Új privát üzeneted érkezett!

Borsi!

Nagyon-nagyon drukkolok neked holnap! Hányra mész? Utána tudsz jelentkezni?

HÁt úgy tudok gépezni, hogy a noti a kanapé melletti üveg asztalon van. Én fekszem és ölemben egy vezeték nélküli billentyűzet. Kép
Amúgy ez a felállás a "rabszolga" találmánya. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
NAgyon ötletes! Gondolom nem volt más választása!Örülök, hogy rudsz írni.Kép
Holnap 9-re kell mennem, utána bemegyek melózni, de megpróbálok jelentkezni, mert haza csak 8 körül érek majd. Köszönöm a drukkokat, remélem sikerülni fog okosan dönteni.

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Nem akarsz egy sms-t küldeni? Nagyon izgulok!!!

Én is örülök, megőrülnék,ha nem tudnék. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Ez a megoldás is jó, akkor tudnátok rólam akkor is, ha nem sikerülne bekukkantanom. Megírod nekem priviben a számodat?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Ment Kép

Akartam tegnap óta mondani, hogy egész másképp képzeltelek. Kép Nem azt jelenti, hogy ez rossz vagy jó, csak másképp. Te?
Tiko

tiko

TikoKép
Kép
Ment a válasz!Kép
Igen, valahogy én is másnak képzeltelek téged. Igazán nem tudnám megmondani milyennek, csak másnak. De érdekes módon ahogy beszélgetni kezdtünk, rögtön összeállt a kép. Az már tikós volt. Remélem érted!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hogy ti milyen jó képeket találtok Zsebivel és KIscsillaggal! Kép

Én sem tudom megmondani milyennek képzeltelek, de most már nem kell képzelni. Kép

Tiko csak tikós lehet, ez egyértelmű. Kép

Írtam vissza.

Tiko

tiko

TikoKép
Kép

VAn néhány nagyon jó gifeket tartalmazó oldal, szeretem elmenteni közülük ami tetszik.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Tényleg nagyon jók! Kép

ELteszem magam holnapra, elfáradtam a nagy semmit tevésben. Kép

Drukkolok nagyon és várom a híreket!

Tiko

tiko

Jó éjszakát! Akkor holnap majd jelentkezem!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi

Köszi a gólyát!Kép Nagyon aranyos!

Kép
petyaanya

Borsi!
Ugyan én csak este tudok jönni, de nagyon nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiko!
Jó pihenést szép álmokat a kicsikkel. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Köszi neked is Zsebike! Estére már sokkal okosabb leszek (remélem)!

Jó éjszakát!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Borsi jelentkezett, jó hírekkel jött. Van 3 tüszője, pénteken punkció. Kép A részletekkel jön este. Kép

Alinkat!

Drukkolok, várom a jelentkezésedet! Nemsokára telefonálhatsz!

Tiko

tiko

Lois!

Küldök babaragacsot! +++++++++++++++++++++++++++++

Tiko

tiko

Borsi Kép
Nagyon, de nagyon örülök a jó hírnek!! Kép Látod, mondtam én, hogy befognak indulni! KépKép De jó! Kép Írtam neked egy mailocskát!!

Lois Kép
Veled mi van?? Jól vagy?? Érzel valamit?? Huuuu mindjárt tesztelsz, mennek a drukkok!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Egy hétig nem voltam ,és annyi minden történt veletek...hogy követni nem bírom!
Látom Sünike közben anya lett....Édes a babájaKép
Látom van kiért szorítani.Meg is teszem !
Mi lagziban voltunk a hétvégén,hétfőn jöttünk haza Karcagról.Azóta dolgozom,és mivel jó az idő dolgozunk a háznál a kertben.Van mit tenni benne,mert nagyon nagy a gaz és az elhanyagoltság,de gyönyörűen haladunk,egyre jobban néz ki.
Velünk egyenlőre semmi érdekes nincs.
Mostmár teljesen jól vagyok,lelkileg elrendeztem magamban a dolgokat!

Most megyek,de majd azért beugrom néha.
Puszi és drukk minden rászorulónak!
kavicska

Tiko, köszike, remélem használ.
Kiscsillag!
KÖszi jól vagyok, és bár nem akarok negatív lenni meg ilyesmi, de időnként pont úgy fájdogál a hasam, mint menstruáció előtt szokott. Bár ilyenkor már sokkal keményebb szokott lenni a pocim, meg a mellem is érzékenyebb, ami most nincs egyáltalán. Szóval passsz. Nem tudom hogy vagyok....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Borsi! Nagyon örülök, hogy beindultak a kicsikék! Drukkolok neked továbbra is.

