Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Köszönöm.

Nálunk ha fiú lesz akkor Márk lesz a neve, ha lány akkor Mia vagy Barbara. (inkább Mia)
Vendég

Sziasztok!

Nálunk a megismerkedés az összejövetel az nyüszögés volt, de a lánykérés az tényleg extra meglepi volt.:
2003. júliusában kezdődött a kapcsolatunk, majd 2004. áprilisában összeköltöztünk Zalaegerszegn.
2005 februárjában államvvizsgáztam s pihenésként utána 3 napra elmentünk Ausztirába romantikus kényeztetős Rómeó Júliás hétvéger Söchauba. Ott szombaton vacsora után letérdelve közös számunkat betette a cd-be megkérte a kezem. (ajánlom mindenkinek). Az egészről nem tudtam semmit készültem az államvvizsgára tiszta para voltam, s a gyűrűmet is úgy csórta el. Ez febr. 5-e voltam soha nem fogom elfelejteni. Még sírtam is örömömben.
Aztán febr.19-én hivatalos szűk család madj szeptemberben lagzi 135-en voltunk.
Mi jól éreztük magunkat 7:00kor zártuk a kapukat a zenésszel.

Bocsi, ha túl részletes volt mntha tegnap lett volna aztán már több mint egy éve.

A baba megszületését 2007-nél előbb nem szerettük volna ezért volt az április az éles katonák bevetésének első hónapja.

Még mindig nincs itt a Mikulás egyszer már csinált ilyet én úgy érzem ebbe a várakozásba bele lehet boldondulni mi lenne ha komolyan akarnánk Kép)

Köszi a biztatást

Kép
nika04

Málna,Bea,Hoppá,Anyusziszi!
Merre vagytok?Kép

Cosmo!
Unokatesóm kislányát Miának hívják.
Mi nem iagzán tudunk megegyezni fiúnév tekintetébenKépNekem a Milán tetszik a legjobban,de ő nem akarja,mert így hívták a burkológyereket,aki csempézett nálunk.Egyébként nem volt vele semmi gáz,de azt mondja,hogy ő nem fogja egy burkolóról elnevezni a gyerekét.Igazából én sem róla akarom,hanem az egyik ovisomat is így hívják,és nagyon édiKép

Nika!
Hányadik napnál tartasz?

Nálunk zuhog az esőKép

KépKép
takido

komolyan? És szeretik a Mia nevet? Nem bánták meg?

Szerintem a Milán jó név, bármilyen nevű burkoló lehet. És ha a férjed kedvenc férfineve a zöldségesetek neve is? Akkor róla se nevezi el, mert az meg zöldséges?

Szerintem beszéld még át vele a Milánt! Kép
Vendég

Ma vagyok a 29. napnál

A nevek nekünk is meg vannak csak titok majd a 12.hét után elmondom

Holnap írok még

Kép
nika04

Cosmo!
Próbálom győzködni,hogy ez hülyeség.A végén általában mindig sikerül meggyőznöm az igazamrólKépSzerintem a fő baja inkább az,hogy azt mondtam rá,jól néz ki.

Nika!
Ez szupiKép
A névvel kapcsolatban kíváncsivá tettélKép

KépKép
takido

Sziasztok,nem voltam néhány napig és elfelejtettetek??!!??Nem keresett senki...KépKép
Ballagás-anyák napja egy hétvégén...nem aladtam szinte semmit,minden este 10-ig,12-ig dolgoztunk!!!De megérte,rengeteg szép csokrot kötöttünk!!A héten érkezik az új kocsink,olyan boldog vagyok!!!Hétvégén le is megyünk a Tiszához a nyaralóba!!!Hátha egy kis levegőváltozás hatására megfogan egy kis drágaság!!Kb akkor peteérek...
Cosmo üdv nálunk!!
Dóri,Bea a hányinger ellen sok hasznos dolog van,de az a legjobb,ha ti felfedezitek nektek mi a jó!!Az unokatesóm mindig cukrot szopogatott..persze cukormenteset...ettől jól lett..
Málna nagyon édes a fiad,kényeztesd el kicsit,hogy visszahízzon.
Ha lesz egy kis időm én is leírom a történetem...ha érdekel benneteket...Nekem hiányoztatok!!!!Alig vártam,hogy legyen egy kis időm gépezni!!!puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Takidó!

