Új privát üzeneted érkezett!

JA es az a 27 mar 28Kép

Kép
vaktyuk

Vaktyuk Kép
Benne voltál eddig is, csak az adatok hiányoztak! Köszi! Kép Milyen fiatal vagy! Kép Most már, majd, minden oldalra fogok feltenni, úgyhogy mindenki láthatja mi van! Köszi a hozzászólást is. Nem ismerem. Írsz a címemre?? (profilban).

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Két napig nem jövök és lemaradok Kép

Kiscsillag! Köszi, hogy beírtál Kép A korom már 27 (hejj...), dokim dr. Szathmáry, szülésznőt nem választottam, de a Bíróné Zsuzsika volt bent ügyeletben, nagyon rendes volt.

Ari vagy, hogy fáradsz a táblával Kép

Sterilizálás: mi is vettünk folyadékot, de simán kifőzzük :P

Szép napot!!!
Réka és Sári (29 nap)
sampa

Sziasztok!

Anita! Már hiányoltalak! Remélem sikerültek / sikerülnek a vizsgáid. Nálunk a férjem gyűri a másoddiplomáját, éppen szakdolgozatírás kellős közepén, aztán meg az államvizsga ... Ezért is vonulunk el sokszor a szüleimhez Miskolcra, mert egyébként "el-Mártonkázza" az időt! Kép

Marci nagyon jó baba, alul van két foga (helyesebben fogkezdeménye) két egymást követő nap törte át az ínyét. Reggel és este kap tápszert, napközben már csak zöldség, gyümölcs és szoktam neki adni tejpépet (olyan mint a tejbegríz), nagyon szereti és laktat, ami nem hátrány, mivel feneketlen a bendője. Zsombi szopik még? És mi a helyzet a székrekedéssel? Javult valamit a helyzet?

Satuk, Vica! Kórházi táska rendben? Kép Kép Hamarosan szükségetek lesz rá!
Vendég

Hahó!

Ildi! Aranyos vagy, hogy hiányoltál, de hát a tanulás...én egyébként épp a mérlegképes vizsgáimat "gyűröm" és már végre tényleg ez az utolsó, szóval utána egy darabig elfelejtem a tanulást Kép
Marci, hogy viselte a "fogkezdemények" kibújását, nyűgi volt?
Zsombi sajna már régóta tápozik, úgy emlékszem kb. 2 hónapos koráig tudott szopizni... 1-2hét múlva már neki is jöhet az almalé ha jól tudom, már nagyon várom....
A székrekedése szerencsére megszűnt amióta kap kamilla teát, úgyhogy szirupot sem kell adni, ami azért nem hátrány, mert az azért csak valamiféle gyógyszer....
Marci most hány kiló? Milyen méretű ruhákat veszel már neki? Mi most tartunk a 68-asoknál Kép
Na, egyenlőre ennyit, mert persze most is netezek a tanulás helyett hihihi....

Kiscsillag! Írtad Vaktyuknak, hogy minden oldalra felfogod tenni -gondolom a táblázatot amit csinálsz-, ezt hogy érted? Milyen oldalakra, már nagyon izgulok... vagy ha ezt v.mi másra írtad akkor bocsi, nem akartam belekontárkodni...

Sok puszi mindenkinek... Satuk, Vica szorítok már nagyon a finischbe vagytok Kép

Anita ( Zsombi 3hónapos elmúlt )

Kép
szsombi

Sziasztok!
Most éppen azzal szórakozunk Anyuméknál a tesóimmal, hogy vettünk egy walky-talkyt, bébiőr gyanánt, és hogy hogyan szuperál.. természetesen az egész családot megőrjítettük veleKépKépKépKép
Vica! Te most milyen szobába is fogsz menni?
Asszem még nem parrantottam rá a témára, kissé laza vagyok... csak nehogy meglegyen ennek a böjtjeKép
Ja, már kész a tatyóm, majdnem minden megvan.. asszemKép

satuk

Sziasztok!

Ildi,

A kórházi táska már összevan készítve, viszont lenne még egy kérdésem. Ma megvettem a Tena nacit, illetve a betétet. A naciból csak 2 db-ot vettem, mert azt mondta a gyógyszertáros néni, hogy nem sokat ér, inkább sima pamut bugyiba tegyem a betétet. Mi a véleményed? A másik, hogy a betétből az extrát vettem, mert volt eggyel nagyobb méret, de amikor megláttam, úgy éreztem, hogy az egy felnőtt pelenkával vetekszik. Lehet, hogy azt kellett volna venni? Még egy kérdés, aztán leszállok a témáról: a Tena nacit és a betétet, melyik csomagba tegyem a kórháziba vagy a szülőszobaiba? Lehet hogy ezt is írtad, csak elkerülte a figyelmemet.

