Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, úgy legyen!
Képek jöhetnekKép
Főleg frizura ötleteket gyűjtök, úgyhogy ha van valakinek szívesen fogadom.
De minden jöhetKép
Azért hátha sikerül ez a baba dolog, jó lenne, de ha később jön az sem baj.
Kép
Mindenkinek szurkolokKép

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok4
Most olvastalak végig titeketKép
Bocs,ha gyors leszek,és nem reagálok mindenre,de egy kicsit ki akarok feküdni a napraKép

Cosmo!
Visszajelöltelek az iwiwen.

Nika!
Nekem azért nem mutatta a teszt,mint utólag kiderült,mert későn volt pé.-m,előző hónapban 35 napra jött meg.
Én a helyedben simán tesztelnék.Hődet nem mérted véletlenül?

Candi!
Szedem a folsavat,hacsak el nem felejtem,de igyekszem,és eszegetek gyümölcsöt is.Imádtam a joghurtokat,krémtúrókat,kinder pinguit,de most képtelen vagyok megenni bármelyiket isKépazért néha egy kis tejet,vagy kakaót iszogatokKép

A szurkálásról annyit,hogy nekem az kb a kimaradt mensi időpontja után egy héttel jelentkezett.És néha a hüvelyemnél szúrt,néha feljebb.

Anyusziszi!
Én is hiányoltalak,nézd csak meg ^Kép

KépKép
takido

Takido!
Köszi.

Nektarin!
Milyen hajat szeretnél? Nem vagy fent az iwiw-en?

Íme pár fotó a mi esküvői dekorunkról:

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hello lányok,

Cosmo, nagyon szép a dekoráció, és az iwiwen néztem a képeket a házatokról, az is nagyon szép.

Nika,
én biztos tesztelnék..... Egy teszt árát megéri, nem? Elvileg(!!) ki kellene mutatni már az elmaradt mensi napján. Mérted a hődet? Abból lthatnád, mikor volt a pé-d. Attól számolva a 14. napon kellene megjönnie....

Candi,
veled mi van? Megjött vagy késik? Teszt?

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Cosmo!
Nagyon szépre sikerült a díszítésKép

KépKép
takido

Hoppá, Takido!

Köszönöm Kép

Nika!

Én is tesztelnék a helyedben, elég megbízhatók a tesztek.
Vendég

Hoppá: valamit félreértettél biztosan velem kapcsolatban, nekem 5.-én megjött, tehát most hajrá van a következő hónapért!Kép
Cosmo gyönyörűek a dekorációk!
Takido: egyél sok gyümit, meg husit, ha megy abban is sok a fehérje!Kép
Lányok, most repülök haza, holnap lehet nem leszekKép
Puszóka: AndiKép

Andi
candi

Candi!

köszönöm Neked is!

Lányok!

Megyek haza, szerintem már csak holnap jövök fel, otthon pihizni fogok este.

Szép estét, és eredményes éjszakát! Holnap találozunk!

Kép
Vendég

Candi, bocsi, akkor valamit félreértettem...

Én ma vagyok a 29. napon, elvileg mensiig van 2 napom, de fájdogál a hasam már most. Ha most is megjön, elmegyünk dokihoz. Még novemberben megbeszéltük vele, ha májusig nincs eredmény, találkozunk. Már előre úúúúúúúúútálom az egészet. Mert Murphy törvénye szerint úgyis megjön....
Most kéne elmennem pár nap szabira.... Nagyon rám férne.

Hol vannak a többiek? (direkt nem írok nevet, hátha kihagynék valakit)

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok,csak bekukkantottam...mindenkinek jó éjszakát kívánok,szeressétek egymást nagyon,apu most fürdik....megyek és elcsábítom!!!!Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Hoppá!
Remélhetőleg nem azért fáj a hasadKép

Képzeljétek,ma elmentünk biciklizni,1 órát tekertünk,és nagyon jól esett.azt hiszem,gyakrabban be fogom ezt vetniKép

Candi!
Köszi a tippet,megfogadom,igaz az oviban szerintem megkapok mindent,amire szükségem van,és viszonylag megfelelő mennyiségbenKép
Júliustól,kell jobban figyelnem,ha itthon leszek,és magamnak főzökKép
Jelenleg mondjuk elég érdekes a helyzet.jobb,ha nem tudom előre,hogy mit eszek,mert így nincs időm azon gondolkodni,hogy azt kívánom-e vagy sem,kicsit kriminális lettem ilyen szempontból.Megkívánok valamit,és mire megehetném,már nem is kívánomKépRemélem ez majd még alakulKép

Takido

KépKép
takido

Sziasztok!

