Sziasztok!
Mi jól vagyunk leszámítva, hogy Ákoska reggel 6-nál tovább nem alszik. Igaz este 8-tól, és ébredés nélkül, de már kezdem megszokni. Nem is olyan rossz így, mivel ilyenkor már alussza a délelőttit. Általában 9-11-ig alszik, délután pedig 2 körül rakom le, és alszik kb 3-4-ig. Aztán már csak este. Úgyhogy átálltunk a napi 2x-i alvásra. A két alvás közötti időt sétával töltjük, tegnap a városban voltunk, vittem be a bababizibe pár cuccot. Ma a postára és gyógyszertárba megyünk, holnap Spar, úgyhogy kitöltöm az időt, különben csak itt nyavalyogna nekem a szobában.
Állandóan állni akar, a nadrágomba kapaszkodva csimpaszkodik. Ami új, hogy pl ülőgarnitúránál kapaszkodva oldalazva lépeget. Nagyon szeret menni, fogom a kezét és lépeget egyik szobából ki másikba be. Ez most a valami. Meg a fiókok, szekrényajtók. Csodálom, hogy még nem csukta oda a kezét.
Ma 9 hónapos Ákos és Oli. Azon gondolkodtam, hogy milyen gyorsan eltelt ez az idő, Virágnál sokkal lassabban ment. Nekem két gyerekkel jobb, mint amikor a Virág született és egyedül volt. Akkor lassan ment az idő, egész nap a lakásban voltunk, most meg mindig van valami program, Virág is eljátszik Ákossal, nyilván a nagy korkülönbség miatt is mondom ezt, mert nekem Virág már segítség. Szóval értitek...
Ákos még szopizik, általában reggel és délután, este tápszert adok neki, de nem sokat iszik belőle, 120 ml-t szoktam csinálni, abból hagyni szokott. Tegnap voltam Mátrainál rákszűrésen és irattal fel gyógyszert, Cerazettet, mert nekem még mindig nem jött meg. Megvizsgált, azt mondta, nem vagyok terhes, nálam nyilván úgy lesz, hogy amíg egy kicsit is szopiztatok, addig nem fog megjönni. Kérdezte, hogy 1 vagy 2 havit írjon fel, hát honnan tudjam, meddig fogok még szopiztatni? Ez hogy van, ha a gyerek nem hagyja abba, akkor én szüntessem be? Én úgy gondoltam, hogy ha Ákosnak így jó, akkor én szopiztatom tovább addig, amíg ő akarja. Nekem nem nyűg, szerencsére már nem is sebesedik ki, igaz, csak az egyik cicimet használjuk, a másikat már beszüntettem, de nekünk így jó.
Ja, lefoglaltam Mórahalmon a szállást Virágnak és nekem. 4000 Ft lesz, kb annyi, mintha hazajönnénk (benzinpénz), de én maradni szeretnék, hogy reggel egy kicsit tovább pihenhessek, ne nyavalyogjon nekem Ákos stb. Ha hazajönnénk, tudom, hogy úgyis én kelnék, én gardíroznám, így meg hát az a pláne, hogy nyugtom lesz 2 napig. Már nagyon várjuk, jó kis helynek ígérkezik, mi még nem voltunk, de állítólag sokan járnak Bajáról oda fürödni nyáron. Meg tudjátok nézni a morahalom.hu-n van egy link, ami a gyógyfürdő honlapja, ott minden le van írva. Június 10-11-én megyünk, mert előtte hét amikor Virágék ballagnak pont pünkösd, és már nincs hely sehol. Egy jó kis apartman házat találtam konyhával, hálóval, nappalival, fürdővel, 500 méterre a fürdőtől. Szombat este bemegyünk Szegedre mozizni, mekizni, nagyon szuper lesz
Jó lenne találkozni, ha gondoljátok, jövő héten lehetne nálunk egy tali, már olyan rég nem láttam a többi babust. Majd megbeszéljük, jó?
Most más nem jut eszembe, keresek képet: