Sziasztok!
Hú,de jó sokat írtatok!!!
Próbálok mindenre reagálni
Csilla!
Tényleg nagyon édesek,ahogy szeretgetik egymást,ez nálunk is így van,tuskó apjuk azt se tudja milyen szép dologról marad le...Mintha egy mintára öntötték volna mindkettőnknél ezeket a tuskókat,nálunk is új kocsija van a köcsögnek,de azért elvett volna Dominik gyerektartásából...Hánynom kell tőlük.Tegnap voltunk megint a bíróságon.Mert örökbeadta,oké,de amíg jogerős bírói határozat van a gyermektartásról,addig tőle vonják.És ba..ott eljönni,fölöslegesen mentünk el megint,már nagyon elegem van,és közöltem is a bírónővel,én ugyan többet el nem jövök,minek nekem ott lenni,mikor az a szemét eláll a keresetétől,hogy nem akarja már csökkenteni azt,ami eleve nem is jár az örökbefogadás óta....Elegem van az ilyen sunyi bunkókból.És most ugyan fél hónapra megilletne minket a tartásdíj még,de a bírónő,arra kért,május elején ami jön,azt küldjem vissza neki,mert az már nem illet meg minket.Hiába érveltem,hogy utólag kajuk a tartásdíjat,nem előre,és ha két hétre is,de jár nekünk,bunkó volt a bírónő.Én meg leszarom,nem fogom neki visszaadni.Az örökbefogadás nekünk lelkileg volt nagyon fontos,neki meg egy rohadt nagy sprólolás a jövőre nézve.Ezért illett volna az ezzel járó költségeket megfelezni,de nem is kell mondanom,hogy hagytuk a francba.Pisti is töméntelen szabadnapot vett ki emiatt,hogy intézni tudja,mert neki kellett,ez neki napi 7000-be került,és azt ki fogja kifizetni????Mert ez a köcsög nem,az tuti.Az a minimum,hogy miután ennyi pénzt kiadtunk,és teljesen szétszedték alkalmasságikon,pszichológián,környezettanulmányon,stb. a férjemet,akkor befogja ez a szemét a pofáját,és kussol,hogy nem küldöm vissza neki az utolsó tartásdíjat.Így is ez a költségeink töredéke....Szóval a köcsögök élnek boldogan,és ott tesznek keresztbe,ahol tudnak.Ha Te is kapsz meghívót,rengeteg ismerőst fogsz megtalálni,már Réka,Jucc,Manóci,Flocika,Zitmi és Kriszta is az ismerőseim közt vannak,ott mindenkire rá tidsz kattintani egy helyen
Réka!
Olyan furcsa,rólatok nem nagyon láttam képeket,és azt tudtam,milyen vagány csajszi vagy,de valahogy rövid fekete hajúnak képzeltelek,erre itt egy csini vagány nőci hatalmas lobonccal
Krisztának is írtam,őt meg szőke hosszúnak képzeltem eddig
Móni!
Gratulálunk a szép babókádhoz!De jó,hogy bírja a masszázst...nekem Domi egy percre nem maradt volna egyhelyben,hiába próbáltuk
Nem is erőltettem.Az meg,hogy szeret ölben lenni,bár fárasztó lehet nagyon,meg nem is lehet annyi mindent csinálni mellette,de legalább állandóan érezteti a szeretetét,és ez nagyon kell most neked.Épp ezért az idő ahogy telik,úgy tisztulnak majd le benned is az érzelmeid,alakul ki egy nyugodtság.Már most ég és föld a soraidat olvasni,amilyen a terhességed eleje felé voltál,meg most.Csak akkor olyan nehéznek meg kilátástalannak tűnik még minden.Emlékszel,mennyit hajtogattuk(biztos az agyadra mentünk,szegény:::
,hogy majd ha meglesz a baba,sokkal boldogabb leszel.Kívánom,hogy legyetek is nagyon boldogok!!!
Kriszti!
Már az iwiwen írtam,nem írom le újra,de tömören csak annyit,hogy ne félj a felelősségtől.Annyian szajkózzák,főleg a védőnők,hogy apukát is vonjuk bele,állítom,ezersuer több az idegesség és gond,lelki teher és vita úgy.Itt sokaknak sikerült túltenniük magukat,egyedül a terhesség alatt,és nézd meg,szerintem jobban jártak,hiába hiányzott apuka az elején,mert a soraikat is olvasva,sokkal kiegyensúlyozottabbak.Így magad ura vagy,nincs vita,és tudod magad mihez tartani.Ahogy olvaslak,Te egy nagyon erős lány vagy,szerintem a babácskád boldog lehet,hogy ilyen anyucija van,és meg fogod tudni neki adni azt,amit kell,és a nyugalmat,amibe apucikácska csak bezavarna.De ez csak az én véleményem
(bár szerintem itt még sokaké).Ja,és a myvipen korlátlan meghívó van,sok emberkét hívhatsz.Én küldtem neked is,meg Csillának is!!!Rékának is!!!