Sziasztok
Felvásároltam a fél környéket,most értünk haza.Apa elment vadászni két napra és itthon hagyta a hitelkártyáját...
Olyan jó,hogy leírtátok a megismerkedésetek történetét.
Akkor és is leírom:
A Mi történetünk egy kicsit hasonlít a Hoppáéhoz.
1998-ban kezdtem dolgozni egy szemészeti cégnél.
Akkor már 6 éve volt egy tartos
kapcsolatom,együtt is laktunk.Apának szintén.
A megismerkedésünk Apával nem mondanám hogy zökkenőmentes volt.Évekig GYÛLÕLTÜK egy mást.De olyan szintem hogy apa ki is akart rugatni.Később kiderült,hogy igazából azt nem bírta elviselni hogy mindig ott vagyok, hallja a hangomat és nem vagyok az ővé
Aztán 2000-ben egy 3 napos kongresszus után hazafelé menet kaptam egy sms-t.Hétfőn mondtam neki hogy beszélnünk kéne.Õ tagadott mindent.Mondta,hogy félre értem az egészet ,nem kell kiforgatni a szavait.Azért délután beültünk egy kávézóban és megdumáltuk.Bevallotta,hogy szeret.
2000 augusztusától 2001 májusáig titokban voltunk együtt.Sem a cégnél,sem otthon senki nem tudott rólunk.
Az akkori barátommal egyre jobban megromlott a viszonyunk.Hozzátartozik,hogy az is hogy abban a 6 évben kb.3 szor kezdtük újra a kapcsolatunkat.Ha hosszútávra gondolkodok akkor ez nem túl bíztató...
2001 májusában elutazott Párizsba egy kongresszusra.Akkor szakítottam végleg a párommal.Felhívtam és mondtam apának,hogy akárhogy is dönt velünk kapcsolatban én már léptem.Most rajta múlik,hogy mi lesz velünk.
Kint elmondta a főnőkeinknek,hogy mi a helyzet velünk.Persze ezt nekem nem mondta meg,úgyhogy én addig amíg haza nem jött nem tudtam,hogy hogy döntött.
A reptéren találkoztunk.Csak annyit kérdezett tőlem,hogy :Nálam alszol?
Felhíta a barátnőjét,hogy mire hazaér Párizsból hurcolkodjon haza.(Náluk sem volt minden rendben,már nagyon érett ott is a szakítás)
Azóta együtt vagyunk.
Takido
Konzerv (Rio mare)tonhalat ehetsz!!Sőt az nagyon is fontos.Írtam egyszer a Beának,hogy a különbözö tengeri herkentyűket nem szabad enni.A mirelit cuccokra és az étteremben kapható "friss" dolgokra gondoltam!!Mitől lenne friss??Ma reggel fogták talána tengerből?!
Jó, ezekkel kell vigyázni!
Bea
Miért lenne gáz,hogy nem vagy férjnél?!Én sem vagyok.(remélem már nem sokáig
)
Azt kell majd megkérdezned a kórházba ahol szülsz hogy az apasági nyilatkozatnak milyen dátumozásunak kell lennie.Van ahol 30 napnál nem lehet régebbi.A helyi önkormányzatnál a jegyző adja ki a nyilatkozatot.Bementek és a párod a jegyző elött elismeri az a apaságot.Azt kell vinni majd a kórházba.Anélkül nem az apa nevére anyakönyvezik a gyereket!