, hogy egyenkent nyissa a zsakokat, mert nem tudom mennyi fer bele, igy egyszerre kinyitotta mindet, es nem eleg, hogy csak 3 zsak kellett volna, de ez tereprendezeshez valo homok, csupa kavics az egesz. Olyan pipa lettem, mar visszavinni sem lehetett, mert mind nyitva volt, igy kilapatoltam a haz melle az egeszet es masnap vettem rendeset egy masik boltban.

A Bence ovijaban holnap lesz anyaknapi musor (itt majus 2. vasarnapja anyaknapja). Kivancsi leszek!
Kepzeljetek, mult heten ultettek magot az oviban. Egy levagott tejes dobozt dekoraltak ki, ebbe tettek foldet, majd magot es meg foldet, es itthon ontozni kellett. Kerdeztem tole, hogy milyen magot ultettek, azt mondja rozmaring. Na, par napja nottek benne kis egyenes zold szalak, orultunk, hogy no a rozmaring. Aztan tegnap kiderult az oviban, hogy fumagot ultettek…. Meg jo, hogy foztem a spagetti szoszba! Jol megszivatott, mert teljesen elhittuk, hogy rozmaringot ultettek. Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Sziasztok!!

Csak gyorsan jövök!!
Szeretnem elmeselni Nektek mi törtent ma! Kép
Szoval a kicsikemnek megvolt az elsö balesete.Kép
Gondoltam kitakaritom a teraszt, mert tel ota nem csinaltam semmit, meg egy hete kb. elkezdtek a fenyöfak is viragozni es minden tiszta sarga viragpor. Szoval a gyerköcöt betettem a kis hintajaba es odaallitottam a teraszajto ele, de nem kötöttem be, mert halozsak volt rajt es ugy nem is lehet az övet becsatolni. Es mikor epp vegeztem, elkezdett orditani valami hihetetlen modon. Beneztem az ablakon es ott feküdt a parkettan hanyatt kiterülve es orditott. Na nem kell mondanom, hogy rohantam be a lakasba. Felvettem gyorsan, de a szivem majdnem kiugrott a helyeröl annyira megijjedtem. Aztan par percet sirt es mar nem is volt semmi baja. Szerencsere nem latszik semmi a fejen. Vegül is "csak" 10cm volt ahogyan kicsuszott a hinatabol a parkettara.
Na abban a pillanatban megfogadtam, hogy soha nem csinalok olyat, hogy nem kötöm be. Jo kis lecke volt! Aztan 1 ora mulva mar ujra bennt feküdt. Bekötve es vigyorgott ezerrel!!!

Agi!!

Nagyon szepek a fiuk es a haz is ahol laktok nagyon szep!
Nalunk is szepen alakulnak a dolgok! A lepcsöt meg a korlatokat tettek be ma. A jarolapozassal hetfön lettek kesz. A festö jön a jövö heten hetfön. Ma jöttek meg az ajtok is. Szoval halad a dolog. Remelem jun. elejen mar ott leszünk!

MIndenkinek szep estet!

RENI

Kép
Kép
reni76

Katus!

Larat utoljara aprilis vegen mertük akkor volt 64 cm es 6700 g! Kép

A születesi adatok : 3570g es 53 cm!
3 es fel honap alatt sikerült 3130 grammot es 11 cm-et gyarapodnia! Nem is rossz! Kép A doki azt mondja, hogy minden ereteke a közepvonalon van.

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Ági, gyönyörűek ezek a fiúk. Nagyon helyesek. Kép
A ház is klassz, biztos nagyon jól érzitek magatokat benne.
Tetszett ez a rozmaringos sztori. Bence dirrekt mondta a rozmaringot? Õ tudta hogy fűmag?? A kis kópé. Azért a füves spagetti elfogyott??

Reni, nagyon helyes Lara! Micsoda frizura. Kép Tök jó, hogy már lassan költözködhettek. Majd kérünk képeket.
Nálunk is veszélyes már ez a pihenőszék, Alíz már lemászik belőle. Addig addig tekereg, míg teljesen lecsúszik. Már mindenhol be kell kötni őket.
Alíz Larához képest bébi még. Õ még csak 5400g körül van. Megnézném őket egymás mellett. Kép

Viol, örülök, hogy jól vagytok! Én is sokáig kézben altattam Alízt, aztán mint a hímes tojást próbáltam lerakni, nehogy felkeljen. Volt mikor kétszer-háromszor is eljátszottuk mindezt. Féltem is mi lesz ha már nehéz lesz, és nem bírom addig ringatni, míg el nem alszik. De most már maga alszik el. Kép

A tgyást én január 6-tól igényeltem, és már februárban megkaptam. Jan. 6-án voltam benn, akkor intéztem szülés után már csak az anyakönyvi kivonatot kellett bevinni. Ott gyorsak voltak.

