Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az aggódást, javulunkKép
Tulajdonképpen Pepe már szaladgál, csak nem bírja, úgy fújtat mint egy rossz gőzmozdonyKép Éjszaka azért még néha felriad, így rám férne végre egy kis alvás. No meg a cici megy egyfolytában, éjjel is csak arra alszik vissza.

Párásítót egyelőre még nem veszek, csak körbeérdeklődtem, remélem nem fog túl gyakran ismétlődni a dolog, de ha mégis akkor megpróbálok szerezni egyet.
Cseneg szerencsére megúszta, egy este volt láza, de ő még csak nem is köhög (kopp-kopp...)

Zsigának sok boldog névnapot!

Enci!

Reméljük nincs gondod a cukorral és a veséd is bírja a kiképzést!

Kata!

jobbulást nektek is!

Gabi!

Mi egyelőre még kihagyunk minden gyerekközösségetKép Mit jelent hogy este?
Mi egyébként épp 1 hete kezdtünk járni ide a délibábba angolraKép Persze most már nem tudtunk menni a másodikraKép

Megyek, fáradt vagyok, bocs ha kihagytam valakitKép

Ditke
ditke62

Sziasztok,

Ditke,
neked egy hosszú nyugodt, pihenteteő éjszakát kívánokKépKép Remélem tovább javul Pepe és mégsem annyira vészes a helyzetKép
milyen angol van a délibábban, asszem minket is érdekelneKépKép

Enci,
tágulatKép remélem azért ez nem fog gondot okozniKép
milyen lett a cukrod?

Dorka fürcsi utánKépKép
Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!

Nagyon jól sikerült kép! Dorka mint valami úszóbajnok, olyan elégedetten mosolyogKép
A Délibábban a HelenDoron-os módszer van, ennek az a lényege hogy a foglalkozásokon angolul játszana a gyerekkel, énekelnek, mondókáznak, és adnak egy CD-t amin ezek a dalok vannak, ezt naponta 2x kell itthon meghallgatni, de csak háttérzajként amikor a gyerek eszik, játszik, mindegy. Állítólag így a fülébe mennek a szavak és könnyen megtanulja majd őket. A barátnők kislánya 18 hónapos, vele kezdtük együtt, ő mondjuk magyarul és sokkal jobban beszél mint a lányok, de már a 2. alkalom után mondta a dog-ot a kutyára meg számolt 4-ig. Persze gondolom a számokat még nem érti de ismételgette amit hallot, szerintem ez nagyon jóKép
Az egyik szomszédunk az egyetemen az angol tanszéken tanít, azt igérte hogy eljön majd velem egyszer és ő is megnézi, de szerinte nem rossz dolog, legalábbis ártani nem árt. Ha nem is fog a gyerek tökéletesen angolul beszélni, de a kiejtés, a hanglejtés, a nyelvtani szerkezetek megmaradnak és később sokkal könnyebben fogja tanulni az iskolában.Kép Úgy legyenKép

Remélem jövő hétre meggyógyul Pepe és tudunk menni.

Ditke
ditke62

Sziasztok,

nagyon jó hír, hogy a lányok javulgatnak. A párásítót komolyan szívesen odaadom, szólj, ha kellKép

A Garai a Jókai utcából nyílik, a nagy OTI-val szemben. Este fél hattól szoktunk 7ig ott lenni. Jó kis családias játszóház, gyertek el...
Vannak midenféle más foglalkozások is.

Ditke,
én is az angol tanszékről jöttem el babázniKép Ki a szomszédod??? Nálunk a tanszékiek nagyrésze 2 nyelvűvé neveli a saját gyerekét... Én ezt nem tartom olyan jó dolognak, de sztem sem árt, ha már ennyi idősen ismerkednek a nyelvvel....

Enci,
vigyázz nagyon magadra... mOstmár olyan kevés időKép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

szia Gabi!

Te is az angol tanszéken tanítasz? Ez tök jó, lesz kihez fordulnom szövegérteé (vagyis szövegnemértésKép) ügybenKép

A szomszédunk (kb. szemben laknak) Sellei Nóra és a férje, ha jól tudom Bényei Tamás(?) de biztos ismered őket.
Az ilyen kétnyelvűvé nevelést ő sem pártolja meg ez szerintem sem jó, viszont az egyik szülő ha tényleg küföldi akkor a gyerekek valóban kétnyelvűek lesznek, ez viszont tényleg működik, több ilyen ismerősöm is van (ismerős 2 éves gyerekek, apuka holland: "Anya mondja asztal, apa mondja ..."Kép )
A garai akkor nekünk nem jön be, mi már 7-kor fürdünk, előtte meg vacsora. egyébként is ilyenkor este már alig lehet bírni velükKép

Jó éjt!

