Új privát üzeneted érkezett!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna, Anyusziszi majd nézzétek már meg ti is, hogy nálatok stimmel e a fiúk neme a táblázat szerint.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi Gabi!

Megnéztem,ez alapján kislányom leszKép
Még régen jósoltam magamnak nyaklánccal,meg gyűrűvel,és az alapján is egy kislány,és két kisfiú lett.Ilyen sorrendben.Mivel én kettőt terveztem,félek,hogy a második iker lesz.

KépKép
takido

Takidó megnéztem Neked, most itt tartasz:
7 hét+6nap...
Itt vagy még?-vagy megint egyedül maradtamKépKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gyűrűvel terhesen kell, nem?
Én akkor csináltam, de már nem emlékszem hogy melyik nemnél mit csinál az "inga"

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Most egy kicsit eltünök mert altatom Krisztit, de még jövök, remélem valaki lesz még itt.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Itt vagyok még!
Én nem hallottam arról,hogy terhesen kell,de a családban többen is megcsináltuk,és azoknak is bejött,akiknek már van gyereke,többek között Anyunak is.Kép

KépKép
takido

Kis plutó

A gyűrűs nekem is bejött.
A táblázat szerint lányomnak kéne lenni...

Máté még nem evett tojást.Csak panírban meg bundáskenyér formájában.Ha allergiás lenne a tojásra az kijött volna akkor?!Kedden bárányhimlő elleni oltát kap és csak akkor kaphatja meg ha nincs tojás allergiája...

málna2162

Kis_Plutó!
Én azért írtam a 6 hetet,mert a doki is 1 hete 5 hetesnek mondott.És a hőm alapján én is tudom,hogy ápr.2-án,vagy 5.-én jött össze a baba.Vagyis nem a 14.napon volt pé.-m,hanem később.

KépKép
takido

Málna!
Ez jó kérdés.Sajna ehhez nem tudok hozzászólni,max.annyit,hogy az oviba nálunk azok a gyerkőcök is elkapták a bárányhimlőt,akik be voltak oltvaKépcsak nem jött ki rajtuk annyi pötty.Persze ezzel nem lebeszélni akartalak,csak megjegyeztem,mint tényt.

KépKép
takido

Bea!
Merre vagy?Tudom,hogy dolgoztál,csak vártam,hogy jelentkezelKép

KépKép
takido

Itt vagyok,csak Ballagáson voltunk!!Most értünk haza!!OLYAN ÉHES VAGYOK!!!!KépDe ilyenkor már nemszabad enni!!Kép
Bocs,hogy nem irtam sms-t,de lefogyott a kártyám!!Majd holnap rátöltök!!!!!Kép
Óriáska nem nyugszik!!Szerintem sok volt neki a napból!!Volt olyan,hogy kb.5 percig szúrt!!Aztán elkezdtem simogatni,és Anyu hangjára abbahagyta!!Megjegyzem,hogy Anyu hangja a Dominicnak,meg az Ericnek is tetszett!!KépIlyet.....................!Kép
Olyan jó neked Dóri,hogy Te már jövőhéten mész Dokihoz!!Mehetek Veled??Hátha nekem is megnézi!!
Hogy viselkedett ma a Tünci??Kép
Egyébként van aki a fiú terhességnél is rosszul van!!A Tesóm a kisebbik fiával /Eric-el/ rosszul volt!!Van itt még valaki??Kép

Kép
bea27

Ja!!Málnácska!!Kép
Hétfőn leszek 7.hetes!!Vagy szerdán??Ki tudja???Kép
Csak Õ!!!/Óriáska!!/

Kép
bea27

Hello Bea,

én még itt vagyok. Most olvastam végig mindent.
De lassan én is megyek csicsikázni...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Takido

Én is hallottam mellette és ellene szóló érveket.Aztán apa győzőtt meg hogy adassuk be.Õ mikrobi.Azt mondta,hogy nem a bárányhimlötől kell tartani hanem a szövődményektől.

Bea

Megbocsájtva hogy ilyen későn jöttél!
Éppen írni akartam az anyósodnak,hogy ne dolgoztasson halálraKép
Kicsit pihenj többet!!Pont ez az első 3 hónap a legrizikósabb!!