Niki, nekem 10-e körül jön mindig a gyás. Már megkaptam. Te?
Nekem a csal.-i pótlékkal szarakodnak.

Tegnap taliztunk Gabóval. Kép Kép Kép
Olyan helyesek voltak. Õ is meg Levi is. Sétáltunk nagyot hármasban, pontosabban hatosban. Az Erzsébet kert fele csaviztunk, jót dumcsiztunk. Kép

VERÓ!!! Hogy vagy?? Annyit gondolok rád!!! Kitartás, már nincs sok hátra. Kép Kép

Szép napot! Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Köszönöm jól,igaz most nem vagyok itt olyan aktív...

A múltkor elfelejtettem írni hogy a Mirama képeiből van az osztályon is. Szóval kettő van a szülőszobán, és kettő a váró helyiségben a gyermekágyas osztályon Kép. Az egyiken szoptat (Noelt szerintem), a másikon csak a baba van rögtön a születés után, széttárt kapokkal ordít! Kép Kép Nagyon helyes!

A Varga Petinek miért "volt" felesége a csaj? Elváltak????? Hallottam, de nem akartam elhinni!

Homok sztori bosszantó lehetett, főleg hogy megkérdezted többször is! Kép
Az Eszti kapta meg a csoportom? De jó! Kép Nagyon jó fejek, én szerettem őket...
Fűmag-rozmaring. Kár hogy nem próbáltad ki lehet hogy finomabb is mint a rozmárfing!

Lara tényleg nagy baba, kiváncsi leszek hogy alakul később Alíz behozza-e vagy mindig ilyen nagy különbség lesz. Nekem az Áron egy idő után "bevárta" a társait.
Vendég

Sziasztok!
Tegnap éjjel minket is utolért a hányás-hasmenés!
Szegény Márton, két ágycsere, négy pizsama és végül melletünk végezte a matracán, mert óránként keletett.
Alig élek!
Elvittem orvoshoz, mert csak régi gyógyszer volt itthon, de ma már jobban van sokkal. Remélem éjjel végre alhatunk! És nem kapja el senki!!!!!!!!!!!!!

Viol, ha el is megyünk Hegykőre semmiképp sem kereslek, mert nem hiányozna ez nektekKép

Ági, Márton is imád homokozniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Halihó! Kép

Eszti,
nem baj, ha tolódik, lesz még idén sokszor jó idő! Kellemes időtöltést nektek az állatkertben. Kép Melyikbe mentek? Szonjának pedig boldog névnapot! Kép
Kép

Amica,
az éjjeli műsor most annyiból állt, hogy a fél nyolcas vacsi után szerencsére negyed tízkor elaludt, aztán fél tizenegykor újra kajcsi, hamar vissza is aludt, viszont kettőkor, kaja után megint nagyon fájt a hasa, fél négyig fent voltam vele, de vigasztalhatatlan volt szegényke. Akkor múlt el, akkor aludt csak el. De ma megint édesen alukál és szerencsére az ágyában is, nemcsak a babakocsiban kint az udvaron... Kép

Ági,
köszönjük a jókívánságokat! Kép Már több mint egy hete itthon vagyunk, szokjuk egymás társaságát... Kép
Megkaptam az sms-t, amit küldtél, válaszoltam is rá. Igaz, éjjel egy körül jutott eszembe, és mivel volt pár álmatlan éjszakám, gondoltam, ha már fent vagyok, írok, és még jó időben is fog odaérni hozzád... De ezek szerint nem ment el. A telcsimen van olyan beállítási lehetőség (gondolom másén is van ilyen... Kép), hogy kapok egy üzenetet, ha az üzenetemet megkapta a címzett. Ha valamiért egy jó ideig nem kapja meg, akkor is jön egy válasz, azzal a szöveggel, hogy: "Meghiúsult". Na képzeld én ma kaptam meg ezt az üzit. Ahhoz képest, hogy legalább 3 hete küldtem el, amikor még bent voltam baba nélkül... Úgy látszik innen nem olyan könnyű küldeni sms-t... Kép De tényleg köszönöm, hogy írtál te is! Kép
Nagyon édesek a gyerkőcök! Kép

Reni,
hűűű, el tudom képzelni mekkora lehetett az ijedtség... De szerencsére akkor nem lett nagy baj, ha utána már vigyorgott! Kép Szerintem ilyenkor mi jobban megijedünk, mint amennyire nekik fáj... Kép