Ditke
ditke62

Manóka!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!KépKépKép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok,
köszönjük szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytokKép

Jázmin,
remélem, még nem későKép Szabó Imre 0630/2058797

Holnapi napot még nem tudom, mert most hallom, hogy Imi is, elég hurutosan köhög, meg Zsiga is, sajnos megint taknyosKép De remélem a legjobbakat.

Hétvégén vásár, tudjátok?

manóka
manóka

Sziasztok!

Holnap lesz tali? Van aki ráér???

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Nekünk ma nincs bölcsi, megyünk 10 körül a pagonyba Kép Akinek van kedve jöjjön Kép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

milyen volt a játszin?

hétvégén jösztök a vásárba körülnézni?
jóvan tudom, hogy tömeg van és nincs semmi jó, de én úgy szeretek ott bóklászni és nézelődniKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Berci 1/2 4-kor aludt el, egyfolytában mondta, hogy Anya...nála ez Annát jelentKép)

Azért a buszmegben még bevágta a maradék kürtőskalácsot, Krisztől csaklizta:o)Itthon meg egy zacsakó spenót 3 virslivel....

Ja és a legújabb kedvtelés Kép
Kép
Kép

Én még sosem voltam a vásárban, lehet, hogy kimegyek vasárnap.
Orsi

Ennyi volt az alvás....már itt is van Berci. Megyünk.

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok,

Orsi,
egy kosár BerciKépKép

mi Dorkával szombaton csatangolunk egyet a vásárban, aztán 11től HJ koncert lesz a Kölcseyben, talán oda is eljutunk.

Vasárnap, uszi, meg anyáknapozás lesz, akkor sztem semmire sem lesz időm.

Kata,
köszi szépen a szupi szanditKép ilyen csini lett:

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
DorkaKép
Nagyon csini a cipő!!!
Milyen volt a koncert?
Mi ma Tokajban voltunk, de holnap lehet, hogy kimegyünk sétálni 1-t a vásárba.

Orsi!
BerciKép
Jó volt a pénteki játszizás. Anna még 5-kor sem bírt felkelniKépKép

Gabi!
Csak délután olvastam, hogy írtálKép mi a Máltain voltunk játszani.
Én ilyen korban még nem szeretném az angolt, majd iskolában....

Manóka!
Így utólag....NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKEDKép
Hogy vannak a fiúk?
Jobbulást nekik!

Ditke!
Örülök, hogy jobban van Pepe!

Jó éjt!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

a héten legyen valami tali?Kép

koncertre nem jutottunk be végül, mert már nem volt jegyKép inkább elmentünk megnézni a halakat a plázábanKépKép

vásárban is mászkáltunk, azóta Dorka sok-sok embert rajzolKép

így szundizik mostKépKép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nekünk a héten minden nap jó, kivéve a péntek.
Mehetünk az állatkertbe is vagy az egyetemhez, a botanikus kertbe.

Olyan édes DorkaKépAnna is itt nézi, mert megint nem alszikKép

Vasárnap voltunk a botanikus kertben:
Kép

Kép

Egy kis virág az udvarunkrólKép
Kép
Kép

Nah, iszom egy kávét. Még angoloznom is kellene, de ez a gyermek annyira játszik.....esze ágában sincs lefeküdni.

Még valami:
hol lehet gyerek napszemüveget venni? Ne legyen nagyon gagyi, de azért olcsóKépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Era,

Anna hogy pózolKépKép nagyon édesKép

csakis polaroidot nézz neki, azt sztem bárhol lehet kapniKép pl nekem is gyerekméretű a napszemcsim, mert a felnőtt méret mind nagy voltKép

hú egy állatkertezés jó lenneKépKép csüt?

Krisz
krisszie

Ja a Kékpandán is van, nézd megKép
ilyesmire gondoltál?

http://www.kekpanda.hu/search.php?search=napszem

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Krisz,Dorka nagyon édesen szundizikKép
Orsival mi is kimentünk a vásárba ,vettünk egy fonott kosarat,ma már fel is avattam ,Sárival voltunk a virágpiacon.Ha tehetném egy vagyont el tudnék virágokra költeni.
Era,nagyon szépek a virágok ,nálunk a tulipán már elvirágzott,és sajnos idén nem is voltak olyan szépek ,szerintem a sok eső ártott meg nekik.
Anna ki bírja ,egész nap alvás nélkül?
Ilyenkor este biztos korán elalszik.
Sári már egész jól van szépen száradnak a pöttyök,jövő héten már szerintem mehet oviba.

