Pali-tali: kedden nálunk?
Vagy már mindenki a vasárnapi grillpartira készül?
Nikcsi
Dentinox: én sem vagyok a gyerek begyógyszerezésének híve, de ha már két órája sikítozva ordít hajnalban, akkor "bármit", csak ne fájjon már neki! 1-1 alkalomtól csak nem lesz semmi baja. Mondjuk fájdalom-ijesztőnek is jó, mióta megvettük Sebi egyet se nyikkant éjjelente.
Kenőcs: na ugye?!
Arany(at)ér!
Tesód:
Nagyszülők? Barát/barátnő, akit szeret Kori? (Nálunk is egy ilyen baráti házaspár szokott még rá vigyázni, akiket nagyon szeret Sebi.)
Hmmc
Akkor szinte pont 1,5 év lesz a két kicsi közt - kemény! Emiatt vagy elszontyolodva, vagy vmi más baj van? Gyertek talira, olyan jó lenne élőben dumcsizni, és a pocidat is megszemléznénk!
Szilvi
14. egyelőre okés. Oszd be, ki mit hozzon! (Süti, sali, egyebek...) Mostmár ismered, ki miben jó!
Ja és kéne egy létszám is lassan...
NG majd ne felejtsem kölcsönkérni nálatok a partin!
Nagyon jók az állatkertes képek! Főleg ahol Kingát lenyelte a víziló!
Myra
Én a kiságyba büntetésből sosem raktam Sebit, mert az ágyát szeresse, aludjon benne nyugodtan, ne kapcsolódjon hozzá rossz élmény. Ha lerakom bele, akkor tudja, hogy alvás következik, semmi más - emiatt játszani se raktam bele soha.
Viszont ha a rászólásokra füle botját se mozgatja, a figyelmeztetésre se ("Dádá lesz!"), finom legyintésre nem reagál, és nem sikerül elterelni a figyelmét, akkor igenis rácsapok a kezére egy csípőset. Mert a 220-ba nem nyúlkálunk pl. Az asztalról nem húzzuk le a terítőt terítékestől. És még sorolhatnám.
Nyilván mi sem ostorral verjük a gyereket, de egy-egy paskolás szerintem nem okoz olyan nagy gondot. Mivel még nem tudok az eszére hatni, mert kicsi hozzá (pl. konnektort hogyan értessem meg vele?!), kénytelen vagyok vmit csinálni, hogy megértse, azt neki NEM SZABAD - akkor se, ha nem vagyok ott! Mert itthon telerakosgathatjuk a konnektorokat vakdugóval, de ha elmegyünk vendégségbe?
Azzal meg egyetértek (Mucus), hogy túl sok NEM-et sem lehet neki mondani, mert akkor állandóan korlátozva van, csakazértis csinálni fogja (mert szinte "nem tud mást tenni").
Ja, és miért baj, ha mezítláb van? A panel alapjában meleg, nyáron meg pláne! Vagy jégcsap a lába zokni nélkül? (Sebi is mindig leveszi, és ha jó meleg a tappancsa, én már nem adom vissza rá melegebb napokon.) És én is mezítláb szeretek lenni a legszívesebben...