Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
nekünk minden nap jó. Már nagyon várom az újabb talit.

Gabuska,
akkor nem is kell elpostáznod a sapit, mert jövő héten személyesen is odaadhatod.

Petra ma megkapta a 3 hós oltást, egész jól viselte, de most du. rettentő nyűgős. Már én is eléggé kivagyok, nem igazán tudom semmivel sem megvigasztalni. Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa,
nagyon jól bevált a szék, úgy eszik benne Livicsek, mint a kisangyal!Kép Nagyon szeret székben ülni, ez még újdonság neki, úgyhogy szerintem fát is vághatnék a hátán, ha benne ül.

Én látok Szonjában Natasát, nem is keveset!

Livinek kb. 4-5 hónapos korára volt fix napirendje, az tartja még most is többé kevésbé.

Vuka,
sapi már fehér nincs, csak színesek, de sztem nagyon csúnyák...Kép
Petrának gyógypussszancsokat küldünk!

Kép
Kép
Kép
Egyelőre még a földön van a szék, jobban szeretek szemben ülni Livivel a földön, mint a konyhaszéken.KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sehol senki?Kép
Akkkkó nesztek:

Látjátok, milyen szépen eszek?
Kép

Hm, ez most melyik Frutapura is? Az alma-körte vagy a gyümölcsvarázs?
Kép

Nemtom mit ettem, de jó lesz leöblíteni egy kis vízzel!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én vagyok.
Cuki kis kópé Livike. Kép
Te mikor érsz rá tali ügyben?

Egyébként Beninek is megmutiztam most ezeket a képeket, katasztrófálisan eszik ma, reggel megint az egészet kihányta ... talán a foga. Remélem példát vesz a kiscsajodról.

Kép
Kép
Kép
ilba

én is itt lézengek.

Gabus, Livicsek vonatkozásában minden kép arról árulkodik, hogy rendkívül kiegyensúlyozott és öntudatos lányzó leszvan.

Ilba, én még mindig nem tudok társaságba indulni Noémivel, mert mire eljutunk a 17-ker-ből bárhova kocsi nélkül, lemegy a nap, másrészt meg nálunk még olyan sincs, hogy "2 evés között", illetve van, csak hektikus, hogy az most fél órát vagy 3at takar. De azért ne vegyél le a mágikus listádról örökre, mint megbízhatatlan, renitens nőszemélyt, csak alakul nálunk is...

Kép Kép
coolasa

Natasa, jól látom a képről, hogy Szonja jobb arcféltekén egy csinos kis gödröcske van készülőben?

Kép Kép
coolasa

3 hét alatt 18!!! azaz 18 dekát hízott. 6-ot hetente. Katasztrófának érzem Kép A védőnő meg az orvos bíztatnak, hogy ne aggódjak, merthogy anyatejes, és ő tudja, neki mennyi kell. Olyan rendesek. én meg azt hittem hogy most sokkal jobb lesz, dehát nem. És most mintha kevesebb tej is lenne. Úgyhogy gyorsan kivettem a hűtőből két decemberi fejést. Meglátjuk, hátha bele tudom erőltetni holnap.

Viszont a szurira meg se nyikkantKépKép

Tali:
Nekünk tudjátok csütörtök 11-től 1/2 12-ig torna van, de aztán szabadok vagyunk mint a madár KépKép
Vendég

Gabus, nagyon vagesz aszalkátok van Kép És Livi nagyon ügyes, ahogy eszik.
Vendég

Tücsökmami,
mi nagyon rendesen híztunk, viszont a szurit viseltük rosszul. Illetve azt még egész jól, de a mai délután elég hisztisre sikerült Kép. Anyósom ma du. több helyen is kereste a könyvet, de még csak nem is hallottak róla. Az a pontos címe, amit írtál? Megírod még a kiadót is? Köszi!

Gabuska,
ügyesen eszik és jól ül Livicsek az új székében.
A sapiért nagyon-nagyon fáj a szívem KépKépKép.