Akkor megvan a fő probléma! Kép

Meli1118!

Köszi, jól érzem magam köztetek! Kép
Vendég

Takido: megköszönném, ha megkérdeznéd a krém nevétKép Hátha ez használna.
Meli: én hiányoltalak, ha nem is írtam, de gondoltam rá, hogy sok lehet a munkátok!Kép
Milyen kocsika, te is vezetsz? Drukkolj, hogy jó idő legyen a hétvégén!Kép
Muszkuru: nálunk ez a fajta hétvégi buli, most szombaton lesz nálunk a 40. és leszünk vagy 20-an. Most ezért rohangálok, mint a mérgezett egérKép
Cosmo: te mivel foglalkozol / Férjecskéden kívül Kép /.
Én msot vágtam be egy nagy adag marcipánt és el is múlt a hányingerem, nem próbáljátok kiKép Torkos vagyok!

Andi
candi

Meli!
Én is hiányoltalak,tudtam,hogy valakit véletlen kihagyok a felsorolásból.BocsiKép
Milyen kocsit vettetek?Kép
Próbálj meg most pihenni egy kicsit a nagy pörgés utánKép

Candi!
Holnapra megkérdem neked a krémetKép
Akkor pörgös heted,hétvégéd lesz.
Szeretem a marcipánt,de most nem bírnám megenni,vannak ilyen furcsaságokKép

KépKép
takido

Sziasztok,

Nika, Candi hajrá!!! A szúrogatás( poci vagy cici nagyon jó jel!!! A kismamócáknál is előjött, igaz, anyócák?? Kép)

Meli, a lényeg, hogy megint itt vagy, a többivel ne törődj. (Én sem szoktam hiányozni senkinek... Kép)

Muszkuru, kapd el apát, kergesd, amíg meg nem adja magátKép

Cosmo, én is kíváncsi lennék mivel foglalkozol. Azt már láttam, hogy a szabadidődben high-tech lakberendezni szerettek.

Takido, jól vagy?
Bea? Merre vagy?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Igaz,a szurkálás volt nálam az első jel.Néha most is előfordul.

Hoppá!
Én szoktalak hiányolni,most is kerestelekKép
Köszönöm kérdésed,jól vagyok 3 napja mindig elalszom délután,de ennél nagyobb bajom ne legyenKép

KépKép
takido

Lányo én rohanok haza, mert bezár a gyógyszertár, mindenkinek szép estét!Kép

Andi
candi

Köszi,tudtam ám,hogy gondoltatok rám!!!!Peugeot 307 Kombi,aranymetál...gyönyörű óriási kocsi!!!!Igazi családi autó!!Nagyon várom,igaz most mondja férjem,hogy hétvégén fel kell menni Pestre barátainkhoz,nem mondhatjuk le,így ugrik a Tisza...nem baj,ágy ott is van,új környezet...

Elmesélem a mi történetünket.Egy városban lakunk,apáink 20 éve haverkodnak egymással,de családi összejárás sose volt.Mindig mondta az ő apja nekem,az én apám neki,hogy de jó lennél menyemnek és fordítva...de mi soha egy szót sem beszéltünk egymással...aztán én ugyanoda mentem fősuliba,ahová ő és egyszer együtt utaztunk a buszon...akkor már éreztem valamit,de kapcsolatban éltem egy f.sz bunkóval,aki csak kihasznált.De nem léptem.Telt az idő,én egy szórakozóhelyen elsírtam,hogy ki fogom dobni a pasim,mert más nők után mászkál,mire ő:Ki az?Megmutatom..kiröhögte,azt mondta:Te jobbat érdemelnél...aznap este léptem,de Õ nem kezdeményezett...eltelt még egy hét,csak néztük egymást,aztán nem csináltam tovább,megkértem egy közös barátunkat,hogy adja át az üzenetem.Persze eljött hozzánk,mintha nem értené,hogy mi van..azóta együtt vagyunk..1998.dec.2...Ennyi.
Nem volt túl romantikus,de szeretetre méltó annál inkább...különben sem vagyok romantikus...Meli