Erika,
húú, nekem már most fáj a derekam a sok cipelgetéstől, pedig még mennyire az elején vagyunk! És még csak 3 kila a Lelkem! Kép
Már a kiságy mellé odatettünk egy széket, ott szoktam ücsörögni vele... Kép

Vero,
a képek MIramáékról a hűtőnél vannak? Azokra gondolsz? Mert van a szobák folyosóján is! Kép

Sziasztok! Kép

nadine81

Sziasztok!
Na, nagyjából visszaolvastam, tudtok termelni. Kép

Nadine, gratula Dorka baba méreteihez, szépen gyarapszik a kiscsaj! Mondjuk Noel is ilyen volt, az elsö hetekben sokat hízott, utána már keveset, söt, alig. De a dokinö azt mondta elég. Most se egy husi.

Zsani! Amit Amica is írt, az a wc ülöke, tök jó dolog. Nem próbáltad? Mirának az jobban tetszett mint a bili. Olyan nagylányos. Hátha Virágnak is jobban bejönne.

Amica, de jó Nektek, hogy száraz marad éjjel a pelus. Hogy csináljátok? Nekünk nagyon sok a pisi benne. Este megiszik lefekvés elött egy pohár tejet meg víz mindig van az ágyánál. Kicsit félek is az esti leszoktatásról, biztos meg fog ébredni, hogy bepisilt. Mert, hogy reggelig nem bírja ki az tuti!

Katus, igen nálunk van ez a füves terület, én is imádom! Szeretek családi házban lakni, gyerekeket csak kiengedem aztán megvan a levegözés.
A piacon tényleg sok szép virág van, tavaly én is ott vettem.

Eszti! Hova mentek állatkertbe?

Ági, nagyon szép a házatok! Annyira látni, hogy nem Magyarország. Kép)Majd csinálj fotót belülröl is, megnézném.
Mirának is van ilyen Snoopys H&M-es pulcsija. Kép
Mi is új homokozót vettünk, bele új homokot, nagyon jó, finom, puha. Sajnálom, hogy így megjártad.
Tök hasonlítanak Rád a fiaid. Igaz?

Reni! El tudom képzelni, hogy megijedtél. De ezek a gyerekek annyi mindent túlélnek. Érdekes Mira kiskorában soha sehonnan nem esett ki vagy le. Tudom, ez ritka. Majd biztos Noel bepótólja. Kép

Amica, Mártonnak küldök sok gyógypuszit!! Sajna bent van a pakliban, hogy megfertöz mást. Kép

Nadine, Vero! Azt hiszem be kell mennem körülnézni, most már kiváncsi vagyok hol is vannak a fotók. Az biztos, hogy kértek 4 fotót, egy olyan amin Roland elvágja a köldökzsinórt és én kezemben van Noel, akkor egy olyan ami rögtön szülés után van és mázasan rajtam fekszik Noel, egy amin szoptatom Noelt még a szülöszobán és egy csak Noelröl amikor megszületett, széttárt karokkal. És akkor van két régi kép, még Mirás szülésemröl, egy vajudós meg egy Mirás. Azt hiszem. :-)

Na jó sokat írtam, bocsi. Kép)

KépKép
KépKép
mirama

Jujj én a Reni üzenetét nem is láttam, mikor írta! Biztos jól megijedtél!! (nekem az Ági jutott eszembe, amikor a kicsi kiverekedte magát abból a kompból és a kutyus ugatott, hogy lelesik a lépcsőn)

Ilyesmik előfordulnak, az enyém folyton esett-kelt!
Nagyon ijesztő bír lenni.

Amica!
Reméljük a Márton hamar meggyógyul!!!!

Mirama!
Az a négy biztos hogy kinn van amit írtál, a két régiről nem tudok semmit.

Kettő van a szülőszobán, kettő a hűtőnél...

A Szilveszter volt az orvosod?

Viol!
Ilyen picinél ennyi fennlét abszolút nem vészes!
Idővel jobban bírják ám a tejcsit is, meg az alvást is!

H&M a legjobb hely babacuccilag (szvsz), azt bírom hogy rájöttek hogy nem kéne bökős cetlit rakni a picik nyakába, és csak belenyomtatják a méretet. Nem kell kivágni a bodykból és a pólókból...
Vendég

Sziasztok!Amica!Kriszti!Van vécéülökénk is,jobban is tetszik neki ,de szerintem nem mer pisilni a bilibe meg a wc-be sem.Gondolom ha egyszer sikerül neki akkor már nem lesz gond.
Amica!Jobbulást Mártonnak.!Virág már kezd jobban lenni mert már rosszalkodik.Remélem a szülinapjára teljessen rendbe jön,mert vendégek jönnek.
A H&M-es ruhákat én is nagyon szeretem,sokkal tovább bírják mint más ruhák.Gyerekruhájuk meg a legjobbak.Virágnak mindig olyan helyes szoknyákat lehet ott venni.
Reni!Elhiszem,hogy megijedtél ,ezek a kicsik mindent túlélnek.
Eszti!Hova mentek állatkertbe?