Hoppá!
Remélhetőleg nem azért fáj a hasadKép

Képzeljétek,ma elmentünk biciklizni,1 órát tekertünk,és nagyon jól esett.azt hiszem,gyakrabban be fogom ezt vetniKép

Candi!
Köszi a tippet,megfogadom,igaz az oviban szerintem megkapok mindent,amire szükségem van,és viszonylag megfelelő mennyiségbenKép
Júliustól,kell jobban figyelnem,ha itthon leszek,és magamnak főzökKép
Jelenleg mondjuk elég érdekes a helyzet.jobb,ha nem tudom előre,hogy mit eszek,mert így nincs időm azon gondolkodni,hogy azt kívánom-e vagy sem,kicsit kriminális lettem ilyen szempontból.Megkívánok valamit,és mire megehetném,már nem is kívánomKépRemélem ez majd még alakulKép

Takido

KépKép
takido

Sziasztok!
Tegnap elszállt az internetemKépKép de már vanKépKép
Azért olyan sok mindenről nem maradtam le.

Takidó, ma mentek orvoshoz, vagy pénteken?
Szita most az agyam, bocsi.
Ja, a kívánnósság ilyenKépKép Én ha magamnak főztem semmi bajom nem volt, viszont ha anyósom főzött, és ugy jöttem ki a szobából a szagtól nagyon rosszul voltam.KépKép
A hal szagát illetve a halat mióta meglett a Kriszti nem is tudom megenni, pedig nagyon szerettem.KépKép

Anyusziszi, az uj házatok kertes v. panel?
Ahogy olvasom ez már 2 gyerkőcnek is kényelmes lesz.KépKép

Hoppá. háthaKépKépKép
Nagyon szorítok Neked. Nem lehetett kellemes hónapokig orvoshoz járni. Bár terhesen is ez a megszokott, de az ugye másKépKép

Nika, van valamilyen fejlemény, persze nem piroska irányú? :D

Nektarin jó, hogy bejelentkeztél. Mikor lesz a nagy nap? Jó készülődést, ez tényleg olyan szép időszak.
De rég volt már a miénk......9 éve.

Meli, ki tudtad már magadat pihenni? Nemsoká megint ballagás.
Nekünk most idén "csak" bérmálkozás lesz, a sógornőm lányának, és én leszek a bérmakeresztanyja.

Muszkuru, élősködök kiköltöztek, vagy már nagyon befészkelődtek?
Kis állatkák minket is megtalálnak mindig. Késő ősszel egy pele költözött a pincénkbe. Nem tudom ismeritek e, mókus-patkány keverék, talán igy tudnám viszonyítani. Háááááát eléggé féltem ám tőle.

Candi, azért ne dolgozz otthon sokatKépKép

Málna merre vagy? Meggyógyultatok már?

Cosmó, szép a dekoráció. Magatokról is tegyél képet-tudom, hogy van az iwiwen is de ide is, légyszi.KépKép

Bea, Te , hogy vagy? Mostanában kevesebbet jössz.
Bár megértem, hogy fáradtabb vagy..
Ha lesz időd jelölj az iwiwen, én nem talállakKépKép
Meg egy lovestory-t is írj nekünk.

Anyusziszi, azt még Te sem irtál, ja és Nektarin sem. Ugye milyen telhetewtlen vagyok?

Na most mennem kell, de még jövök, addig írjatok sokat!!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Ma reggel megmértem a hőmet 37 Örültem neki, mert ilyen magas még sohasem volt. Már én is elhittem, hogy az lehetek. Úgy volt, hogy teszelek holnap.
Aztán most voltam WC-n s megjött. Kép((
Ennyit a hőről meg a késésről.
Még jó, hogy a párommal nem osztottam meg a dolgokat most ketten lennénk csalódottak.