Kép Kép
meli1118

Ja és szeptember 24-n volt az esküvőnk..igazi templomi,ráadásulökumenikus,mert én református vagyok,fehér ruhával,120 vendéggel és hatalmas mulatással...de eljegyzésünk nem volt..nem kérte meg a kezem,egyszerűen eldöntöttük,hogy most vagyunk erre készek...Meli

Kép Kép
meli1118

Hoppá, Meli bocsiKépKépKép
Az az igazság, hogy hétvégén én sem voltam topon, bezzeg a többiek.....
Hiányoztatok ám, olvasgattalak is titeket, de sem időm sem erőm nem volt írni.
Most is rohanok fürdetni a gyerekeket. Már nagyon elevenek viszhangzik tőlük a ház, most a sírástól....
Jó éjszakát, holnap jövök.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Sehol senki?
Bea!
Azt hittem,már itt talállak.Bocs,hogy nem válaszoltam,de futtában telt a délután.Ha nem baj,most itt válaszolok rá.
Köszönöm a szurkálásra adott tippedetKépMajd bevetemKép
Remélem,azért nem elviselhetetlenek a reggeli rosszulléteid.Nálam még kopp-kopp-kopp ilyen nem jelentkezettKépBár ez néha megijeszt,hogy nincs komolyabb tünetem.Már ezért is várom nagyon a csütörtököt.

KépKép
takido

Helló!!
Itt vagyok,de megint nem sokáig!!Kép
Mennem kéne lefeküdni,mert fájdogál a pocim!!Vagy a gyomrom!!Nemtudom!!Állandóan éhes vagyok!!De nagyon ügyesen visszafogom magam!!KépÉn amikor ballaagáson voltam pénteken estére kellett mennünk!/Egyből a munkából!Kép/És már annyira fáradt voltam ittam azt a hülye új fél literes Zöldteás nesteát ELÉG gagyi!!KépÉs vagy attól,vagy a fáradtságtól elkezdett szúrkálni a hasam!!Pontosan éreztem,hogy ott!!Anyu erre aztmondta,hogy simogassam!!És Anyu hangjára,meg a simizésre /ÁLLITÓLAG/megnyugodott Óriáska!!KépLehet,hogy ettől lehet,hogy mástól,de elmúlt a szúrkálás!!KépAzóta nem volt!!Aztán ma meg annyira megkivántam a Colát!Ittam is 2decit!KépTudom,hogy ilyenkor ez nem valami jó ebben az álapotban,de..............!Na mindegy!!Aztán megmondtam Óriáskának,hogy ilyet még nem ittál!!Remálem izlett!!KépSzóval én már rendesen komunikálok a babussal!!Remélem nem néztek hülyének!!Ezt már több embertől halottam,hát Én már élek a DOLOGGAL!!KépSzerintetek hülye vagyok??Túlzásba viszem??Kép

Kép
bea27

Ja!!Még valami!!Tavaly amikor mentem a szokásos éves rákszűrésre a nőgyógy.hoz,és nagyn nagyon fáradékony voltam,meg minden!!Aztán elküldött a Doki egy tekjes vérképre!!Ahol is kiderűlt,hogy nagyon le van gyengűlve az immunrendszerem!!KépA laboreredményem sem volt jó!!KépÚgy nézett ki a májam mint egy alkesznek!Na jó,annyira nem volt durva,de magamhoz képest az volt!!NEM JÓ!!!Elkezdtem magam doppingolni SUNRIDER-es "cuccokkal"Ez itt nem a reklám helye!!De nekem BEJÖTT!!!Teljesen jó volt az eredményem a következő labor vizsgálatnál.És az a hülye Ice-tea tette tönkre!!KépVolt olyan,hogy egy nap megittam 1-2-3 fél littyós üveggel!!Durva,mi??Szóval ilyet többet soha!!Pedig annyira izlett!csak már a végefele mindig begörcsölt tőle a hasam!!Vagy megfájdult!!Na csak enyit akartam irni!!De inek?KépNem is tudom!!Kép
Mára búcsúzom!!Ja!!KépMég annyit,hogy a reggeli hőm,még mindig stabil!!Kép37.1!!KépJó éjt mindenkinek!!Puszi!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea
tudod amit megkívánsz azt edd meg vagy idd meg mert abba is belebetegedhetsz, ha lebeszéled magadat. Utána meg mindíg az jár majd a fejedbe, és később már nem olyan lesz az íze... Én jártam így.

