Új privát üzeneted érkezett!

Junkó!
Ja a hőhullámok! Szóval azok nekem csak a closti szedése alatt voltak, meg utána egy két napig! szóval olyan 9.cn.-ig. Most nyugi van!
Vendég

Tildi!

Én úgy tudom, hogy nem feltétlen kell a petefészkednek PCO-s képet mutatnia. LH/FSH arány viszont tuti megmutatja hogy mi a helyzet nálad.

Metformin: Nehéz kérdés. Kevés nőgyógyász írja fel. Én úgy gondolom, hogy belgyógyász (endrokinológus) hamarabb felírja. Persze előtte különböző vizsgálatok kellenek.

Bee
beebeey

Bee: szorulás: izé... nálam először az Elevittől volt... na az iszonyú volt... aztán bevettem a Norcolutot... na az meg brutál volt... azóta csak folsavat szedek és kezd helyreállni a helyzet... de nálam a Metformin soha nem csinált hasmenést... még csak meg sem próbált...

Tlidi: elsősorban Metformin (de a belgyógyászom szerint a D3 vitamin Kép) Soha nem fogom megtudni Kép
csakegysokadnick

Ja... amivel én szorulás ellen trükközök (vagy-vagy alapon)... vigyázat, fegyverarzenálKép

- zabkorpa minden reggel (na jó... mostanában nem)
- nagyon sok folyadék (min. 2 liter/nap)
- tamarilax
- céklalé éhgyomorra (na ez olyan brutál, hogy 1/2 liter után bérlet a WC-re)
- aszaltszilvalé
csakegysokadnick

Ildi
Nagy grat apának!Kép
Metformint felírhat "bárki".Nekem újabban a párom szoktaKépKépAz a baj,hogy óckodnak tőle.Van nálatok endokrinológus?Mert,ha igen,keresd meg sztem!Kép
Az UH nálam sem az a tipikus PCO-s,de ott a sok apró tüsző,ami erre utalKép

Monyoka
Nem igazán értem,hogy folyhat a tejed,ha jó a prolaktinod?!
Vmi gubanc biztosan van,mert a tejcsorgás,csak szoptatás közben normális dolog.

Anyapoc
Mi elég tejérzékenyek vagyunk sajnaKépA túró,sajt is el lett tiltva egy időre anno,1 éves kora után kapta rendszeresen.
Én egyébként szeretem a tápit,tele van vitaminnal,tuti nem allergizál,mindig friss(a múltkor a boltban már megsavanyodott a tej,amit vettem,pedig még nem járt le a szavatosságaKép)
Ráadásul nagyon takarékos is sztem.Nyugodtan eheti a gyerek 2-3 éves koráigKépNa persze bölcsiben tuti fog tejet inni,remélem addigra kinövi a tejpattikatKép
Szeptemberi kezdés,biztosan nem lesz zökkenőmentes,de meg fogjátok oldani,és pár hónap belerázódtok a dologbaKépKép

Zsóka
Ha ma nem jön meg,holnap tesztelsz????(bizti nem jön)
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Junko
Nekem hányingerem van a clostytól esténként.Bár igazából lehet a bromo is ,de ahogy beveszem őket,már kívánkoznak is visszaKépKép

KépKép

KépKép
okr

Hello! Elaludt a dragam! Jol megaztunk hazafele a bolcsibol. Kép Elmentem apaval reggelizni es 5 hapsival voltam egyeduli no. Kép
Probalok nem szomoru lenni de az az igazsag hogy regen voltam ennyire magam alatt, igazabol nem is tudom miert. Nem jo nekem igy egy gyerekkel??? Lehet hogy csak a hormonjaim szorakoznak es azert vagyok mostanaban ilyen depis.
A 12. dpo-n jon meg es szerintem ez azt jelenti hogy elobb volt pe-m mint amikorra a ferty teszi, szerintem a 13. napon es a 12.-en este volt akcio dogivel, ezert nem ertem miert is nem lettem babas, felek hogy valami baj van. Kép De mikor fog ez kiderulni? Kép
Nem tudok hozzaszolni semmihez, bocsi.

KépKép
KépKép
tontica

Azt hittem,hogy csupa jó hírre jövök meg,de szomorúan látom,hogy nemKép

Egyedül talán Tlidi szolgált jó hírekkel.