Szóval a ciklusom megörült ez volt a 31. nap. Csak 2 napot késett eddig életben egyszer ez volt a max.

ma akkor megyek tornázni.

legalább szaunázok a hétvégén.

Kép
nika04

Sziasztok,

lovestory
Elsőlátásra elindult valami.
A barátnőmnek tetszett a haverom. Egy rosszulsikerült buli után megjutalmaztuk magunkat egy forró, nyári, iszogatós, henyélős duna-partyval. A férjemék nyaralójába mentünk le korán reggel.
Mivel a sógornőm türelmetlen alkat, ő már lement éjjel, volt egy hely a kocsiban. A haverom lehívta a férjemet, aki neki gyerekkori haverja volt, mert a szomszéd telek az övék. Mi nem ismertük egymást, csak a haver volt közös.

Mikor mentem a találkára a két fiú már állt a kocsi mellett. Barna, jóképű, kisportolt...tetszett. Elindultunk és azt vettem észre, hogy a visszapillantó tükörből szemez Kép
Lent a parton már kicsit spiccesen merészebb lett és megbeszéltük, hogy igazán ott kellene hagynom a vidéki pasimat, akivel amúgysem az igazi.
Így is lett.
2 hétig telefonálgatás, aztán egy balatoni hétvégének nem tudott ellent állni. Lementünk és a barátnőm a haverommal behúzott az egyik szobába aludni (utólag kiderült nem volt köztük semmi, csak látták a szenvedésünket...), nekünk "sajnos" a másik maradt. De nem történt ott még semmi, csak egész éjjel dumáltunk és feszengtünk Kép Aztán másnap elcsattant az első csók, már lassan 8 éve.
Vendég

Nika,
nagyon sajnálom, hogy megjött. Nekem is a 31. nap jött meg... Ez a hónap ilyen, én is megyek edzeni és infaszaunázni ma délután.

Gabi,
a lakás panel. Ahol mi lakunk (XI.ker), ott nagyon drágák a telkek, de igyekszünk előbb-utóbb kertesbe menni. Azért költöztünk el, mert a régi lakás elosztása nem volt jó két gyereknek, jól látod a helyzetet. Márcsak a másik baba hiányzik Kép
Vendég

Jó reggelt!

Cosmo28!
Hú nagyon szép volt a dekorációtok! Nekünk bordó vagy fehér lesz a masni a székszoknyán, a dekoráció az asztalon pedig kisebb lesz.
Fent vagyok az iwiw-en, Gulyás Eszter (Esztike)
Hát göndör hajam van, úgyhogy nagyrészt szeretném leengedni és van kis kapcsos virágom azt szeretném benne elszórni, hétfőn megyek próbafrizuráraKép
Jaj, annyi dolgom vanKép
Remélem a babaprojekt is jól sikerülKép
Ma 36,7 mértem

Kép
Kép
nektarin

Jó reggelt Mindnekinek!

Nika!
Õszintén nagyon sajnálom, hogy megjött.

Tudjátok, hogy van ebben valami érdekes???

az egész világon a vízöntő emberekből van a legkevesebb az összes 12 jegy közül.

És ahhoz, hogy egy baba vízöntő legyen, május körül kell fogannia. Szóval lehet, hogy ez az időszak valami miatt szerencsétlen a fogamzás szempontjából a világon mindenhol. Érdekes nem?

Nektarin!
Bejelöllek. Nekem is göndör volt a hajam és le volt engedve, majd nézd meg az iwiw-en!
Vendég

Nektarin!
küldök frizurákat a miénk is bordó fehér volt a díszlet jó képet sajnos nem tudok róla mutatni.
A hajakról viszont gyűtögettem elküldöm az email címedre ha gondolod. Templomi lesz?
A hőről inkább nem írok semmit. Hajrá!

Megkereslek az iwiw-n.

Sziszi!
Köszi. Majd a május remélem többen színeződünk. Jó kis történet volt. Ezek a véletlenek, mindig bejönnek. Kép)

Cosmo!
Szép volt a dekoráció nagyon.

Málna!
Hol vagy?