Nálam émelygésre az volt jó, hogy éhgyomorra háztartási kekszet ettem.
Adrival az elején csak ugy tudtam reggelizni, ha piritóssal kezdtem a napot. Fél szelet után bármit ehettem, nem voltam rosszul. Viszont utána már bármit ehettem, így már nem bántotta a gyomromat.KépKépKépKépKép
A beszélgetés nagyon jó,mesélhetsz is neki, viszont a símogatást nem szeretik az orvosok, mert később állítólag méhösszehúzódást okoz!!!!!
Gyöngyösön mindíg rászóltak arra aki símogatta a hasát.
Nem tudom, de nekem Krisztiánt is csak így tudtam "vigasztalni" a magzatvízvétel után, mert nekem Õ addig mozgott ugy, hogy fáj míg nem símogattam.

Muszkuru, Bea a ti történetek még hiányzik...

Meli, most már bele kell húzni, hogy igazán ki legyen használva az az autó.?)?)?)
Nálunk ez fordítva lesz, ha lesz még egy baba már ki is nőttük az autónkat, de nem bej .KépKép

Takidó, finom volt a leves, az a kis kő, meg föld nem változtatott az ízén. Mi a bográcsban főtt gulyást amugy is nagyon szeretjük.KépKép

Candi, akármitől is tüsszögsz gyógyulj meg mielőbbKépKép

Muszkuru, sikerült már kiirtani a lakókat.
Felénk a fák vannak teli fekete hernyókkal, és akkora lyukakat rágnak a falevelekbe. Ráadásul, ha ránk esik nagy vörös foltjaink lesznek tőleKépKépKép

Nika, mi ujság? Ugye nincs piroska?

Málna nem voltál tegnapKépKép
Máté jobban van már? Joghurt megy még? Nekem Krisztinek azóta sem....

Cosmo a www. origo.ho weboldalon van babázó rovat különböző kalkulátorral. Ott van névkalkulátor, és meg tudod nézni, hogy mit jelentenek a nevek, illetve mennyi van belőlük. Még az előnévvel is meg tudod nézni.

Hoppá, látom lassan végéhez közeledik ez a ciklusod.Van már valami ujság?

Anyusziszi, Nektarin merre vagytok?

Szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Csak beugrottam egy gyors olvasásra,most sajna mennem kell dolgozni,maj 2körül jövök.Kép
Addig is szép napot mindenkinekKép

KépKép
takido

Sziasztok!

ismét segítséget kérnék a tünetem diagnosztizálásához. Elég durva nekem.:
Tegnap egymásnak estünk a papával mondtam, hogy lehet, mert még nincs itt a mikulás. Szex után viszont elkezdtem vérezni, de ez nem olyan mensi vérzés,meg különben is az elején csip csöp egy két nap s utána indulok meg. lefürödtem minden s abba maradt. Most nincs semmi. Hányingerrel keltem fáj a hasam alul mi ez. A mikulás vagy más ilyennel még nem találkoztam.

Málna!
Máté hogy van? hizott egy kicsit?

Holnap kéne tornára mennek menjek ne menjek?

Bocsi lányok a nyavalygásért.
Most nem tudok másra koncentrálni.