Azt hiszem, így a vége felé kezdek egy kicsit becsavarodni, de már annyira várom, hogy a kezembe tarthassam a lányomat.

Satuk!

Én a sima szobát választom, legalább társaságba leszek, főleg, hogy az első babát várom. Nem szeretek nagyon egyedül lenni. Remélem, hogy találkozzunk majd bent.

Na megyek vissza tanulni.

Vica (38+2)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok,
mi volt a talin? Ki lett a bábadíjas?
andry

Szsombi!

Véletlenül nem BEBÁ-t eszik a pici? Mert mi is azt ettünk anno és ő is székrekedésés volt. Majd követeltem a dokinéninél, hogy térjünk át egy másikra. Rögtön megszünk. Mi Humánáztunk és tök jó volt.

Vica10!

Én a 2.gyereknél vettem Tena nacit és nagyon bejött. Nagyon sokáig használtam, de ezt szerintem egyéne válogatja hogy kinek mi jön be. Szerintem nagyon praktikus, kényelmes, mosható, szellőzik stb. Szóval jó. Én csak a kórtermes cuccok közé raktam be, mert eleinte úgyse fogsz mászkálni + bárhogy is szül az ember, nehezen vesz fel bármilyen bugyit is és túl gyakran is célszerű cserélni a betétet. Szóval mikor betolnak a szobába és először kimész pisilni, bőven elég felvenni. Addig csak fekszik úgyis az ember a szülőágyon.
Még valami. Ha vettél nagy betétet az nem baj. Én a legnagyobb TENA-betétet vettem, de ez tényleg túlzás volt. Úgy éreztem magam mint egy kacsamama. Kép Viszont féltem, hogy a magzatvíz valamikor útközben folyik el mint az első gyereknél (úton a kórházba) és nem akartam magam alá .... szóval érted. Én a vége felé már mindig beraktam egyet ha mentem valahova.

Bocsi hogy beleszóltam. Kép
Drukkolok nektek!

Üdv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

íme az egyik fotó a bábanapról, Ágota, Tünde, Bene hűsölnek/ebédelnek az árnyékban.

Kép

Kép

Kép
jube

és íme a másik sztárfotó:

Hurcia a standok ostromását piheni ki éppen.

Kép

szeretettel,
Jube
32+6

Kép

Kép
jube

Andry,

sajnos nem tudom, ki lett a bábadíjas, mert 3 körül eljöttünk.

dumcsiztunk a kútvölgyis szülésznénikkel, megnéztük a standok kínálatát, "jól eszmét cseréltünk", aztán elindultunk haza.

azt hittem, nagyobb buli lesz, de azért jól éreztem magam, szép idő volt nagyon.

Jube
32+6

Kép

Kép
jube

Szia Veronikusz!
Aranyos vagy, hogy írtál, köszi. Nekünk Zsombi Milupás tápot kap... lehet, hogy azért csak kamilla teával van kaki, mert ez sem olyan jó táp, a Humanat már többektől hallottam, hogy jó, majd akkor rákérdezek a dokinál...

Lányok!
Van esetleg v.kinek híre az év bábájáról, látom Jube írta, hogy ők eljöttek, v.ki maradt tovább?
Kútvölgyis szülésznők közül kik voltak ott?
Ja, egyébként én is szavaztam a Várnai Gabikára, láttam, hogy kapott szépen szavazatokat....

Vica!
A Tenat tényleg elég a kórházi csomagba tenned, mert a szülőszobából ha "jössz" ki akkor ott adnak...szóval ne izgulj mindent jól csináltál Kép

Na jó éjt Mindenkinek:

Anita ( Zsombi 3hónapos )

Kép
szsombi

Sziasztok!
A találka tök jó volt. Igaz, a rendezvényen nem nyüzsögtek az érdeklődők, pedig szerintem babásoknak és kismamiknak is érdekes lett volna. Én sem tudom sajnos, ki lett az év szülésznője, de meg kéne nézni a honlapon! Mjad kiderítjük.köszi a képet.
Ja és Eszti, a mellszívóra lecsapott Jube!!! Bocsi!
Táp: Mi Mildibével kezdtük, attól volt székrekedés, és a Beba tette helyre. Lehet, hoyg itt inkább a váltásonvan a hangsúly?

