Sziasztok!
No megjöttem. Rendkívül boldog vagyok és kislegény is rögtön meghálálta egy nagy mocorgással és rugdalódzással!
Nagyon köszi a sok-sok drukkot és a kedves bíztatásokat!!!
Olyan jó, hogy meg tudtam osztani Veletek, kaptam tanácsokat és most meg együtt örültök velem!!! Köszi!!!
Azért persze a genetikai uh-ot és a szívuh-ot sem hagyjuk ki.
Bali, ezek után feltétlen azt javaslom Neked is, hogy menj el erre a 4markeres vizsgálatra! Csak hogy megnyugodjatok és ne aggódjatok tovább. Szorítok nagyon és kívánok Nektek is hasonló eredményeket!
Melinda, örülök, hogy tudtatok egy nagyot pihenni!
A képekre meg kíváncsi vagyok, úgyhogy csak rakd fel!
Mamy, sajnálom hogy nem sikerült felhőtlenül a 4d-s uh, de a kislányhoz azért mindenképpen gratulálok!!!
Miért gondolod, hogy nem természetes, hogy az apuka a kislánynak jobban örülhet? Látom a sógoromon, milyen boldog, hogy a második is kislány lett. Lehetett volna türelmesebb, aki csinálta az uh-ot, de azért vígasztalásul mondom, hogy így a 21-27. hét környékére mondják, hogy nem annyira látványos a dolog. Azért vannak jó képek is abból az időszakból, de nem az a legjobban fotózható időszak.
Ja, én azért egy üres dvd-t kértem volna a helyetekben, mert ez így nem volt valami fair.
A babakocsiról azt mondta a húgom, hogy jó azért, ha márkás és nem névtelen, mert azokat tudják szervízelni és azokhoz kaphatóak plusz alkatrészek. Szóval azért jó, hogy Pierre Cardin.
Csengo, koszi az elozo topikbeli eredményeket, egy kicsit az is megnyugtatott tegnap.
Dorka, a nyaki redőnk a 13. héten volt 1,5 mm, tökéletes. És megvolt az orrcsont is a megfelelő időben.
Kata, osztrákoknál tudsz jó babakocsi lelőhelyet? Mert a férjem rendszeresen jár ki Bécsbe.
Andi, ugye milyen jó, amikor olyan aktívak este? Biztos az apucinak is szól.
Manka, gratula a jó eredményeitekhez! Én is azt hallottam, hogy meg lehet beszélni a babóval a születése időpontját. De azért én keresnék egy helyettes dokit is a helyedben, vagy váltanék. Azt Te tudod megítélni, mennyire ragaszkodsz a mostanihoz.
Gesztenye, én ezek után csak javasolni tudom a 4markeres vizsgálatot.
Krisszi, ha ez tényleg így van, akkor meggondolandó a sok uh. Bár egy kicsit ellentmond ennek, hogy amikor mi a 15. héten 4d-n voltunk, a babát az istennek nem tudtuk felébreszteni, úgy bealudt. Akkor még sem zavarhatta annyira. Persze lehet, hogy ha nagyobb, akkor jobban érzi.
Tök jó, hogy ilyen közel laktok! Én meg oda járok dokihoz, a Törökbálinti út és a Gazdagréti út sarkára, a Dévai Intézetbe.
Én azt gondolom, nem lennék képes 24 hetesen elvetetni a babócát, csak ha olyan baja van, amivel egyébként nem élhetne. Csak az okozott igazán nagy lelki terhet, hogy ez nem túl önző álláspont-e. Hiszen ha betegen születik, neki kell úgy leélnie az életét, nem nekem. De remélem, ilyen adatokkal nem kell ilyesmitől tartanom!
Ha úgy van a kajával, ahogy mondod, akkor lehet, hogy azért lett szar az előző AFP-m, mert húsvét hétfő utáni kedden vették le, a nagy sonkaevések után?
Sz_Kata, valahogy én is úgy vagyok a babarucikkal, ahogy Te. Köszi a babakocsi infókat.
Mi a Dévai Intézetbe járunk, a Dévai dokihoz. Nagyon szeretem őt, 200%-ra megbízom benne. Neki köszönhetjük a babát, inszemmel jött össze ugyanis, 1 éves kezelés után. Foglalkozik terhesgondozással is, és szüléseket is vezet le a János kórházban, meg asszem a Telkibe is van engedélye. Mindenképpen nála akarok szülni, mert benne megbízom, és már rég ismeri a testemet, hormonjaimat. Persze tudom, hogy nem biztos, hogy nagy szükség lesz rá, de ha véletlen mégis, akkor nála érzem biztonságban magam. Tudom, hogy a baba és a mama neki a legfontosabb a világon. Nem olcsó, alkalmanként fizetek 10000 ft-ot. Háromhetente megyek. Ebben benne van egy előzetes konzultáció, van hogy 3/4 óra, bármit kérdezhetek, türelmesen elmagyaráz mindent, ha kell többször is. Utána méhszáj vagy egyéb vizsgálat, kenetlevétel, stb. ami kell. Utána pedig uh, ahol nagyon alaposan végignézi a babát, kb. úgy, mint a jobb helyeken a genetikai uh-nál. Utána pedig még egy rövid konzultáció. Hát ennyi. Ja és bármikor hívhatom, ha pedig valami gond adódik, akkor soron kívül fogad, mint pl. május 1-én. Én semmiképpen nem váltanék, pedig a János nem álmaim kórháza.
No megint sikerült jó sokat írnom. Szóljatok, ha nagyon unnátok!
Ja még azt elfelejtettem, hogy külön jó, hogy voltam hétfőn dokinál, mert kiderült hogy teli van bacival a kenetem.
Most mehetnek a hüvelykúpok. Hogy én hogy utálom!
Ja és közben lett szép herpeszem is a számon kívül-belül egyaránt.
De túléljük, időben felfedeztük, doki szerint nem árt így a babónak. Lehet, hogy valami kajától van. De most ezen nem tudok bánkódni a mai jó hírek után.
Szép délutánt Nektek!
Melba (18+3)