Sziasztok!
Tamesz
Nem semmi a Marci-doki bácsi
Szerintem én is maradok az árványvíznél, apa pedig antialkesz, úgyhogy max. én bűnözök majd egy kicsit.
Bár Fanni szülinapján mikor megittam sok idő után egy pohárka Baileyst kb. 1 órán keresztül lángolt az arcom.
Nekem még ki kellene választanom hogy milyen kényeztetéseket kérek, mert ez még elmaradt. Amit szerettem volna azt 4 éjszakához ajánlották mi meg csak 3-ra megyünk.
Majd jól feltérképezzük a terepet, mert mi már csütörtökön lent leszünk.
Itt hagyunk majd mindenkit, a kertész csinálja majd a kertet, valószínűleg az öntözőberendezést is csinálja egy másik brigád, előkerültek a kerítés építők, lehet azok is munkába állnak, és ezen felül a lakásba beengedjük az asztalosokat, akik helyrepofozzák a lépcsőt, ami egy kicsit tönkrement, mert az állat kivitelező nem tudott vigyázni rá.
Szóval mire hazaérünk vagy nem lesz már házunk vagy tök jó kis meglepi fog minket fogadni.
Ma voltam Fannival a veresi Gekkóban, (
www.gekkonet.hu) ez egy készségfejlesztő játszóház és egész kicsiktől nagy gyerekig jár oda sokmindenki. Ma egy állapotfelmérésen voltunk, kifaggattak engem meg játszott a nő Fannival is.
Célom igazából az ezzel a heti 1 60 perces foglalkozással, hogy egy kicsit önállósodjon, és ha unatkozik nem egyből a cici után rohanjon.
Meglátjuk mire megyünk. Ráadásul mondta a csaj, hogy meg kellene próbálni mostmár külön ágyba altatni, külön szobába, és ha sír nem szabad kivennünk. Szerintem bele fog szskadni a szívem, de a délutáni alvással fogjuk először kezdeni. MOst is a szobájában alszik, egyedül, csak még nincs kiságya, hanem a nagy szivacson alszik. Körül vettem játékokkal, hogy ha felkel jelezzen nekem, de szerintem a jól bevált sírással fogja tudtomra adni, hogy ébren van.
Renszereznem kell majd a cicizéseket is, reggel, délben és este lehet szopi, napközben pedig el kell terelnem a figyelmét, mert már nagy ahhoz, hogy igény szerint szopizzon. Ezt lehet nehéz lesz megállon, mert képes iszonyatos hisztit levágni ha nincs cici.
Majd én is beíratkozom valami jó kis fejlesztő kurzusra....
Na eldugululok!
Timka