Tiko! Köszi a drukkot!

És a végére a jóhír! Már most van 8-9 embriónk!!!!!!! Pénteken ET.
Jaj nagyon izgultam, de mostmár boldog vagyok!

Kép
alinkat

Lois!

Én is remélem és bízom benne!

Alinkat!

Ezek nagyon jó hírek, hurrrááá. Gratulálok!!!

Tiko

tiko

Alinkat! Kép
Gratulálok! Ez nagyon jól hangzik! Mennyit fogtok visszakérni?

Borsi! Kép
Hajrá hajrá! Szépen összeszedték magukat a végére!

Nálunk megvolt a pungi, nyolc petike lett. Egy kicsit fájdogál a hasam, úgyhogy most pihenek egyet.

Andi

Kép
bandika

Sziasztok!

Köszönöm, hogy együtt örültök velem!Kép
Nagyon szeretném, ha mindenki hamarosan átélhetné azt, mikor az orvos a hosszú másodpercek után jó hírt mond!!!!!!

Bandika!
Nekem is 8 petikém lett még novemberben!

Zsebi
Örülök, hogy boldog vagy!Az első lombik után sikerült az első fagyis ET.De ezen már nem múlik semmi lényeg, hogy itt van velem a kis drágám!

Farkasok!
Az uh után is fogok jönni!Talán mostanában kicsit sűrűbben, mert pont útba esik a könyvtár, mikor megyek a progi szurimért.

Mindenkinek nagyon.nagyon-nagyon szorítok!

Edina
dedina

Edina,
én egy másik fórumon hallottam Rólad Zsebitől és ezúton szívből gratulálok így ismeretlenül is! Én is egy fagyis transzferen vagyok túl, szintén az első lombik után. És nekem is novemberben volt a pungim.. Hátha ez jót jelent. Megkérdezhetem, hogy Te hány fagyibabát kaptál vissza?

Fanny1
fanny1

Sziasztok!

Benézek és mit látok??? KÉT ZEBRÁT!!! Jajj, Lányok, gratulálok KépKépKép
leona

Sziasztok lányokKép
HAzaértem végre, hulla fáradt vagyok természetesen. De azért nagyon boldog is.Kép
Szóval, a doki ma már meg sem kérdezte, hogy leálljunk-e. (Legalább nem kellett döntenemKép)Azt mondta, hogy van legalább 3 tüszi, amit meg fog tudni szúrni pénteken, tehát nekifutunk a punkciónak. Mivel elmondtam miért aggódom, azt mondta, hogy ha kevés, vagy nem megfelelő petike lesz, nem csinálja meg az Et-t, és nem számít elvégzett lombiknak hivatalosan. Ezzel azért megnyugtatott, bár még mindig nagyon izgulok, milyenek lesznek a petikék.
A lényeg, hogy most újra él a remény, hogy összejöhet a babóca. Azt hiszem, hogy ha most leálltunk volna, egy jó darabig ott bújkált volna bennem a kisördög, hogy hátha az a domináns tüsszencske lett volna a befutó, és én nem adtam neki esélyt! Most megkapja!Kép
Köszönöm, hogy drukkoltok és velem izgultok! Kérem ezt továbbra is!Kép

TikoKép
Köszi, hogy vállaltad a postás szerepét! Hogy vagy? Megy az utro szorgalmasan? VAgy mit kapsz?

AlinkatKép
Gyönyörű a 8-9 embrike! HURRRRÁÁÁÁ!Kép

BandikaKép
A 8 petike nagyon jó, még ebből is juthat a fagyiba a tesókhoz. Én mindenesetre nagyon elégedett lennék vele!Kép NAgyon drukkolok neked továbbra is!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Nagyon nagyon örülök neked, mostmár tessék megpihenni mi izgulunk tovább érted és látod jó szurkoló táborod van mert szépen haladsz előre!!! Továbbiakban is számíthatsz ránk.Kép

Alinkat!
Nem semmi nagyon szép eredmény. Hányat kértek vissza. Drukkok mennek a picurkáknak hogy szép nagyra nőjenek péntekig. Kép

Tiko!
Ismét eltelt egy nap haladunk a cél felé. Nagyon drukkolok neked. Kép

Loislane!
Neked is mennek a drukkok! Neked jól írtam a táblában a teszt időpontját?

