MIR!
A válaszaim!
"0. Egy doki megakart laparozni csak úgy PCO ra hivatkozva egyéb vizsgálatok nélkü. elfutottam. "
Jól tetted!!!
"1. Másik doki: Gonal -os akciók 3 szor. (2 szer 1 db j.o, 3.szor 5 db össz)
Nem lett baba!!! "
Nem lep meg, mert elképzelhető, hogy rossz minőségű peték lettek, ill. nem átjárható a petevezetőd.
"2. Aszonta a doki, hogy hát megharap mostmár mert nekem terhesnek kellett volna lennem.
????? "
Ennyi nem elég a terhességhez
Szerencsére nem harapott meg. Vagy mégis???
"3. Jó legyen HSG! Lett, de nemjutottak messzire,mivel elájultam és abba kellett hagyni.
(így nem udom mi van bent) Apa állítólag ok. (20 Mill/ml) Bár régebben volt egy vizsgálata akkor nem én voltam a párja még és akkor azt mondta neki a doki, hogy hát ezzel nemigen lesz norm. gyereke. Nem tudom, hogy ez számít e!? "
Ezt nem értem. Vagyis régebb csináltak a párodnak egy vizsgálatot és elvileg rossz minőségű volt a sperma kép (?)
És most megismételték a vizsgálatot és OK minden??? (mert ha ez így van, akkor jó
)
"4. elég lett megijedtem, azt mondták nem fáj ez a HSG és én azt hittem csajok megpusztulok.
Így jött a kerülő út. A metformin. hivatkoztam, hogy suli meg államvizsu és most nem kell itt az izgalom. "
Jó választás volt, azt a HSGt másképp nem lehetne megoldani?? Mondjuk altatásban??? Én nem értek hozzá (sajnos), de valami megoldás kellene, ha már megszertnék csinálni.
"5. Várnak augusztusban!!!! "
"De kérdezem nem elég, hogy PCO s vagyok még át sem vagyok járható? Lehet, hogy egyik sem átjárható??
Ezt nem fogom megtudni csak ha altatnának, felmerült a mütétes dolog is. De azért, nem fogom magam felvágatni, hogy utána kiderüjön nincs semmi gond. engem ezeknagyon megviselnek lelkileg."
Ne műttesd magad!!! Adj időt a Metforminnak.
Ha túl leszel 3 hó metforminon egy kis Closys stimu. És lesz PÉ!
Megyek fürödni lányok, belecsobbanok egy kád forró vizbe. Remélem helyre jön a rekedt hangom, mert most olyan, mint annak az öregaszonynak, aki 70 éves és 50 éve cigizik
Puszika