Ildi! Neked mit mondtak a tejtermékekre? (sajt, joghurt) Mert mindenki ellentétes dolgokat mond, de Bene imádja!

Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Sziasztok!
Az év szülésznője egy margitos fiatal szülésznő lett, Wéber Zsófia, akit nem ismertünk, de nagyon helyes fiatal lány. Nem tudott még a szavazásról sem, úgyhogy teljes meglepetést jelentett számára. A másik oklevelet egy tavaly meghalt fiatal szülésznő kapta posztumusz, aki nagyon jó bába volt a Tétényiben. Én is jól ismertem, a Rákóczi Ági dolgozott is vele.
A bábanap szerintem jó volt, nem volt tömeg és lehetett mindenkivel jót beszélgetni, elég sok kérdést is kaptunk teljesen idegen kismamáktól is. Ez jó volt. Örülök, hogy megismerhettelek Titeket is személyesen, mert egy-két kivétellel általában nem tudom, ki van a nevek mögött :-)
Remélem, jövőre már egész nap lesznek látogatóink.
Sziasztok, jó pocakosodást kívánok mindegyikőtöknek, majd találkozunk a kórházban. Rita
nováky_rita

Sziasztok!

Jube,
Ágota nem véletlenül a Hegedűs dokihoz jár? Mintha kedden Õ is vérvételre jött volna, és már többször láttam a kórházban. Mikorra van kiírva? Bocsi, hogy tőled kérdezem.

Ezek szerint jól sikerült a találka, jó lett volna ott lenni. De talán a legközelebbin már mi is ott leszünk.

Köszönöm a Tena nacival kacsolatos válaszokat.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Vica (38+3)

vica10

Szia Vica,

nem tudom, mikorra van kiírva, de a 36. hétnél tart. Rémlik, mintha valóban azt mondta volna, hogy a Hegedűshöz jár.

De Tünde biztosan jobban tudja, én tegnap találkoztam vele először.

szép hétvégét mindenkinek,
Jube
33 kereken Kép

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Jók a képek. Remélem Ágota (Anzán) nem haragszik meg, ha pletyizek, de, a Hegedűshöz jár Kép

Vica: sztem nagyon jó a Tena naci, én az első két hétben használtam és két csomaggal jó, ha van. Mosható és sokkal praktikusabb, mint a pamutbugyi.

Szép hétvégét!!!
R+S (kereken 1 hónap Kép
sampa

Sziasztok!

Igen, Ágota Hegedűsös, és pénteken volt pont 36. hétben. Kép

Olyan jó volt pocakosokkal lenni pénteken, visszasírtam egy kicsit a pocakot, de kedvesen mindhárman felajánlották, hogy akkor cipeljem a hasukat, és ekkor elszégyelltem magam. Az idő a terheket is megszépíti Kép

Tünde

mtunde

Mtunde!

Én nagyon meg tudlak érteni. Én imádok babát várni. Minden nehézségével együtt. Én olyan hülye vagyok Kép hogy már a szülőágyon fekve (szülés után 1/2 órával) a harmadikról álmodtam. Olyan izgi pocakos lenni. Kép Remélem mindenki - aki babát szeretne, - mielőbb megtapasztalhatja ezt az érzést!

A csúnya idő ellenére, Mindenkinek nagyon szép és derűs napot! Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Lányok!
Bocsi, kicsit eltűntem,de tegnap névnap-és anyák napja volt tartva a nagyiéknál.
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat a szigeten,már aki el tudott menni.Sajnáltam,hogy kimaradtunk,de hát ez van.
Tünde! Csak most tudtam visszaolvasni amit írtál,kár hogy lemaradtam róla,de úgy kell nekem.
Azért köszi a lehetőséget!