Na megyek, mert elkezdődött a Vészhelyzet

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba,
csak egyet tudok biztosan, hogy 17-én szemészetre visszük Livit (szűrésre), a többi nap eddig üres.
Beninek nincs hőemelkedése? Lehet, hogy benyalt valami vírust a kis kópé. Az almával meg eleve figyelni kell, hogy ne üres gyomorra egye, hanem két etetés között, vagy pedig egy kis krumplival, külöben marhatja a gyomrát.

Coolasa,
XVII. ker? Hát az nincs is messze tőlünk!Kép Ha busszal kijutsz a Kökire, onnan 10 perc séta. Na?

Livicsek köszöni a bókokat, remélem, ezentúl nem lesz cirkusz az evés.

Tücsökmami,
tudom, már ezerszer írtam, de megint megteszem. A gyerekeknek vannak időszakaik, mikor kevesebbet gyarapodnak, mint az előírt. Gergőnek bőven vannak tartalékai, most ilyenje van. Nyugiiiiiii!Kép

Timi,
sajnálom, hogy nem jött össze a mai séta, holnap sms!

Dia,
nézdd csak!
Kép

Megfürdettek, felöltöztettek, itthagytak...
Kép

Jól elvagyok, de azért jöhetne már valaki értem!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Lányok, lehet, hogy lemaradok az Orczy-kertes taliról?Kép
Ugyanis május 14.-től 21.-ig a szüleinknél leszünk, Kecskeméten, mert a párom pár napig a Cern-ben lesz. Sajnálnám, ha lemaradunk.

Dia,
sajnálom, hogy a pampersék így kitoltak veletek (meg a többi nagyobb babával). Szeretném kérni a vonalkódokat, ha jól olvastam, nem baj, hogy régebbiek. Midi 3-as és Maxi 4-es pelenkákból az Óriáscsomag vagy a Jumbo csomag kódja a jó.

Tücsökmami,
én csak elméletileg gondolkodom a Pikolon, most nincs ennyi felesleges pénzünk. Az, hogy kinai gyártmány, eszembe juttata azt, hogy milyen jót mulattam azon, amikor megjött az ABC design kocsink Svájcból. Ugyanis eredeti dobozában jött a kocsi, amin szép nagy felirat hírdette, hogy Made in Chine. Belül, a babakocsin meg van egy cimke, ami szerint Made in Germany. Szóval ha az ember eredeti német márkát, gyártmányt vesz, még arról is nagy eséllyel kiderülhet, hogy Kínában gyártották. Azért, ha véletlenül eljutnánk mégis a vásárlásig, megfogadom, amit mondtál, s elötte megnézem élőben. Bár a mostanit úgy rendeltem netről, hogy ilyet még látni se lehetett az országban, azért előtte elmentem a Brendonba, és körbetapogattam a márka kocsijait, hogy milyen a minőségük.

Sasha,
nálam már mániává fejlődött a gyerekeknek vásárolgatás, főleg, hogy nem hagynak. Itthon is folyton azért bújom a netet, mit is találhatnék nekik. Csak az a gond, hogy annyi mindent kapunk, meg Levente ugye Benedek cuccait örökli, hogy nem nagyon tudok olyat kitalálni, ami nincs, és szükség van neki rá. S a nagyszülők is folyton azt kérdezik, hogy mit vegyenek az unokáknak. Végül nekem csak ez a ritka turis kirohanások maradnak, ahol a család nem mondhatja, hogy sok pénzt költök felesleges dolgokra, hanem még meg is dícsérnek, hogy milyen jól vásároltam.
Kertet én is nagyon szeretnék, én is irigykedem. Én azért, mert milyen jó lenne, ha csak úgy kicsaphatnám a kölköket nyáron az udvarra. A párom is, és én is vidéken nőttünk fel, nekünk ez a vágy nagyon a vérünkben van. Ehhez képest a párom most nagyon ragaszkodik a kerülethez, ha rajta múlik, jó darabig kerülgetem még itt a járdán parkoló autókat a babakocsival. Ja, a slusszpoén, hogy én majdnem minden növényi allergénre allergiás vagyok, szóval lehet, hogy egy kertben megpusztulnék.
Nekem is hiányzik a nagycsalád. Anyámék 8-an, apámék 5-en voltak testvérek, nálunk is sok az unokatestvér. Csak anyám a múlt nyáron temette el az 5. testvérét, apám rokonságával se tartjuk a kapcsolatot, és Pesten nincs is rokonság. Hiányzik a gyerekkoromban megszokott nyüzsi...
Én már nem is vágyom a 20 éves súlyomra, úgyis elérhetetlen. No, meg akkor se szerettem az alakomat, így meg tökmindegy. Drukkolok, hogy sikerüljön elérned, amit akarsz!

