Új privát üzeneted érkezett!

Borsi????

tiko

Sziasztok!
Most értünk haza. Sajnos nem tudok nagyon jó híreket mondani, igaz rosszakat se.KépKép
Egyelőre annyira picik a tüszők, hogy nem lehet igazán látni, mennyien vannak. Az biztos, hogy mindkét oldalon vannak néhányan!Kép A doki szerint most az a feladatom, hogy ezeket növesszem meg, ne termeljek újabbakat.KépDolgozom rajta!
Szóval szépen lassan igaz, de haladunk!KépPénteken ismét UH!

Mindjárt visszaolvasok!
Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

EZek azért nem rossz hírek, én is így kezdtem és aztán szépen megnőttek. Kép Biztos neked is így lesz!!! Kaptál még plusz szurit vagy megy a gonál tovább egyedül? Supre-t kell szúrnod?
Remélem nem keseredtél el!!!

Tiko

tiko

TikoKép
Legalább az utolsó szuri is emlékezetes marad, ha olyan fájdalmasra sikeredett! Holnap punkció?Kép

KiscsillagKépZsebiKép
Köszi nektek a drukkokat, igénylem őket továbbra is!!!!!

Zsu!
A végére hagytalak! Annyira boldoggá tett engem is amit írtál!! KépKépKép
Sejteni tudom csak talán, mit éreztek azok után, amiken keresztül mentetek. Ennél gyönyörűbb ajándékot tényleg elképzelni sem lehet!!

Képzeljétek, most tudtuk meg, hogy keresztlányunk szülei babát várnak. Olyan igazságtalannak érzem a sorsot, mint talán még soha.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko
Egyszerre írtunk. Nem keseredtem el (emiatt), de bíztam benne, hogy már fogunk tudni számokat. De ahogy a tieid megnőttek, biztos meg fognak az enyémek is.Kép
Ma és holnap még 150-150 gonal megy magában, aztán Uh. Supre nem kell. Pénteken fogok újabbakat kapni.
Érted mikor kell holnap izgulni?
Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Ne is keseredj el és a keresztlányatok szülei se keserítsenek el! Most pozitívan kell gondolkodnod és előre nézni.
ELőször nekem sem tudtak számokat mondani, nekem is olyan kicsi volt. Úgy látszik ez egy ilyen hónap.
Holnap fél 10-re kell mennem, ha hazaérek úgyis belépek. Kép

Tiko

tiko

Borsi!

Hányadik cn-on vagy?

tiko

TikoKép
Kicsit elkeserített, ahogy általában a terhességek, de megpróbálok gyorsan túllépni rajta.Kép
Ma vagyok a 7. cn-on.És te?
Én holnap megint csak 7 után fogok tudni jönni, de nagyon fogok szorítani nektek!!!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Én ma már a 15 cn-on vagyok. Jó sok. De hát ilyen lassan nőttek. De még elég elöl jársz.
Várlak majd nagyon. Kép
De neked biztos több tüszid lesz, a múltkor is több volt. Fel a fejjel!!!

Tiko

tiko

TikoKép
Pénteken, ha már tudom a létszámot, már biztos pozitivabban fogom látni a dolgokat. Addig meg már csak 1 szuri, tehát mindjárt itt van.Kép
Az első lombikomkor a 17. cn-on volt a leszívás, tehát még te is nagyon időben vagy, és én is ráérek még szépen megnöveszteni a petikéimet.Kép Én is remélem, hogy most is sokan lesznek, de annak még jobban örülnék, ha gyorsabban osztódnának majd, mint legutóbb!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Miért? Mikor kaptad vissza?

tiko

Crys!
Szorítunk, minden rendben lesz meglátod. Mi ez a Frax.... gyógyszer szuri még soha nem hallottam róla.

Zsu!
Pont ma gondoltam rád hogy már lassan lehetne is látni hogy mi is van a lábuk között. Annyira boldog vagyok. Kép Kép
Továbbra is vigyi magadra. Kép
UH képpel nem kényeztetsz minket?

Anna!
Elveszett madárka. Veletek mi a helyzet? Folytatás vagy öribaba projekt tessék mesélni. Kép

Borsi!
Elkeseredésre semmi ok, fognak nőni szépen és tudod nem jó ha túl gyorsan nőnek. Tessék enni sok fehérjét és sok sok folyadékot és minden rendben lesz. Kép
A kersztlányodéknál meg hát igen... az ember lányát mindig megviseli ha a környezetében babát vár valaki lelkileg nehéz bármennyire is örül az ember a másik örömének. De nem leszel sokkal lemaradva és egy csomó hasznos dolgot fogsz tőlük kapni. Hiszem hogy siekrülni fog tessék hinni ennyit megengedhetsz a lelkednek. Kép

Megyek aludni mert teljesen kipurcantam mára.

