Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást
Az EDA-ról jó hogy írtatok, mégis tudja az ember, mikre lehet számítani... Mi tegnap voltunk genetikai ultrahangon, és minden rendben a picivel, aki KISFIÚ!!!
Nagyon boldogok vagyunk Apával együtt, mert a pici baba gyönyörű, mindene rendben van, szuper volt az ultrahang. Mindent szépen lehetett látni, az összes testrészét, az ujjacskáit is, na meg a kukit is
. Van egy profilfotóm róla, Apa ma akarta beszkenneli a munkahelyén én, de egyenlőre nem sikerült... Majd ha meglesz, felrakom, nagyon édes
Dokibácsi szerint a pici 19+2 napos, tehát pár nappal idősebb csak mint utsó mensi alapján. Édesen mozgott, csapkodott, és amit a legtöbbször érzek, az bizony a kezecskéje, ahogy nyomkodja a pocakomat
Melinda,
köszi, hogy beírtál a táblába
Ideírom a hiányzó adatokat: a gyermek neve László, második baba, és a MÁV Kórházban szülök majd
Ja, a szülés várható időpontja pillanatnyilag szeptember 28.
Dorka,
az én orvosom dr. Koós-Hutás Piroska, nagyon elégedett vagyok vele! A terhesgondozás és a szülés is teljesen rendben volt. Összeszedem majd a gondolataimat, és írok priviben is róla, ha érdekel
Írtál a szülőszoba-látogatásról. 3 éve én is jártam erre a szülés-felkészítő előadás-sorozatra, nagyon jó volt! Viszont mivel rengetegen voltunk, egy teli előadót megtöltöttünk, ezért a szülőszoba-látogatást csak a 36-ik hetet betöltött kismamiknak engedték. Én úgy csináltam, hogy egyeztettem Piroskával, és amikor ő ügyeletes volt, bementem hozzá. Nyugiban megnéztük a szülőszobát, csomót kérdezgettük
Épp üres volt minden, ráértek a dokik meg a szülésznők, nem zavartunk senkit, és nem volt tömeg sem.
ÁKata,
beírnál engem is a fiús sorba?
Sz_Kata,
mi a Tip Top Kismamaruha boltban vásároltunk kismama farmert, melegítőt és nyári nadrágot, nagyon jók és kényelmesek! Az üzlet a IV. kerületben van, Árpád út 56.
Melba,
nagyon örülök, hogy nálatok is minden rendben volt az ultrahangon! Hát, az nem esik jól egy kismamának, ha az ultrahangos egy szót sem szól, ilyenkor minden számít, és hatalmas boldogság hallani-látni, hogy mi micsoda, és hogy minden okés! Én tegnap nagyon jól láttam a monitort, és az uh kép is annyira jó volt, de azért néha nem tudtam, hogy most épp mit nézünk, de a doki végig kommentálta az egészet, nagyon rendes és türelmes volt. Nekem is azt mondták, hogy nincs gond, és hogy az a 0,6-os afp-lelet nem is olyan alacsony... Hááát... Nekem azért épp elég rossz volt.
Anett,
nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek
Ez nagyon szomorú, de tényleg vigasztaljon, hogy így kellett történnie! Drukkolok, hogy a következő babával minden rendben legyen! Majd írj magatokról, ha teheted!
Mamy,
ez a vérvételes procedúra szörnyű! Velem szerencsére nem itattak annak idején cukros lötyit, hanem az éhgyomri vérvétel után meg kellett ennem egy kiflit és 2 deci tejet. Ez sokkal kíméletesebb
Aztán megint szúrtak, és ennyi. Ez is elég volt bőven!!!
Most ennyire futotta, mennem kell. Zsoltika még itt ugrándozik... Most már jó lenne, ha aludna
Sziasztok!
Gabi (18+5)