Novum,
a mostani ABC design babakocsink is háromkerekű. Ötvenvalahány centi széles, fejből nem tudom. Az biztos, hogy a videotéka ajtajánál 2 cm hiányzik ahhoz, hogy beférjen, meg a kedvenc kisboltunkban sem lehet navigálni vele. Ellenben emlékszem, hogy decemberben elvillamosoztunk vele Savoya parkig, tehát 4-6-os és 18-as villamosra felfért. És a maga 35.000 Ft-os árával még megfizethető volt.

Ilba,
tényleg arányosan nagy Levente, én egyáltalán nem látom kerubformájúnak. Mindenki idősebbnek nézi a koránál. A kiskádba lassan behajlíott lábakkal sem fér bele, de én egyedül fürdetem a gyerekeket, így meg még jó darabig nem fogom megpróbálni vele a nagykádazást.

hopp, megint jó hosszúra sikeredtem, bedugulok. A párom meg még nem ért haza, ennyit a vacsikészítésről...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Még egy pár kép:
Jót fürödtem (Mancs, nem ismerős a pelenkázó?Kép ) :
Kép
Azért nem is sovány, az tuti:
Kép
Benedek tanta-hanta (azaz hinta-hinta) felkiáltásokkal jó nagy lendülettel hintáztatja Leventét, ő itt még tűrte:
Kép
A párom most ért haza. Hm, sörözni is volt...

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Na sziasztok!

Végre visszaolvastam...röpke egy órámba telt...Kép
De juhééééééé! Már el is kezdhetek írni!

Marci túl a 4 hós oltáson, és most már csak a 15 hós lesz! Hurrá!!!
A dokinéni aszonta, hogy az idegenhely fóbia igen korán jött Marcinál,merthogy ez aszonta, 8-9 hónaposan szokott jönni. Vajon mit nem csinál előbb a szokottnál Marcibaba???

Védőnéni aszonta, hogy a fitymát mostantól nem kell nagyon erősen, hanem csak finoman óvatosan huzogassuk fürcsi után, amikor fel van puhulva, mert akkor ha letepadás van, akkor ezzel elősegíthetjük, hogy tutira ne kelljen műteni 2 éves korában. Nem is tudom. Amikor mondtam, hogy azt olvastam, hogy 1 évig semmit, akkor aszonta, hogy van két fia neki is, és higgyem el ez így jó, és ne vitatkozzak. Na ezzel tett be, mert nekem ne okoskodjaon, még ha van két fia akkor se, főleg ne ilyen hangnembe. Szóval most időnként egy icipicit megsimizem MArci pöcölőjét, - csak hogy tiszta legyen a lelkiismeretem, amikor a védőnő "Anyuka, tetszik huzogatni? kérdésére igennel fogok válaszolni - és annyi. Kép
JA 65 cm, 6450 g.

Sasha,
írtam mailt, írd meg te is a telefonszámodat. Marci tegnap megkapta a szurit, és meglepően jól viselte. Csak két nyüszike, és más nem is volt. És az idegenhely fóbiája is alábbhagyott valamiért. Teljesen jó volt, és nem is sírt.
Jó lehetett ez a kerti balhé...szép kis család...Kép Jó nagy mindenki!Nem csodálom, hogy ekkoréák a fiúk! Biztos hogy jó lesz a pelus Gerinek???KépKépKép

Gabi,
ilyen etetőszéket vettünk mi is! Csak a párnája kék. Csak sajnos drágábban úgy is, hogy kuponnal vettem. Ez a Brendon....Na mindegy. de Livi nagyon bírja! Ezen a két utolsón megfésültétek? Nagyon cuki!