Kép
nika04

Nika, ezért vagyunk itt, hogy próbáljunk segíteni egymásnak.
Szerintem a tornát hagyd ki akármi az eredmény.
Szex-el meg most arra vigyázz, hogy lehetőleg ne Te legyél alul.
Bocsi, hogy inyeneket irok, de tényleg nem jó már terhességgyanus állapotban....
Nálad meg ugye még minden lehet.....Kép
Egy kis kedvcsináló mindenkinek.
Ugye milyen aranyosak?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,jó reggelt!!Nika,ez már nagyon gyanús!!!!Nem vagyok még én sem tapasztalt ezügyben,de a tornát hagyd ki!Én amióta babát szeretnénk abbahagytam az aerobikot,meg a futást(pedig tavaly majdnem minden héten heti 4-szer jártam aerora)Szokatlan volt,de többet sétálok,bicajozom és jógázom!!!Régen egy évet hastáncoltam,azokat a mozdulatokat gyakorlom,ha mozogni van kedvem...szerintem te se erőltesd magad...már babás lehetsz...hurrá,lányok,máris jobb a napom!!
Gabi,a kocsit is bevetjük a héten!!!Remélem...puszi mindenkinek Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

engem is csak Gabi hiányolt hosszú idő után...
Köszi.
Tegnap szabit vettünk ki apával és elmentünk pár dolgot intézni, amiket már halogattunk.
Posta, bank, aztán pedig vettünk egy új étkező garnitúrát. Nagyon szép! 16-án hozzák majd...
Tudjátok, mi január vége óta lakunk új lakásban és ez az egy dolog még nem lett kicserélve azok közül, amit elterveztünk.
Vettem magamnak is egy jó biciklit, mert Tomi 2 napja tud bicajozni, nagyon ügyes. Mostmár hármasban is mehetünk végre!
Vendég

Jó reggelt Kép

Hát a lakóink elég ragaszkodó típusok, szegény nyúlgyerektöl a párnáját is elvettem, nehogy a bolhák abba fészkeljék be magukat, így kénytelen a ketrec kemény müanyagján idözni Kép
A muskátlik javulnak, de még nem az igazi.

A mi történetünk a házinyúlra nem lövünk szabály megsértésének tipikus esete.
Én nyári gyakorlatra mentem ahhoz a céghez, ahol ö már régóta dolgozott. Nekem is volt valakim, és ö is együtt élt valakivel. Persze én ezt az elején nem tudtam, mert HR-esként naná, hogy belemásztam a személyi aktájába, ahogy megtudtam a nevét Kép.
Szóval az akta szerint nötlen, szüleinél él, stb. Aztán kiderült, hogy a barátnöjével lakik immáron 4. éve, csak nem frissítette a cégnél.
Persze rögtön felfigyeltem rá, és mint kiderült, öt sem hagytam hidegen.
Szó szerint kerülgettük egymást, én ennyire még nem örültem meg pasiért, és ö is látott bennem valamit, ami rabul ejtette.
Ha ebédelni mentem, mindig leugrott az ebédlöbe egy kávéért, vagy elkért a fönökömtöl (aki halálra dolgoztatott), hogy engedjen el ebédelni, persze vele Kép
Aztán egy nap berohant a szobámba, hogy ö már nem bírja tovább, ezt a jelentést már harmadszor próbálja megcsinálni, de mindig elrontja, mert én járok állandóan a fejébe, és hogy beszélnünk kell Kép
Mindent megbeszéltük, ö kiköltözött a lánytól, én hozzáköltöztem, és azóta boldogan élünk, immáron 9. éve.
Persze vannak vitáink, mert egy Bika és egy Oroszlán él együtt Kép

A cégnél nem tudott senki semmit, mert nem vertük nagy dobra, amúgy is az én megbízatásom 2 hét múlva lejárt.
És akkor a fönököm felajánlotta, hogy véglegesít. De én még egyrészt suliba jártam, és azt sem akartam, hogy mi legyünk a cég szerelmespárja, így visszautasítottam az ajánlatot és öt választottam Kép

Hát ez szép hosszú lett Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegap már nem ment át az üzenetem ahogy látom.
Marketing területen dolgozom, de eredeti szakmám szerint szakács/ség vagyok (a Gundelban végeztem) de ma már csak otthon főzök.

Nem tudom mi van velem, de olyan fáradékony vagyok, hogy szerintem az már természetellenes!
alig tudok kikelni reggel az ágyból és állandóan nehéznek érzem a testem, sokszor délután úgy remeg a lábam a fáradságtól, mintha kilómétereket futottam volna.

Nagyon meg vagyok ijedve nincs-e valami komoly bajom, már vagy 6-8 hónapja érzem.