A finisben lévőkhöz lenne egy kérdésem: Mennyire bírjátok "nehezen" a mindennapokat? Már nagyon nem emlékszem rá,hogy anno milyen volt,ill.leginkább hogy nagyon élveztem.Könnyen mozogtok,hamar elfáradtok...stb? Ilyenek érdekelnének,mert a 38. hetemben lenne egy esküvőnk,a férjem unokatesójánál,és szivesen elmennék,csak hát kb.200km-re laknak.
Nagy a dilemmma,szivem szerint mennék,eszem szerint maradnák itthon a fenekemen.
Köszi,ha válaszoltok.
Egyébként júliusra is van egy esküvőnk,ott ikreket vár a menyasszony,izgi mi?A család összes csajszija most akar férjhez menni és gyereket szülni. Mintha nem lenne elég kiadásunk.
Na nem nyavajgok,mindenkinek nagyon szép anyáknapját kívánok!
Eszti(33+2)

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Mindenkinek boldog Anyák Napját szeretnék kívánni.Kép Jó babázást és kellemes pocakosodást.

Zachár ErikaKép
Vendég

Sziasztok!

Először is Mindenkinek boldog Anyák Napját szeretnék kívánni.

Mano,

Én tegnap vizsgázni voltam vidéken. Igaz kicsit féltem, hogy mivan akkor ha elfolyik a magzatvíz, de azt mondtam, ha nem érzem jól magam, felállok és el jövök. (talán a jövőheti vizsgát is bevállalom) Egyébként én jól bírom (hátfájást kivéve), természetesen azért már hamarabb elfáradok. Már nagyon várom, hogy kibújon a pici. Én a helyedben azért meggondolnám, hogy 200 km-re elutazzak-e 38 hetes terhesen. Szerintem beszélj az orvosoddal, hogy Õ mit ajánlj. Ha minden rendben van, akkor nyomás!!! Az ilyen eseményeket nem szabad kihagyni.

Vica (38+4)

vica10

Minden anyukának és leendő anyukának nagyon boldog anyák napját kívánok én is: Andi

Köszönöm az anyukák nevében a jókívánságokat.
andry

Sziasztok!

Először is mindenkinek boldog anyák napját kívánok!

Kép

Anita! Marci kb. 1 hónapja volt 8,2 kg, majd kedden megyünk a doktor nénihez, akkor többet tudok mondani, kb. 9 kg körül lehet. Õ egyébként eleve is nagy súlyú volt 4250 g-al született. A ruhaméret változó, szabástól függ, 80-as és 104-es között.

Vica! Látom már többen is írták, hogy jó a Tena betét és a nadrág. Szerintem gátmetszés után különösen praktikus, mert jól szellőzik, de nekem a császármetszés után is jó volt, mert lazán illeszkedett a felvágott hasamra Kép Elég, ha a kórterembe lesz nálad, a szülőszobába nem kell. Egyébként szerintem jó a kórházi betét is, nem tudom a többiek mit gondolnak róla, nekem bevált!

Tündi! Nekem még semmit nem mondtak tejtermék ügyben, majd ahogy fentebb írtam kedden megyünk a doktor néninkhez tanácsadásra, akkor rákérdezek!

Mindenkinek további szép estét!

Jók lettek a találkozós képek!
Vendég

Sziasztok!

Néha olvasgatlak benneteket máramennyire az ember 2 kicsi gyerek mellett ráér. Csak a sterilizálós témához szólnék hozzá. Én az első gyermekemmel minden használat után kifőztem a cumisüvegeket, ezáltal jóformán éjjel nappal rotyogott nálunk a víz. Elég sok üveg volt mert tápszeres volt. A másodiknál viszont nagyon leegyszerűsítettem ezt a dolgot, mosogatás után beleraktam az üvegeket egy lábos vízbe amibe csöpögtettem grapefruit mag olajat, és fél óra múlva csodásan ki voltak fertőtlenítve az üvegek. És soha egy szájpenész semmi nem volt.

Csak gondoltam leírom, hátha valaki hasznát veszi.

Minden jót! Sziasztok
rotena

Minden anyukának és leendő anyukának nagyon boldog anyáknapját szeretnék kívánni! Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Mozgalmas hétvégénk volt. Kívül-belülKépKépKép
Hazautaztunk, ballagáson voltunk, tanultam....
A Manó is hihetetlen aktív voltKép Lehet, hogy a frontot érezte.
Fény derült a titokra is....a 4d szerint kislányunk leszKép A nevek közül, most a Kata az esélyes.

Jó éjszakát!

zsu 28+2

Kép
zsu11

Sziasztok!
Én is Boldog Anyák napját kívánok. idén én is fel lettem már köszöntve egy csokor gyönygvirággal, olyan jó volt!

Eszti, sajnálom, hogy lekéstél, de Jube-nál is jó kezekben lesz a mellszívó!
Ez a grapefruit-mag olaj jó ötlet, legközelebb én is ezt teszem!