Kép
nika04

Sziasztok,jó reggelt!!Végre kipihentem magam,ma nem dolgozok,most keltem ki az ágyból!!!Gabi,a másik ballagás még durvább lesz,mert a nyolcadikosok anyukái mindig kicsit "megbolondulnak" és 14 szálas csokrokat köttetnek,mert ahány éves a gyerek....de nem panasz,ebből élünk...És még ott vannak az ovis ballagások,az évzárók...a lagzik,nekem is 2 esküvői meghívásom van erre az évre...
Nika,ez a készülődés nagyon tuti,én imádtam...
Cosmo,visszaigazoltalak a wiwen,nem csak a dekoráció volt szép...és az otthonotok is nagyon tuti!!
Nálunk narancs-fehér-csontszín volt a dekoráció,virágos lévén tele gyönyörű narancssárga virágű cserepes dísznövénnyel szép kosarakban...anyukám kitett magáért!!
Kívánok mindenkinek szép napot,ma elmegyek a masszőrömhöz egy kis kényeztetésre,aztán én is bicajozom a barátnőmmel este.Dóri,ha neked jólesik,te is tedd meg naponta,torna helyett tökéletes!
Jaj,Nika majdnem elfelejtettem,sajnálom!!!Érdekes,amit írtál a februári születésekkel kapcsolatban,cáfoljunk erre rá!!!(egyébként nekem két nagybátyám,a tesóm és a keresztfiam is vízöntőKépKépKép)Na pusz Meli

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt Kép

Sziszi, ez nagyon romantikus Kép
Jó, ha az embernek ilyen jó szemü és önfeláldozó Kép barátai vannak
én is a XI-ben lakom Kép

Cosmo, visszajelöltelek Kép
Nagyon érdekes, amit írtál. Elgondolkodtam, de azért az ehavi tervemet nem adom fel Kép

Nika, sajnálom. De akkor hogy lehet, hogy még mindig fent van a höd?

Gabi, miért félsz a pelétöl? Szerintem aranyos kis állat lehet. És lehet, hogy ö jobban fél töled, mint fordítva Kép

Kata, ne úgy állj hozzá a dokihoz, hogy nyüg, hanem hogy ott a segítség. Én is megyek - a májusi teljesítményünktöl függetlenül Kép - dokihoz a hónap végén, a vizsgálatok jellege kérdéses egyedül.

Nektarin, ha bármilyen kérdésed van az esküvövel kapcsolatosan, én is felajánlom a segítségemet, bár úgy látom, vagyunk itt jó páran, akik már átélték életük egyik legklasszabb napját

Dóri, ez vicces lehet, de talán így a jobbik eset, mintha mindig mindent kívánnál...

Ja, és majdnem elfelejtettem, a bolhák feladták, én nyertem Kép Kép Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Ezt a hős dolgot én se értem kétszer is megnéztem a számba mértem, ahogy szoktam 37.0 ekkor kezdtem örülni erre tessék 07:0-kor volt.
Egyszer csináltam egy próba hónapot akkor még nem próbálkoztam akkor mikor megvolt s elötte 35,3-36,2-ig volt ugyanígy szájban.
Hozzá teszem digis a hómérőm.

Most is legalul fáj a hasikám nem pedig a petefészeknél ahol szokott. Kép( Fel se vagyok puffadva. Még csak épphogy megmutatja magát, de nekem az első két nap mindig ilyen majd pénteken tombol s után lassan elszivárog.

Azt mondják, hogy lehet, hogy az intenzív torna bolondított meg + asterssz.
Lehet, bár mikor kéziztem akkor is óramű pontos volt majd meglátjuk a következő hónapban mi lesz.

Málnáról tudtok valamit?
Többiek?

Málna!
A táblában az új időpont a 05.10
Köszi

Kép
nika04

Nem tudom mennyire biztos a hőmérőzés, nekem a mestruáció első 1-2 de van, hogy a 3. napon is hőemlekedésem van. De az is lehet, hogy csak én vagyok csodabogár!
Vendég

Cosmo, akkor az én szüleim nagyon ügyesek voltak velemKépKép
Napra pontosan jöttem, január 25-én. Szóval tuti vízöntő.

Nekem a gyermekeim halak. Februári mind a 2, sőt az első is akkor született volna. Na ezért bízom én ebben a hónapban annyira.

