Na sziasztok!
Végre visszaolvastam...röpke egy órámba telt...
De juhééééééé! Már el is kezdhetek írni!
Marci túl a 4 hós oltáson, és most már csak a 15 hós lesz! Hurrá!!!
A dokinéni aszonta, hogy az idegenhely fóbia igen korán jött Marcinál,merthogy ez aszonta, 8-9 hónaposan szokott jönni. Vajon mit nem csinál előbb a szokottnál Marcibaba???
Védőnéni aszonta, hogy a fitymát mostantól nem kell nagyon erősen, hanem csak finoman óvatosan huzogassuk fürcsi után, amikor fel van puhulva, mert akkor ha letepadás van, akkor ezzel elősegíthetjük, hogy tutira ne kelljen műteni 2 éves korában. Nem is tudom. Amikor mondtam, hogy azt olvastam, hogy 1 évig semmit, akkor aszonta, hogy van két fia neki is, és higgyem el ez így jó, és ne vitatkozzak. Na ezzel tett be, mert nekem ne okoskodjaon, még ha van két fia akkor se, főleg ne ilyen hangnembe. Szóval most időnként egy icipicit megsimizem MArci pöcölőjét, - csak hogy tiszta legyen a lelkiismeretem, amikor a védőnő "Anyuka, tetszik huzogatni? kérdésére igennel fogok válaszolni - és annyi.
JA 65 cm, 6450 g.
Sasha,
írtam mailt, írd meg te is a telefonszámodat. Marci tegnap megkapta a szurit, és meglepően jól viselte. Csak két nyüszike, és más nem is volt. És az idegenhely fóbiája is alábbhagyott valamiért. Teljesen jó volt, és nem is sírt.
Jó lehetett ez a kerti balhé...szép kis család...
Jó nagy mindenki!Nem csodálom, hogy ekkoréák a fiúk! Biztos hogy jó lesz a pelus Gerinek???
Gabi,
ilyen etetőszéket vettünk mi is! Csak a párnája kék. Csak sajnos drágábban úgy is, hogy kuponnal vettem. Ez a Brendon....Na mindegy. de Livi nagyon bírja! Ezen a két utolsón megfésültétek? Nagyon cuki!
Timi,
és milyen a fülbevaló? Kis lepkék? vagy kis virágok? Ha kék akkor megy Szilvi szeméhez!
Tücsökmami,
nemtom milyen idő lesz, de ma pl. tök jó volt!
Pénteken nekem nem jó, meg majd akkor sem, amikor visszük MArcival a pelust Sasháékhoz. Esteleg jövő héten akkor amikor nincs nagy tali?
Lakás? Háááát, az alattunk lévőt most árulja a tulaj. 11 millió. kerttel, padlással, pincével. erkély nincs, és ha olyan mint a miénk, márpedig szerintem olyan (sosem voltam benne, de majd megkérdezem Dezsőt), akkor 45 nm2. másfél szoba, az meg nektek kicsi. De a nagyszoba elég nagy, és a szomszédunknál van galéria, igaz csak egy ágy, de az is sokat számít ám! Na mindegy, ha szólsz, akkor mondom a tulajnak (egy bolond nő egyébként
), és eljöhettek megnézni. Ha érdekes, bár szerintem nektek ez kicsi, mert 3 szoba nincsen itt egy lakásban sem. MAjd az egyik sétánál megnézem a villanyoszlopokat, mert ott szoktak kiragasztva lenni eladók.
Coolasa,
Noémi tiszta anyukája szerintem. Egy az egyben. És nagyon édes, és nagyon kis okosan tud nézni! Mintha már mindent tudna a világról.
Vuka,
még mindig csodálkozom ezen a sok programon. Elképesztő energia ám. Tudom, mert amikor mi is megyünk, akkor összepakolni, cuccolni, öltöztetni, meg van minden kérdést feltenni, mejd meg is válaszolni...Szóval királyul csináljátok.
Már én is mondogatom Apának, hogy ki kéne a nagykádas fürcsit próbálni, bár Marci méla egyhangúsággal szokott fürdeni a gumikacsáját rágcsálva. Semmi pancsi, semmi rugdosás, semmi ihajcsuhaj. Tök nyugi. Mintha nem is érdekelné, hogy ő most vízben van.
Natasa,
Szonja télleg hasonlít rád. De ezt a talin is mondtam, asszem.
Kormi,
Jó hogy itt vagy újra!
Jó ötlet az Orcy-kert. Az ott van a Nagyvárad térnél? Már nem emlékszem, hogy írtad-e, de asszem tudom melyik, bár még sosem voltam arra. Jók ezek a cuccok, amiket vettél. Jó lenne, ha lenne itt nálunk is ilyen turi. De nem tudok róla, hogy lenne.
Sajtine,
te sem tudsz itt a környéken turiról? Mikor megyünk megnézni az Apolló u-i játszóházat?
Marci már négykézlábazik, szoval lehet, hogy egy hónap múlva már mehetnénk is.
Nna, most már kezdek álmosodni, a fiúk már régesrég durmolnak, szóval majd írjatok.
Ja Ilba,
még neked akartam, hogy a talira nekünk egyenlőre minden nap jó asszem.
És Beninek mondd meg, hogy az alma az FINOM? és nem kihánynivaló!!!! Hogy adod neki? Turmixolod? Vagy csak reszeled? Lehet hogy nem elég pépes, és azért öklendezi vissza? Vagy ez hülyeség?
Na jó, télleg megyek aludni, mert már több mint másfél órája ülök itt, és a hátam is már elkezdett fájni.... Elszoktam már ennyi szg-éstől.
Tényleg, Mancsbá, Tibimbó, és Liviapu!
Írjatok ti is, és szeretem olvasgatni az apukákat is ám!!!
Na jó éjt csajszik, és fiúk
Mi így bírkózunk a mikor kanalazzuk a tejcit.
A kanál egyébként a kezemben, az ő kezében, ill a szájában is ott van.
És aztán leöblítjük merugye jólesik vacsi után.