Zsebi
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó éjt Zsebi, BOrsi is eltűnt. Kép

Drukkoljatok holnap, ha hazaértem jövök! Kép

Jó éjt mindenkinek!

Tiko

tiko

ZsebikeKép
Nagyon drága vagy!Kép NEm sajnáltatom magam tovább, hisz nincs is miért. Sőt! Hónapok óta arra várok, hogy végre ott tartsunk már, ahol most. És valóban, nem is lesz túl nagy különbség a gyerkőcök közt, ha ez most sikerül! Én egyébként hiszek benne, hogy ez most sikerülhet, csak nem merem túlzottan beleélni magam.Kép

TikoKép
A harmadik napon kaptam őket vissza, de akkor még csak egyikük volt 6-8 sejtes közötti állaptban, a többi kisebb volt sokkal!

LAssan én is elteszem magam holnapra!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!
A BMC-s fórumról vagyok, és Edinát keresem, nem tudjátok mi van vele? Irogat hozzátok? Láttam, hogy a táblázatotokban benne van, gondoltam megkérdezem.
Köszi
Esperanza
esperanza

Sziasztok Lányok!

Ismét bekukk, és örömmel látom a jó híreket.
Zsu! Gratulálok a picikhez, további jó pocaknövesztést! Kép
A szurkálósoknak mindent bele!!! Szúrni és növeszteni KépKépKép

(Én számolom vissza a napokat az orrműtétig - így nem tudok babaügyről beszámolni... de majd utánna!)
leona

Tiko Kép

Gondolok rád és nagyon nagyon szorítok!!!
Tudod, Õ majd vigyázz rád!! Kép
Kép Kép
Kép Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Köszönöm lányok mindenkinekKép!

Zsebi
van fénykép de ég scannelés alatt állnak, amint lesz küldömKép!

Annnnnnna!

Mi újság????????????????????? De tényleg!! Tessék írni!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok !

Bzsuska : ez aztán a szuper hír ! Tényleg így lett kerek a világ KépMilyen neveken gondolkoztok ?

Leona : az orrműtéthez szorítok, remélem elaltatnak.. !

Minden szuris csajszinak nagy-nagy kitartás és drukkkkk !!

Velem semmi extra, már a 32. napon vagyok és még nincs miku Kép Lehet, hogy az Adimet mégsem működik annyira jól ? Na, mindegy, ha vasárnapig nem jön meg, bizony teszelek (semmi cicifájás.. Kép)

mniki

LeonaKép
Meddig kell még visszafelé számolnod? MIkor lesz a műtét? NAgyon szorítok, hogy minél kevesebb fájdalommal és kellemetlenséggel túless rajta!Kép

NikiKép
A 32. nap azért mást is jelenthet, nemigaz? Hiyzen idáig jól működött az Adimet, nem!!? Már hónapok óta szeded!Kép
Köszi a drukkokat!

ZsuKép
Várjuk a képeket! Tudod, itt ez a legfontosabb motiváció!!!KépKépKép

TikoKép
Már biztosan ott vagytok! Drukkkkk hegyek mennek!!!! Várjuk a híreket!

KisKép!
Tudod már kb. hogy ti mikor kezdtek újra?

AlinkatKép
Te ma mész UH-ra, ugye? Szorítok neked, hogy minden jól alakuljon odabenn. Majd gyere te is a hírekkel!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Zsuzska Kép
Ez aztán a meglepetés! Kép De jó! Irígylésre méltó az állapotod! Kép Gratulálok és mennek a drukkok a következő hónapokra!!

Mniki Kép
Mást nem szedsz mellette? Képzeld Nekem 13-án lesz 12 hete, hogy szedem! Kép Drukkolok, hogy a teszt jót mutasson! Kép

Borsi Kép
Még nem tudok semmit. Kép 9-én hagyom abba a Duphastont, szerintem rá 3-4 napra megjön és akkor. Megint minden előről... Egyik szemem sír a másik meg nevet.
Holnapi Uh-hoz sok-sok drukk neked!!! Biztosan már szép nagyok lesznek a tüsszencsek! Kép Drukk, drukk, drukk!!!!

Alinkat Kép
Neked is mennek a drukkok folyamatosan!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Akkor abból még május végén, június legelején lehet valami/valaki, ugye?!