Muszkuru, pont azért féltem tőle (mármint a pelétől), mert ő nem félt annyira, olyan kíváncsi volt, és én attól féltem, hogy a nyakamban landol.....
Húúúú még most is borsózik a gondolattól a hátam.

Nektarin, majd én is megkereslek

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődéseket.Meggyógyultunk.Mindenki.Máté ma már ment bölcsibe.Nekem meg tanulnom kéne de lutsa dög vagyok.Pénteken vizsga.KépKép
Eddig csak olvastam...Igazuk vana pasiknak beszélni azt tudunk.De őket sem kell félteni!Kép

Nika
SajnálomKép
Lehet,hogy te leszel a kismama páromKép

Muszkuru
Ezek a tetvek rohadt kis dögök.nekem a rózsáimat lepték el.Semmit nem tudok csinálni.Ha lepermetezem 5 perc múlva szakad az esőKép
A megismerkedésetek eléégé hasonlít a miénkhez...Kép

Meli
Gratula az új kocsihoz.Apának is hamarosan megjön az új autója.Ez a vilg legolcsóbb autója.CégesKép
Tiszához hova mentetek volna?
Õrbottyánban sóbarlang?!Én nem tudok róla.Majd utánna érdeklődöm.Veresen van az Árnyas bölcsiben.

Candi

Mindjárt rakok fel képet a kertről.Van vele munka bőven,még szerencse hogy szeretem csinálni.
Gyomírtózni már nem lehet ha a növények bevannak ültetve?VAgy van olyan szer ami csak a gazt írtja ki ?!
Egy kicsit dicsekszem a kertel...Úgy nézzétek hogy ezt mi ketten apával csináltuk(kivéve az öntözőt)Egy évvel ezelőtt még semmi nem volt csak egy 60 éves szőlős kert,meg homok ,homok és homok:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
A begóniák.Amiket Pistikének hittemKép
Kép
A mosogató fiú
Kép
A bejáró fiúmKép
Kép
Életveszélyes mutatvány!
Kép
Reggeli után.A menü:nutellás kalács...
Kép
Tesóm szülinapjára gyártom a képeket:
Kép

Bocsi ha sok voltam

málna2162

Sziasztok!

Jaj, nagyon aranyosak vagytok, mindenkit visszajelöltem az iwiwen. Szépek vagytokKép
A frizurák és a dekorációk jöhetnek
gulyas.eszter@future-fm.hu
Köszi előre isKép

Kép
Kép
nektarin

Gyönyörű a kert és a kisfiad is egy tündér! Kép
Vendég

Málna örülök, hogy jelentkeztél.
Egy kalappal a vizsgáraKépKépKép
Nagyon szép a házatok, jó sok gyerek elférne az udvaron, ugyhogy háromig meg se álljatok.
Most már visszajött a kislegény étvágya?
most nekem is jobban eszik, mióta többet van kint az udvaron.
Most alszik, nekem meg lenne egy csomó munkám, ugyhogy el is köszönök, ha tudok még azért bekukkantok.

GabiKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna!

A kert tényleg egy csoda, hát nekünk még elég gázul néz ki, de szeretném, ha már ilyen lenneKép
A kisfiad pedig hát nagyon édesKép

Kép
Kép
nektarin

Nektarin!

Itt több ezer esküvői frizurát találsz!

http://www.weddings.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1248
Vendég

Málna!
értem akkor miért tűntél el. Gyönyörű a kerted tényleg. Hajrá egy futball csapatig meg se álljatok na jó legyen egy kézi csapat. Szorítok a vizsgádra.

Nektarin!
én a freemailes email címedre küldtem dolgokat.

Kép
nika04

Sziasztok,Málnácska tényleg gyönyörű minden,gyerek,kert,ház...Rózsákra tetű ellen a legjobb a Pirimor,virágüzletekben,kertkultúra boltokban lehet kapni.Nem olcsó,egy flakon kb.akkora töltőtömegű,mint egy dezodor és kb.950Ft,de nagyon hatásos.Viszont csak akkor használd,ha a kicsi nincs a közelben,gerinces élőlényekre nincs káros hatással,de ezt csak mondják...Gyomok ellen Glialka,vegyél 5l-es kézipermetezőt,a fűben úgyis nyírással eltűnnek a gyomok,máshol pedig:egynyári kultúrákban ültetés után kb.3 héttel használható,fás szárúaknál az ültetés után kb.1 hónappal(ha megerősödnek az új hajtások)De részletesen le van írva minden a flakonon...hahaha,kérdezd a kertészt!!Puszi mindenki Meli

Kép Kép
meli1118

Megvettem a "Felkészülés a babavárásra" c. könyvet a Libriben.

