Új privát üzeneted érkezett!

Meli,
ha ebben a hónapban ügyesek leszünk, számolhatjuk a napokat együtt. Nekem is tegnap jött meg.KépKép
Reggel írtam egy honlapról, majd olvads el!!
Szoktad tudni mikor van pé-d?

Bea, bizony bizony most még nyugodtan lehet szexelni.
A párom utolsó időben nem akart, mert az volt a rögeszméje, hogy nem lökdösi a kicsi fejét....
34 hetesen fordult be nekem, és utána volt már pihi.KépKép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi,köszi a tippeket,megnéztem a honlapot.Nem tudom pontosan mikor van pé-m,igaz a Billings módszer nálam eléggé bejött,minden nap vizsgálom a nyákot.A múlt hónapban viszont összekavarodtam:amikor a legvalószínűbben volt pé-m Billings szerint,akkor Babymark nem jelezte.Amikor Babymark jelezte(igaz csak halványan)akkor meg Bea szeint Jónás nem ...ezért csináltuk 2-3 naponta,de látod ez sem jött be...na talán majd most...jó,hogy együtt vagyunk veled,neked meddig tart a mensi?Nekem amióta abbahagytam a gyógyszert csak benéz és távozik is...nem tart csak max.3 napig...azután előre a babáért!!!!
puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Halihó!
Előkerültem! Sok a munka sajna és nehéz belerázódni. Olyan isteni volt otthonKép Most meg ez a vacak idő folyamatosan álmos vagyokKép
Meli, PlútóKép ez a csúnya piriknek szól. Szerintem én is így leszek 2 nap múlva, eléggé fáj a hasimKép Ez a fránya LH teszt nem jelzett semmit, lehet, hogy nem volt mit?
Na mindegy.Meli: nálam is 2 nap a max mostanában, csak előtte sz@r egy kicsit,mert görcsölök, mint az ökör.
Lányok: milyen szupi módszert vetünk be a következő hónapban? Újabb jó ötleteitek nincsenek?
Plútó: jó ez az oldal, amit ajánlottálKép
Anyusziszi: merre jársz, te is most vagy izgalmas periódusban nem?Kép
Pocis lányok: hogy vagytok, hogy bírjátok ezt az állandó időváltozást? Nincs álomkór?Kép
Mi kifogtuk vasárnap a jó időt, sütögettünk a barátainkkal a kertben. Tegnap autó kiállításon voltunk+ majálisonKép
Jó étvágyat nektek!

Andi
candi

Sziasztok

Meli
SajnálomKép
Az biztos hogy így legalább tovább tisztul a szervezetből.Bár ezek a mai fogamzásgátlók akár napok alatt is kitisztulnak.Azért van benne a betegtájékoztatóban,hogy ha elfelejtetted bevenni akkor kiegészítő védekezést kell alkalmazni.Igazából itt nem is a gyógyszer a ludas,hanem a méh.A gyógyszertől annyira elvékonyodik a nyálkahártya (rétegződésekból áll),hogy nem bír beágyazódni a petesejt.Ha más szervi probléma nincs a háttérben akkor igazából ennek a megvastagodása tarthat hónapokig.Nyílván nem egyenletesen vastagodik azért van,hogy valaki már az első hónapban terhes lesz.
Bocsi ha hosszúra sikerültKép

Voltam ma reumatológusnál...
Úgy tűnik nekem még egy darabig fog üldögélni a gólya...
Lumbago...Kaptam injekciót meg 3 féle gyógyszert.Igaz hogy csak 3 injekciót kapok és csak 1 hétig kell a gyógyszereket szednem ,de azt mondta a nőgyógyászom ,hogy legalább 2 HÓNAP!!mire az a sok szteroid kiürül és bizotnságosan bevállalhatom a babát.
Szóval legközelebb csak július...
Nem vagyok feldobva,de most az a legfontosabb,hogy egészségesen kezdjem a terhességet,nem beszélve a babáról.Ha nem megyek el akkor megőrültem volna a fájdalomtól,ha terhes lennék utánna már nem nagyon kaphatnék semmilyen gyógyszert.
Nem baj legalább lesz két hónapom hogy ledobjak pár kilót és tornázzak,meg tanuljak...jaaaaaaaj és fogorvosra is lesz időmKépKép
Addig majd szurkolok nektek,mi meg addig tökéletesítjük a technikát!!Kép

málna2162

Sziasztok!