Borsi

Borsi
borsókás

Nagyon remélem!!! Kép Nem dolgozol??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Beteszek egy ilyet is. Ma ilyen napom van! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Megjöttem! Minden nagyon jól alakul odabennt.
8-10 petécském van, 10-15-ös nagyságban. És a jóhír: 9-én punkció!!! Még vasárnap megyek egy utolsó uh-ra, de az dokim szerint a kedd tuti.

Borsi! Ne izguljál, most egy kicsit lassabban nőnek, de a babákat majd együtt várjuk!

Kiscsillag és a többiek! Köszi a drukkot!!

Kép
alinkat

Sziasztok, megjöttem!

Végül 6 db lett, nagyon örülök! HOlnap 11-kor kell telcsiznem. Köszi a drukkokat, most le kell dőlnöm, elég kába vagyok.

Tiko

tiko

Tiko Kép
Gratulálok!! Kép Ez több, mint szuper!!! Pihengessél drukkok mennek továbbra is!! Kép Juj, de jó!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko!
Nagyon ügyes vagy!! Holnap majd azonnal írd meg, ha tudsz valamit! Drukkolok én is neked nagyon!

Kép
alinkat

Tiko

Csomószor benéztem ma már, hogy mi van veled, végre látom a jó hírt!! A 6 db nagyon jó, még a fagyia is jut belőle. Mennyit fogsz visszakérni?

Kép
zsuzsi73

KIcsit jobban magamhoz tértem, de még nem az igazi. Köszi mindenkinek. Kép
A fagyival még várjunk, hogy hogy termékenyülnek meg és hogy hogy osztódnak.
A múltkor is 3-t kaptam vissza, most is annyit szeretnék. De majd meghallgatom a drnőt is.

Alinkat!

Látod nem szaladtam el annyira. Gratulálok! Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!
Mindenkinek egy nagy kalappal, és sok síkert! Mi is Krizsa doktorhoz jártunk, csak azt csináld amit mond, nekük bejött. Az első lombikra sikerült, igaz nekünk nem kellett végig szenvedni az inszeminációkat, mert egyikőnknek sem lehet természetes úton gyereke, úgyhogy szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem kelett azt a tortúrát is végig csinálnunk! Nekem 13 petesejtből 4 termékenyült meg, és a 3 beültetettből 1 maradt meg. De ismerek olyat is akinek 2-ből 2 babája lett. Ne csüggedjetek. Az eleveit és társaitól a baba csak nagy és pufók lesz nem természetes (kb 4,5 kg-os babák és általában nagyon pufók) ezért nem szeretik. Én sem szedtem és az én babám csak 2670g-mal született a 37-38.héten császárral más problémák miatt. De így igy nagyon de nagyon formás kis baba, most 3 hónaposan pedig már 11 cm-rel és 2,5kg-mal nagyobb. Úgyhogy ne szedjétek mert ha természetes szülést akartok nem biztos hogy az lesz - túl nagy baba - elevit.
Mégegyszer mindenkinek sok sok kalappal és bízzatok az orvosban és magatokban. Krizsa doktorurat pedig csak ajánlani tudom - nagyon jó - kíváló - csak azt csináljátok amit mond - fél siker!

Kép

Kép
erika13

TikoKépKép ez jól hangzik! Pihizz! Most már jöhet a túró, méz, sok-sok víz... és persze a bébikékKép
szorítok nagyon!Kép
ZsebiKép Mindkét úton haladunk egyszerre. Egyik csak elvezet minket oda, ahová lassan hat éve szeretnénk eljutni!Kép
puszi mindenkinek!
anna
Holnap ballagás -klassz idő lesz!Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

TikoKép
HHUUUURRRÁÁÁÁ! Ez szuper teljesítmény!
Kép
Többen lettek, mint legutóbb,igaz!!?Kép NAgyon ügyes csajszi vagy! Ezerrel mennek a drukkok, hogy mind megtermékenyüljön, és szépen osztódásnak induljon.Pihend ki jól magad, és holnap ha telefonáltál, gyere a hírekkel!

AlinkatKép
NAgyon irígy vagyok, hogy te már ilyen jól állsz! Remélem a holnapi UH-n már én is jó híreket kapok majd, és loholok utánatok!Bár egyelőre úgy érzem, csiga lassúsággal halad most ez a stimu!
Kép
Meddig kell még szuriznod? CSak a gonalka megy továbbra is? Szorítok továbbra is, hogy jól alakuljon minden!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Szombatig nyomom még a gonalt.
Hidd el ez sem mindig jó, hogy én ilyen gyorsan reagálok, mert pl. éppen ezért kaptam hiperstimut az első lombiknál.
Tiko!
Annyira tényleg nem szaladtál. Nagyon drukkolok neked!