Zsazsók!
Rajtad a világ szeme.Nagyon szorítok,én már biztos nem bírtam volna várni ennyit a teszttel,jól bírodKép

KépKép
takido

Helló Lányok!
Kép Kép Tontica,Kamilla..
Előző ciklusban elvittem a görbémet a dokimnak,de csak széttárta a kezét arra hogy a megfelelő időben történt akció ellenére miért nincs baba..?? Kép
Drukkolok a következő ciklusra!
Tontica, akkor most pár hónapra félreteszed a seprűt,a vasorrot + a fekete macskát?? Kép Kép
Lehet hogy jót is tesz majd ha lazítasz 1 kicsit babaügyben,nem?
Takido
A tüneteidet tekintve tényleg "kismamásodsz"! KépDe akkor alapvetően jól vagy,igaz? Munkahelyen említetted már?Vagy csak a 12 hét körül érdemes bejelenteni?

Kép
katica_75

Katica!
Köszönöm kérdésedet,alapvetően tényleg jól vagyok néha egy kis hányinger jelentkezik,de nem vészes.
A közvetlen kolléganőim tudják már,a főnöknőm még nem,sajna nem lesz könnyű menet,már előre félek tőleKépA tanév végét még megvárom vele.

KépKép
takido

Takido

Hol dolgozol? Kép

anyapoc

Ovi, suli?
Húú nálunk is nagy meccs lesz ez.
Hogy is volt az a mondás régen? Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség ?? Kép Lehet hogy ezzel a mondattal indítanék a fönökömnél! Kép (vigyorgó smile, hogy is kell csinálni?)

Kép
katica_75

: O szóköz nélkül Kép

anyapoc

Oviban dolgozom.

Katica!
Köszi az ötletetKépBár lehet,hogy ezzel se vágódnék be.

KépKép
takido

Érdekes,hogy éppen olyan helyen probléma,ahol kisgyerekek vannak...Nálunk a suliban nem volt egyszer sem probléma ilyesmiből...
Nálatok miért?Kép

Nálunk a főnök mondta,hogy ő számít rá,mivel sokan vagyunk fiatalok,mit tud csinálniKép...És tényleg...van most perpill cirka 15 db 4 év alatti a tantestületnek Kép..és feletti is bőven Kép

anyapoc

Nálunk azért probléma,mert a főnök akkor jött,mikor én,és úgy vett fel,hogy ugye pár évig nem akarok elmenni szülni..Hát ezek után nem hiszem,hogy ölelgetni fog örömébenKép

KépKép
takido

Sziasztok!

Takido, orul, nem orul ez van, a lenyeg hogy Te orulj, amugy is utalom a fonokoket, mindet. Kép
A hugomat is "kiraktak" negy honapos terhesen vagyis elkuldtek tappenzre amikor meg tudott volna dolgozni boven.
Ja, ma volt a hugom ultrahangon es KISFIU!!! Hat en ennek most nagyon orulok komolyan, jo haverok lesznek majd az en fiammal. Kép Amugy mar belepett a 7. honapba, hogy rohan az ido!!! Kép

En mar javaban barnazom Kép holnapra el fog onteni.

Katica tudom hogy nagyon bant Teged hogy minden stimmel es nem jon ossze de latom "meg" csak jan. ota probalkoztok, hidd el elobb-utobb sikerulni fog, lehet hogy nem vigasztal de 4 honap az nem a vilag mi is az elsot fel ev alatt hoztuk ossze. Kép Kitartas!!! Kép
Igen, most szunetelek legalabb szeptemberig de majd meglatom lehet hogy januarig Kép
Borzalmasan rossz erzes, komolyan most legszivesebben falba vernem a fejem de mit tudok csinalni? Kép

KépKép
KépKép
tontica

TonticaKép Kép Kép

Szerintem jönni fog a baba ha majd mind a ketten akarjátok... (azért szurkolok, hogy meg tudd győzni a párod egy előrehozott babaprojektrőlKép

én soha nem barnáztam... tök fura... na nem mintha hiányozna... (viszont elkezdtem puffadni és néha nagyritkán fájdogál a hasam.... az orromon meg folyamatosan jönnek a ragyák... de azért még bízom abban, hogy kihúzza 14 napig... kéne neki...)
csakegysokadnick

Nagyon köszi a drukkokat!Kép
Azonban ma megjött rendesen.
Tontica! Ha átírnál majd 1. ciklusnapra.

Májusban lesz egy éve, hogy próbálkozunkKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Tontica!
Aranyos vagy, köszi a bíztatást csak tudod én is türelmetlen vagyok kissé Kép Jellemhiba,de dolgozom rajta Kép (köszi Anyapoc Kép )
Gratula a hugidnak! Kép Õ nem ír ide?