Plútó!
tényleg nagyon jó az a honlap! köszi

Candi!
Én nekem is fáj a hasikám ilyen mensi elötti tűnetek én vasárnapra várom vagyis várja a fene de arra esedékes.
Rosszkedv, fáradtság ez tipikus elötte lévő tünetek. Nekem úgy van, hogy első három nap beköszön 4-5ig nap kitombolja magát 6-7 nap pedig lassan elszivárog. A tablettával teljesen másképp volt. Azzal 5 napos s mindegyik napon kellőképpen előadta magát. Az jobb volt. Minden szempontból.

Meli!
olyan, hogy te ilyen pozítivan állsz a dolgokhoz így tovább.

Nálunk is sok a meló Kép(

Kép
nika04

Málna: sajnos mindig rosszkor jönnek ezek a betegségek, de tényleg jobb ezt most kikezelni, mint így végighordani egy babócát és évekig gyógyulni a terheléstől. Ugye jól érzem, hog azért nincsen világvége hangulatod?Kép Fel a fejjel és jobbulást neked!Kép
Nika:én sem várom, de erre ő nem kiváncsi szerintem, kis pofátlanKép
Ha nem most akkor jövő hónapban megint reménykedhetünk , nem?Kép Takidoval és Beával oedig megtapasztaljuk milyenek az első hónapokKép

Andi
candi

Helloka,Nika,igen alapvetően optimista ember vagyok,remélem nem feleslegesen bizakodom,mert azért nálam is betelik gyorsan!!
Málnácska,azért lumbágóval ne nagyon tornázgass,leadni pár kilót ráérsz akkor is,ha már rendben vagy!!!Én különben esküszök Norbi ubdate-re,össz.8kg-ot dobtam le!!!!Na meg a jóga...az mindenre gyógyír...
Sietek,mert árut töltünk,majd még jövök!!!puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Candi
Nem nagyon.De egy kicsit,nagyon.Olyan ideálisnak éreztem ezt a hónapot.Mindegy addig is itt van ördögöm.Így azért könnyebb...

Meli

Persze úgy gondoltam,hogy akkor kezdek el tornázni ha már jobban leszek.Egyenlőre azt is megkell terveznem hogy mikor indulok wc-re.Máté is sejt valamit,mert ma elég csibész volt.Biztos tudja hogy lépés előnyben vanKép
Jó az update,de én most a 90 napossal kacérkodom ,remélem csak 60 napig...Kép

Pocakosok merre vannak?Alszanak?

málna2162

Kép

málna2162

Sziasztok, most jöttem meg, pocsék napom volt.... Van itt valaki egyáltalán, vagy csak magamban-magamnak "beszélek"? A suliban a nagyfőnök gatyát szorít- fizetésekkel- úgyhogy a t...m tele van. De nem kéne stresszelnem, így sosem lesz bébink.... Csak hát olyan bosszantó...

Most járok a 22. napon, eddig beleadtunk apait-anyait Kép Már csak azt kell kivárnunk, volt-e értelme. Nem tudom, sokszor olyan negatívan tudok hozzáállni ehhez a dologhoz. Most is szívem szerint sírnék, és űűűűűűvöltenék, hogy a francba, miért nem vagyok még terhes? Miért???? Miért???? Miért???? Mának miért megy olyan könnyen?? Csak "ránéz" a párja, és már ott is a babó... Miért nem vagyunk mi is így?? számolgatunk, hőmérőzünk, minden sz..rt lesünk, hogy jókor seressük egymást... Olyan igazságtalan ez az élet Kép KépBocs, hogy ennyit és ilyet írtam, de most annyira elegem van..

Meli, én is-mi is- Norbizunk, ha van valami jó ötlted, mit érdemes csinálni, enni, légyszi írd meg. Ja, ha szeretnéd, át tudok küldeni Norbi-update receptkönyvet emilen.