Kép
alinkat

Anna, Borsi!

Köszi, én is meglepődtem, hogy 6 db van, 5-ről tudtam. Kép
Holnap mindenképp jelentkezem, ha telcsiztem.

Borsi!

Ne aggódj! Látod, nekem is milyen nehezen indult be a dolog és eddig jól alakul. Remélem a továbbiakban is. Hányra mész és mikor tudsz jelentkezni az eredménnyel?

Tiko

tiko

Alinkat!

Köszi Kép én is neked!!! Kép

tiko

Tiko!
Szuper!!!!!!!!!!!! Drukk hegyek mennek a randihoz. Holnap már nem tudom meg mi van veled, de vasárnap jövök és olvasok. Kép

Alinkat!
Akkor már neked is itt a szurik vége. Kép

Anna!
persze hogy eljuttok valamelyik úton. De az öribabával hol tartotok? Illetve lombikot kezdesz mostanában?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép
Holnap 9-re megyek Uh-ra, aztán melózni, és kb. 3 óra tájban tudom megírni, mi a helyzet a tüszikékkel. CSak egy kicsit izgulok, de tudom hogy úgyis meg fognak nőni. Az elsőnél is így volt, miért lenne most másként!Kép
Egyébként nekem is úgy volt, hogy eggyel több tüszőt szívott le végül a doki, mint amennyit előtte az UH-n láttunk. Örültem neki én is nagyon!Kép

AlinkatKép
A dokim is azt mondja, hogy jobb ha lassan, egyenletesen nőnek. Ezért is kezdtünk most csak 75 NE gonallal, nem 150-nel mint a múltkor. A baj csak az, hogy én szinte betegesen türelmetlen vagyok/voltam. De ez a baba-projekt kezd megtanítani rá, hogy mindennek ki kell várnom az idejét.Kép
Szombatig gonal, aztán vasárnap tüszőrepesztő? Mit kapsz?

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

Köszi Kép HOva mentek ha nem titok?

Tiko

tiko

Borsi!

Én itt leszek, várom a beszámolódat. Nekem is azt mondták, hogy biztos, hogy nőni fog,ne aggódj, neked is fog. A türelmetlenség ismerős, én is eléggé az vagyok. Kép Pedig a lombiknál nagyon türelmesenk kell lenni. MÁr és is kezdem megtanulni.Holnap már biztos okosabb leszel!

Tiko

tiko

Tiko!
Szorítottam érted, nemhiábaKépKépKép
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ZSebiKép
CSak nem ballagás lesz valahol? Mi is elutazunk péntek este. Jó utat nektek!Kép

Én most már elköszönök, mert nagyon fáradt vagyok.
Holnap délután jövök!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Borsi, Tiko!
De igen ballagásra megyünk Tokajba. Kép Aztán egész hétvégén ott leszünk hisz anyáknapja és az anyósom ott lakik majd vasárnap ebéd után irány haza mert nekem is van anyukám és alig várom hogy felköszöntsem. Kép

Drukkolok mindenkinek csak jó hírekre szeretnék hazajönni.

Tiko!
Most számolok szerintem mire hazajövök már kismama leszel. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves Kismamák

Ezt a képet már olyan régen elmentettem és alig vártam hogy végre megint eljöjjön május első vasárnapja ami minden édesanyának a legszebb nap az életben. Ezt nektek küldöm. Kép
Akinek még nincs babája nyugi jövöre nekünk már ott fog sírni a kiságyban. Kép

Kép

puszi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ezt a képet szívesen lementeném,hogy ezt adjam Anyukámnak anyák napjára....
L.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tiko Kép
Mit mondtak a telefonba?? Mikor lesz a transzfer??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

A 6-ból 4 termékenyült meg eddig, lehet, hogy még fog. Kép Hétfőn lesz a transzfer, vasárnap délelőtt kell telcsiznem, hogy hánykor. Kép

TIko

tiko

Tiko!
Ez nagyon jó hír. Mostmár csak növögetniük kell az embriócskáknak.
A Kaáliban akkor viszont nem találkozunk.
Drukkolok hogy a folytatás is ilyen jó legyen!

Kép
alinkat

Alinkat!

Köszi. Kép SAjnálom, hogy nem tudunk talizni. Kép

tiko

Tiko Kép
Ez szuper!! Milyen szép kis baba lesz belőlük!! Kép És remélem legalább egy majd veled is marad!!!

Mindenkinek nagyon szép, kellemes hétvégét kívánok!!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?