Kép
katica_75

Sziasztok!
Lanyok annyira sajnalom!KépKépKépKép
En mar azon vagyok kiakadva nagyon,hogy mar szeptember ota vagyok itt a Babaneten es a regiek kozul csak nagyon kevesnek sikerult ennyi ido alatt!Hihetetlen es szamomra megrazo!MIERT KERULNEK MINKET A GOLYAK????????????????????????????Kép

Tontica!
Akkor en ennyibol rosszabb helyzetben vagyok!A noverem junius 30-ra van kiirva es kislanyt var!De en ennek nagyon orulok!KépKépOk is megszenvedtek mar ezert a babaert!Toluk nem irigylem egyaltalan!Viszont van 3 baratnom,abbol az egyiknek par napos a kisfia,a masik aki mar a 2.varja amiota mi probalkozunk o juliusra varja a kislanyat!Nagyon nehez elfogadnom ezt a helyzetet!A 3.meg nem terhes,de nem lehet tudni hogy mikor jelenti be o is!
Szoval utalom magamat nagyon!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Zsazsoka!
KépKép

Kép
Kép
ancsa81

ZsazsokaKép

Na de mostmár sikerülni fog....!!! Kell neki!!!

(Ui: az enyém zuhanórepül megint)
csakegysokadnick

Hát akkor ahogy várható volt, én is szeretném bejelenteni az első ciklusnapomat.
Kezdődhet a 15. ciklus.
Most egyszerűen nem találok szavakat arra, hogy mennyire vagyok kiakadva!
Hát lányok ez egy ilyen periódus. Látom mindenki padlón van. Nem tudom mi lehet. Asszem most nem rontom tovább a közhangulatot úgyhogy lelépek.

Kép

Kép
kamilla306

Hat lanyok, a 3-bol 0 az tenyleg nagyon rossz arany, marmint hogy harmunkbol senkinek sem jott ossze de ez szerintem valamiert tortenik, igy kell lennie csak nagyon nehez elfogadni.

Ancsa en mar ugy varom hogy megszulessen a hugom kicsije es babusgathassam, nem vagyok Ra irigy mar. Kép Hisz amikor en voltam terhes akkor meg O lehetett igy ahogy most en.

Katica: A hugim nem tud irni mert nincs internetjuk es penz hianyaban mostanaban nem is lesz. Kép Sajnos en is borzalmasan turelmetlen vagyok!!!! Kép Igyekszem lefoglalni majd magam hogy ne foglalkozzan annyit ezzel a temaval de nehez lesz.

Zsazsoka nagyon nagyon sajnalom, tudom hogy most mit erzel. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggelt Lányok!

Én nem tudom mi van!Kép Mindenkinek megjöttKép, a másik topikban (babaprojectes), ahová még írni szoktam, szintén, sőt ott még nagyobb tragédia is történt, 9 hetesen meghalt a baba beültetés után.Ez szörnyű! Biztos van valami negatív energia a levegőben. DE! Rossz után jön a jó!Kép Kezdek én is felemelkedni a depigödrömből.

Az 1.cn-en elkezdtem a 90 napos diétát, ma van az első gyümölcsnapom. Hátha, ha ledobok 10 kg-ot, könnyebben terhes leszek. A másik, hogy most ez foglalkoztat, elterelei a figyelmem.

Kép
Kép
sosi

KamillaKép

Hát... én optimista vagyok... ezt a cikcakkgörbét nálam pl. azzal magyarázom, hogy nem magától, hanem Norcoluttal jött meg ebben a ciklusban... az meg jól bekavart... (ld. nem normális a majdnem mindig tojásfehérje - ami még a PÉ után néhány nappal is megmarad...)

Lehet, hogy a hülye időjárás is ludas ebben... vagy valami meteoriteső... vagy ki tudjaKép

Én már csak azt várom, hogy megjöjjön végre és akkor új ciklus, új remény... (fúha... májusban lesz egy éve, hogy abbahagytam a bogyót... és egy év kellett a szervezetemnek, hogy helyrepofozódjon... és még nincs is kész a finomhangolás....)
csakegysokadnick

Hát nem vagyunk vidámak úgy látom. Tényleg ráférne a topikra valami jó hír is.

Nekem 1 cn, de én most ennek örülök, lelkileg és fizikailag is nagyon megkínzott a késés és most egy csapásra elmúlt a rossz kedvem. Hál Istennek.

Ildi!
Még nem is gratuláltam a férjednek. Ez bizony szép teljesítmény!!!

Zsazsó!
Kép

Tonti!
Nem tudlak megvigasztalni. Talán tényleg az kell hozzá, hogy mindketten akarjátok.

Ancsa!
Én sem értem, miért nem sikerül sokunknak.

j.
Vendég

Sziasztok!