Nagyon tetszik, nagyon sok fontos információ van benne.

Kép
Vendég

Nika!

Köszönöm, megkaptam, hú már ki is nyomtattam, van egy pár ami nagyon tetszikKép

Cosmo!
Köszi, azokat már átböngésztemKép
Aranyosak vagytok, a soksegítséggelKép
Nem tudom e-mailt küldeni, valami van itt bent nálunk.

Kép
Kép
nektarin

Cosmo!
Ez a könyv a 9 hónapról is ír. Én is gondolkodom, hogy veszek könyvet, azért érdekel.

Nektarin!
örülök, hogy ha akadnak benne kedvedre valók.
A Cosmo által ajánlott honlapon én is sokat böngészkedtem.

Meglátod nagyon jó buli az egész életed legnagyobb bulija lesz csak lazán. EGyik barátnőm azt mondta, ha szépnek érzed magad s boldog vagy az kisugárzik s a vendégsereg is mindent gyönyörűnek lát. Te leszel központban. Egyébként én utálok a központban lenni de akkor nagyon élveztem. No para!
Én megismételném, de tudom, az nem lesz ilyen jó.

Kép
nika04

Lányok!!!

Nem tudom kit mennyire érint, de én nagyon szeretnék egy fogfehérítést, éppen tegnap mondtam a férjemnek, hogy majd azt kérem a szülinapomra.

Erre most látom a neten, hogy a Dent Elite fogászaton a legszupibb fogfehérítés (ismerősöm megcsináltatta, csodaszép lett) ami 140.000 Ft-ba kerül, most csak 69.900.- "akciósan".

Tudom, hogy ez sok pénz, de kb. 2-3 évig megmarad, nem roncsolja a fogakat és 8-12 árnyalattal lesz fehérebb a fog.

Ha nem magam látom az ismerősöm fogsorát, nem hiszem el, hogy lehet ekkora változás.

Gondoltam megosztom Veletek is, hátha valamelyikőtöket érdekel a dolog, most tényleg nagyon jó áron van!

http://www.fogfeherito-centrum.hu
Vendég

Nika!

Igen, a terhesség előtti előkészületekről, a 9 hónapről, a szülésről és a szülés utáni hetekről is ír.

Én már sok kismama könyvet vettem, de szerintem ez a legjobb.
Vendég

Cosmo!
Köszi az infot a könyvről.

Kép
nika04

Cosmo!
Ezt a könyvet ismered?
Csörgő Anikó; Csigó László; Pető Zsuzsa: Várjuk a babát
Táplálkozási útmutató, menüajánlat a terhesség 9 hónapjára

Nem tudom melyiket vegyem meg kettőt nem akarok venni.

Kép
nika04

Cosmo!
Ezt a könyvet ismered?
Csörgő Anikó; Csigó László; Pető Zsuzsa: Várjuk a babát
Táplálkozási útmutató, menüajánlat a terhesség 9 hónapjára

Nem tudom melyiket vegyem meg kettőt nem akarok venni.

Kép
nika04

Nem.

Még ezek vannak meg nekem:

KépKépKépKépKép
Vendég

bocsánat kicsit elcsúszott a képernyő
Vendég

Köszi mindenkinek.
Meli
Az a Glia izét használhatom tuják között is.A sziklakertes képen baloldalt a kerítés mellett nagyon gáz.A kis folyondár kiírthatatlan!!Nem teszi tönkere a növényeket?Tuja,aranyeső örökzöld meg ilyesmi van beültetve.

Nika
Azt a 9 hónaposat vedd meg.Nekem is az van.Jók benne a receptek.
Felesleges sok könyv,mert csak összazavarodsz.Az egyik ezt írja a másik azt.Persze természetes hogy az ember első terhességnél mindent el akar olvasni.Én is így tettem,néha kár volt.Az biztos hogy a következőnél semmit nem fogok elolvasni.Főleg nem a Kismama magazint!!

málna2162

Szia Málna!

