Szép napot
Jajj de szép napstésre ébredtem,csak kár hogy reggel 6kor.
Pedig tegnap 8kor keltünk,csodálkoztam is.
Jelentem útban a 6.fogacskánk,igaz fura,de hátul jön egy őrlő.....No mindegy.
Vany
Akit én ismerek itt lakik Zala megyében,Lentiben.Amugy minden stimmel,azt nem tudom hogy pontosan mikor született a kisfiú,de november az tuti és Zétény.
Nekem is nagyon tetszik ez a név,de nekem a következő bébim(már ha lesz következő) tuti lány lesz.
És akkor pedig Zorka
Heni
Hogy vagytok?????Dodó????Dani ment suliba????Jól van?És te bírod még???Megyek besegítek,jóóóó?
Anikó
Áhhhh,nem próba volt.Szarakodott a hálózat(pannonos modemünk van) és 5 napig volt frissítés,addig nem volt kártyánk.Majd úgy döntöttünk,hogy ennyi jár nekünk is.
Főleg nekem.
De jó újra látni a táblázatot.Nem tudsz hozzárakni még egy oszlopot,amibe beírnánk a 1éves vagy 15hós adatokat?????
Nóri
NEked is szorítok,Anikónak bejött.
Sok sikert.Becsüllek titeket,hogy gyerek mellett van energiátok tanulni.De most én is elszántam magam,gyógyszertári asszisztens felé kacsintgatok.....
Börze:mi kint voltunk egy ismimmel,nekem bejött,pár dolgot tudtam venni,de azért kicsit jobb is lehetett volna,igazad van.És sajnálom hogy nem sikerült nagy üzletet kötnöd.
Timi
Bizti fogacska is közrejátszott Kristófnál,nem látod hogy valahol jön-e neki????
Hétfőn majálisozni voltunk Keszthelyen,szupi volt.Végre sütött a nap.Dorkának is lufit kellett venni meg labdát....2x aludt 1 -1,5 órát.Tiszta ügyi volt.
Ez ott készült.....
Jók legyetek,hali
Viki