Sziasztok!
Számítógépünk alaplapcserének köszönhetően reaminálódott, így be tudok jelentkezni hozzátok.
Sasha,
nagyon tetszik a testvérkocsitok, csak a nyálam csorgatom, nálunk olyan kicsi a lift, hogy nem férne be egy ilyen. Ennek következtében mostanában többször előfordult, hogy úgy jöttünk haza a játszótérről, hogy Benedek a nyakamban ült, egyik kezemmel a lábát fogtam, másikkal Leventét toltam a babakocsiban. Benedeknek rettenetesen tetszik ez a megoldás, lelkesen mutogat, dirigál és magyaráz, én minden esetben több centit veszítek a magasságomból, a környéken meg jót röhöghetnek a hülyeségemen. Most meg akarom nézni a Litaf testvérfellépőjét, beválna-e a mi kocsinkhoz.
Én is imádom Benedek babanyelvű beszédét, olyan tökéletes az intonáció, annyira kifejező, csak egy büdös szót nem érteni belőle. Előfordult, hogy a hálóban szoptattam Leventét, Benedek beviharzott, valamit magyarázott, aztán kérdezett, mire én azt mondtam, hogy igen, persze. Erre Benedek visszarohant, én meg ott tünődtem, hogy mire is adtam engedélyt neki? Amúgy 20 hónaposan kb 2-3 szavas szókincse van.
Gondolom, kapod a környezetedtől a beszólásokat, hogy milyen kár, hogy nem sikerült egy kislány, s hogy próbálkoztok-e még, hogy legyen egy lány is... Mi legalábbis 2 fiú után ilyeneket hallunk, mondjuk mi tervezzük is már a harmadik babát valamikor a következő olimpiára... És nagyon szeretnék majd egy kislányt, főleg, ha ilyen szépségeket látok, mint pl Vuka Petrája.
Imádom ezt a topikot nézegetni, olyan, mint egy fotógaléria...
Lenne egy kérdésem: ezek a pihenőszékek hány kg-ig jók? Mert ha csak 9 kg-ig, akkor nincs sok értelme azon gondolkodnom, hogy én is beszerezzek egyet, mert az a súlyt Levente 4-5 hónaposan eléri, az meg már mindjárt itt van. Gondban vagyok a babahordozóval is, már most alig fér bele, s nem tudom, mit vegyünk helyette.
És egy ajánlatom: nem akartok egy talit tartani az Orczy-kertben? Könnyen megközelíthető (Nagyvárad térnél van), van parkoló is, maga a kert kutyák elől szigorúan elzárt, van szép füves nagyrét, az erdős rész miatt nagyon jó levegő, jó játszótér bébihintákkal, tó sétánnyal... No meg amiért ajánlgatom, gyalog meg tudom közelíteni, s így lenne esélyem eljutni egy talira. Mondjuk ha meglesz a körúton a villamosfelújítás, s lesznek alacsonypadlós villamosok, akkor majd a Margit sziget is szóba jöhet.
Ha kell még valakinek Liberos nyuszi, szóljatok, mert nekem egy csomó van. Én meg Pampers vonalkódot gyüjtenék, ha van valakinek felesleges. Ja, és vannak DM-es kuponjaim, amit ebben a hónapban fel kell használni, s jó része nekem nem kell, ha valakit érdekel...
Nekem is vannak új képeim (sajnos a régiek egy része lehet, hogy elveszett, elszállt a winchester egy partíciója, s hát ilyenkor tutira az megy gallyra, ahol az ember az adatait tartja, azért talán még tudok némi adatmentést véghezvinni)
Miniswarzi mellé egy mini brucewillis:
a párom adta a köv. címét, valami rendszerváltós plakát alapján. tovarisi konyec:
s végre sikerült elkapni egy nevetést:
Kormi