Hoppá
És erre a két sorra futotta?!KépMi van veled,hog telt a napod?Minket minden érdekelKép

málna2162

Málna!!Te még itt???Kép
Baba,hogy van?????Meggyógyult már??
Annyit jár a fejemben,hogy mi van,ha Óriáska...................!Kép
Ma is közölte egy barátnőmmel a barátnője,hogy 9 hetesen elment a babója!!Kép

Kép
bea27

Még itt.Főzök...
Úgy tűnik hogy már kezd túl lenni rajta.Már eszeget.Remélem jövőhéten már minden rendben lesz.Olyan rossz volt ma.A bölcsiben anyáknapi ünnepség volt.És mi nem tudtunk ott lenni.KépAzt mondta a barátnőm hogy tündériek voltak.
Igen én is olvastam ma két ilyen szőrnyűséget.
De Te ne stresszel magad ezen!A baba mindent megérez!!Neki most az a legfontosabb,hogy nyugiban legyél!!Hidd el meghálája amikor megszületik.Azért mert most nagyon picur attól még mindent "érez".Azt is ha minden rendben van és azt is ha nincs.Az ő lelki állapotára és fejlődésére kihat hogy Te hogy viselkedsz a terhesség alatt!

málna2162

Kössz!De azért ezek annyira hatással vannak Rám!!Ezért már ÚGY várom,az UH-ot!!!Kép
Legszivesebben elmennék még most,hogy lássam!!
Vajon már látnám a szivverését is??KépVagy hallanám??Kép
Mit főzöl???Olyan éhes vagyok!!MINT MINDIG!!Kép
A rio-mare-ét már egy jó pár hete olyan szivesen eszem!!KépHa kell reggelire!!Ismered?Az egészben pedig az a legérdekesebb,hogy UTÁLTAM a halat!!Ez meg Tonhalas!!Kép

Kép
bea27

Mi van ezzel a gyűrűvel??Valamit már hallottam róla!!de,hogy kell használni??Gáz,ha nemvagyok férjnél??Az milyen,ha arany a nyaklánc,és ezüst a gyűrű??Bár egyiket sem hordom!!Utálom az aranyat,és egy ideje az ezüstöt sem hordom!!Szivesebben hordanék fehéraranyat!!
Azt fogok Apától kérni,ha házasodunk!Kép
Megyek,nézek valami kaját!!
Holnap jövök!!KépJó éjt!!

Kép
bea27

Azt én is imádtam!Még jó hogy ezeket a konzerv cuccokat lehet enni.Kép
Holnapra egy kis gyógy husi levestKép
Hallani még nem fogod.Azt majd csak akkor amikor már hasi uh-t csinál.De látni már láthatod.
Vigyázz az uh-val.Nem szabad túlzásba vinni.Van egy könyv,az a címe hogy :A kilenc hónap.Abban írja egy orvos hogy a terhes anyákat az első naptól fogva elkellenne zárni a kűlvilágtól,hogy a negatív információk és tapasztalatok ne befojásolják őket.Van benne valami.Nekem nem volt ennyi kérdésem mint nektek.Igaz nem is volt körülöttem kismama akivel tapasztalatot cserélhettem volna,csak a hülye Kismama újságot faltam.Abban meg minden rózsaszín.De már látom magam előre a következőnél.Úgyan úgy fogok viselkedni mint ti!
Tényleg ilyenkor az a legjobb ha az ember nem olvas nem hall meg dolgokat,csak a saját megérzéseire hagyatkozik.Persze kellenek negatív dolgok is de csak megszűrve.

málna2162

Jó reggelt mindenkinek!
Ilyen is régen volt, hogy én vagyok az első!
Mit csináltok ma, kertészkedés, kirándulás?Kép
Én szörnyen allergiás lettem , kifolyik a szemem itt a gép előttKép
Írjatok, ha vagytokKép

Andi
candi

Jó reggelt, látom csak Candi aktív ma reggel....
Hogy ma mit csinálunk? 7 óra óta itt vannak a kőműves-burkolók a régi teraszunkat betonozzák, aztán pár nap múlva lejárólapozzák. Ma el szerettem volna menni vásárolgatni egy-két cuccot magamnak anyukámmal (a férjem nincs oda a vásárolgatásért- hát igen, férfi....), de az unokaöcsémre kell vigyáznia. Úgyhogy ugrott a dolog.

