Sziasztok!
Most jöttem a dokitól, minden rendben velünk: méhszáj gyönyörű, baba szívhangja fantasztikus, stb. Aranyos volt a doki, megnyugtatott. Azért azt mondta, ha nem csináltatjuk meg az amniót, legalább szívuh-ra menjünk el. Úgyhogy holnap bejelentkezünk.
Szombaton meg megyünk a Praxisba, szóval nem unatkozunk.
Én még nem voltam ilyen szemvizsgálaton, de a védőnő nagyon ajánlgatta. Még pihentetem, míg a dokim el nem küld.
Ja és hurrá, híztam végre fél kilót!
Tűzmanó, üdv Nektek és gratula a pocaklakóhoz!
Mamy, Tűzmanó még simán szülhet a szülinapodon.
Részvétem a cukorvizsgálat miatt! Te szegény!
Egyébként nem dühöngök, a beszámolóitok alapján nem számítottam többre a SOTEI-en, így nem is csalódtam. Csak elmeséltem Nektek, mert tényleg gáz a dolog.
De jó lesz majd szombaton a Praxisban!
Nem válaszoltál, pedig érdekelne. Hol akartatok Ausztriában vásárolni?
Kata, épp írni is akartam, hogy ez a feledékenység olyan kismami tünet, de látom férjecskéd rájött magától is.
Nálunk jobb a helyzet, mert a férjem egy szórakozott fizikus. Õ maga is ilyen helyzeteket produkál, pedig nem is terhes.
Nincs mit egymás szemére vetnünk.
A parafa nagyon klasz, de nagyon jó szakember kell a lerakásához, különben hamar feljön. Anyumék eléggé megszívták vele, pedig nekünk is nagyon tetszett.
Gratula az eredményeidhez!
A könyvben a riogatásokat ne olvasd végig, mert csak megrémülsz! Tessék szépen azokat átugrani!
És hát, ha még nem derült ki, akkor: igen, kihagyjuk az amniót. Nem szurkálódunk és idegeskedünk "feleslegesen".
Hát Bettus, akkor lehet, hogy karatézni fog a lányod?
Szerintem sem késő sosem váltani. Muszáj, hogy 150 %-ig bízni tudj az orvosodban. Ez egyáltalán nem hiszti! Elvégre Te vagy a megrendelő, és ha fogadott az orvosod, akkor Te is fizetsz érte.
Gesztenye, szerintem azért nem kell lemondanotok a moziról teljesen. Csak meg kell válogatni, hogy mit néztek meg. Amikor a húgicám terhes volt, volt olyan előadás, amiről egyszerűen ki kellett mennie, mert a pocaklakója nem bírta. Egy másikat meg simán végigélvezett, mert az valamiért tetszett a babának.
Örülök, hogy minden rendben Veletek és remélem, a 4markeres eredménye is csak ezt fogja erősíteni!
Kis szégyenlős baba!
Tina, én is ilyen ájulós vagyok a vérvételeken.
Úgyhogy eleve mindig a férjecském visz. Õ áll helyettem sorba, aztán ha megszúrtak, kezembe nyomja a kávémat meg egy kis kaját. Ez az alap ahhoz, hogy túléljem. Én is nagyon félek ettől a terheléses vizsgálattól.
Kriszti, én is tanár vagyok, de egy gyerek sem ér annyit, hogy kikészítsd miatta a sajátodat! Nem hagysz cserben senkit! Én azonnal kiíratnám magam (megtettem már februárban), már úgysem számít, olyan kevés van hátra. Viszont az évvégi hajrá még megterhelőbb. Senki nem fogja Neked utólag megköszönni! Szegény hátrányos helyzetű pedagógus gyerekek... Mert ha legalább nem terheltek volna tovább. De tojtak rá. Oldják meg, az ő gondjuk, Neked most a babádra kell koncentrálnod. És akkor még húzzák a szájukat, ha vizsgálatra mész? Kiakasztó.
Gabi, gratulálok a kisfiútokhoz!
Örülök, hogy rendben van minden és jól sikerült a genetikai uh-otok.
Tuti egészséges!
Gigaboszi, Te mázlista!
Hogy az én férjem nem tud laborban dolgozni!
Gratula a cukoreredményedhez!
És mi volt ma a dokinál?
Erika, részvétem a vizesedés miatt!
De a picuri Téged is kárpótol, mint engem. Én nem vizesedek, csak rengeteg a savam, azzal kínlódok, meg folyik a székletem, ez is rányomja a délelőttre a bélyegét. De babóca mindig kárpótol.
És én is sokszor megkönnyezem.
Simigabi, és mikor aludtak el a fiaid este-éjszaka a késő délutáni alvás után?
Bujka, mi újság anyukáddal?
Dorka, lelkiismeretfurdalása csak addig van az embernek, míg el nem tölti otthon az első táppénzes napját.
Bali, hiába várom azt a beszámolót?
De nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek!
Sz_Kata, hát elég gáz ez a suli!
Én meg Wekerlén dolgozom, ill. most nem dolgozom. A Kispesti Deák Gimiben tanítok.
Már amikor éppen nem babát várok.
Én is imádom Wekerlét! 20 évig arrafelé laktam.
Jadey, ezek tök jó hírek!
Gratulálok!
Persze, hogy vigyorgott a kis pocaklakó, hiszen jól beijesztette a fél világot!
Már most elérte, hogy mindenki csak vele foglalkozzék és körülötte forogjon a világ!
A kis huncut.
Rolex, hogy milyen udvarias emberekkel tudsz Te találkozni!
Angel, Neked is klasz férjecskéd van!
Állítólag jót tesz a gyerek okosságának, ha minden nap legalább fél órát hintáztok a székben.
Ha a jövő szerdáról beszélgettek, akkor én is szívesen benne vagyok az érdi taliban.
Aztán meséljetek, mi volt az Istvánban!
Bocs attól, akinek nem írtam, de nem nézek be fél napig és tessék, alig bírom követni az eseményeket.
Pusz mindenkinek:
Melba (19+2)