Junko! Végre!Kép Szólj már a mikidnek légyszi, hogy itt az ideje, látogasson meg engem is!Kép

Tontica, Kamilla, ZsazsóKépKép

Csakegy! Köszi a tippeket! Hétvégén bevettem valamelyiket.Kép Egyébként ezen a héten alig ittam valamit napközben. Hát nem nagyon támogatom szervezet....

Ez az asszonynak kötelesség... hát ez jó dumaKép

Nem tudom még hogy alakul napom, de ha nem jönnék délután:

Kellemes hétvégét nektek!

Bee
beebeey

Sziasztok!

Ez már tényleg hihetetlen,ami itt történik.
Nem találok szavakatKépKép
Sajnálok mindenkit,úgy látszik a bolondos április mindenkivel kiszúrt.
Na,de új hónap,új esélyek,talán a május szerencsésebb lesz mindenkinekKép

KépKép
takido

Hát... én meg egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal... ciki... nem? (na jó... dolgozok is mellette, de nem igazán köt le a mai munkám agyilag...)

Unalmamban erre vetemedtem:
Kép
A felső ugyebár a mostani, az alsó a múltkori görbém... kísérteties a kettő...

Viszont már nem fáj a hasam - és előjött a gyomorsavam a sok gyógyteától... valszeg az a baj, hogy túl sokat figyelem magam ezért minden piszlicsáré baromságot észreveszek...

Hát ez a beteges része a dolognak... na meg az, hogy az ember gondolatainak a 90%-a a téma körül pörög... ami viszont NAGYON beteges... már az is beteges, hogy ilyen hülyeségeket csinálok, mint a görbék egymás mellé pakolása Kép Valaki lőjjön le már légyszi Kép (ráadásul még ha lenne valami értelme a dolognak... de nincs...)
csakegysokadnick

Hmmm....KépKép

anyapoc

Sziasztok!

Általános rossz hangulat van? Biztos van valami a levegőben .... Kép

Dobok egy görbét, no comment .... mostmár nemtom mikor volt/lesz PÉ .... Ha a hasfájásra támaszkodok akkor már volt. Kép

Kép Kép
kokusz

Kokusz: szerintem a napokban kiderül... (ha holnap elindul felfelé akkor szerintem a 14-15. nap körül volt... ha nem, akkor még várnod kell rá... (bár szerintem simán elindulhat... nekem legalábbis bíztató kezdetnek tűnik!)

Az elején marha magas volt a hőd... a Clostyl miatt?

Ne lepődj meg ha ez egy kicsit összezavarja a Fertyt... (ld. eltolja az átlagot...)
csakegysokadnick

Csakegy

Köszi a véleményt. Akkor majd meglátom a hétvégén, de akkor még apát el kell kapjam nehogy lekéssünk róla.
A Clsoti nekem nagyon megemeli a hőmet, de csak mikor szedem abban a pár napban és utána visszamegy. Az előző ciklusban is ez volt. Ja ez a bajom nekem is a ferty-vel hogy így kapásból magasabb a cover line. Na majd játszom kicsit a görbével Kép

Kép Kép
kokusz

Kokusz

Én is 14-15. napra teszem a voksot...de ember tervez...ferty végezKép!

anyapoc

Kokusz: zárd ki a görbéből a Clostys napokat... akkor más lesz a coverline!
csakegysokadnick

Anyapoc

Köszi ... akkor a hasfájás csak nem viccel meg ... a Wunch valahogy jobb, mert nem egy napot jelöl be hanem hármat ... Na majd meglátjuk Kép

Csakegy

Majd délután játszom vele kicsit Kép

Kép Kép
kokusz

Hát... a férjem azért szereti jobban a wunschot, mert ott jobban látszik, mikor kéne megjönnie... (igaz, elszúrtam a dátumot így max. a napok számát látja Kép)... oda speciel ő szokta felvinni a hőmet... (lelesi a fertyről... miután kiadtam neki, hogy ne nézze a hőmérő memóriáját mert van, hogy kétszer is mérem, de a második soha nem számít...)

Hát nálam asszem nem jönne be a Tontica féle napokkal trükközés Kép Kép
csakegysokadnick

Kokusz

Nekem is jobban bejön a wunsch pont ezért Kép...

csakegy

Micsoda odaadó férj Kép....

anyapoc

Kép jaja... ott szurkol Kép

Pont egy hete mondta, hogy most már tényleg várja, hogy végre apa legyen Kép
csakegysokadnick

sziasztok.

zsazso,sajnalomKép

latom uygis depis hangulat van.en is tarsulok.

tegnap a sogornom nagy orommel bejelentette hogy babat var.
az egeszben az a szep hogy o meg 'rosszabb' mint en.
tulsulyos,szoros,rendszertelen menzi,35 ev.es november ota probalkoznak.
olyan szinten ki vagyok akadva hogyha nem szegyelnem orditanek,csakhat akkor meg a szomszedok hulyenek neznek.
nagyon faj.

