Sziasztok!
Csanita
irigylésre méltó a pocid
Én is szeretném, ha már látszana
Lányok
mindenkinek köszönöm a jókívánságokat! Még egyenlőre itthon vagyok anyuéknál. Majd ha a rosszullétek elmúlnak, akkor indulunk a férjemmel albérletnézőbe. Ma ismét próbálkoztam a munka ügyben, de már végleg feladtam
Olyan szmét módon kihasználtak eddig, ígérgettek, hitegettek, mostmeg... Megvan a helyem, fel is vennének, de az utálatos ügyeletes szarkeverő azt mondta, hogy: most aztán nem, szó sem lehet róla! Pedig még azt sem tudták, hogy babát várok. Na mindegy, majd szegény férjem dolgozhat egyedül.
Az egyik barátnőm júliusra van kiírva, és neki a párja nem dolgozik, úgyhogy szegény csajszi terhesen, nagy pocival húzza az igát. Na, ez azért picit durva!
Kismamik
Ti hányadik hétig szedtetek folsavat? Nekem először a 12.hetet mondta a doki, most meg 14. Tegnap vettem is, 50db volt 963ft. Sajna otthon néztem meg, hogy laktózos. Nem is tetszett a gyomromnak. Eddig mindig a házidoki írta ki a huma-folacid-ot, de legutoljára azt mondta, hogy már nem lehet kiíratni. Na aztán a tegnapi gyomorbántalmak után, ma reggel mégis kiírta nekem, 50db volt 241ft. És ez 5mg, a másik csak 3mg.
A következő rémálom a vastabletta lesz. Még nemis írja fel a nőgyogyim, nehogy még rosszabbul legyek. Azért rendes
Egyik kismamijának sem tanácsolja az első 3hónapban a vitaminkészítményeket, főleg az elevitet.El is magyarázza, hogy miért.
Azért féltem, hogy 12hetesen elfogad e betegének, de szerencsére igen
És itt 30 percet foglalkozott velem, az UH-n mindent elmutogatott, elmagyarázott, és sokat beszélgetett velem. Ahol meg eddig voltam 2alkalommal, ott nem foglalkozott a doki a panaszokkal, nem mondott semmit, és az egyész ottlét nem tartott 8 percig sem!!! Hát igen, tb-s rendelés...
Na mindegy. Csak írhatnékom volt
Anyák napján szeretnénk megmondani anyukámnak, hogy úgy néz ki, nagymami lesz nemsokára. Nekem mincs testvérem, úgyhogy első unoka. Hát, a körülményeket illetően nem tudom mi lesz a reakciója. Óvónő amúgy. A barátnőim csemetéit mindig dícsérte, gagyogott velük, úgyhogy remélem örülni fog az unokának...
Vettem egy szép nagy kinyithatós anyáknapi üdvözlőlapot. Úgy van megcímezve, hogy: Kedves, Drága Nagyanyóm! Meg egy jó hosszú versike van utána. A belseje jobb oldalán van a szöveg, hogy anyák napjára sok szeretettel. A jobb oldalra pedig beragasztottam a Kisbaba első UH képét. Hát már most izgulok, hogy mit szól. De ennél jobb alkalmat nem igazán tudnánk kitalálni. Majd megkérem, hogy apunak ne mondja el, mert akkor jön a szentszöveg, amire ugyebár nem vagyunk kiváncsiak.
Ti hogy mondtátok el a nagy hírt? Mik voltak az első reakciók?
Nálunk azt sem tudják, hogy voltunk már mindenféle vizsgálaton, meg engem műtöttek, stb. Jujj, de izgulok!
Ma vettem a picúrnak 2 zoknit, tegnap este meg varrtam neki egy zöld termosapit.
Magamnak meg 2000ft-ból varrtam egy kismamifelsőt, amit végig ki lehet használni. Bár most még elveszek benne
Meg a múltkor is varrtam pár rucit, de a lakásba azért nem veszem fel
Megtaláltuk az én régi babacipőimet, igaz nem a mostani divat szerintiek, DE azok MÉG mindig cipők! Meg a bébikönyveimet is előszedegettük
Minden hónapban veszünk valamit a babucinak, nem hagyjuk a végére. Most majd a textilpelus következik
Bocsi lányok, hogy ennyit írtam, de olyan egyedül vagyok, nincs kivel beszélgetnem mostanság, és hát unatkozok
Be is fejezem, nem foglalom az oldalt
További szép napot mindenkinek