Lehet, hogy én is allergiás leszek-vagyok? Pár napja mindenok nélkül nekiáll folyni az orrom, most pedig alig kapok levegőt. Úgy érzem meg van duzzadva belül az orrom. Vagy lehet, hogy megfáztam, csak azért ilyen?

Kismamócák, félre a negatív gondolatokkal, csak szépre és jóra gondolniKép Semmi más nem jöhet szóba! Emlékeztek még arra, amikor aával megismerkedtetek? Az első csókra, vagy amikor először fogta meg a kezeteket? Gondoltátok (már akkor), hogy ő lesz életetek (egyetlen) nagy szerelme, és tőlük fogtok babát várni??? Kép
Nézzetek ki, gyönyörű napsütés, mi kell még??
(Remélem mindenhol süt a napKép)

Kata

Kép

Kép

hoppá

Szép jó reggelt!

Örülök,hogy kezd visszatérni mindenkinek a jókedve.
Én is fent vagyok már 6 óta,csak kicsit lapítottam,meg az iwiwen nézelődtem,olyan jó volt látni titeket.Fel akartam rakni az esküvői fotónkat,de nem sikerült.?Kép(mármint az iwiwen)Akit megtaláltam,azt bejelöltemKépMajd igazoljátok vissza légyszíves.

Bea!
Én szívesen elvinnélek magammal.Tudom,milyen rossz a várakozás.Bár nekem ez a hét gyorsan elrepültKép
Én egy ismresősömtől azt hallottam,hogy terhesség alatt ajánlatos kerülni a tonhalat. De mondjátok nyugodtan,ha rosszul tudom.
A gyűrűs dologról én úgy tudom,hogy arany kell,és v.kinek a karikagyűrűje.Mostanában én is a fehéraranyra vagyok ráállva.Már kaptam Anyuéktól egy nyakláncot karácsonyra,meg most egy gyűrűt szülinapomraKép

Hoppá!
Nálink is szép idő van.KépSajnálom,hogy ugrott a programodKépRossz,ha az ember eltervez valamit,és nem úgy van,mert közbe jön valamiKép
Elképzelhető,hogy allergiás vagyKép
Én is az vagyok,de mintha a szervezetem tekintettel lenne a babára,mert idén még nem jött elő.kopp-kopp-koppKépcsak maradjon is ígyKép
Tényleg,ha van kedvetek,akkor mindenki leírhatná,hogy hogyan ismerkedett meg a párjávalKép

KépKép
takido

Takido,

én már visszaigazoltalak az iwiwen, és az esküvői fényképeteket is láttam!! Fent van! Kép

Szóval, nekem a férjem előtt volt egy 7 éves kapcsolatom, 4 évig volt a vőlegényem... Már együtt laktunk (4 évig.Õt Petinek hívták, a férjem pedig lmi.) Szóval jártam másoddiplomára, és ott ismerkedtem meg a mostani férjemmel. Az első találkozás nem volt első átásra szerelem. Akkor még nem voltak nagy problémáim a Petivel. Aztán egyre rosszabb lett a helyzet... A Peti alapított egy saját céget, onnantól ő lett a király, én pedig a semmit érő "csak tanár". És ezt éreztette velem végig. Én edig nem vagyok az a fajta, akivel ezt sokáig lehet csinálni. Ehhez volt nagyon jó, amikor a suliban beszélgettünk kb. tizen. Kérdeztem, kinek van férje-felesége, gyerek, stb. Az lmi közölte, hogy "én már facér vagyok, vagy fél éve..." Erre jött a gondolatom: "Na, neked véged, te az én férjem leszel..." (mondom, ez csak a gondolatom vlt, nem közöltem veleKép) Aztán leléptem a Petitől.
Aztán jött lmi, azóta is együtt, boldogan. (Bár a direkt "GYEREKCSINÁLÁS" ront a boldogságunkonKép

Hát ennyi, nem túl romantikus, de ez így volt.
Bocs, ha hosszúra sikeredett, pedig megpróbáltam rövidre fogni...Kép