A Kismama magazin miért nem jó? (még nem vettem egyet sem)

Én nem bántam meg, hogy sok könyvet megvettem, mert mindegyikben vol valami jó tanács ami a másikban nem írtak. Nekem csak pozitív véleményem van róluk.

Bár én egyébként is egy olvasás mániás vagyok, gyerekkorom óta szeretek olvasni, imádom a jó/szép könyveket. Csak iszonyú drágák manapság a könyvek! Már többször kértem szüleimtől karácsonyra Libri vásárlási utalványt.

Bár szerintem majd a baba után nem jut sok időm/energiám az olvasásra...
Vendég

Kép

málna2162

Málna!
A Várjuk a babát vagy a Felkészülés a babavárásra?
Köszi
én is csak egyet akarok megvenni.

Kép
nika04

Málna,nyugodtan használhatod tuják között is,nem lesz semmi bajuk,ha betartod az adagolási utasítást!!Semmi baja sem lesz a növénynek!!
Tényleg,mi a baj a Kismama magazinnal?Én meg szoktam venni...igaz,hogy sok benne a ködösítés,de van benne néhány jó tanács,pláne nekem,aki még nem szült...de neked miért ez a véleményed?
Én is vennék valami jó könyvet,melyiket vegyem?Olyat szeretnék,ami tényleg hasznos dolgokat tanácsol.
Hellóka,Meli

Kép Kép
meli1118

Cosmo

A Kismama magazin egy rózsaszín ködbe burkolozott lányregény...A valóságot csak a legkisebb mértékben adja vissza.
Tele van a siker történetekkel,a kisimult ,kiegyensúlyozott,tipi-topi kismamákkal.Senkit nem akarok elkeseríteni de a valóság sajnos nem ez.
A baba megszületése után néha örülhet az ember ha levegőt venni lesz ideje.Szerintem kevés használható tanács és segítség van benn.És hónapról hónapra ismétlődik a téma.

Nika
Várjuk a babát

Segítség elvitte a szél a ruhaszárítómat!!!!

málna2162

Málna,igazad van,én is érzem,hogy hónapról-hónapra ugyanaz a téma és valóban sok a túl trendi kismama,annak ellenére én tanultam belőle ezt-azt.És valóban csak akkor tudom majd igezán elképzelni mindezt,ha én is végre babás leszek!!
Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Ez a könyv téma engem is érdekelne.Az utolsó kettő(4-ből,amit Cosmo felrakott)nekem is megvanKép
Szoktam sms-ni Beával,tegnap azért nem jött,mert nagyon fáradt volt.

Málna!
örülök,hogy végre itt vagy,hiányoltunk ámKép
Tényleg csodaszép a kertetekKép

Kis_Plutó!
Holnap megyek dokihoz 16.20-ra.

Nektarin!
Nagyon irigyellek,én is olyan vagyok,hogy nem szeretek középpontba lenni,de ott valahogy nem zavart,nem éreztem magam zavarbaKépÉs tényleg azon múlik minden,hogy ti jól érzitek-e magatokat.A miénk nagyon jó buli voltKépMinden percét élveztem,de sajnos nagyon gyorsan telt az idő.

Nika!
KépSajnálom
Ha nem erősödik a vérzésed,akkor még van esélyKép
Köszi a könyvtippet,majd utánanézek.Te milyen boltban vetted?

Meli!
Jó erőgyüjtést a következő hajráraKép
Azért a babaprojectet nem hanyagolniKép

Muszkuru!
Gratulálok a bolhák feletti győzelmedhezKép
A kaja dolog tényleg vicces,és én sem bánom,hogy nem az van,hogy mindent kívánokKép
Bár egy kicsit mintha javult volna az étvágyam,és kezdek rájönni,hogy mitől.A doki azt mondta,hogy szedjek elevitet(vagy más vitamint, mindegy)de elég 2-3 naponta.hát én 3 naponta szedem,és szerintem ez fokozza az étvágyam.

Anyusziszi!
Tényleg sokat érnek az ilyen barátokKép

Hoppá!
Rajtad a világ szemeKép
Merre vagy?

Takido

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?