Sziasztok!
Hát rég jártam erre, elég sűrű volt a program. Most lesz mit bepótolnom.
Én is úgy tudom, hogy az AFP-t a betöltött 16. hét után kell levenni. De most már az is kérdéses számomra, hogy minek.
Én azért azt mondom, érdemes beszerezni 1-2 50-es rucit is. Mikor a húgom kislánya született (pedig időre jött), akkor persze sehol nem lehetett kapni ekkora méretben. Nekik meg ekkora kellett volna. Persze lehet adni rá óriásit is, csak hát olyan szépek a rájuk illőkben, meg hát nyilván kényelmesebb is nekik. Én sem szeretnék sokkal nagyobb ruhákat hordani, mint a méretem.
A babakocsin én is régóta gondolkodom, de nem bírok dűlőre jutni. Pedig el kellene már dönteni milyet akarok és utána nézni a folyamatos akciókat. Tanácsokat én is szívesen veszem.
Én sem írom egyelőre, hányszor mocorog a babó. Valahogy úgy vagyok, mint a Kta. Ha izgek-mozgok, elfoglalom magma, sok a tennivaló, nem érzem őt. Ha végigfekszem az ágyon, vagy beülök a hintaszékembe, akkor őrült hancurba kezd.
És ez főleg estére jellemző, de reggelente is szokott mozgolódni.
Mamy, gratula a kocsitokhoz és az egyéb szerzeményekhez! Hogy minket miért nem tud meglepni senki hasonlóakkal!
Ja és nagyon várom a 4d-s beszámolódat! Remélem fotogén lesz a kisember!
Kriszta, hogy bírod ki, hogy ne kukkold meg a babát pluszban? Minden tiszteletem a Tiéd. Én sajna ennél sokkal kíváncsibb vagyok. Pedig tudom, hogy ha kimászik, akár a nap 24 órájában is kukkolhatom!
Gesztenye, szerintem az bébimocorgás lehetett...
Angel, gratula a remek értékeitekhez és persze a kislegényhez! Én 18+2 vagyok, de még mindig nem híztam egy dekát sem, igaz, nem is fogytam. Ezen tényleg nem érdemes aggódni. Bár ezt nem terveztem így, és véletlen sem fogyóztam.
Jadey, nagy gratula a remek eredményekhez! Gondolom, megkönnyebbültél szerencsésen!
Az erek pedig elegek lesznek a 40 hétre és kész!
Én drukkolok!
Kata, részvétem a hétvégétek miatt! Pedig én sok napsütést küldtem, nem tudom, miért nem érkezett meg.
Holnap szerintem azért hagyd ki a palacsintamenetet, nehogy pórul járj.
Én nem nagyon sóztam eddig sem a kajákat. Nehéz így dózist csökkenteni. Csak a terhességem óta rengeteg a gyomorsavam, a doki pedig azt mondta, a sótlan étkezés a megoldás. De én nem tudom a húst só nélkül megenni! Kétségbeejtő. Már alig használok valamihez sót.
Ja és köszi, verge hozzánk is bedobták a budaörsi szóróanyagot.
Sz_Kata, hát ilyen, amikor irigyek az emberre. Sárguljanak cask meg, megérdemlik! A kismamapoci egyébként sem keverhető össze semmivel.
Légy is büszke rá!
Bali, ha kisírtad magad, akkor tessék pozitívan látni a világot és sok jó gondolatot leküldeni a pocakhoz! Én is bőgtem egyet, nekünk még rosszabb a leletünk, AFP 0,53. Down-kór valószínűsége 1:81. De muszáj elhinnünk, hogy egészségesek és rendben vannak! Beszéld cask meg a babával, válaszolni fog! Nagyon szorítok péntekre! Jó Nektek, hogy már pénteken tudtok menni genetikára. Ja és én is ajánlom a négymarkeres tesztet, amit Krisszi írt. Kedden küldik el a vért Lononba, rá két napra megvan az eredmény. Egy mérés nem mérés. Szóval simán lehet jó a következő leletünk. Nyugi!
Krisszi, Rejo, merre laktok? De jó, hogy Ti is budaörsiek vagytok! Jó kis találkozókat, sétákat hozhatunk össze.
Mi a Clementis u.-Mező u. sarkán lakunk, a népszerű játszótérnél, 5 percnyire a templomtól.
Piciri, körülnézhetünk Érden, én benne vagyok. Jövő szerda? Mit tudsz róla?
No végül pár szó magunkról, ha még nem unjátok nagyon.
Először is nagyon köszi mindenkinek a kedves szavakat és a sok drukkot. A drukkok még elkelnének egy ideig...
Hétfőn voltunk a dokimnál. Nem tévedés, ő még a munka ünnepét is munkával ünnepli. Beszélgettünk 3/4 órát. Minden kérdésemre válaszolt nagyon türelmesen és kedvesen. De a nehéz döntés ránk vár. Szegény babóca, hazajöttünk és egy jót bőgtem, szóval sikerült akaratlanul is sok negatív energiához juttatnom. De most igyekszem helyrehozni. Muszáj volt kiadnom magamból a feszültséget. Ja és a pocaklakónk végig, amíg a dokinál voltunk, aktívan mozgolódott!
Õ is hozzá akart szólni a beszélgetéshez.
A doki mindenképpen megcsináltatná az amniót a helyünkben. Persze egy AFP nem garancia, de azért mégiscsak egy negatív jelzés felénk, hogy lehet, hogy nem vagyunk rendben.
Csak hát az a vetélési kockázat és 23-24 hetesek leszünk, mire eredményt láttunk! Ez gáz. Akkor már egész nagy lesz a babócánk. Meg az a baj, hogy nekem a gyógyszereknél is mindig bejön az apróbetűs, nagyon ritkán előforduló mellékhatás. Nem szeretném elveszíteni őt, annyit küzdöttünk érte! És úgy örülünk neki.
Kedden levetettem a 4-markereshez a vért. Sajnos ehhez 3 órát kellett a dugóban állnom, brrrrrrrrr... De ahogy Ti is írtátok, egy ismétlő, alaposabb vizsgálat soha nem árt. Állítólag holnap este hívnak az eredménnyel, szóval most megint izgulok egy kissé.
Ettől a vérvételtől egy kicsit megnyugodtam egyébként és este a babó meghálálta! Hosszas, órákig tartó hancúrba kezdett a pocimban és életében először az apukáját is megrúgta!
Nagyon boldogok voltunk, gondolhatjátok! Csak jelzés lehetett ez felénk, hogy minden ok. Nem?
Hétfőn megyünk a Sote1-re genetikára, szerdán a saját dokimhoz, és 13-ra van időpontunk a Praxisba genetikai uh-ra. Sajnos egyelőre nem tudták előrehozni az időpontot, hiába kértem, de jeleznek, ha valaki visszamondja addig. Kedvesek voltak és mondták, hogy ez egyáltalán nem vészes eredmény, és az AFP még akár az előző esti vacsimtól is függhet! Ja és a 4-markeres előtt bármit ehettem, ihattam, az előző AFP-t meg éhgyomorra vették le. Nem is értem!
No mindegy, remélem minden ok lesz. Muszáj ezt közvetítenem a pocaklakó felé.
Bocs, ha túl hosszú voltam! Mindenkinek nagyon szép estét kívánunk!
Melinda (18+2)