KépKép
kola2

Elkészült a nagy Mű! Kép
Bocsi, ha kicsit hosszúra sikerült, de részleteztem... Kép

Íme:

Hol is kezdjem...
Nagyon vártuk már ezt a kislányt. Ha nem is mutattam vagy nem is látszott rajtam, minden gondolatom körülötte forgott, róla szólt.
A terhességem tulajdonképpen panaszmentesen zajlott, leszámítva azt a kis vérzést a 25. héten. A méhszájhoz közel és mélyen fekvő lepény miatt volt, amire ezután nagy figyelmet fordított az orvosom. Azt remélte, hogy a hetek előrehaladtával javul a helyzet, de sajnos nem így történt, így az is szóba került, hogy a terhességet egy esetleges császármetszéssel kell majd befejezni. Az utolsó hetekben már arról is beszéltünk, hogy korábban be kéne feküdnöm, mert ha vérzéssel indulna a dolog, és nem érünk be hamar, abból nagyobb baj is lehet. Április 14-én egy NST és egy UH vizsgálat alkalmával az orvosom és egy másik doki javaslatára már nem mentem haza. Így egy héttel a kiírt dátum előtt beköltöztem a kórházba, azt remélve, hogy Dorka baba talán picit hamarabb érkezik és nem kell sok időt bent töltenem. Habár tudtam, hogy kettőnk érdekében jó helyen vagyok és a lehető legközelebb a szülés és születés helyszínéhez, mégis nagyon nehezen teltek a napok. Ahogy haladtunk előre, nekem úgy fogyott a türelmem, mert a vizsgálatok során kiderült, hogy teljesen zárt a méhszájam, semmi jel nem mutatott arra, hogy Dorka készülődne. Elértünk a dátumhoz, már szerették volna megnézni a magzatvíz állapotát/színét, de a zárt méhszáj miatt erre nem volt lehetőség. Így maradtak az NST vizsgálatok, illetve két alkalommal a flowmetria, ahol azt hiszem a köldökzsinórban futó ereket nézik, illetve azt, hogy a méhlepény még megfelelően látja-e el a babát.
Átléptem a dátumot, jöttek a túlhordás napjai és semmi nem történt, fizikailag nagyon jól éreztem magam, semmi nem utalt arra, hogy hamarosan szülnöm kéne. Aztán 26-án hajnalban éreztem pici görcsöket/fájásokat, de nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget neki, gondoltam, á, ezek még úgysem azok. Aztán mikor csak nem szűntek meg, kezdtem figyelni az órát. Rendszeresek voltak ugyan, de csak olyan 10-12 percesek, és elég jól bírtam őket. Ezek a picuri fájások délelőttre 8-10 percesek lettek, aztán délutánra 6-8, de voltak 4-5 percesek is. Azért ezekre már összehúztam magam, nem volt jó sem feküdni, sem ülni, egyáltalán nem volt jó sehogy sem. De hogy még aznap megszületik a kislányunk, arra végképp nem gondoltam. A délután folyamán kértem, hogy nézzünk egy NST-t, hátha az mutat valami érdemlegeset, hogy vajon mekkora fájások ezek. Fel is csatolták rám, éreztem is őket, de a szülésznő azt mondta ezek még nem nagy durranások, lehet, hogy lesz belőle valami, de még ne szaladjunk a szülőszobára, mert ott hosszú órákat ilyen rendszertelen fájásokkal nem jó eltölteni, nagyon hosszúra nyúlna a dolog, elfáradnék, stb. Ennek ellenére a délutáni nagyvizit során megemlítette a dokiknak, hogy mizújs velem, akik a lelkére kötötték az egyik nővérnek, hogy ha a dokim visszaér a terhesgondozóból, addig ne menjen haza, amíg meg nem vizsgál.
Úgy fél óra múlva be is robogott a szobába a dokim, és mondta, hogy menjünk, megvizsgál, megnézi a méhszájat, és ha valamennyire nyitva vagyok a fájások miatt, akkor megpróbálja megnézni a magzatvizet is. Én úgy ahogy voltam, pizsiben, telefon nélkül kiballagtam a szobából. Nem gondoltam volna, hogy már nem jövök vissza.
Szóval megvizsgált. Hát mit mondjak. Ha rosszabb hangulatomban csíp el, lehet, hogy meg is rugdosom. Kellemetlen volt, fájt. Pláne, amikor épp jött egy fájás is, amik arra már 3-4 percenként jöttek és elég jól éreztem őket. Valószínűleg nem így volt, de néha már úgy éreztem - bocsánat - bennem van az egész keze. Udvariasan elnézést kért, mondta, hogy tudja, hogy ez nekem fáj, de meg kell nézni. Ekkor volt kb fél 4. Picit már nyitva voltam, megnézte a magzatvizet is és úgy fogalmazott, hogy már nem valami azúrkék. És akkor jött a hidegzuhany, hogy ez bizony megindult szülés, készítsenek elő, burokrepesztés jön nemsokára. Habár sejtettem a választ, azért rákérdeztem a szülésznőre, hogy akkor én innen már nem is megyek ki?? A válasz az volt, hogy nem bizony! Különben nagyon aranyos volt Bea, végig jókedvű, kedves, normális.