Timi,
és milyen a fülbevaló? Kis lepkék? vagy kis virágok? Ha kék akkor megy Szilvi szeméhez! Kép

Tücsökmami,
nemtom milyen idő lesz, de ma pl. tök jó volt! Kép
Pénteken nekem nem jó, meg majd akkor sem, amikor visszük MArcival a pelust Sasháékhoz. Esteleg jövő héten akkor amikor nincs nagy tali?
Lakás? Háááát, az alattunk lévőt most árulja a tulaj. 11 millió. kerttel, padlással, pincével. erkély nincs, és ha olyan mint a miénk, márpedig szerintem olyan (sosem voltam benne, de majd megkérdezem Dezsőt), akkor 45 nm2. másfél szoba, az meg nektek kicsi. De a nagyszoba elég nagy, és a szomszédunknál van galéria, igaz csak egy ágy, de az is sokat számít ám! Na mindegy, ha szólsz, akkor mondom a tulajnak (egy bolond nő egyébkéntKép), és eljöhettek megnézni. Ha érdekes, bár szerintem nektek ez kicsi, mert 3 szoba nincsen itt egy lakásban sem. MAjd az egyik sétánál megnézem a villanyoszlopokat, mert ott szoktak kiragasztva lenni eladók.

Coolasa,
Noémi tiszta anyukája szerintem. Egy az egyben. És nagyon édes, és nagyon kis okosan tud nézni! Mintha már mindent tudna a világról.Kép

Vuka,
még mindig csodálkozom ezen a sok programon. Elképesztő energia ám. Tudom, mert amikor mi is megyünk, akkor összepakolni, cuccolni, öltöztetni, meg van minden kérdést feltenni, mejd meg is válaszolni...Szóval királyul csináljátok.

Már én is mondogatom Apának, hogy ki kéne a nagykádas fürcsit próbálni, bár Marci méla egyhangúsággal szokott fürdeni a gumikacsáját rágcsálva. Semmi pancsi, semmi rugdosás, semmi ihajcsuhaj. Tök nyugi. Mintha nem is érdekelné, hogy ő most vízben van.

Natasa,
Szonja télleg hasonlít rád. De ezt a talin is mondtam, asszem.

Kormi,
Jó hogy itt vagy újra!Kép
Jó ötlet az Orcy-kert. Az ott van a Nagyvárad térnél? Már nem emlékszem, hogy írtad-e, de asszem tudom melyik, bár még sosem voltam arra. Jók ezek a cuccok, amiket vettél. Jó lenne, ha lenne itt nálunk is ilyen turi. De nem tudok róla, hogy lenne.

Sajtine,
te sem tudsz itt a környéken turiról? Mikor megyünk megnézni az Apolló u-i játszóházat?
Marci már négykézlábazik, szoval lehet, hogy egy hónap múlva már mehetnénk is.Kép

Nna, most már kezdek álmosodni, a fiúk már régesrég durmolnak, szóval majd írjatok.

Ja Ilba,
még neked akartam, hogy a talira nekünk egyenlőre minden nap jó asszem.
És Beninek mondd meg, hogy az alma az FINOM? és nem kihánynivaló!!!! Hogy adod neki? Turmixolod? Vagy csak reszeled? Lehet hogy nem elég pépes, és azért öklendezi vissza? Vagy ez hülyeség?