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!
Én most értem haza a melóbólKép
Úgy érzem,kezd elkapni az álomkor.Kép
Előbb el tudtam volna aludni,mint a gyerekeim.KépMég jó,hogy volt dolgom,amíg ők aludtak,mert lehet,hogy elaludtam volna.)
Képzeljétek,mostanában iszonyúan fájnak a melleim,nem is tudok hason aludniKép

Ahogy elnézem,szinte senkinek nem volt jó napjaKépKép

Málna!
Tudom,hogy ez nagyon elkeserítőKépde fel a fejjel,és gyógyulgassKép

Candi!
Nektek látom jól telt a hétvégeKép
És te még követhetsz minket ebben a hónapbanKép Nagyon szorítokKép

Meli!
SajnálomKép
Következő hónapban biztos összejönKépAnnak is van előny,már nem lesz előttetek olyan hosszú télKép

Nika!
Még te is nagyon esélyes vagy,és igazad van,várja a fene a mensit,főleg mostKépRemélem legalább 9 hónapig elkerül téged isKép

Hoppá!
Ne szomorkodj,meg idegeskedj,sajna vannak olyan napok,mikor minden szarul alakul,de gondolj arra,hogy nagyon is lehetséges,hogy már terhes vagy,és a rossz kedved csak árt a babának.
Igaz néha egy kis sírás segít,megkönnybülsz tőle.
De utána semmi szomorkodás,meg negatív hozzáállás!KépKép

KépKép
takido

Hová tűnt mindenki?

takido

KépKép
takido

Helló Csajok!!KépKi van itt??

Kép
bea27

Szia, én itt vagyok. Látom, ma este nem sokak neteznek...

Jól vagy? Méred még a hődet? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Kata

Kép

Kép

hoppá

Igen!!Mérem még a hőmet!!KépBár nemtudom,hogy miért!!Na mindegy!!
Köszönöm most jól vagyok!!Ma délelőtt nemvoltam valami jól,de Hála Istennek elmúlt!!Fájdogált a hasam is!!Egy barátnőm,akinek már van két gyereke aztmondta,hogy ez normális,és mind a 9hónap alatt olyan érzésem lesz mintha megakarna jönni!!EZT NEMAKAROM!!Kép
Veled mi van??Te hol tartassz most??

Kép
bea27

Én ma tartok a 22. napon. Azt kell, hogy mondjam, hogy mindent megtettünk... Komolyan, ez az első hónap, hogy nem csak a pé körülbelüli idejére koncrntáltunk, hanem kb a 3. naptól mostanáig (tegnap estig) mindent beleadtunk. Majd meglátjuk, milyen eredménnyel... Május 11-én (kb) kéne megjönnie- dehogy kéne...

Hát ennyi. Meg ha elolvasod pár hozzászólással feljebb, láthatod, milyen idegállapotban voltam. De már jobb. Bárcsak lennék terhes és otthagyhatnám az egészet a francba...

Kép

Kép

hoppá

ugyanez volt velem márciusban!!Én is úgy voltam vele,hogy "ebben a hónapban igazán megtettünk mindent a babáért"!!És lásd..........MOST!!Kép
Mindjárt megnézem a hozzászólásodat!!Kiváncsi vagyok!!Kép

Kép
bea27

Megnéztem!!Én is ugyanilyen negativ voltam a gyermek áldás előtt!!KépMeg még a mai napig is!!TUTI,hogy Te is nagyon aggodó kismama leszel!!!!!Kép
Én a mai napig nem merem magam beleélni a terhességbe,mert mindig attól tartok,hogy mi van,ha elmegy.........!
Tudom,hogy ehhez nem igy kéne hozzáálni,dehát én ilyen negativ vagyok!!majd megnyugszom,ha az orvos megnézi egy ujabb UH-val,majd május végén!!De még az nagyon messze van!!Nagyon lassan megy az iő!!KépMeg a dátummal is nagy bajban vagyok!!KépMert a Doki aztmondta,hogy 5 hetes voltam a múlthéten,és ha visszanézem a naptáramat,akkor ez FURCSA!!!Mert szerintem több vagyok!!Mindjárt megirom,hogy miért!!!