Megkaptam a szexi kórházi hálóinget, átbattyogtam a szülőszobára, és fel az ágyra. Bea elküldött valakit a szobámba a papírjaimért és a telefonomért, hogy értesíteni tudjam kis családomat a nagy esemény közeledtéről.
Gábor épp dolgozott, így a hívás után csak kb fél óra múlva ért oda, de nekem akkor is nagy segítség volt. A terhesség első pár hetében még elzárkózott a gondolattól, hogy bent legyen velem a nagy napon, de ahogy teltek a hetek, és gömbölyödött a pocak, látta és érezte a kislánya mozgását, úgy változott a véleménye ezzel kapcsolatban. Mindenképpen ott szeretett volna lenni, amikor ő apa, én pedig anya leszek. És habár nem úgy alakult, ahogy elterveztük, nagyon nagy segítség volt, hogy abban a 2-2,5 órában ott lehetett velem. Fogta a kezem, bíztatott, nyugtatott. Mást nem tudott tenni, de mást nem is vártam. Az volt a lényeg, hogy ott van velem.
Megtörtént a burokrepesztés. Furcsa érzés volt, meglepően meleg. Jó, gondoltam, hogy nem hideg víz van odabent, de ez olyan jó kis meleg volt. A magzatvíz már sárga volt, és mennyiségre sem valami sok. Első körben azt mondta a dokim, hogy a lepény helyzete miatt császármetszés lesz. Aztán kérdezte, hogy erősödtek-e a fájások, sűrűbben jönnek-e. Akkor már nagyon fájtak. Gondoltam, hogy ez még nagyon messze van a végétől, de nekem borzasztóan fájtak.
És mivel erősebbnek éreztem őket, a doki szerint mégis megpróbálkozhatunk a hüvelyi úton való szüléssel, mert ha lehet, szeretné ő is elkerülni a műtétet, jobb a természetes út. Kötöttek rám oxytocint. Ezután még erősebbek lettek, és még sűrűbben jöttek a fájások. Így voltam kb két órát. Közben kimentem WC-re, húztam magam után Gábort és az infúziós állványt, nagyon jó volt, hogy mindketten ott voltak. Útban odafele és visszafele is elkapott olyan fájás, hogy öleltem, szorítottam mindkettőt, Gábort persze jobban. Szinte lógtam rajt.
Negyed hét körül újra megvizsgáltak, sajnos nem tágultam semmit, a baba sem jött lejjebb, illetve friss vérzést is találtak, ami a méhlepénytől jött. Így újra a császármetszés jött szóba, de már véglegesen. Akkor és ott picit megkönnyebbültem, mert nekem nagyon fájt minden, ami addig történt, és fogalmam sem volt meddig húzódhat még. Azt gondoltam jobb is lesz így, hisz ez a biztosabb, biztonságosabb megoldás mindkettőnk számára és ebben a doki is megerősített. Megkérdezte elgondolkodtam-e esetleg azon, hogy ha erre kerül a sor, akkor hogyan szeretném a vágást. Mondtam mindegy, nem hittem, hogy lesz jelentősége. Õ azt mondta, ha nagyon véreznék a baba kiemelése után, akkor nekik biztosabb és könnyebb úgy ellátni a vérzést, hogy hosszanti a metszés, és nem a "bikinivonalas", de ennek ellenére én még mindig kérhetem, hogy úgy vágjanak. Azt feleltem, ők tudják, ha nekik úgy a jobb, vágjanak hosszában, rájuk bíztam, nehogy utána legyen belőle gond.
Ezután előkészítettek a műtétre, átfeküdtem egy másik ágyra. Kaptam egy búcsúpuszit Gábortól és elindultam, hogy "megszüljem" a babánkat. Tudtam, hogy nem szülni fogok, de akkor, abban a pillanatban nem érdekelt, csak az, hogy Õ biztonságban kijusson. Utólag kiderült, hogy jó döntést hoztak, több tényező is ellentmondott a hüvelyi szülésnek.
Átemeltek a műtőasztalra, megkaptam a gerincérzéstelenítést, és pár máspodpercen belül elmúlt minden fájdalmam. Csak bizsergést éreztem a lábamban, aztán már azt sem. Próbálgatták, hogy mennyit érzek még, csipkedtek, bökdöstek. Azt még láttam, ahogy bekennek alaposan fertőtlenítővel, aztán elém került az a bizonyos zöld lepel, ami megakadályozott abban, hogy bármit is lássak abból, ami történik. Egész idő alatt semmit, de semmit nem éreztem, még tompa fájdalmat sem. Néhány másodperccel azelőtt, hogy hallottam felsírni Dorkát, azt éreztem, mintha "rángatnák alattam az ágyat". Talán ekkor emelhették ki Õt. Akkor nem mutatták meg, csak mondták, hogy megvagyunk, kislány, jól van. És azt, hogy "Na, pont hét óra!" Szóval 19:00-kor megszületett kislányunk, Dorka. Akkor nem éreztem semmi különleges, kirobbanó érzést, csak nagy-nagy nyugodtságot. Hallottam a háttérből, hogy 2750 gramm és 49 cm. Nem lett nagy baba, de gondoltam majd idekint megnő. Fejlődik is szépen!