Kata
jázmin

Sziasztok,

Jázmin,
jó olvasni, hogy jobban vagytokKép Virággal egyetértekKép

Era,
Imi 2.kor elaludt, már igen fáradt volt, ölben akarta magát cipeltetni, de kibekkeltem, hogy míg a motort letesszük a garázsba, addig jöjjön gyalogKép
A fiúk elültették a muskátlikat, Imi(a nagyobbik) már nagyon izgatott, hogy milyen leszKép
Több föld nincs itthon, így holnapra is van programomKép

A szemüveg jó, hogy szóbakerült, én szeretnék ilyet a fiúknak, és itt olcsóbb is, mint ahol én találtam, nem rendelünk?

Krisz,
nagyon furi Dorka, és a cipellőcske is, nagyon aranyosKép
Zsiga még taknyol, meg picikét Imi is, de amúgy jól vannakKép
Pont ma meséltem Erának, hogy Zsiga simán túltesz zsiványságban, akaratosságban IminKép Nem tom, mi lesz velem.

manóka
manóka

Kimehetnénk megint kavicsozni az egyetemhezKép
okés? mi 10körül megyünk sztem, olyan jó idő van megintKépKép

Krisz
krisszie

nnna most értünk haza a reggeli vásárlásbólKép mégsem megyünk már az egyetemhez!

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nekünk jó a csütörtök egy kis állatkertezésreKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nekem sajna tanunom kell, szombaton megint vizsgaKép
Jó állatkertezést, legközelebb remélem mi is tudunk menniKép

Ditke
ditke62

sziasztok!

na megint vagyok. Flori péntektől megint beteg volt, tüszös mandula gyuszi de most már jol van. ugyhogy én is gondoltam a holnap állatkertezésre. egyedül akkor nem jo ha pont akkor mennék dokihoz. barátunk javasolt egy fül orr gégészt szeretném neki florit megmutatni, mert nem állapot, hogy december ota mindenhonapban a mandulájáról beteg ésd legutobb két hete volt annyira beteg. hátha tud mondani vmi okosat a ficko

a képeken a csajok nagyon aranyosak a csajok.
az én ki gézenguzom most jött ide és itt ordit meg toporékol mert ő akar irni, ugyhogy befejezem a mondanivalomat
sziasztok
enci
renci

Sziasztok,
holnap mi is csatlakoznánk,ha lesz az állatkertezésKép

manóka
manóka

de szupiKép már csak az a kérdés, hogy mikor menjünk?

Mondjuk mi reggel a klinikán kezdünk, megyünk fogat mutogatni a drnéninek, de gondolom a 9óra az még mindenkinek korai, szóval visszacaplatunk még onnanKép

Krisz
krisszie

Sziasztok,

negyedjére irom le ugyanazt.... miért vacakol velem ez a babanet?????????

Szóval: igazság szerint olyan szívesen csatlakoznánk mis is. Én is épp ma gondoltam, milyen jó lenne egy kis állatkertezés, de sajnos Marci kis beteg (szerencsére egyelőre nem nagy Kép) ) Kép Eléggé köhög, meg az orra is folyik. Bölcsibe nem megy már a héten, így viszont azt sem szeretném ha bárki is miattunk lenne beteg...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Gabi!
Engem nem zavar, ha jösztök. Ott úgyis a szabadban lesznek. Nem engedjük közel őketKép
Jobbulást MarcinakKép

Manóka!
Mi még ma jutottunk az ültetéshez. De még csak a felével vagyok kész....
Szemüveg:
nekem nagyon tetszene, de ma Annával felpróbáltattam 1-t, és azt mondta, hogy nem szeretne ilyet hordani.

Krisz!
hát a 9 elég korai, de tudunk alkalmazkodniKép
Nekem igazából a 10 óra lenne jó.

Kata!
Örülök, hogy jobban vagytok!Kép
ha Anna nem alszik délután, akkor hamar elalszik este, és reggel is sokáig alszik. Meglepően jól bírja így.

na megyek, megpróbálom lefektetni, de nem látok túl sok esélytKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

ha fél10re letornázzuk, akkor sztem jó nekünk isKép legfeljebb nem megyünk már haza hanem átsétálunk az állatkerthez. A csónakázótónál úgyis bármeddig elücsörög a csajKép

Gabi,
persze gyertek nyugodtan Ti is, ha Marci bírjaKépKép

Krisz
krisszie

Ok. Nekünk jó a fél 10.

Persze nem aludt.....most épp üvöltKép
Ötleteket kérek, hogy mit csináljak veleKép

Most egy kicsit kivagyok, főleg, hogy itt ásítozik....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,
sztem én csak Imit viszem majd, Zsigát nem merem megkockáztatni, mert ha nem alszik, akkor már nem nagyon akar a kocsiban maradni. Viszont nagyon ügyesen tolja a ababkocsit, csak nem szokták megbeszélni Imivel, hogy egy irányba menjenekKép

Mi sztem visszük a motort, nem tom, ez jó, vagy rossz ötlet-eKép

Orsi,
ti gondolom, mentek a szokásos programra, de aztán?

Era,
ne aggódj, Imi is kb 4-kor aludt el ma.

manóka
manóka

Húúúú köszönjük a biztatást Kép Akkor bátorkodunk mi is menni,hacsak nem lesz rosszabb a helyzet. Ígérem, igyekszem a kis bacigazdámat távoltartani a többiektől, már amennyire lehet Kép Már Mónival egyeztettem is fuvar ügybenKép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

11-ig a refiben vagyunk(megpróbálunk egy kicsit előbb eljönni), utána felhívlak Titeket, hogy merre vagytok. Nekünk 2-ig teljesen jó, mert Berci sem hajlandó 3 előtt elaludni. Így én inkább kint vagyok vele, ott jobban lehet bírni a tempót.

Akkor holnap!
Sziasztok! Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Jó állatkertezést!

Cseni az új kendőjében:

Kép

vezet:

Kép

Ja, van a Győri Édes Kismackós piskótával nyereméynjáték, 5 mackós feliratot kell beküldeni az elejéről, az első 5000 beküldő macis nyomdát kapKép
Sorsolás: 5 elektomos kismotor+500 ugráló labda
Cím: Győri Kex BP. 1244, pf. 1181
05.15-07.07
Kép

Jó éjt!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke, köszi az infótKép
lehet ráállunk a kismackózásraKépKép

nagyon szupi volt az állatkertezés, Dorka beájult perszeKép többi putty hogy bírta?

kedvenc képemKép amikor még nem tudtuk, hogy a szilaj lovakat megállítja-e a kerítésKép

Kép

végül megálltakKép

Krisz
krisszie

Szuper kis séta volt. Az én kis rosszcsontom még ebédelni sem volt már képesKép) Most fordult a másik oldalára éppKép

A képek fenn vannak a táron:: kep.tar.hu/klampi

Publikusak, sztem édesek lettek. Úúúúgy szeretném én is a tieiteket látni..... Elkülditek nekem?

Még vmi: Krisszel beszéltük, h van megint 21%os kuponom, de csak úgy lehet beváltani, h a 15% helyett. Nekm viszont egy árva pontom sincs. Összedobjuk?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Gyerekszépségversenyt találtam a haon-on!

www.haon.hu

9 éves korig lehet nevezni, több kategória van, fiú-lány, 0-1 év, 1-4 év és 4-9 év, ha jól emlékszem. Holnap délig még fel lehet dobni a képeket!

én most küldtem el a miénket, aki akar húzzon bele!Kép

irigykedem az állatkertezés miatt, egyszer talán nekünk is összejön. itt netezem egész este, bármit szívesebben csinálok mint hogy leüljek tanulniKép
Pedig már nagyon kelleneKép

Ja, a képek amiket feltettem a versenyre.
tetszenek?

Kép

Kép

Csak az a kár, hogy mindketten egy kategóriában indulnak- így egymás ellenKép

Jó éjt!

Ditke
ditke62

SZiasztok!

Gyors leszek csak.... semmire nincs időm. ráadásul a férjem még munkát is hozott nekem....

Ditke
Nem akarlak elkeseríteni, de ebben a versenyben csak az nyerhet akinek legalább 500 ismerőse van aki szavaz... Mi két éve beneveztük Zsanit akkor valami 900 szavazattal nyert a kislány. Sajnos ha nekiülsz és csinálod az emailcímeket és azokról küldöd a szavazatokat azt is elfgadja a rendszerük. Így nem tudják kizárni a csalást
és hiába van Zsűri azok csak a legtöbb szavazatot kapott 5-6 versenyző közül választják ki az elsőt. Azért sok sikert! én majd szavazok Csenire is meg Pepére is.

