Szia Csakegy!
Gyönyörű a görbéd! Ne jöjjön meg....
De jó neked, utazgatsz, ja meg egy kicsit dolgozol.
Norka!
Olvaslak benneteket a NLCén.
Nagyon jó dolog ez az új PCOs oldal létrehozása.
Tetszik, ahogy taposol, hogy különböző újságszerkesztőket megkörnyékezz. A neten megjelent cikkek is nagyon sok nőnek nyújtanak segítséget, de az írott sajtó... látom igazából erre törsz.
Véleményem szerint igen nagy áttörés lenne, ha sikerülne vagy az Aktívban, vagy a Fókuszban egy kisfilmet összehozni. Főleg ha van ismerős (láttam, hogy az egyik lány említette a TV2) könnyebb bekerülni. Ez eléggé forróngó téma ahoz, hogy jól fel lehessen göngyölíteni. Õk értenek hozzá.
A másik TVs beszélgetés a PCOról a reggeli műsorokban lenne jó. Bármelyik csatornán.
Anno amikor nem dolgoztam minden reggel ezeket néztem és nagyon sok témát érintenek, szerintem oda is be lehet kerülni. Igaz, pl a RTL klub csak egy pár percet ad. Már tudok konkrét orvost, aki elment egy reggeli műsorba és beszélt egy bizonyos betegség újszerű kezeléséről (ami valóban hatásos, mert nyugaton már rutin, itt csak ő csinálja) és tucatszám jelentkeztek a betegek.
A délelőtti műsorokkal általában az a gond, hogy azt nem a fiatal nők nézik(esetleg a kismamák), mert a nők nagyrésze dolgozik.
A gond ezzel a TVs szerepléssel, hogy meg kell találni azt a dokit, aki ezt felvállalja. De természetesen a Te jelenléted is szükséges lenne. MINDENKÉPPEN! Egy olyan nő jelenléte aki el tudja mesélni, hogy mi mindenen ment át. És mi segített.
Pl Petrányi, vagy egy olyan Mon elő nőgyógyász, aki valóban otthon van a PCO kezelésében és alkalmazza a Metformint (IR vizsgálatra küldi a pácienseket stb.) mindenképpen nőgyógyász és esetleg egy endokrinológus, vagy diabetológus jelenlétével. Igazából az sem fontos, hogy professzor legyen.
Itt most roppant módon futtatom a gondolataimat, mert nagyon szeretnék segíteni. És azon gondolkodom, hogy mi az az ötlet, ami jó is, kivitelezhető is. És esetleg segíteni is tudnék.
MERT TENNI KELL A PCO-S NÕKÉRT!!!
Annyit viszont meg tudok kérdezni, hogy ez a doki, hogyan került be a reggeli műsorba, mi a protokoll, mennyi idő stb (már ha ebben az általam felsorolt ötletből látsz kivitelezhetőt)
De hogy pocakkal is ennyi energia és tettrekészség legyen benned....
Pussz.