Sziasztok!
Ígértem, hogy leszek még
Andi (1975
)!
Nagyon örülök, hogy te is beléptél a Metforminosok körébe
Hála a dokinak
Valamikor vérszegény koromban én is szedtem vasat. A legjobb eredményt akkor érsz el vele, ha reggel éhgyomorra citromlével veszed be, legalább fél órával evés előtt. Mivel nagyon rossz a felszívódása.
A Metformint leküldheted étkezés előtt, közben, vagy után. De tartsd be a Kandi által leírt használati utasítást.
Bár elképzelhető, hogy te is jól fogod bírni. Mert erre is van példa. Nem megijedni a hasmenéstől, hányingertől, émelygéstől, "döglődési" tünetektől, étvágytalanságtól, hús, vagy édesség undortól stb stb. Ez mind benne van a képben!
Norka!
Szép kerek pocak
Tetszik nekem.
Felvetettétek, hogy van e szép és csinos kismama?
Szerintem van
Ha valaki nem lesz tehén, vagy bálna (mert ugye ez is benne van a pakliban) akkor szép egy kismama. Főleg manapság, hogy már nem divat a bő cucc. Inkább a szűk pocakot mutató ruhák dívnak
Én mutogatni fogom a nagy pocakom. Főleg ha a hideg időszakra nő nagyra
Most sem vagyok egy kispéldány, erre még feljön 15-20 kg... Akkora leszek, mint egy orosz tank!
Rejóka!
Tényleg nem számít, hogy kislány vagy kislány
De most komolyan...
Amikor világrahozod a harmadik kisfiadat....
Vagy Norka a harmadik lányát. Nekik is azt fogják mondani, hogy: "ők is csak egy fiút akartak"
Csakegy!
A Budapesti találkozó nagyon jó ötlet.
Én június 12-23 között leszek Pösten képzésen, akkor belefér... Minden mennyiségben.
Kincsecske!
Velem elfutott a szekér. Rettenetesen sok édességet ettem, zabáltam.. Rosszul is érzem magam, mert feljött 2-3 kg. Most szigorú vagyok magammal szemben.!!! Muszáj!!
Kincsecske, mit tudsz erről a végleges gépi szőrtelenítésről??? Én nagyon gondolkodom egy végleges bajszon
Mert a tököm már kivan az örökös tépegetéssel.
Ginuska!
LH/FSH arány 1 alatt, ideális a 0,8!
Gabika!
Jövő héten összehozzuk a talit
Remélem!!!!
Andem! Mony! Espero! Csillagfény! Nóra1!
Jelentkezni!!!!!!
Csajócáim megyek fogat mosni és elteszem magam holnapra
Holnap este is leszek. Egyedül leszek itthon
Rátelepszek a gépre. Csak legyetek ti is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csóközön Mindenkinek!
Kavics
(34 cn.)