Edina!
Igaz már nem számít hogy hány lombik volt előtte a lényeg a baba de azért a pontosság kedvéért javítom a táblában. Kép

Bandika!
Nagyon gratulálok neked. Szép eredmény holnap várunk a hírekkel hogy hányan indultak el remélem mind a nyolcan.

Lányok nem semmi hogy most milyen sok esemény van itt a topikon. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsi!

Ez csak természetes. Kép Egész jól, kicsit nehéz már a fekvés,de ez van. Igen, utro-t dugdosok 3x2-t.
Örülök, hogy azért jól alakulnak a dolgok. Szépen meg fognak termékenyülni és osztódni is!
Látod, szerencsét hoztam eddig neked. Kép Igyexem ezután is. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
HA elvállalod, lehetsz a kabalám! Jótündérem már van, azt kaptam, de kabalám eddig nem volt.Kép De figyelmeztetlek, lesz munkád elég!Kép
A megtermékenyülésig még el sem jutottak a gondolataim, egyelőre ott tartok, hogy jó lenne, ha lenne mindháromban érett petike. De ha mind osztásnak is indulna, az több lenne mint tökély!Kép
Egész nap fekszel? VAgy csak az utro-val?

ZsebiKép
Tényleg nagy kő esett le a szívemről, pedig tény, hogy sokkal rosszabbul állunk, mint az első lombikkor. De valszeg minden rendeződni fog, ha továbbra is külditek felém a pozitív energiákat!Kép Érzem ám őket!Kép
Egyébként tényleg régen volt már, hogy ennyien voltunk akcióban egyszerre. Szépen be is indult a zebracsorda, remélem még jönnek néhányan!

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

NAgyon köszike! Kezdem érezni, hogy telnek a napok. Mármint para ügyben. Kép

Borsi!

Vállalom, sőt, megtiszteltetésnek veszem!

SOkat fekszem, de azért sétáltam is és mászkálok a lakásban, de nem túl sokat. AZ utro miatt nem kell feküdni.

Tiko

tiko

Mindenki eltűnt, jó éjt lányok!

Drukkok, babaragacsok mennek. +++++++++++++++

tiko

TikoKép
Én mindig csak az utro után feküdtem egy fél órát, aztán jöttem-mentem, persze csak kímélő üzemmódban. Paráznod pedig nem kell, a picúrok teszik a dolgukat!Kép

Megyek most már aludni, mert éjjel 2-kor megy a tüszőrepi, tehát mindjárt kelnem kell!
Szép álmokat mindenkinek!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Borsi! Nagyon nagyon örülök ennek a jóhírnek! Tudod a babához egy petike és embrió is elég.!!!! Még a végén találkozunk pénteken. Úgy számoltam, hogy pénteken 12 körül mész és nekem is valahogy így kell mennem.

Tiko! Én képtelen lennék feküdni, én nagyon nyüzsgő vagyok, pedig azért nekem sem ártana, ha tudnék pihenni.A múltkor is csak úgy sikerült néhány napot ágyban töltenem, hogy ET után olyan fájdalmaim voltak, hogy fel sem tudtam kelni.

Zsebi!
Azt hogy hányat kapok vissza teljesen a dokira bízom. Mivel nekem egyszer már egyből egy is megtapadt, így a három gondolkodtatóba ejt.

Kép
alinkat

AlinkatKép
Úgy szégyellem magam, most az utóbbi napokban teljesen csak az én bajommal voltam elfoglalva, nem nagyon jutott be más az agyamba. De most, hogy így mondod, tényleg találkozni fogunk odafenn holnap.Hurrrááá! Délre kell odamennünk, de valszeg 13:00-kor fog ránk kerülni a sor.
Jó lenne találkozni, ha máshol nem, az örzőben. Mi legyen az ismertetőjel? Nekem csini sapi lesz a fejemen odafenn!KépKépKépKép
Ezt az egyből egy magtapad storyt meséld el nekem kérlek! Olyan jót tenne a lelkemnek! Szerintem ennyi lesz nekünk is az esélyünk most!!!Kép

Szép napot mindenkinek!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Ma délben kiderül, hogy hányra is kell mennem, egy biztos, hogy délután. Majd megírom, mert tényleg jó lenne találkozni!