Kép
bea27

Szóval!!ha visszanézem a naptárban,akkor 6 héttel ezelőtt kezdődtek a Jónás napjaim!!KépDe nem szerdán,hanem csütörtökön!!Szerdán együtt sem voltunk!!Márcsak az a kérdés,hogy mikor eshetem teherbe??És,hogy a Doki pontos időt mondott-e!!!
Lányok!!Megadom az időpontot!!Megnézitek nekem,hogy melyik lehet a LEGVALÓSZINÛBB idő???
Nos tehát:MÁRC.23,25
Előtte egy héttel /akkor már 7 hetes lennék!/Márc.14,15,18
Utána egy héttel,bár akkor mégcsak 5 hetes lennékMárc.29,30!!Na???SZERINTETEK?????KépVárom a segitségeteket!!Könnyebb,ha előttetek van egy naptár!!!Kép
Mára lépek!!Szép jó éjt mindenkinek!!Nemtudom,hogy holnap mikor jövök,mert dolgoznom kell!!Most a héten csütörtökön vagyok szabad!!Kép
PUSZI!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!!
Dóri,igazad van a hosszú téllel kapcsolatban,de én titkon örülnék egy téli terhességnek,mert elképesztően izzadós vagyok...ha nyáron kell nagy pocakkal mászkálnom biztosan elpárolgok...ha ebben a hónapban összejönne,februárban szülnék...tökéletes,az öcsém odáig lenne,ő is februári...meg a keresztgyereke is az lenne...

Kata,ne legyél ennyire gondterhelt!!!Már tényleg terhes lehetsz!!Én attól a pillanattól kezdve,amikor tudtam,hogy az lehetek mellőztem a negatív gondolatokat...ha nem is voltam terhes,mert ez nálam már biztos,de legalább jobban odafigyeltem magamra.Ez is valami ebben a gyors világban...
Norbis recepteket szívesen elfogadom:meli1118@freemail.hu Én nem szoktam különösen gondot fordítani erre,sajnos kevés időm van főzni,pláne Norbi szerint(sajna,mert imádok főzni)de úgy alakítottam az életünket,hogy ebédre-vacsorára mindig csak update 1-es legyen.Pl.zöldbabfőzelék,főtt virsli,tojás...Délutánra száműztem a pékárut,ami elképesztően nehéz,lévén,hogy férjeméknek pékségük van...az első két hét maga a pokol...de aztán már nem is tudnék másként élni..

Bea,ha van egy kis időd lécci nézd meg Jónást nekem,fentebb vannak az adataim!!Köszi

Mindenkinek szép napot!!!Itt süt a nap,ez már csak jó lehet!!!Meli

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!Vagy jobb reggelt?!

Tegnap este ki kellett hívnom a gyerekorvost.Máténak 39,7 volt a láza.Nagyon bágyadt volt,nem akart se enni,se inni,ha hozzá értem akkor eltolta a kezemet.(Egyébként is a saját kis nyelvén beszél de most meg még összefüggéstelenebbül.)Fájt szegénynek még a bőre is a láztól.
Megint a füle.Azért ment fel hírtelen a láza.Délután pedig már olyan jól volt!
Apa még 10 órakor gyógyszertárba rohangált.Azért elé bosszantó,hogy 70 km kellet autóznia a legközelebbi ügyeletes gyógyszertárhoz.Még jó hogy nem életmentő gyógyszerre van szükségünk...
Vettünk neki fülmelegítős gyógyssapkát.Kíváncsi vagyok ,hogy fogja tűrni.A sapkákkal nincs haverságba.
Ja és brutális hasmenése van...Eléggé megijedtem.Tehetetlennek érzem magam,elkeseredettnek.Idegesít,hogy szinte SEMMIT nem hajlandó enni.Inni viszont anál többet.Hálisten.Csak a gyógyszerek miatt enni is kéne...
Gyűlölöm a betegségeket.Főleg amikor ilyen kis emberkéket támad meg.Olyan elesettek.Az a legbosszantóbb még,hogy szegénykém azt sem tudja mi történik vele és nekem sem tudja mondani,hogy mi fáj,hol fáj,mi a baj...
Az éjszakát végig aludta.Még most is alszik.