Puszi mindenkinek, és a szülésznőknek is, hiszen sokat köszönhetünk nekik is Kép

Tünde (Bene 8 hó)

Ui. Eszti! Kocsival mentek? azért a 3. gyerek már hamar kibújik nem? Kérdezz rá a dokinál. Én annak idején 37. hétben akartam elutazni, de végül nem mertük bevállalni.

mtunde

Sziasztok!
Eszti/Manó! Én ma pont a 38. héten vagyok, és kissé elgondolkodtam azon, hogy jó ötlet lesz-e eljönni anyuméékhoz ballagása, és 200 km.t autózni, de megérte.. bár a hugomat sajnáltam, mert osztoznia kellett a figyelmen velem..Kép Semmi gáz nem volt, tök élvezem, megyek mint golyó. Bár múlt héten nem volt ennyire vagány, akkor frontok voltak, most meg minden móka kacagás..
A tapasztal kismamik azt hitték, hogy viccelek, hogy jönni fogok, de ez így volt jó.. nem érzem, hogy bármiben is megterhelt volna, pedig mi voltunk a vendéglátók, és nem hagytam anyumat a sz@rban, hogy 30 emberre dolgozzon..
De szerintem előre fogod érezni, meg a dokiácsit is kérdezd meg!
puszi..

satuk

Szsombi Kép
Itt minden oldalra, a fórumban!! Én így értettem. Téged is belírhatlak?? Megadod az adataid??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Lányok!

Köszi a hozzászólásokat,az utazással kapcsolatban.
Természetesen rákérdeztem az orvosomnál is,aki azt mondta,hogy maga az utazás nincs hatással a szülésre.Ha be akar indulni,ugyanúgy itthon ülve is megindul a szülés.Álltalában a 3.gyerkőc gyorsabban megszületik,ezértha megindulna a szülés eszembe se jusson vissza indulni Bp.-re,hanem irány a legközelebbi kórház.
Az az igazság,hogy az előző kettő terhességemnél nyílt a mészályam már a 4.-5.hónaptól,de a végén olyan jól bírtuk,hogy mind a kettő indított szülés volt ,a kiírt időpont után 2 nappal.Így nem tudom,hogy mennyit húztam volna még rá.Legalább már ennyi viszonyítási alapom lenne.
NA mindegy,majd még filózunk rajta,addig még van egy hónapunk,attól függ hogy érzem magam.
De mindenkinek köszönöm a hozzásszólásokat!
Remélem mindenki jól van.
Nagyon szép napot kívánok!
Eszti(33+3)

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Jube!
Bocsi, tegnap lemerült a telefonom, de ma hívlak Kép
Tünde

mtunde

Szia Tünde!

Nincs semmi baj, gondoltam, hogy lemerült, mert próbáltam visszacsörögni, de ki volt kapcsolva. Kép Írtam smst.

köszi!
Jube

Kép

Kép
jube

Szia Kis*!

Köszi, ha felveszel nagyon örülök neki, már feljebb máj.5.-én leírtam az adatokat, de azért inkább újra leírom: Szóval, Orvos: Dr.Mészáros Korom:28 Lakcím: Budakeszi Picurka neve: Zsombor Született: 06.01.25. Szülésznőm: Várnai Gabika Az én neven: Anita azt hiszem akkor ennyi igaz?

Majd még írok Leányzók csak holnap vizsgázom és egy kicsit már bevagyok "tojva", mert nem tudok semmit Kép

Mindenkinek pusz, Kiscsillag még 1x köszi:

Anita (Zsombi 3hónapos)

Kép
szsombi

Anita képzeld már benne voltál, bocsi. Kép Csak még nem raktam fel az újat, de akkor most pótolom! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Kiscsillag!
Nekem császárom volt, az előkészítésnél hajnalban Várnai Gabi volt bent szülésznőként, utána a műtét alatt nem tudom, ki volt, mert akkor láttam először. Tudtok segíteni? Középkorú, vékony, szőke festett, dauerolt, hosszú haj.... fogalmam sincs... Érdekelne a neve. Annyira emlékszem még, hogy valami különlegesebb keresztneve volt asszem.... vagy nem? Kép

Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Sziasztok Lányok!

Anide segítségével sikerült lekicsinyíteni Zsombiról készült képet úgyhogy ha minden igaz most végre tudok Nektek küldeni:
Ez a kép ma készült RólaKép

Kép
szsombi

Sziasztok!

