Sziasztok!
Talán lesz egy kis szuszanásnyi időm és be tudok jelentkezni egy csöppet.
Na szóval, a rossz idő ellenére nagyon jól telt a hétvégénk,lent voltunk a Balcsin,/amint Nóra hírül adta/ anyósomék nyaralójában. Dávidnak is jót tett a levegőváltozás,rólunk nem is beszélve.
Hétfőn átruccantuk Veszprémbe az állatkertbe,annak ellenére ,hogy reggel óta zuhogott az eső. Persze esernyőt nem vittünk magunkkal,gondolván,úgyis eláll,mire odaérünk.
Dávid szépen bealudt a kocsiba egy félórával azelőtt,hogy megérkeztünk volna a tett színhelyére,így nem zargattuk,hadd aludja ki magát alapon...
Apa elsétált esernyőért az állatkert előtt ácsorgó,fázó árusokhoz.......,bőrig ázva vissza is érkezett kis idő múlva hozzánk szerencsésen egy hatalmas nagy kockás esernyővel és egy nagyon aranyos kis babáknak való esőkabáttal.
Szóval felvértezve az eső ellen vártuk,hogy a mi kis babánk felébredjen,hogy bevezethessük őt az állatok birodalmába.
Nem sokat kellett várni a mi édesünk ébredezni kezdett és meglepődve vette tudomásul,hogy nem az ágyikójában alukált,hamarosan és csodák csodájára az eső elállt,a nap kisütött (először aznap)Hát ez a mi formánk,de azért nagyon örültünk......Ezt vártuk,csak nem mertük remélni-
Kicsit félve indultunk neki az utnak,de szerencsére csalódnom kellett jó irányba,a kis 19 hónapos kópém nagyon odavolt az összes állatért,de főleg a "cicák" érdekelték.
Minden cica volt a tigris az oroszlán,a puma, a leopárd,szóval minden ami kicsit hasonlított a kis házi kedvenc macskához,sőt az is cica volt,ami nem hasonlított.Szóval volt sok cica,és cica.És még több cica.
Puszilkodós cica
Fánülő,mintás cica
Ormányos cica:
Csíkos cica:
Aranyos földetúró cica:
Na ennyit a cicákról-----
Most egy kicsit visszafelé megyek az időben...
szombaton délelőtt nőgyógyásznál voltam és úgynéz ki,hogy sikerült összehoznunk egy kis pocaklakót,kistesót a Dávidnak.Már kb.8 hetesek vagyunk,jövőhét kedden megyek ultrahangra,és akkor többminden kiderül,például,hogy pontosan mekkora,és mikorra leszek kiírva.Már most kaptam egy csomó beutalót,papírt...(beutaló a 12 hetes uh-ra,meg labor vizsgálatokra,meg május vége megint magánrendelő,stb....)amit annyira nem várok,de ezzel jár,és a picurkám remélhetőleg kárpótolni fog ezért a sok hűhóért
Vagyis hamar el fogja feledtetni ezt a sok járkálást.
A család örömmel fogadta a hírt,és már most elkényeztetnek minden finomsággal,aminek persze nem tudok ellenállni,így akkora a valagam mint egy ház,és a pocakom is hatalmas,állandó puffadással küzdök,és az émelygés is rámtört egy pár napja.Ez elég kellemetlen,mert Dávidnál nem voltak ilyen tűneteim,az aluszékonyság és fáradtság és a farkasétvágy is elég sűrű vendégeim,úgyhogy ne lepődjetek meg,ha elalszom írás közben és valami kimarad,nem direkt lesz.
Jatka!
Sajnálom,hogy nem jön össze a dumcsi,de olyan pörgés van itt nálam,hogy semmire sincs időm.Gratula a kisasszonynak!!!!
Már biztos sokat változott,mikor láthatjuk?
Betti!
Örülök,hogy ilyen aktív vagy!
A kérdésedre azt hiszem elég kimerítően válaszoltam,remélem senkit nem untatva ezzel.
És nyugodtan dícsérd a kis Milánt,mert igenis egyre szebb és okosabb,csakhogy téged idézzelek.Kivel legyen efogult az ember,ha nem a saját gyerekével????
Látom jól telt nektek is a hosszú hétvége a rossz idő ellenére. Csak a képeket nem látom,úgy látszik ez a terhesség megvakít
Anita!
Gratulálok a pocilakódhoz!Éljenek a decemberi babák!!!!!!
A versnek a végét nem tudom,mert sose értem,és mindig mást mondok,de lényegtelen a többi a lényeg:
Sűrű erdő-haj
Kopasz mező-homlok
Pislogó-szem
Szuszogó-orr
Tátogó-száj
Itt bemegy-áll
Itt megáll-nyak
És megcsiklandozod-itt a nyuszi........vagy mit tudom én,majd holnap megkérdezzük a Mónit.
Homeós bogyókat nem szedtem sosem,de csak azért mert nem ismerem,ebbe a Kriszti nagy szakértő,nekik egy egész zsákkal van otthon,nem tudsz olyat mondani neki,amit nem tudna adni
Nóra!
Köszi,hogy szóltál,rendike vagy!
Asszem a beszámolómra nem lehet panaszod
Sajnálom,hogy kihaggyátok holnapi Tücsökzenét,de megértem első a gyerek egészsége. Vajon mitől lehet ez a láz? Szegénykém,mennek a gyógypuszik az édike pofijára!!!
Jó kis tervetek van,nem mondom,és mikor fogtok pihenni?(Építkezés)
Kriszti!
Szió!!!
De jó,hogy jelentkeztél.Már rég nem hallottam felőletek,mizújs?
És nagyon szép a Krisztiék kertje,mjd meglátátok,ha tesz fel képeket.Az a tó szívem csücske,de a virágai is szépek!
Most,ha nem baj lépnem kell,mert kezd lecsukódni a szemem.
Szilvi!
Merre vagy?Hogy telt a hosszú hétvégétek?
Puszika mindenkinek!