Sziasztok!
Tina!
Köszönöm a bókokat Marcikám nevében
Örülök, hogy megtetszett a szálloda, ha mentek, akkor nagyon jó pihenést
Melba!
Köszönöm Neked is a kedves szavakat, mind Marci, mind Anyukám, mind pocifájás kapcsán
A Babócátok tényleg nagyon helyes, annyira édesen össze van kuporodva. Nekünk is Győrfi doktorúr csinálta az uh-ot most is, és mindkettőt anno Marcinál. Annyira jó volt, újra elmenni hozzá, hogy már Marcit is vihettük és láttuk Rajta, hogy örült, hogy egy előző "vizsgálatának eredményét" élőben is láthatja
Párod nagyon kedves volt a rózsacsokorral
Szorítok a genetikára! Minden rendben lesz! Várjuk a jó híreket
Gesztenye!
Marci tényleg egyre huncutabb, még a szeme sem áll jól
Remélem Ketteske is legalább ilyen klassz kissrác/csaj lesz
A mensigörcsök enyhüléséről/elmaradásáról már én is hallottam szülés után, sőt Anyukám is ilyen kellemes mellékhatásokat tapasztalt a szülései után
Úgyhogy hajrá!!!
Mamy!
A Praxis nagyon jó tényleg, de sajnos nem csak gépfüggő a felvételek eredménye. Sokat számít a baba, lepény elhelyezkedése. Anno Marcinál elől volt a lepény és Õ mindig elbújt mögé, így amiatt lett homályos a felvétel. Most pedig Ketteske helyezkedett úgy, hogy alig láttunk belőle valamit és persze jót durmolt az egész vizsgálat alatt
A mi Babócáink már csak ilyen szégyenlősek... De kívánom, hogy Nektek nagyon jól sikerüljön a vizsgálat és a felvétel is
Shoppingolás
Bettus!
Költözködés
Vigyázz közben magatokra, csak irányítsd a Párod
Marcinál mi csak az utolsó hetekben gondoltunk szülésznőre, de szerencsénk volt a miénkkel, mert nem volt ilyen probléma, hogy nem tudna elvállalni. Most is nála szülnék, de a kiírás előtti két hétben - hasonlóan a dokimhoz - szabin lesz... Szerintem kérdeződködj több szülésznő felől és esetleg a dokid is tanácsot tud adni, hogy kit ajánl és mikor érdemes "előjegyeztetni" magad nála. Egyébként a szülésznőmet a dokim ajánlotta, szerintem szeretnek együtt dolgozni, ami sokat számít!
Ákata!
Hol tartotok a ház körüli teendőkkel? Terasz alakul már?
Tényleg jó kis zuhi volt itt Érden, de én jelen pillanatban nem bánom (bocsi), mert a fűnek nagyon nem árt
Gigi!
Neked is köszönöm a bókot
Nálunk semmi különös, max. annyi, hogy szétmegy a fejem, mivel a szomszédban házépítésbe kezdtek (jobban mondva a 10 éve félbehagyott házat most fejezik be). Épp a tetőn vernek valamit szét
Pocak jól van, tegnap olyanokat rúgdalt, hogy már kezdett kellemetlen lenni. Mi lesz később?!
Lehet, hogy megfordult a Drága, a menetirányba, mert 1,5 hete még faros volt.
Pusz: Melinda (25+3)