Kb. negyed óra elteltével hozták oda hozzám, a bal vállamhoz fektették. Már volt rajta ruha, sapka is. Akkor még picit sírt, aztán amikor hozzábújtam az arcommal az arcához, elhallgatott. Kapott tőlem puszikat, a bal kezemmel meg is tudtam érinteni. Ekkor jöttek az első könnycseppek. Nem volt nagy sírás, kitörés, valahogy az egész úgy zajlott, mint maga a születése. Nyugodtan. Tudtam, hogy minden rendben van vele, és ez elég is volt. Kérdeztem, hogy az apukájának megmutatták-e már, azt felelték, igen, és már fényképek is készültek Róla. Csak pár percig volt ott, aztán elvitték. Még jó húsz percet bent lehettünk, varrtak össze. Aztán lekerült a zöld lepel, csak a kötést láttam, ami azt sebet takarta, ahol kiemelték a kislányunkat. Áttettek az ágyamra. Át kellett ölelnem a műtősfiú nyakát, ő emelt át. Amikor átemelt, utána megigazította a lábaimat is. Hát, furcsa látvány volt. Láttam, hogy az én lábaim, de nem éreztem, hogy vannak egyáltalán. Betakart, aztán áttoltak a szobámba. A folyosón már vártak. Gábor és a szüleim. Kaptam puszikat, könnyeket Mindenkitől. Dorkát csak másnap láttam újra, amikor hozták a csecsemős nővérek reggelizni Õket.
Addig viszont eltelt egy éjszaka. Közvetlen azután, hogy bekerültem a szobámba (illetve már amikor toltak ki) az egész testem elkezdett remegni. Először csak picit, aztán jobban. Ugyan a takaró alatt ruha nem volt, nem éreztem, hogy fáznék, csak remegtem. Valószínű, ahogy ment ki belőlem az érzéstelenítő, úgy jött ki rajtam az idegesség is. Bár nem éreztem, hogy az lennék, valószínű az voltam.
Még aznap este bejött hozzám az orvosom és pár mondatban elmondta, hogy hogyan és miért is zajlott úgy a dolog, ahogy zajlott. Kiderült, hogy azért nem jött lejjebb Dorka, mert a nyakára és a törzsére volt csavarodva a köldökzsinór, és az nem engedte. Ez már önmagában gond lett volna, ha folytatjuk a "sima" szülést, hisz ha lejjebb jut a szülőcsatornába, onnan már nincs császármetszésre lehetőség. Viszont a nyakra tekeredett köldökzsinór akadályozta volna, és még ki tudja mit okozot volna. Aztán kiderült az is, hogy Dorka "magas egyenesállásban" tartotta magát, ami állítólag szintén nem jó. Úgy tudom, amikor jönnek ki a babák, tesznek egy fél fordulatot, így érkeznek arccal lefelé. Na most nem tudom pontosan mit jelent, hogy magas egyenesállás, de valami olyasmit, hogy Dorka nem úgy feküdt, ahogy kellett volna. Ezt utólag a védőnő is megerősítette, amikor elolvasta a zárójelentésem. Elég ijesztő dolgokat soroltak fel rajt, így utólag visszagondolva, most is azt mondom, hogy jobb, hogy így alakult. A harmadik dolog pedig az volt, amire számított a doki, elég erősen véreztem a baba kiemelése után. De szerencsére "rendet raktak" odabent, így minden jól alakult.
A műtét utáni hajnal és még két nap nekem borzasztó volt, rettentően fájt a hasam. Már másnap hajnalban kivették a katétert, így ha akartam, ha nem, WC-re a saját lábamon kellett kimennem. Az ágyam baromi magas volt, alig tudtam felkelni és leszállni róla, húzódott a sebem, nem volt jó se ülni, se állni, semmit az égvilágon. A zuhanyozás sem ment igazán, mert a kötést víz még nem érhette, meg hát ugye a fájdalmak. Ha állni sem volt jó, akkor hajolni meg pláne. Az ágyam fölött lógó kapaszkodó nélkül nem mentem volna semmire. Azt is hallottam egy szobatársamtól, hogy a hosszanti vágás még azért is rosszabb, mert a hasizmok is úgy nyúlnak és bármit olyat csinálok, húzódik a seb, ha akarom, ha nem. Kaptam fájdalomcsillapítóval kevert méhösszehúzó infúziót is, attól jobb lett valamivel a helyzet. Utána már csak injekcióban kaptam, fájdalomcsillapító nélkül.
Viszont napról napra javult a helyzet, könnyebben ment a mozgás és minden. És ami a legfontosabb, hogy ott volt velem a kislányom. Vele együtt csak úgy repültek a napok odabent, hamar le is telt az egy hét. Így május 3-án, egy héttel azután, hogy ez a nagyvilág, és mi Gáborral egy Csöpp Kislánnyal gazdagodtunk, végre hazajöhettünk.
Így lettünk 2006. április 26-án 19:00-kor egy boldog párból egy boldog Család!

