Sziasztok!
Húú, tegnap valami borzalmat láttunk. Főút mellett lakunk, és tőlünk 200 m-re történt egy baleset. Rendőrök, helyszínelők, tűzoltók, mentők, mentőhelikopter.Mixer kontra személyautó. Előzés közben frontálisan beledurrant a mixerbe. Négytagú család, apa anya és az ikrek. Sajnos, az egyiket nem sikerült megmenteni, szegény picit pont akkor takarták le a fekete zsákkal, mikor odaértünk
Valami borzalmas látvány volt, és az az érzés, ami bennem kavargott...
Az emberi hülyeség, a türelmetlenség, figyelmetlenség, vagy a jóég tudja mi. Tök egyenes szakasz, simán belátható, azt nesze. Most tán az apának jobb, hogy a hülyesége miatt meghalt a picije?
Az ilyen embereket sose értettem meg. Nem tudja betartani a szabályokat.
Na, meg amik itt vannak. 50el megyünk, azt a kamion, teherautó meg tol maga előtt szinte, dudál ha lassít az ember, előzgetnek lakott területen... Én már 2 éve nem vezetek, egyszer belénk jött egy autó, pontosabban levágta a kanyart, és az én sávomba kanyarodott. Bánta picit anyu kocsijának a bal eleje. Na, azóta nem vezetek.
Bocsi, hogy leírtam, de még mindig a tegnapi nap hatása alatt vagyok.
Julcsi
Légyszi írd be a tábla megjegyzés rovatába vagy azt, hogy 1.baba, vagy a szülés várható idejét: november 11.
Köszi
További szép napot mindenkinek