Kiscsillag, már tudjuk, hogy kislány és Kata lesz.

zsu 28+3

Kép
zsu11

Tünde!

Sajnálom, nagyon szerettem volna elmenni pénteken, de nem jött össze. Pedig nagyon kíváncsi vagyok már rátok, és különösképpen Benére.
Õt ugye még nem ismerem személyesen... Kép Kép Kép

A képeket megnéztem, nagyon aranyosak vagytok rajta!
És persze mindenki, a pocakosok is nagyon csinik!!!
De most komolyan!

Szülésznő kérdés:
nem akarok nagy hülyeséget mondani, de nem lehet, hogy a leírásod Keszegh Évára illik rá?
Mert amikor én még bennt voltam, volt egy szülésznő, aki akkor épp a pultba volt beosztva,és akire teljesen illik leírásod.
Azért emléxem rá ennyire, mert a csecsemős nővéreken kívül ő is nagyon soxor jött a szobába, és jópárszor megmutatta, hogyan tegyem Gergőt mellre.
És emléxem, nagyon aranyos volt mindig.
És ha jól emléxem, ő a Keszegh Éva volt.
A nagyesküt azért nem merem letenni !!!

Kép
kuha

Szia Kuha!
Nem Keszegh Éva Kép aki engem előkészített, hosszú hajú volt.
Tünde

mtunde

Sziasztok!
Kiscsillag! Mindig elfeljetem mondani, hogy Olivérünk lesz, és szülészlőt a császár miatt nem választottunk..
Már hazaértünk.. mindenki jól van?
Zsombi aranyos! Lassan már én is tudok tenni bébibabaképetKépKépKépKépKép
Puszi!

satuk

JajjjKépKépKépKép
Lenne egy komoly kérdésem.. szerintetek leborotváljam magam? Mert.. úgyis megteszik, nem? Erről nem nagyon beszél senki, csak én meg inkább nem bíznám idegenreKép
Köszi, ha válaszol valakiKép
Puszi!

satuk

Szia Satuk,
Sokan már leborotválva jönnek, mert nem szeretnék, ha mi kapirgálnánk "ott", bár az is lehet, hogy egyébként is ilyen viseletet hordanak. Nem szoktam megkérdezni a mamákat erről :-)
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok!
Satuk! Én nem tudtam volna leborotválni magam Kép, de amúgy egyáltalán nem kellemetlen. Beöntést úgyis kapsz... És ha már ott járnak...

Képzeljétek, lementünk baba-mama tornára az itten művházba. Tök olcsó, és tök jó. Igaz, most csak néztem, mert később mentünk, de látványnak sem volt rossz. Gyerkők középen játszanak, mászkálnak, mamák körben szenvednek, aztán etetés, szopi, stb...

Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Satuk!

Ha hiszed ha nem, én az egész szüléssel kapcsolatban a beöntéstől (és a borotválástól) tartottam a legjobban.
Én előtte soha nem kaptam még beöntést, és magától a helyzettől annyira tartottam, hogy elmondani nem tudom.
Aztán amikor már oda kerül a sor, hogy jön a beöntés, meg a borotválás, hidd el, hogy nem ezzel törődsz.
És különben is, kb. fél!!!!! perc alatt leborotválnak, és a beöntés is nagyon hamar megvan.
Aztán meg úgyis magadra hagynak... Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kuha

Sziasztok!
Megvan asszem a szülésznő neve. Margó. Létezik ilyennevű szülésznő? Illik rá a leírás?

Nagyobb babásoktól kérdzeem. Ti milyen joghurtot adtok a gyereknek? Sima Danone? Gyümölcsös? Vagy Danonino? Vagy méregdárga Nestlé?

Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Köszi mindenkitől..Kép Csak a mihez tartás végett szerettem volna tudni..
BorizokKép.. a beöntéssel kapcsolatban már volt tapasztalatom a sebészeten.. nem a vágyálmom, de tényleg emberségesen csinálták... akkor meg nem annyira bealázós élmény.. De ez van, remélem jól jövök ki belőle!
Puszi
38+2

satuk

Ja, Jube, a Tündével ki van a fotón, akit feltettél? Te??? Vagy ki az Ágota..Kép Mert vele voltam ma ctg-nKépKépKép Komolyan, szerintem valami babanetes kitűzőt fogok csinálni, és osztogatniKép

satuk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?