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

DM pontja nincs másnak? nekem 4 v 5 vanKép

ma délután lesz az oviben a kerti-partyKép
jösztök?

Ditke,
nagyon jó képekKépKép szavazok én is a szépséges csajokraKépKép

tanulás helyett net és bármi más, húde ismerősKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nekem 2 DM pontom van csak.

Ditke!
Gyönyörűségesek a csajokKép
Fogok rájuk szavazni.

Krisz!
Annát most vitte el a hugom Tokajba, így mi kihagyjuk a kerti partyt.

Állatkert:
Nagyon, nagyon jó volt!!!!Kép
Képekben:
itt kezdtükKép

Kép

Nekem ez a kedvencemKép
Kép

Így vonultunkKép
Kép

És itt fejeztük beKépKépKép
Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Tanulás helyett egy gyors bejelentkezés:
van nekem is 2 DM pontom, ha gondoljátok bedobom a közösbeKép

Ditke
ditke62

sziasztok

akkor egy gyors számolásKép
Nekem van 5 pontom (azóta már), plusz 2+2+4. az 13 pont.... Még kéne kettő és szervezhetjük a DM-es bevásárlást Kép) Ki tud még 2 pontot felajánlani? És ki mikor akar menni?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

remélem összejönnek valahogy azok a pontokKép
ja és megszámoltam, de csak 4 van...

Ditke szavaztam a csajokraKép

Dorka valszeg megfázott és taknyos sajnosKép remélem megállunk itt és nem megy át lázba, vagy valami komolyabb betegségbe.

a kerti party tök jó voltKép 6után jöttünk el borzasztó fáradtan, Dorka tele lett plezúrral és kék-zöld foltokkalKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Egy gyors kérdés:
Tudtok valakit, akinek van eladó utazóágya?

Nekem nem lett több pontom(2).

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

nagyon jolehetett az állatkert . sajna mi végül nem tudtunk elmenni, a doki elhuzodott . fél egykor végeztünk igy egyenesen mentünk haza,mert a csajszi befáradt.remélem a legközelebbin ott leszünk, bár én lassan ugy mozgokmint egy bálna. a héten kezdem a hetedik honapot! De a legközelebbi talin igyekszünk ott lenni, Flora is egyre többször vágyik a gyerkőcök közé

A DM-es kuponba feltudok ajánlani 8 pontot, igy már elég lesz. Nekem a mai nap is jó de jo a holnap, mondjuk tejcsi miatt lenne jo mihamarabb mennni.
Kinek mikor jo akkor?

Krisz!

mik voltak akerti partin és milyenek akkor az ovonők?
örülök, hogy Dorka jol érezte magát.remélem nem lesz semmikomolyabb baja megfázáson kivül

Ditke!

együttérzek veled a tanulással kapcsolatban. én is mindig olyan nehezen szántam rá magam amikor tanulni kellett. akkor szinte miden fontosabbnak tünt hirtelencsak tanulni ne kelljenKép
nagyon szépek a csajok . fogunk rájuk szavazni!

Era!

énitt gondolkozom de nem jut senki az eszembe akinek lenne ágya eladó de nyitva tartom szeme-fülemKép

azt akarom kérdezni, nem lenne valakinek kölcsön szoptatós párnája? varrni akarok egyet, csak a méretet meg a formát akarom levenni róla.

na megyek mert könyvet kell nézegetni, a csaj itt vár türelmesen
sziasztok
enci
renci

Nekem ma csak fél 6 körül jó.

Mártinak van szoptatós párnája, Õ is varratta. Elkérjem tőle a méreteket?

Era

Era
Kép
era75

Sajnos nekem nem jó sem ma, sem holnap....
Szerdán olyan 6 után jó csak, mert jön az asztalos konyhát tervezni....

Szerda 6 után jó vkinek? A Dm 7ig van nyitva...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Nekem a szerda nem jó, mert 6-tól angolom van.

Gabi!
Hogy halad az építkezés?

Era

Era
Kép
era75

FülfájásKépKép

Help!!!

Krisz
krisszie

Jajj Krisz,azóta azon agyalok.... Ugye nem mi fertőztünk le????? Bár nekünk fülfájás nem volt....
Arra amúgy az infrázázs nagyon tuti. Mi úgy szoktuk, h bepöff Sterimar, aztán a gyerek leül mesét nézni, vagy be a z etetőszékbe gyurmázni, rajzolni ilyesmi. És akkor 7-8 perc mindkét oldalon... Hátha segít... Sok sok gyógypuszi Dorkának...

Dm csüt 5 után?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?