Na jó, télleg megyek aludni, mert már több mint másfél órája ülök itt, és a hátam is már elkezdett fájni.... Elszoktam már ennyi szg-éstől.Kép

Tényleg, Mancsbá, Tibimbó, és Liviapu!
Írjatok ti is, és szeretem olvasgatni az apukákat is ám!!!KépKépKép

Na jó éjt csajszik, és fiúkKép

Mi így bírkózunk a mikor kanalazzuk a tejcit.
A kanál egyébként a kezemben, az ő kezében, ill a szájában is ott van. KépKép
Kép

És aztán leöblítjük merugye jólesik vacsi után.Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
5 hós oltás nem lesz? Nekünk vóóót.

Aha, megfésültük, fürdés után szoktuk, de 1 percig sem tart.KépKépKép Mármint az eredménye, nem a fésülés.

Szerencsére idegenhely-fóbiánk még nem volt, de nem tettem le róla, biztos lesz majd. Aszondják az okosok.
A köv. talin majd megtanítom Marcinak is a hajrá Fradit, tuti nem fog sírni!KépKépKép
Liviapu már többször is nekifogott, de mindig közbejött valami más. De majd igyekszünk!Kép

Mi dokibácsink szerencsére sosem emeli meg a hangját, de még a homlokát sem ráncolja, ő ilyen hogyismondjam, szóval a Pax tévén szoktam látni. Csak sokszor nagyon sietősen kell lerendeznünk egymást, ezért mindig elfelejtek egy csomó mindent megkérdezni tőle. Nemtom miért kapkod. De amúgy nagyon rendicsek dokicsek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Vuka:
1997-es kiadás, Aquila Könykiadó, Amit leírtam címként, az mind elől a könyvön fel van tüntetve. Keményfedeles.

Gabus:
Livinek mekkora haja van, azta irígykedek Kép
és tök jók azok a figurák a falon, honnan?

Novum:
köszi a felajánlást Spongyás cuccot illetően, most megnézem itt Újpesten a Kaisersben, ha nincs akkor igen, igénybevenném a segítséged, és a maxitalin rendeznénk okszi?

Kormi:
nagyon nagy a babócád, de szerintem szép arányos. Figyu, ha azzal a módszerrel fürdeted nagykádban Leventéd, ahogy mi Gergőt (feljebb írtam) az tuti egyemberes, sőt még sokkal könnyebb mint a kiskádas fürdés.
Nem lehet könnyű ennyi allergiával élni Kép Én gyerekkoromban (meg még most is időnként) ekcémás voltam (úgy hívtam kicsinek: rühühü Kép) én voltam a feketebárány a családban, hogy nekem milyen bajaim vannak, mire felnőttem és szinte elmúlt, a család minden tagján kijött valami, ekcéma, asztma, pikkelysömör, allergia. Tuti, hogy attól a rohadt sok vegyszertől van, ami elözönl minket.

Bubek:
a jövőhét jó lesz nekünk, már úgyis kíváncsi vagyok hol laktok Kép
45 m2? a párom 70 alá nem adja. majd megveszünk kettőt Kép, na ez vicc volt, így is valószínűleg el fogunk adósodni egy életre. ahogy keresgéltem a neten Máv-telepes lakások között, hát nagyon teccett a környék. Van egy két favorit helyem ahova szívesen mennék. Angyalföld egy része, oda felétek, Újpest Káposztás kivételével.
Marci fürdési habitusán jót mosolyogtam Kép Gergő meg tisztára meghibban a kádban Kép
Azér a sörösüveges kép nem semmi, hogy a fenébe bírja el a gyerek, nyilván ezzel edzitek, ezt kell nap mint nap emelgetnie, azé lett ilyen swarci KépKép
Vendég

Gabus:
mi sem kapunk már többet KépKépKép úgy örültem neki tegnap. És nem is kell ismételni, mert a mi szériánk jó volt, de akkor Marciéknak sem kell. Én tegnap nagyon megkönnyebbültem.
Vendég

Tücsimami,
akkor jóóóóóóóóó!Kép

Nagy-nagy pussszancs a fél éves Beninek!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ilba:

Tali:eddig úgy néz ki,hogy csak a kedd nem jó,mer akkor viszem Szilvit tanácsadásra.