nadine81

Jajj de szép, nagyon megható!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nemsokara megyunk oviba, csak gyorsan irok egy sort.

Nadine!
Vegigolvastam a szulestortenetedet. Azert volt izgalom, de szerencsere minden rendben ment aztan!

Erika!
Nem ertettem miert kerdezted, hogy milyen ize volt a funek, de latom azt irtam, hogy "szerencse, hogy foztem a spagetti szoszba" A "nem" kimaradt a mondatbol. Szoval a lenyeg, hogy nem ettunk fuvet, de terveztem hasznalni, ha nagyobbra no. Mondjuk nyilvan rajottem volna, hogy nem hoz leveleket, szoval valami nem stimmel. Kép

Mirama!
Nekunk a ruhaink 80%-a H&M-es. Az Anyu ahanyszor arra jar (hetente szinte) mindig vesz nekik valamit. En is nagyon szeretem azt az uzletet, jo minoseguek a ruhak, es aranyosak is.
Ti mar kesz vagytok a konyha atalakitassal? Vagy miket ujitottatok meg fel? Melyik reszere vagy kivancsi a haznak? Mert van nehany. Kép Nem tudom, hogy mast is erdekelne-e ilyesmi, ugyhogy ha akarod kuldok kepet e-mailben, ha megmondod mit szeretnel latni. Egyebkent en is ilyen vagyok, a gyerekek utan majd valalmifele lakberendessel szeretnek foglalkozni, szoval mindig erdekelnek masok otletei. Kép

Reni!
El tudom kepzelni hogy megijedtel. Szornyu, hogy milyen pillanatok alatt tortenhet baj. Nekem egyszer a Balint a pihenoszekkel esett pofara. Benne ult, bele is volt kotve, es fogalmam sincs, hogy hogyan, de egyszercsak itt fekudt a kovon hason, a hatan meg a szek rakotozve. Pedig itt alltam mellette, csak egy pillanatra fordultam el.

Amica!
Azert nem mondom, minden napra jut neked valami amiert nem tudod kipihenni magad. Pedig most mar nagy hassal tenyleg rad ferne egy kis nyugi. Mondjuk tudom milyen amikor nulla segitsege van az embernek, es muszaj midnent egyedul csinalni.

Vero!
Pihenj csak, most meg mennyi ido van a hivatalos kiirasaig? Par het csak ugye?