Kép
monyoka

Cs_kriszti, kértél valamit Kép Kép Kép Kép

Kép
s_norka

Remélem nem haragusztok meg rám, csak egy kis morbid humor, előre is elnézést kérek!
Norka

ui: Mindenkinek kitartást!!!!
s_norka

Norka Kép Kép Kép

Monyoka: hát sajna ez van... az egyik szomszédunk lánya kemény anorexiás volt, az anyjával nemrég beszélgettem és azt mondta, hogy soha nem is lehet és lesz gyereke... ehhez képest egy hónapja megszületett a gyerek...

Viszont nekem sincs túl sok kedvem a babás ismerősöket látogatni... igaz, nekem akkor sem volt hozzá kedvem amikor a baba még tervbe sem volt véve Kép
csakegysokadnick

Köszi Lányok az együttérzést!Kép
Tontica!, Kamilla! sajnálom....

Ez van. Hátha májusban.
Valahogy most nem vágott földhöz a dolog. Lehet, hogy a két nap pecsételés előkészítette a hangulatom.

A HSG-t követően most jött meg először és nem görcsöl annyira a hasam. Lehet a kettő között összefüggés szerintetek?

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Hat negyunknek van ma 1cn. Junko! Kép Kép
En mar sokkal jobban vagyok, ma jo napom van egesz de. jottem-mentem, fogaszaton voltam stb.
Tenyleg beteges nalam ez a dolog mar, le kell allnom mert igy csak megorulok ugyhogy bocsanat mindenkitol de ezentul megprobalok ritkabban jonni es massal foglalkozni pl. a fiammal amivel nagyon turelmetlen voltam az utobbi idokben. Kép
Szegyenlem is magam ezert es azert is hogy ezt akartam csinalni a parommal aki megbizik bennem. Kép
Szoval megprobalok lemondani a masodik babarol addig amig a ferjem is szeretne. Drukkoljatok hogy vegyem az akadalyokat!!! Kép

Most beszeltem a hugommal es jot rohogtem mert azt mondta neki az ultrahangon az aszisztens hogy a kisfianak csucsos a sarka es ez azt jelenti hogy ordogfioka lesz. Kép Ekkora baromsagot meg eletemben nem hallottam! Kép
Erre a buszke apa kijelentette a hugomnak hogy ez az O buntetese azert mert O nem akarta meg a babat hogy egy: fiu (a hugom lanyt akart) ketto: egetnivaloan rossz lesz. Kép
Ma este elkuldik nekem az ultrahangos fotokat megkerdezem Tole hogy kosszemlere feltehetek-e ide egyet! Kép

KépKép
KépKép
tontica

mingyá behalok olyan álmos vagyok... legyen már vége ennek a napnak... egyszerűen képtelen vagyok bármi érdemi munkára...

Nézzétek meg... magammal beszélgetek... Kép
csakegysokadnick

Sziasztok lányok!

Nagyon sajnálom ezt a sok rossz hírt, de most már csak jobb idők jöhetnek.

Ultrahang: nem tudom ponotsan, hogy 18 agy 23 másodpercet töltöttem-e el azon az ágyon, de tuti, hogy semmi újat nem tudtam meg, így elveimmel ellentétben hétfőn meglátogatunk egy fizetős dokit. Mondom a dokinak, hogy az AFP-met egy leheletnyit alacsonynak tartom, mire ő: "Ki mondta?" ...és megfogott Kép Így legalább a család is láthatja a kisfiamat... Mert fiús anyuka vagyokKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali Te is fius vagy!!! Hat ez tok jo!!! Gratulalok!!! Orulsz ugye? A ferjed most biztos nagyon buszke magara. Kép A kisfiad mit szol? Na latod hogy nincs semmi baj a legkisebbik fiaddal!!! Kép

Mi van hogy senkinek nincs kedve irni ma?

KépKép
KépKép
tontica

Bali!Kép
Gratulálok a kisfiúhoz!
Sajnos manapság csak a fizetős dokiban bízhatsz meg igazán...

Tontica!Kép
Remélem azt nem gondoltad komolyan, hogy kevesebbet fogsz jönni!!!Kép

Én meg alig vérzek, szinte nem görcsölök.
Ez mitől lehet?

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?