Benike:
Nagyon boldog hófordulót kivánunk neked!És légyszi fogadd el,hogy anya már hozzátápizni szeretne,ezért egyél szépen!KépKép

Tücsimama:
Oké!!!!!!!!!!Kép

Tegnap megvettük Szilvi első cipőjét,egy szandit.Nagyon furán nézte a lábát mikor ráadtuk,megpróbálta lerázniKépTök jó pofa volt!

Bubek:
A fülbevaló nem kék,hanem pirosKép köves.

Később teszek fel képet,de most megyek,mert Szilvi szétrámolja a lakástKép

Kép

Kép
novum

Timi,
Livicsek le is szedné a lábáról az övét, morog, mint a kiskutya, aztán begurul, sír, végül elfelejti.
1 körül megyünk le.
Húúú, de kiváncsi vagyok a fülbevalós Szilvire!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Akkor a régen ígért képek... utánna ha lesz idő visszaolvasok! Kép

Anyák napja...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Így tartom a fejecském...
Kép

kishörcsög...
Kép
Kép
Kép

kiskrapek...
Kép
Kép
Kép

felfedezi a kezeit...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
szopi után...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja,
Tücsimami, a figurákról Diától hallottam, hungarocell, egy kis ajándék bolt féleségben árulják a piac mellett. Nagyon jó dolgok vannak ezen kívül is, gyönyörű fa játékok, díszek. Mesefigua is rengeteg volt, alig bírtam visszafogni magam! Eredetileg 1 Vukért mentünk, de még 1 Malackát is elhoztam. De Micimacitól kezdve Mickey és Minnie egérkén át Donald kacsáig volt minden. 900-1900 pénz mérettől függően.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska
Ezt a te kedvedért! Kép
Kisöcsém kisvukkal! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamaccccccc,
köszönjük, hogy megint ilyen fantasztikóóóóó képekkel dobtál meg minket!
Olyan, de olyan szép Áron ágyikója!
Ezen meg olyan, mint a babók a 4D-s ultrahangképeken
Kép

Homlokráncolós kézfelfedezősök is ééééédesek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kormi
Nagyon jók a rucik!
Ott már én is jártam.

Ilba
Azért az egy kicsit durva, hogy várandósnak néztek!
Ha engem annak néznének azon nem csodálkoznék! Kép Kép Kép

Nagyon szépek a gyerkők...
Livicsek csodaügyes a csodaszép etetőszékben! Kép

...egyenlőre még csak erre az oldalra jutotta... Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nini, amíg küldtem az előzőt megérkezett Vuk!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legszívesebben leszedném a monitorról!
Az meg a bónusz ajándék, hogy a háttérben ott figyel, ha jól látom Bud Spencer, aki nagy kedvencem!Kép Épp a Bűnvadászok megy ottan a tévében.

Az öcséd meg nagyon helyes pasi!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska
Köszönjük!
Szopizni is így homlokráncolva szokott... olyan édes!
Nagyon gondterhelt gyermek.. nem is csoda annyi baja van... szopi, puki, alvás... elviselni a kezdő szülőket... Kép maximálisan megértem! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeld ha minden igaz megfilmesítik a Vuk-ot és ő lesz a főszereplő!
Mármint a kézben lévő kis vörös nem az öcsém! Kép
Majd megmondom neki... biztos jót tesz az önbizalmának! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kezdő szülőkKép
mi is sokat mondogattuk Leányunknak eleinte, mikor valamit elbénáztunk, hogy: így jár, aki első gyerek!

Azért nem lenne rossz, ha Tesód is játszana abban a filmben!KépKépKép

Zoli, ugye ma kivételesen nem olvasod a bnetet?!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus: ez az a bizonyos jelenet, amikor Bud Spencer Terence Hillel a bárban vannak, és bejön az a félelmetes haramiabanda, akik előtt hőseink úgy tesznek, mintha süket-némák ill mankósok volnának?

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
aha, vagy még az is lehet, amikor az elején a rendőrfönökhöz keverednek és épp magyarázkodnak.