Story: az utolsó lombikomnál 11 petiből, csak 1 termékenyült meg. Õt vissza is kaptam a 3. napon 8 sejtesként. Én elkönyveltem, hogy ebből úgysem lesz semmi, úgyhogy pár nap múlva mentem is dolgozni. ET utáni 9. napon elkezdtem vérezgetni. Ekkor már bőgtem a férjemnek, hogy még annyi lehetőséget sem kapok, hogy a tesztemet elhasználjam. Erre felbuzdulva csakazértis aznap este megcsináltam a tesztet, ami egy kis idő múlva két csíkot mutatott. 13. napon elmentem vérvételre, ahol is a hcg-m 126 volt. A vége innentől már nem jó, de most nem is az számít. Úgyhogy egy embriónak is nagyon jó esélyei vannak!!

Kép
alinkat

KiscsillagKép
Kép
Nézd meg a mail-ed!

AlinkatKép
Ez most olyan volt, mintha a lelkemet simogattad volna, köszönöm!!!Kép Nagyon bízom benne, hogy legalább az a domináns tüszikém, amelyik elnyomta a többit is, lesz ilyen ügyes, mint a tiéd volt!
Normál esetben is elegendő egy embrió egy babához. Nekem is elegendő lenne egyelőre!KépKépKépKép
MA 12-ig itthon vagyok, ha megtudod hányra kell mennetek, írd meg kérlek! Tényleg jó lenne téged is megismerni!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsókás, Alinkat : nagyon ügyesek vagytok, továbbra is drukkolok !!!

Puszi Lányok, most rohannom kell
N.

mniki

Borsi, Alinkat!

Nekem is elég nehezemre esik, de az előzőnél szinte semmit nem feküdtem és most ennyit változtatok, kipróbálok mindent. Tudjátok, a cél érdekében bármit! Kép

Ja és mellesleg: MOST VOLT AZ ESKÜVÕM! Kép

Mindenkinek drukk hegyek!!!

Tiko

tiko

Borsi!
Egyre kell mennem, de azt mondták, hogy valszeg nagyon sokat kell várnom, de azért remélem talizunk!
Végül 8 embriónk lett! Úgyhogy remélem mennek a fagyasztóba is.

Tiko! Hogyhogy most??? Mikor??

Kép
alinkat

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors híradó: a nyolcból hatan megtermékenyültek az egyikük meg még gondolkozik rajta. Szóval eddig minden OK. Az ET úgy néz ki, hogy szombaton lesz.

Borsókás, Alinkat! Holnap X-be lesznek az ujjaim Értetek!

Tiko! Neked is kell Doxycyclint és Metypredet szedni? Én tegnap este bevettem egyet-egyet utána meg nem győztem a klotyóra járni.

Andi

Kép
bandika

Alinkat!

3/4 11-kor ma délelőtt. Kép Kép

Borsi, Alinkat, Bandika! Drukkolok nektek!!!

BAndika!

Igen, nekem is kellett most is és az előzőnél is.Sztem mindenkinek kell. De jó neked, én mingid az ellenkező problémával kűzdök. Kép

Tiko

tiko

Tiko!

Gratulálok az esküvőhöz!!!! Csak elmentetek tanukkal négyesben... akarom mondani hetesben, mert Te ugye négyen vagy a babókkal együtt?

A.

Kép
bandika

Tiko! Nem mondod?? ma???
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!! Látom te sem a nagy esküvő híve vagy!

Bandika! Eddig én is Metypredet szedtem, de most ennél a stimunál prednisolont kell szednem az stimu elejétől a teszig biztosan.

Kép
alinkat

BAndika!

Igen, pontosan így történt. Kép Én négyesben vagyok. Kép
Köszi! Kép

tiko

Tiko Kép Aztaaaa ! Nagyon sok boldogságok kívánok Nektek és egy jövőheti +++ teszttel reméljük megkoronázzátok a frigyeteket Kép

mniki

Mniki!

Köszi Kép AZ lenne csak a szép nászajándék! Kép

tiko

Tiko Kép
Sok Boldogságot!!! Kép
Kép

Alinkat Kép, Borsi Kép
Nagyon drukkolok nektek!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko

Gratulálok neked, és nagyon sok boldogságot kívánok.

Kép
zsuzsi73

A tegnapi hozzászólások eltüntek vagy nem is voltak???? (meglepődött arc) Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Zsuzsi, köszi Kép

*!

Tegnap délután óta nem tudtam írni, gondolom más se.

Alinkat, Borsi, BAndika!

Drukkolok nektek!!! VÁrom a beszámolótokat!!!

Tiko

tiko

Loislane : nem csináltál tesztet ? marad a holnap nagy meglepi ??? KépKép Drukkolok nagyon !!

mniki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?