Norka!
Nekem igen rövidek a lábaim és olyan V-betűset meg nem tudok! Tényleg mi is az???
Rejo!
Nekem vmikor 94-ben diagnosztizálták a refluxomat először akut mellkasi fájdalom, légzési nehézség ( legalábbis úgy éreztem )szívszorítás után.
Azóta kiderült, h. ez ugyanolyan alattomos betegség, mint a 2 típusú diabétesz, ugyanis nem mindenkinél okoz egyforma tüneteket!
Van akinek semmilyen jellegzetes tünete sincs! ( apám évekig köhögött, mire 1,5 éve kiderítették h. az évek óta tünetmentes, pár hónapja nyelőcső égést okozó refluxa ún. Barret oesophagitist ( ez egy rákmegelőző állapot! )okozott! Megvontak tőle minden földi jót ( Unicum, bor, kávé, töltött káposzta, savanyú uborka, csoki stb.), kapott 3 féle gyógyszert és félévente kell ellenőrzésre (csőnyelés+ biopszia) járnia!
Van akinek savas felböfögése van, érzi a savas ízt a szájában, ég a nyelőcsöve, fáj a gyomra, savas felmaródások vannak a fogzománcán, ez a tankönyvi eset.
Van akinél szívtáji szorító érzés, mellkasi fájdalom, nehézlégzés és ennek következtében halálfélelem az első tünetek. Ezt pusztán az okozza, h. a gyomorból visszaáramló savas anyag a nyelőcső nyálkahártyáját irritálja, ami ingerli a közelben futó vagus nevű ideget, ez okoz szívinfarktushoz hasonló (!) tüneteket. De tejivásra, Almagel-A-ra javul!!!!!!!!! Meg hát nem is a mi korosztályunkat fenyegeti igazán az infarktus!
Úgyhogy ne pánikolj, inkább igyál sok tejet!!!!!
Csakegy!
Téged kicseréltek! Ez ugyanaz a csaj lenne, aki nemrég még minden ragya megjelenésekor és eltűnésekor egyik kétségből a másikba esett és állandóan magyarázatot keresett mindenre????? A kineziológusodnak egy szava sem lehet!!!!!!
Kiskincs!
Szerintem vidd el neki a Petrányi cikket!
Napi 1 metformin nem kezelés, a külföldi cikkekben is 3X500 v. 2X850mg az adagolás!!!!!!!
Nem tudom mire vár?????
Cukrod nem fog leesni! Én korábban rendszeresen hipóztam ( hipoglikémiás remegés, gyengeség szédülés), mióta a metformint szedem semmi ilyen gondom nem volt!!!!! Tudod újabban, ha éhes vagyok KOROG A GYOMROM!!!!!!
Régen ilyen nem volt, mire korgott volna, én már régen rosszul voltam!
Gigi!
A prolactin problémát nehéz kimutatni, mert napközben is ingadozik a szintje, ugyanakkor már néhány kiugrás naponta is elegendő a meddőséghez!
Nincs olyan h. egyszerű hormonzavar! Olyan van, h. NEM KIVIZSGÁLT hormonzavar! De a te dolgod, a te tested, a te időd, a te döntésed!
Kandika!
Én egy dög vagyok, mert még mindig drukkolok, h. ne jöjjön meg!
Én is szentül meg voltam győződve, h. nem vagyok terhes!
Egyébként minden este és reggel figyelek veszettül és vmi kezd gyanús lenni, de semmi "lepkeszárny" meg "buborék" meg hasonlók, amiket a könyvek írnak, teljesen egyértelműen olyan mintha vmi bukófordulót venne a bal petefészkem egykori helyén!
Lehet, h. ez már Mütyűrke????????????
Kriszta!
Gratula a hormonok miatt!!!!!!
Koncentráljál csak a tanulásra!!!
És csak spontán szex!!!!!!