- Szépségem, a szélső sáv a kamionoké!
- Húzdd a csíkodat, giliszta!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

TE MONDD, HOGY RABLÓTÁMADÁS, A TE HANGOD MÉLYEBBBBBBBBBBBBBBBBBB!KépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

körbi a parancsnok...

Kép Kép
coolasa

halihó mindenkinek!

pipa vagyok, mert beírtam egy csomó mindent, de mire törpét elaltattam eltűnt a képernyőmről.

Gabuska ti vagytok a Deák u. 3. alatt?

Bubek a mi doktor nénink aki közel ötvenes, sok tapasztalattal is azt mondta ne bántsuk a fütyikét másfél éves koráig.

Dia mi a Nagysándoj J. elején a panel rengetegben lakunk. Ti?

Sasha ne aggódj a túlsúly miatt én 20 kg.-ot szedtem fel. Most tornázom otthon Rubint Rékával (a dög olyan vékony mint a fene) véknyabb nem lettem, de talán a kedven jobb lett kicsit.

Üdv. Mariann

Kép
vanília

Vanilia,
a Nagysanyi 5-ben laktam boldogult hajadon koromban.Kép
Most a Mozival szemben, a kis domb mögött a Deákban. 2 percre tőletek!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vaníilia,
képet, "leírást" Rólatok!!!!Kép
Szerintem tuti ismerjük egymást látásból.

Mit tettél, Vóóóóóóóóóls?!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!
Mi a 6-ban a legtetején. Akkor nagyon messzire nem költöztél. Úgy látom bejön az a környék.
Próbáltam képet feltölteni, lehető legkissebb felbontás sem tetszik a rendszernek, a mi gépünk meg nem tud kissebbet. Amúgy biztos láttuk már egymást minden nap van, hogy kétszer is lennt rójuk az utakat.

Ádi úgy hallom felébredt.

Üdv. Mariann

Kép
vanília

mondd meg az öreg püspöknek...

Kép Kép
coolasa

Vanília, ha átküldöd nekem a kicsinyítendő fotót 1 órán belül, visszaküldöm jó méretben.... nehogy ez legyen az akadálya az egymásra találásotoknak.. profilomban az email címem.

Kép Kép
coolasa

Mamacka:

Csodaszépek a képek!!!!!Áron abban a pilótasapiban annyira tündéri!KépDe a kishörcsög is aranyosKép

Vanilia:
Én is kispesti vónék,innen az IrányibólKépHűűű lányok.atért vagyunk egy páran már Dél-pestiek!

És itt van két kép:

Ez az új szandi:
A képen elég nagynak tűnik,pedig 19-esKép Kép

Ez meg a fülbevaló egyik feleKép
Kép

Remélem készitek,majd jobbat isKép

Kép

Kép
novum

Mindjárt a Hold is nevetni fog...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nyugalom! Ez egy ...szép nap, nem igaz?KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
nagyon kafa a szandi is, meg a fülbevaló is!

Egykor megyünk le. Ti?

Vanilia, Neked is szól a kérdés!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

.. igen, és aki Veled találkozik, az zsaru lesz...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Tegnap délelőtt 10-től du. 5-ig kint voltunk a kertben, úgyhogy ezért nem voltam. Gyönyörű idő volt, én pihiztem, olvasgattam a hintaágyban és tojtam a szaladó lakásra, meg a konyháraKépKépKép Petike meg nagyokat szunyált.
Mielőtt még kikiáltanátok szívtelen dögnek, aki hagyja ordítani a gyerekétKép elmondom, nálunk mi a helyzet: Petike nagyon odavan az ölben levésért. Egész nap elbírná viselni, ezért hisztizik, amikor letesszük. Amint vízszintesbe kerül, elkezdi a nyafit. Aztán amikor odanyúlok, hogy megfordítsam, akkor egyből abbahagyja, mert érzi, hogy megfogom. De amint le van téve, ismét rázendít. Nos, ez nyafi. Az más, amikor szegénynek görcsöl a hasa, és azért ordít, akkor nem megy neki az sem, hogy álomba tombolja magát. Ilyenkor hiába van kézben, masszírozom, simogatom a pociját és tornáztatom, hogy jöjjön ki a puki, akkor is sír. Az esti altatásnál viszont k. nagy mázlink van, mert tudja, hogy itt az este, aludni kell. Ilyenkor már mi is (a fürdetés után) csak az éjjelilámpát gyújtjuk meg, és félhomályban szopizik, tehát ráhangoljuk az alvásra. Nincs is vele gond, mert egyből beveri a szunyát. És ez így megy az éjszakai szopik után is. A cumiért se nyavalyog, amikor már majdnem elaludt, kiköpi és nem is kell neki. Az éjjel tök jól aludt, 9-től, fél 2-ig húzta. És utána is csak 1-szer kért enni. Tök jó fej gyerkőcKép