Tudom, hogy el kellene mennem egy teljes vérképre, de nagyon félek az eredménytől.
Vendég

Köszi lányok.
Amit írtam eltűnt Kép(
Még mindig semmi de már kezdek begolyózni.
Ráadásul mi pont úgy tettük tegnap este ahogy nem szabad én voltam alul. Én tudatlan állat.

Olyan ideges vagyok gyomorgörcs minden fáj a fejem is már remélem megjön félek,hogy valami baja lett vagy megsérült.

Szerintettek a szerdai tesztelés nem korai akkor leszek a 31.napnál a ciklusaim 28-29 naposak.

A tornát nagyon szeretem az egyik barátnőmtől kaptam egy jóga DVD-t, mert rá akar szedni, hogy elkedzjem. A tornán szoktunk 10 percet jógázni is és tetsztik. Kaptam ilyen meditációs zenét is nagyon tetszik lehet, hogy elkezdem hallgatni hátha megnyugtat. Kép)

Olyan jó, hogy valakivel megoszthatom a gondoltaimat s segítettek munkahelyen nem lehet a családomat meg nem akarom még terhelni hátha beleélik magukat s velem együtt csalódnak.
ma a húgommal kajálok be kell fogni a számat. Kép)

Sziszi!
Küldj egy-két képet az új lakásról.

Jó kirándulást a hétvégére jó időt mond nagyon.

Kép
nika04

Szia Nika!

Ezt, hogy érted?:

"Ráadásul mi pont úgy tettük tegnap este ahogy nem szabad én voltam alul."

Valamit lehet, hogy én se értek?
Vendég

Meli, gratulálok az új autóhoz Kép Biztosan nagyon szép lehet, nekem is nagyon bejön az arany szín, ha most vennék autót, tuti ezt választanám

Bea, ha éhes vagy, szerintem egyél nyugodtan, csak arra figyelj oda, hogy mit. Inkább zöldséget, gyümölcsöt rágcsálj, akár aszalt formában (most az asztalomon előttem egy csomag aszalt szilva vigyorog, ha eszembe jut a csoki, csak elnyamnyogok egy szilvát, és minden OK)

Sziszi, Hajrá a bringával! Nekem is ott árválkodik a szobában, meg kellene járatnom...

Nika, szerintem se menj tornázni, lehet, hogy így jelez a szervezeted, hogy most olyan idöszak következik, amikor jobban oda kell figyelned magadra Kép

Candi, kitartást a hétvégi buli elökészületeihez Kép

Gabi, nem is tudom, melyik a rosszabb, a tetvek, vagy a hernyók. Mindkettö grrrrrrrrrr

Dóri, hogy szúrkál pontosan? Lehet, hogy nehéz leírni, de vasárnap nekem is furcsa volt délelött, bár engem nem szúrkált, inkább húzott, de amikor megmasszíroztam, abbahagyta. Furcsa.
Vagy csak bebeszélem magamnak... Abban jó vagyok Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Cosmo!
Tegnap elkaptam a papát s írta a Gabi,hogy nem szabad ilyenkor úgyhogy én vagyok alul mi pedig pont ezt a poziciót választottuk.

Meli!
Gratula az új kocsihoz, biztos nagyon szép. Én a 30.szülinapomra kértem, de az építkezés miatt elmarad.

Candi!
Mi is bulizunk a hétvégén Tihanyban az Adler fogadóban azt is szervezem hajókirándulás pince látogatás stb. szombattól hétfőig.

Muszkuru!
hány napnál tartasz? A szúrkálás nekem a 20.naptól kezdődött.
A kismamáknál mikor?

Kép
nika04

Miért mi lehet akkor a baj? Erről még nem is olvastam sehol. Világosítsatok fel!
Vendég

Cosmo, ha terhesgyanús vagy már terhes vagy az miatt nem javasolják az orvosok, mertilyenkor pont a poci nyomódik, aminek ugye nem kéne.
Személyes tapasztalatom, pedig mi is eljátszottuk ezt az első terhességnél, jó is volt minden nem fájt sehol, viszont én is véreztem rögtön utána és a méhszáj is nyilt.KépKép
Gyerekösszehozáshoz viszont ezt javasolják.
Egyébként olvastad a reggeli irományomat, mert írtam Neked valamit.