Kata

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!
Köszi,hogy leírtad,nem igaz,hogy nem volt romantikusKép

Akkor én is elmesélem:1997 júniusában 4-ben a család+Apu kollégája szintén 4-ben befizettünk egy spanyolországi útra.Rajtunk kivül még 3 fiatal srác volt.A többi idősebb korosztály+gyerekek.2-en mögöttünk ültek,egyikük,meg pár sorral elöttünk(ő a jelenlegi férjem).Hosszú volt az út kb.33-36 óra ezért egész jól megismerkedtünk.Ott ugyanabban a szállodában laktunk,ezért minden nap találkoztunk,együtt jártunk strandra stb. Egyiküknek már régóta nem volt barátnője,hát hogy is mondjam,rámhajtott(férjem várakozó álláspontra helyezkedett,pedig bevallása szerint,már ekkor tetszettem neki)Mikor látta,hogy nekem a barátja nemjön be,akkor elkezdett egyre többet legyeskedni körülöttem.Mivel én ekkor 16 voltam,ő pedig 21,nem gondoltam arra,hogy ő épp udvarolni akar,jól elvoltunk,hazafelé kettesben néztük meg Monacót,meg felvett a nyakába,mikor nem láttam valamit,de részemről nem gondoltam többre,nem azért mert nem tetszett,hanem a korunkból fakadólag is.Barcelónai kiránduláson rosszul lettem a buszon,ő adott gyógyszert(a mai napig emlegeti,hogy mi lett volna velem nélküle)Hazaértünk,de végülis nem történt úgy közöttünk semmi,azon kivül,hogy összebarátkoztunk.Persze a buszon ülök már mondták utólag,hogy ők tudták,hogy ebből lesz valami. eltelt két hét,bátyám biciklizett,egyszer csak megáll mellette egy rendőrautó,szegényem parázott 1000-el,hogy mit akarnak tőle,hát a kedves férjem volt,és csak nekem akart üzenni,hogy üdvözöl,ekkor kezdtem gyanítani,hogy nem csak barátkozni akar.2 hét múlva telefonált a 3.barát,hogy szülinapja lesz,elmegyünk-e a buliba.Elmentünk,és persze kedves férjem is jelen volt,ekkor már nem volt kérdés,hogy nem csak barátkozni akar,azóta már a 9.évet töltjük együtt.
Azért hihetetlen,hogy itt laktunk egymástól 8 km-re,és Spanyolországban ismerkedünk meg.Ráadásul az is véletlen volt,mert mi egyel későbbi utra fizettünk be eredetileg,de akikkel mentünk,akkor nem kapták volna meg a gyerekkedvezményt,ezért tettük át egy héttel korábbira+a férjem is 2 héttel az út elött döntötte el,hogy jön.Én azt mondom,hogy nincsenek véletlenekKép
Bocs,ha kicsit zavarosra sikeredettKépDe azért remélem érthető voltKép

KépKép
takido

Takido: túl sok lenne a véletlen a ti esetetekben, ez bitosan így volt elrendelve nektekKép
Hoppá: igenis romantikus volt a tiétek is, és ez is csak azt bizonyítja, hogy amit egy nő eltervez...Kép
Nálunk úgy alakult,hogy a férjem a nővérem férjének a barátja. Tehát haveri alapon régen ismertük egymást, de mindkettőnknek volt párja.
Mikor nekem volt és neki nem Õ nem mert kezdeményezni. Nade mikor őt dobta a barátnője én gondoltam megvígasztalomKép Sikerült és ennek már 12 éveKép Egyébként eleinte nem is tudtam mit kezdeni vele,de mostmár nélküle nem tudnék magammal mit kezdeniKép
Hoppá: én remélem, hogy ez nálad csak egy kis nátha, mert az allergiától nehezebb szabadulni. Ha sokat tüsszögsz is és a szemed is könnyezik, akkor lehet allergia a dologban. Én ezeket a hülye pihéket nem bírom és itt olyan mintha hó esneKép

Andi
candi

Candi!
Ez nagyon jóKépAkkor ti biztos sokat eljártok négyesbenKép
12 év nem semmiKép