Ilba,
Beninek boldog feledik szülinapot!!! J Félre a depivel! Mondom ezt Neked én, aki 2 nappal ezelőtt itthon itatta az egereket, hogy nincs egy normális ruhám se amit felvehetnék, mert az igaz, hogy minden régi cucc rámjön, csak a hasamról eltűnt az izom, és platty lettKépKépKép Éskülönbenis csúnya vagyok, nem vagyok már vonzó nő, nincs időm magamra stb. stb. a szokásos női hülyeségekKép Megjött a cetlike, ha eljutok a héten a DM-be leadom.

Gabi,
hunnanvannak az idézeteid?Kép

Nyavalyás iwiw... Még mindig nem sikerül feljutnom. Viszont Mancsbá rájött, hogy kellKép Rámegyek a „history”-ra, és az ott lévő oldalakból ráklikkelek egy régebbi iwiw-es címre. Így bejutok. Ki tudja, meddigKép

Jövőhéten megyünk a Heim Pál-ba csípőszűrésre, és koponya meg hasi UH-ra. Egy nap, egymás után letudunk mindent. Mondjuk szerencsénk is van, mert Mancsbá keresztapukája ott ortopéd sebészKépKépKép

Kép
mancs

Gabus, a hold is nevetni fog, azt hol mondják a filmben?

Kép Kép
coolasa

Már csak képek kellenének a feliratokhoz, és végignéztem volna egy filmet...Kép Csajok, ti aztán nem semmik vagytok!

Mamacka, van Áronban pár vonás, ami sokszor emlékeztet az én fiacskámra. A fejformája tök olyan.

Mancs, ismerős ez a nincs mit felvenni és a plötty érzés...pedig nem háj, csak a bőr, párom mondaná: husi. Kép
Vendég

Coolasa,
amikor az öreg püspöknél vannak és nem árulják el, hogy az unokaöcsi már a hűtőházban pihen. Amikor a püspökné odaadja nekik róla a fényképet, giliszta meg "örül", hogy így könnyebb lesz megtalálni, akkor mormogja a szakálla mögött a kamion.

Mancs,
Bűnvadászok.
Infacolt nem adsz Píííítörkének a hasfájásra? Tök jó, mert kibüfög minden levegőt, és nem fog görcsölni a poci.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó!

Kösz Timi, még ma küldök át képeket.
Mennem kell ádi nyűg mint a fene, menni kell sétálni.

Pusz. Mariann

Kép
vanília

Gabus, és ez az "infacolt nem adsz Píííítörkének" kezdetű rész melyik jelenetben van????

Eszti: Mamacka Áronjában néhány vonás Noémira is nagyon emlékeztet, pl neki is 2 füle van és 1 orra... (elnézést, abbahagytam).

Vanília: a "köszi Timi, még ma küldök át képeket" az nem köszi Coolasa véletlenül? Mert ha a kicsinyítésre gondolsz te is, akkor praktikus, ha nekem küldöd és nem Timinek....

Kép Kép
coolasa

Úgy látszik ma egy kicsit mindenki meg van zavarodva.
Megyek babó a kocsiban toporzékol!

Kép
vanília

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?