Tünde!
Jólesik, hogy így örültök nekünk
. Viszont elhoztuk a rosszidőt Pestre
. De remélem hamar továbbhúz kelet felé.
Zitának nem lesz nehéz vigyorogni apára, majdnem mindig nevet a képeken is.
Én nem észlelek még fogat Bendegúznál, de borzasztóan rág, és folyik a nyála, de úgy hogy a hintán van egy kis tálcarész elől, és abban meggyűlt egy tetemes mennyiség ma, amíg hintázott
.
Réka!
Próbáld ki, Bendegúznak ízlett mindkettő, majdnem az egészet megette amit csináltam neki. És már ki is kakilta, tök sötétzöld volt, be tudtam azonosítani a határát, honnantól jön a spenót
.
A sóskával csak arra vigyázz, nehogy keserű legyen, akkor elveink ellenére rakj bele egy kis porcukit.
Igen Bendegúz is imádja bejárni a terepet, és azt csinálja a járókában, hogy nekinyomja a két kezét meg az arcát a hálónak (tök elnyomódik az orra meg a szája, rémesen néz ki
), és szánalmasan nyikorog. Mint egy kis csapdába esett állatka. És persze otthon keszthelyen ezzel el is érte, hogy a nővérem rendszeresen kivette a járókából, hogy ezt ő nem bírja nézni. Hát most meg én nem bírom nézni .
Viszont a rugós hintában tökjól elringatózik, rugkapál a kis lábaival, odalógatok neki pár játékot, és szépen elröpdös benne, közben csapkodja a játékokat.
Bendegúz is olyan mint egy kis motolla, hol felül, hol továbbnégykézlábaz, aztán előrevetődik, megint feltolja magát, fárasztó még nézni is. Nem is csodálom, hogy nem hízik. Pedig tényleg tökjó étvággyal eszik.
Ma cukkinis krumplit kapott pipihusival, rendes adagot evett, láthatóan ízlett neki.