KépKép
takido

Hát náluk már van 2 gyerek, nem igazán ugrálunkKép
12 év kimondva tényleg sok, de egyébként olyan mintha most lett volna az 1 évKép
Szerencsések vagyunk! Legalább ebben és ez az egyik legfontosabb / legalábbis nekünk /Kép
Mi jót csinálgatsz otthon? Itt rondán befelhősödött sajnaKép

Andi
candi

Kép

Andi
candi

Nálunk is beborult kicsit.Épp ebédet főzök,és a hús szagától kicsit rosszul vagyok.
Aztán vár rám még egy kis porszivózás,törölgetés,hasonló finomságokKép

KépKép
takido

Lehet, hogy át kéne adni a főzést mostanában valakinekKép Fúj takarítás, nekem ma elmarad,este Apát furikázom buliba én meg barátnőzök egyetKép
Mi a menü? Palacsinta ma nem lesz?Kép

Andi
candi

Reggel megettem a maradékot.Pontosan 6 db-ot(ennyit nem szoktam ámKép)
Barátnőzöl az nagyon jó,az a baj,hogy az én legjobb barátnőm egyszercsak fogta magát,és férjhezment Debrecenbe.Sajna így nem tudunk sokat talizniKép
Nem főzök minden nap+férjecském nekiállt fogyózni.De a héten volt az oviba palóc leves,és annyira jól esett,2x is ettem belőle,akkor megfogadtam,hogy hétvégén főzök.:o

KépKép
takido

Dóri: az fincsi csak nagy pepecs nem!
Nekem mostmár mennem kell, majd hétfőn reggel jövök megintKép
Remélem akad azért valaki csevegőpartnernekKép
Sok puszi: AndiKép

Andi
candi

Sziasztok.
Olyan jó olvasgatni ki,hogy ismerte meg a párját, én is leírom.
A sógorom, (akkor még csak udvarolt a tesómnak) a párommal együtt volt katona.
Igazság szerint a tesómról mutatott képet Tibinek, de többen voltak rajta többek között én is. Na Õ "ott nézett ki magának engem", és elkezdett velem levelezni. Pár hónapig csak leveleztünk, de semmit nem írt magáról, csak azt, hogy milyen magas (204cm) és a becenevét.
Sógorom meg mindíg hülyült velem, és ő sem mondta meg, hogy hogy is néz Õ ki valójában.
Mindegy egy szombati napon, akkor kenyérboltban dolgoztam, észrevettem én, hogy valaki figyel a túloldalról, de mivel sokan voltak, nem is foglalkoztam vele.
Na Õ odajött sóskiflit vett, de még akkor sem mondott semmit...
Kb 2 perc mulva visszajött, de én akkor már csak nevettem, mert közben leesett, hogy ki is Õ valójában.
A lényeg, hogy jól sült el a dolog. Július 20-án lesz 10 éve, hogy együtt vagyunk, és aug. 30-án leszünk 9 éves házasok.
Ennyi az én történetem.
Ilyenek vagyunk együtt, igaz, hogy ez 8 éve készült de nem nagyon van rólunk frissebb kép, ahol mind a ketten rajta vagyunk.

GabiKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_Plutó!
A tiétek is nagyon jó kis történetKép
Tényleg olyan magas a párod?Így ülve nem is látszikKép
Remélem ,majd a többiek is leírják.

Candi!
Igaz,hogy nem a legkönnyebb kaja,de a kívánóssá sokmindenre ráviszi az embertKép
Neked is jó hétvégét,jó barátnőzést,hétfőn várunkKép

KépKép
takido

Hát lányok, így, ahogy emlegettétek a kajákat, reggelire tonhalkrémet csináltam (nyami-nyamiKép), ebédre meg a marhagulyás+pogácsa mellé palacsintát. EZT neked, Norbi-update. Néha véteni is kell... Olyan jól esik.

Képzeljétek el, ugyebár nemrég vagyok fent az iwiwen, írt egy régi évfolyamtársam, akivel még gimi elsőbe "jártam"(= egyszer voltunk moziban meg többször hazakísért, de csókig sosem jutottunk.) Szóval most írt, hogy mennyire örül, hogy rámtalált, milyen kellemes élményei vannak velem kapcsolatban. Isteni volt olvasni a sorait, tisztára tini lettem arra a pár percre.... Leíra, hogy mindig titokban volt csak szerelmes belém, mert úgy érezte, nem kell nekem. Pedig képzeljétek el, ő az ELTE-TTk-ra, én az ELTE-TFK-ra jártam, a koleszban találkoztunk kétszer, persze nem véletlen.... Ügyesen megszervetem, hogy véletlennek látsszon, de mint most elárulta, akkor sem mert közeledni... Pedig, ha akkor mer, lehet, hogy most ő..... Na, ez van, eltelt 12 év.