Anyusziszi nálunk ugy zajlik a biciglizés, hogy én megyek elől anyósom postásbiciklijében, a dobozban Krisztiánnal, majd Adri és apa.KépKép
A kicsi élvezi, de már kezdi kinőni a dobozt, ugyhogy venni kell az én biciklimre gyerekülést.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó!

Bocsánat, bocsánat! Olvastam, ismerem azt az oldalt! Köszönöm!
Vendég

Nika, én még csak a 13. napon tartok
Azért is gondoltam, hogy ez még nekem túl korai lenne

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru az a legjobb idő.KépKépKép
Ugye nem fáradtatok még el?-mert eddig volt a főpróba, most meg lesz az előadás.
tudod a legjobb előadásnak nagy siker a végeKépKép
Kívánom Neked, hogy így legyen....

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi,
köszönöm szépen Kép
Még nem fáradtunk el, amin én is csodálkozom. Igazából nem magam miatt, de a férjem heti három edzés mellett megérdemli az elismerést Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,köszi a kocsigratulációt,remélem hó végén babyhez gratuláltok!!!
Nika,ha szabályos a ciklusod,akkor szerintem már kimutatná...én amilyen türelmetlen vagyok 2 nap késés után teszteltem...igaz én befaragtam vele,de te bizti nem fogsz!!!!Nekem most 34 napra jött meg...ezt a szívatást,mi??!!

Nektarinról tudtok valamit???Olyan rég volt már!
Málna,azt mondta tegnap egy ismerősöm,hogy Õrbottyánban van egy nagyon komoly sóbarlang asztmás betegeknek.Tudsz valamit róla?Egy ismerősömnek 30 éves korára alakult ki az aztma,csak úgy tud létezni,ha minden nap szivattyúzza magába az orvosságot,viszont babát szeretne,ami nem túl nyerő együtt...

Mindenkinek szép napot,nemsokára indulnom kell dolgozni!!!Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Végig olvestam azokat a leveleket ahol Takido és Bea27 teszteljek ne teszteljek állapotban volt Úgy döntöttem, várok még hétfőig akkor már talán kimutatja, hiszen Beánál is elöször kimutatta utána nem.

Most drukkolok magamnak, hogy kibírjam.
Az is érdekes, hogy akinek rendszeres ciklusa volt mint nekem tuti beszívatta a késés.

Ráadásul ma munka sincs sok, hogy elterelje a figyelmemet Kép((

Muszkuru!
Mindent bele.

Meli1118!
akkor még biztosítsátok be magatokat egy kis munkával s a május termékeny lesz. Sok munka meghozza a gyümölcsét.

Kép
nika04

Nika!

Irigyellek a hidegvéredért! Kép Én már tuti 1 nap késés után meg fogom csinálni a tesztet. És utána minden nap reggel amíg meg nem jön, vagy nem mutat pozitív tesztet.

Én nagyon türelmetlen vagyok! Kép
Vendég

Sziasztok!

Szoktalak Titeket olvasni, de sajnos teljesen el vagyok havazva, munka is, meg mindjárt itt az esküvő is, közben meg megy a házfelújítás is, szóval tiszta káosz, de olvaslak Titeket, ha tudom, mindig.
Hán nekem jövő héten kell megjönnie, most kezdetett el felmenni a hőm, de most eléggé össze-vissza csinálgatom mérést.
Inkább csak sokat "együtt vagyok" az UrammalKép
Remélem jó hónap leszKép
Bár én szkeptikus vagyok, annyi mindenre kell figyelni most,hogy szerintem kéne egy kis nyugi ahhoz, hogy sikerüljön a baba.
Majd meglátjuk, azért bizakodomKép

Kép
Kép
nektarin

Takido, Bea, Meli!

Jelöltelek Titeket az iwiw-en!
Vendég

Nektarin!
Milyen szép nászajándék lenne.

Helyesbítés:
Beánél se mutatta ki először azt akartam írni.

az a helyzet, hogy túl szkeptikus vagyok a tesztel s ha pozítiv lenne akkor se hinném el. ha péntek lesz utána már könnyebb lesz kibírni, mert ugye elutazunk három napra s itthon hagyom a tesztet, Tényleg nem is hétfőn hanem kedden tudok tesztelni úgyis egyedül leszek otthon. Nyugiban.
Én is türelmetlen vagyok.

Kép
nika04

Azt a "hülyeséget"? hallottam, hogy 6-7 hetes korig nem szabad elmenni orvosi vizsgálatra, hogy ott győződj meg a terhességről, mert attól is elmehet a baba. Igaz ez szerintetek?
Vendég

Hűha!
Elolvastam mindent!Kép
Nektarin: biztosan sok a dolgod, milyen szép lenne, ha az esküvőn, már a babátok is részt vehetneKép
Nika: szorítok ezerrel!Kép
Cosmo: menj el a vérvételre, lehet, hogy csak kicsit vérszegény vagy, vagy valami vitamin hiányzik a szervezetedből! Eddig olyan tudatosan készülődtél, nehogy ettől féljKép Biztosan a legjobb lenne elutazni pihenni és feltöltődni, nem?Kép
Nika: milyen alkalom lesz nálatok, szülinap, vagy céges buli?
Plútó: jön a jó idő, nagy bicajozások, aranyos lehet Krisztián a kosárbanKép
Sziszi: jó, hogy jelentkeztél, milyen az új lakás?Kép
Meli: az arany színű kocsik a kedvenceim, nem cserélünk, adok érte egy öregecske zöld autótKép
Bea, Takidó: eszitek a folsavat, meg sok finom gyümit? Itt olyan szép epret lehet kapni, nyami-nyamiKép
Muszkuru: igazán energikusak vagytok, kicsit irigykedemKép
Hoppá: hogy vagy magadról nem írtál?
Málna: meggyógyultatok már, virágaidról vannak újabb képek?
Kinek nem írtam?
Puszika: Andi

Andi
candi

Köszi Candi, jövő héten elmegyek vérvételre. Remélem nincs nagy baj.

Pihenni múlt hónapban voltunk, egy szuper helyen, úgyhogy amiatt nem lehetek fáradt.
Vendég

Cosmo: biztosan semmi komoly nem lesz, nem lehet ez az oltástól? Azt mikor kaptad?

Andi
candi

3 hete... elvileg már nem lehet, és sajnos ez az állandó erőtlenség már hónapok óta van... Kép

Utánanéztem tegnap, a ciklusom 26-29 nap között szokott megjönni, kérlek írjátok át a táblázatban...

köszi!
Vendég

Sziasztok,

Candi,
ez a lakás már a harnadik az elmúlt 7 évben.
Most volt először ugye, hogy Tomi is végigélte a felújítást és a költözést. Kicsit megviselte.
Mostmár 4 szobánk van (16,12,9,9nm) Itt már nagyobb a mozgástere, a szobája 12 nm.
Élvezi nagyon.

Cosmo,
szerintem jobb lenne, ha a terhesség előtt derülne ki, hogy mitől vagy gyenge. A babásodás amúgyis ezzel jár az elején. Már nagyon kilennél, szerintem.
Vitamin egyébként nem ártana, vérvétel nélkül sem, abból baj nem lesz...

Nektarin,
milyen jó neked, leköt a sok készülődés. Én annyira élveztem anno a sok szervezkedést, ruhapróbát... Csatlakozom a többiekhez, tényleg klassz nászajándék lenne egy pici.
Vendég

Anyusziszi!

Jövő héten megyek vérvételre. Az az igazság, hogy nem tudom, hogy milyen vitamint szedjek, mert nem ismerem őket, majd megkérdezem a körzeti dokimat.

Nektarin!

Nagyon irigyellek az esküvő miatt, nekünk tavaly volt, és imádtam. Igaz, hogy sokat izgultam a szervezés alatt, de nagyon jó érzés volt helyszínt nézegetni, ruhákat próbálni, haj, smink, dekoráció. Hmm. De jó is volt.

Ha akarod beszúrok ide fotókat a dekorációnkról.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?