Na megyek mert elkesunk.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Terv szerint szombaton megyünk a győri Xantus J. Állatkertbe.Ha valami miatt nem szombaton akkor vasárnap,bár akkorra esőt mondanak.Remélem nem lesz mert valljuk be történt már olyan,hogy a meteorológia tévedett.Kép
Azért is fontos volna,hogy eljussunk mert Szonjával megbeszéltük,hogy a kis zsiráfnak odaadja a cumiját mert ő még kicsi és neki nagyobb szüksége van rá.Kép
Kép

Vero!
A Varga Petiék elváltak.Én ezt kb fél éve tudtam meg.Tehát min.fél éve.A csaj besokallt mert a Peti csajozott és elment a 2 gyerekkel.Kép
Én is meglepődtem a dolgon.Kép

Viol!
Még nem olvastam a történetedet de mindjárt megteszem.Kép

Kriszti!
Szonja úgy szokott le az esti bepisiről,hogy elalvás előtt max 2 órával kapott iszit és elalvás előtt el kellett mennie pisilni.Ha az iszi után elalszik hamar én x idő után felkeltem pisilni és így száraz marad az ágynemű.A barátnőm is így csinálta a kislányánál és most a kiscsaj már magától megébred ha pisilnie kell(4 éves)
Sok sikert a leszokáshoz!Kép

Csajszik!
Merre van a H&M?

KépKép
eszti76

Szia Eszti!
Remélem szép időtök lesz, bármikor is mentek, mert a zsiráf már várja a cumit!Kép
Janka ujját hova tegyem?????????????????KépKépKép
Nálunk sincs ivászat fekvés előtt, éjjel sem kellett Mártont pisilni kelteni, én egyszerűen csak nem adtam rá pelenkát miután már rég száraz maradt reggelre.
Janka rázósabb ebben is, mert mostanában rászokott a fekvéskori inni-hisztireKép

A H&M a sétáló utcában van a belvárosban.

Ági, nagyon helyesek a kölykök! A rozmaringot meg csak nevelgessétek!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!
Nagyon klassz és részletes a történeted.Még emlékszem az érzésre amikor azt mondtam,hogy legyen már vége.Akkor én is kiegyeztem volna egy gerincérzéstelenítéssel.Kép
Ahogy írtad a remegést beugrott,hogy pár órával a szülés után nekem is részem volt ilyenben.Ha nem írod el is felejtem.Kép
Szeretnétek még babaát?KépKép

KépKép
eszti76

Amica!
Köszi!Arra nem nagyon szoktam menni de most meglátogatom az üzletet.
Annak idején az én ujjamat bekenték csípős paprikával az oviban,hogy ne szopjam aztán én bementem a mosdóba,lemostam és még legalább 4 évig szoptam rendületlenül.KépKép

KépKép
eszti76

Eszti, én is csak viccnek szántam, engem se tudtak leszoktatni...Kép

Márton túl van az esti első hányáson...Kép
Itt fekszik már a földön a matracán, Janka meg persze nem bír elnyugodni egyedül a másik szobában.
Mindenkinek nyugalmas szép éjszakát!!!!!!!!
Nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Szegény Márton és Te!Azért teljen olyan jól az éjszakátok ahogyan szeretnéd!
Mi a manótól hányt?Hála az égnek Szonja csupán egyszer hányt,akkor is közvetlenül kaja után és nem betegségből.Kép
Remélem Szonja nem veszi be az ujját amikor már nincs cumi.

KépKép
eszti76

Eszti!
Még nem vásároltál H&M-ben? Ha egyszer kimész tuti nem fogsz üres kézzel kijönni. Igen, legközelebb Eisentadtban a sétálóutcában van. Nálunk is a gyerekek ruhái nagy része onnan van. Meg az enyém is. ;)
Leszoktatás. És akkor ez úgy van, hogy éjjel ébresszem fel Mirát pisilni? Pl. hajnali 2-kor? De örülök, hogy alszik. És egy pisivel kihúzza reggelig?
Ági!
Érdekel minden belülröl. Persze nem várom el, hogy mindent lefotózz, de mondjuk a nappali, konyha, fürdö...ilyesmi. :-)
Engem is nagyon érdekel a lakberendezés, de hiába végezném el a sulit, itt Sopronban úgysem tudnám kamatoztatni.
Kb. 2 hét múlva kezdödik nálunk a felújítás, kicsit csúszott minden, így az idöpont is.
Amica!
Remélem jó éjszakátok lesz, drukkolok!!!
Nekiállok Nadine szüléstörténeténk, szeretek ilyet olvasni.

KépKép
KépKép
mirama

Viol!

Nagyon szep a törtenet es nagyon meghato!

Kép
Kép
reni76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?