Szisztok kedveskéim
Látszik Norka sok sok hozzászólásán, hogy otthon van és már nem tanul
Örülök neki
Norka!
36-ik héten szűlni már szabad
Az hogy Bogi baba nemsokára ki akar jönni
nem csodálkozom, mert amúgy sem volt könnyű meghatározni, hogy mennyi idős. Ha a ciklusodat számolták akkor egy féle gesztációs hetet mondtak, ha meg a babád méretét akkor egy másikat
Mindenképpen hamarabb jön majd világra, mert kislány (és rájuk ez jellemző)
De azért várja meg legalább a 38at
Az a tetkó egész jól áll
Én száj tetováláson gondolkodom, de az uracskám húzza az orrát. De a végleges szőrtelenítésbe belemenne
(Mármint az én rajtam végzett végleges szőrtelenítésbe
)
Várjuk a baba-szoba képeket
TÜRELMETLENÜL
Csakegy!
Sajnos az én szőreim nem akarnak visszahúzódni. Talán ritkábbak??? de ez sem bíztos. Ezért gondolkodom a Metformin napi 3x850mg-ra való emelésén. De csak abban az esetben emelem meg, ha ez a Clostys kúra nem lesz eredményes.
De pattanás... SEMMI!!! Tökéletes a bőröm
Képzeljétek, a héten egyik reggel a referálásra bejött egy gyógyszerügynök, aki a Juice plus+ terméket reklámozta (zöldség és gyümölcs kivonat) és elég érdekes tudományos adatokat közölt.
Elmondta, hogy a legújabb kutatások szerint egyre gyakoribb az inzulin rezisztencia a fiatalok körében. Hogy nem kell már idősnek és kövérnek lenni, hogy IRje legyen valakinek. Valamint, hogy erre nagyon oda kellene figyelni (PCOról nem volt szó), mert az IR egyenes út a cukorbetegséghez, elhízáshoz, magasvérnyomáshoz ill. különböző szív-érrendszeri betegségek kialakulásához.
Ezt azért írom le, mert a jó múltkorjában vitatkoztunk, hogy miért lesz valakinek IRje és PCOja. Nos, egyértelmű összefüggés van a "mit eszünk" és az IR között. Valamint, hogy nagyon jó hatással van az IRre a rengeteg zöldség és gyümölcs (itt jön be ez a bogyó). És nem a: cola, csokoládé, chips, győzike
Ezzel a hasonlattal élt
Elmondta, hogy az Országos Sportkórházban elvégeztek egy vizsgálatot 50 db magyar polcokon található különböző táplálékiegészítőkről, amelyeket a szegény ember jó drágán megvesz. És kiderült, hogy 50-ből 47-ben nem az van amit az összetevőknél ír! Azt mondta, hogy a lista nem publikus, de meglepődnénk ha tudnánk...
Minden esetre engem kiváncsivá tett. Bár semmilyen vitamint nem szedek.
Nagyon álmos vagyok. Le kéne feküdni
ILYENKOR????? Nem! Megemberelem magam!
Nyújtsa fel az ujját, aki Budapesti
Júniusban össze kellene hozni egy találkozót. Persze aki szeretné és ráér
Telezabáltam magam eperrel, talán azért vagyok álmos.
Remélem ma este nem egyedül leszek net közelben!!!
Kavics
(35 cn.)