Sziasztok
Végre itthon!!!
Már pénteken hazajöttünk,de annyira felgyült a tennivalo hogy nem jutott idö a netezésre.
de most itt vagyunk,és nem hagyjuk a topikot kihalni
A korházban az történt,hogy 10napos antibiotikum kura után,ami persze vénásan történt,semmi eredmény nem volt,a csomo ugyanakkora volt.
Ekkor a doki ugy döntött hogy felnyitja,anélkül hogy ultrahangot,vagy szövetmintát csináltatott volna.Fogalma sem volt mi az,lehetett volna akár rosszindulatu is
Annyira meg voltam rémülve,de nem volt tenni...Megmütötték,és kiderült hogy csak egy nyirokcsomo ami elgennyesedett.(de akkor hogy nem látták az ultrahangon,mert ott is voltunk amikor korházba kerültünk).Betettek neki egy kis csövecskét és az tegnapig ott volt neki.Olyan volt mint egy szivoszál...de látszolag nem zavarta.
Ami a legszörnyübb volt az egész korházi benntlétünk alatt,az ébredés volt altatás után...nagyon szomoru látvány....szerencsém volt apával,végig ott volt mellettünk.
Most ott tartunk,hogy még mindig antibiotikumozunk,(de már csak sziruppal)és a varratokat talán csütörtökön veszik ki.
Ti tudtok valamit azokrol a szerekröl amik mütét utáni hegekre vannak?Nagyon csunya nagy vágás maradt
Mostmár azért visszatértünk a normális életbe,és probáljuk elfelejteni az egészet,bár nem tudom mennyire fog sikerülni...
annyit tanultam az esetböl hogy ezután ha kell 10 dokinak is meg fogom mutatni a gyereket ha valami gyanusat látok.Ki tudja mi lett volna ha itthon maradok vele,és teszem amit a házidoki mond?
A Heim Pálrol kicsit megváltozott a véleményem,ágyat kaptam,és nagyon kedves volt mindenki.
Hát ez a mi kis történetünk,kivánom hogy soha ne keljen ilyeneket átélnetek.
Lányok ha szép idö lesz talizunk?
Nekünk csak a homokozot kell egy ideig kerülni,de minden más jöhet.Remélem összejön.
Meséljetek ti is...mit csinálnak a gyerekek?
Puszi mindenkinek és talizzunk minél hamarabb.