Ne rökönyödjetek meg, ettől függetlenül imádom a férjemet, de jó egy kicsit visszacsöppenni a múltba.

Kata

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!
Teljesen megértem,amiről beszélsz,és nem rökönyödtem meg.Kép
Érdekes dolgok ezek,hogy mennyi féle képpen alakulhatna az életünk,de valami miatt így alakult,amivel nincs is semmi baj,de jó néha eljátszadozni a gondolattal,hogy mi lett volna ,ha....

KépKép
takido

Sziasztok

Felvásároltam a fél környéket,most értünk haza.Apa elment vadászni két napra és itthon hagyta a hitelkártyáját...Kép

Olyan jó,hogy leírtátok a megismerkedésetek történetét.
Akkor és is leírom:

A Mi történetünk egy kicsit hasonlít a Hoppáéhoz.
1998-ban kezdtem dolgozni egy szemészeti cégnél.
Akkor már 6 éve volt egy tartos
kapcsolatom,együtt is laktunk.Apának szintén.
A megismerkedésünk Apával nem mondanám hogy zökkenőmentes volt.Évekig GYÛLÕLTÜK egy mást.De olyan szintem hogy apa ki is akart rugatni.Később kiderült,hogy igazából azt nem bírta elviselni hogy mindig ott vagyok, hallja a hangomat és nem vagyok az ővéKép
Aztán 2000-ben egy 3 napos kongresszus után hazafelé menet kaptam egy sms-t.Hétfőn mondtam neki hogy beszélnünk kéne.Õ tagadott mindent.Mondta,hogy félre értem az egészet ,nem kell kiforgatni a szavait.Azért délután beültünk egy kávézóban és megdumáltuk.Bevallotta,hogy szeret.
2000 augusztusától 2001 májusáig titokban voltunk együtt.Sem a cégnél,sem otthon senki nem tudott rólunk.
Az akkori barátommal egyre jobban megromlott a viszonyunk.Hozzátartozik,hogy az is hogy abban a 6 évben kb.3 szor kezdtük újra a kapcsolatunkat.Ha hosszútávra gondolkodok akkor ez nem túl bíztató...
2001 májusában elutazott Párizsba egy kongresszusra.Akkor szakítottam végleg a párommal.Felhívtam és mondtam apának,hogy akárhogy is dönt velünk kapcsolatban én már léptem.Most rajta múlik,hogy mi lesz velünk.
Kint elmondta a főnőkeinknek,hogy mi a helyzet velünk.Persze ezt nekem nem mondta meg,úgyhogy én addig amíg haza nem jött nem tudtam,hogy hogy döntött.
A reptéren találkoztunk.Csak annyit kérdezett tőlem,hogy :Nálam alszol?
Felhíta a barátnőjét,hogy mire hazaér Párizsból hurcolkodjon haza.(Náluk sem volt minden rendben,már nagyon érett ott is a szakítás)
Azóta együtt vagyunk.

Takido

Konzerv (Rio mare)tonhalat ehetsz!!Sőt az nagyon is fontos.Írtam egyszer a Beának,hogy a különbözö tengeri herkentyűket nem szabad enni.A mirelit cuccokra és az étteremben kapható "friss" dolgokra gondoltam!!Mitől lenne friss??Ma reggel fogták talána tengerből?!
Jó, ezekkel kell vigyázni!

Bea

Miért lenne gáz,hogy nem vagy férjnél?!Én sem vagyok.(remélem már nem sokáigKép)
Azt kell majd megkérdezned a kórházba ahol szülsz hogy az apasági nyilatkozatnak milyen dátumozásunak kell lennie.Van ahol 30 napnál nem lehet régebbi.A helyi önkormányzatnál a jegyző adja ki a nyilatkozatot.Bementek és a párod a jegyző elött elismeri az a apaságot.Azt kell vinni majd a kórházba.Anélkül nem az apa nevére anyakönyvezik a gyereket!

málna2162

Málna!
Filmbe illő történetKép
Köszi a halas infótKép

KépKép
takido

Málna, ez is aranyos történet volt. Örülök, hogy így megosztjuk egymással ezeket. Végülis a legjobb barátnők lettünk így jópáran, nem? Kép Kép Kép Kép

Most őszintén, kinek mesél(het)i el az ember a legintimebb dolgait....

Rendet kéne raknom, de nem bírok elszakadni a géptől, mindig várom, ki mit ír.

Na egy pár percre azért felállok, elpakolok...
Várjuk a többiek szerelmi történetét is!

Kata

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!
Ismerős helyzetKép
Én is mindig így vagyok,hogy kéne valamit csinálnom,de ideragadok a babanet miatt.
Én is úgy érzem,hogy nagyon jó barátnőkre találtam a személyetekbenKépKép

KépKép
takido

Takido
Az biztos !Még jó hogy nem lett belőle brazil szappanoperaKép
Azért azt tudnotok kell,hogy egyáltalán nem vagyok büszke erre a dologra!Mert akárhogy is nézzük hazudtam.Majdnem egy évig úgy jártam haza,hogy az ajtó elött elszámolta 100-ig és utánna beléptem és színézkedtem.
Fújfúj utáltam magam.Csak akkor még nem tudtam hogy mit válasszak.A biztos rosszat,vagy a bizonytalan jót.Nehéz főleg ha az ember együtt dolgozik a párjával.

Hoppá
ezzel én is így vagyokKép
na csak mégegyszer megnézem kimit írt.aztán mégegyszre,meg mégegyszer....és ez így megy.Máté időnként tesz róla hogy ne legyenk internet és babanet függőKép

málna2162

Apa már csak billentyű ujjúnak hívKép

málna2162

Na jó, elárulom -én sem vagyok rá büszke- nekem 1 hete volt már a férjem, amikor kiléptem a másikból. De én az a típus vagyok, ha egyeül vagyok (mármint, ha nincs barátom- ez már csak múlt idő), csak ülök otthon és sírok, hogy én a kutyának sem kellek... Ezért volt ez így jó, mert ő átsegített ezen... Kép Hát mostmár ti is tujátok a titkomat Kép

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

HÛ azért ez nem semmi!Kép
Jól bíta a párod...Le a kalappal!
Most akartam valami poénosat írni de inkább nem viccelődömKép

málna2162

Képzeljétek ma akartam venni Kosmodisket.
El is mentünk Veresre.Van itt egy gyógyászati segédeszköz bolt.Hát lányok én még ilyen eladóval nem találkoztam.A cucc 19.000.- ft!És lebeszélt róla...
Azt mondta,hogy egyáltalán nem biztos,hogy az én problémámra ez a megfelelő.Ha nincs állandó gerinc és hát problémám akkor ő nem ajánlja.Azt mondta felesleges pénzkidobás.(remélem Õ a tulaj és nem egy alkalmazott,mert akkor tuti lapát!Kép)

Viszont rábeszélt 780.-ft-ért egy fájdalomcsillapító tapaszra.Már két órája felragasztottam és TÉNYLEG JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Az a neve hogy:SALONPAS fájdalomcsillapító tapasz.20 db van a csomagban és jó pl.:izületi fájdalomra,rándulásra,derékfjdalomra,vállmerevségre,zúzódásra,fagyásra.

málna2162

Persze,hogy ezekre senki sem büszke.De aZ a lényeg,hogy jól választottatokKép

KépKép
takido

Hát ez nem semmi.
Akkor ez az eladó vagy nagyon rendes,vagy h..e.De ha segít a tapasz,akkor valószínű,hogy az előbbiKép

KépKép
takido

Málna, tényleg ritka az ilyen eladó. Különben kíváncsivá tettél, milyen poénost akart írni még az előbb????

Takido, most nézelődtem az iwiwen: hová tűnt az esküvői képetek? Én még láttam, most meg nincs sehol.

Kép

Kép

hoppá

Szerintem valami mutáns földönkívüli...Kép

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?