Szóval ez van.Azért a gyerek nem egyszerü.NAGYON NAGYON NAGY felelősség.És lelkileg nagyon meggyötör amikor beteg és nem "tudsz" neki segíteni.A Kismama újság sem ér semmit.Ott mindig mindent rózsaszín köd leng körül!
Most nem panaszkodom,félre ne értsetek.Csak vannak olyan emberek az ismeretségi köreimben akiknek még nincs gyerekük.És ezeket a dolgokat nem értik,nem érzik.Csak okoskodnak.(NEM RÓLATOK VAN SZÓ, TI MÁR LELKILEG FELKÉSZÜLTETEK EGY GYEREKRE,HISZ TI MÁR AKARJÁTOK.DE ÕK.AMIKOR MÁTÉNAK ROSSZNAPJA VAN ÉS NYÛGÖS RÖGTÖN AZZAL JÖNNEK,HOGY MEGGONDOLANDÓ EZ A GYEREK DOLOG.ILYENKOR MINDIG AZT TANÁCSOLOM NEKI,HOGY KÉRDEZZE MÁR MEG A SZÜLEIT,HOGY Õ MILYEN VOLT...)
Csak egy példa:
Amikor kiköltöztettük Mátét a rácsos ágyból a kis heverőjére,voltak álmatlan éjszakák.Új volt neki és ismeretlen.Igaz,hogy elaludt de volt,hogy felébredt és nem találta a helyét.Szaladt az ajtóhoz és sírt.Bementem hozzá és átvittem magunkhoz.Elaludt.Most minek "kínozam"szegényt?Így legalább az egész család aludt.
Erre megmagyarázta egy kollégám hogy elfogom rontani,meg kényeztetni,és ennek nem lesz jó vége,és különben is miért nem hagyom sírni,MAJD MEGTANULJA!Kíváncsian várom,hogy Õ mit fog tenni az x-dik félbevágott éjszaka után...
Egy 20 hónaposnak "nincs mit megtanulnia",főleg nem azt,hogy hogy dolgozza fel a szülei hiányát éjszaka egyedül.Olyan gyámoltanok még ebben a korban.Azért megmutatnám ilyenkor nekik a gyereket.A hatalmas oroszlánkönnyekkel az arcán.És amikor megnyugszik amikor megölelem és összebújok vele.
Azt mondta egy ismerősöm ,hogy :Most nyújtsd a kezed amíg kéri és elfogadtja.Ha most nem teszed később nem fog neki kellenni...

Bocsi ha hosszú voltam...Kicsit kész vagyok

málna2162

Sziasztok,

remélem nálatok is süt a nap. Amikr ilyen jó idő van, a férjem mindig azzal kelt: Látod Édesem, nekünk ragyog a nap...

Szóval így már jól indul a napom. Bár kicsit fáj a fejem, de majd elmúlik. Ja, és reggel a hasam is fájt kb 10 percig, mintha meg akart volna jönni. De még van 8-10 napom...

Na, lassan lépek,

mindenkinek szép napot Kép

Kata

Kép

Kép

hoppá

Szia Málna, dehogyvoltál hosszú. Ennek jobb kijönnie. (én is ezt tettem tegnap este) Szegény picur.. Remélem ma már jobban lesz, szeretgesd sokat. Én is annak vagyok a híve, ha sír, nem azért teszi, mert bosszantani akar, hanem mert akar valamit. Az, hogy hozzád bújik, szerintm a világ legjobb érzése. Az unokaöcsém 16 hónapos, és bár nincs mindig velem, de pl ha fáradt és hozám bújik, már az csodálatos nekem.

Na bocs, mennem kell, puszilgasd meg picurkát a nevemben is..

Sziasztok

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Nálunk még sajna nem süt a napKép

Málna!
Nagyon sajnálom MátétKép Remélem az alvás jót tesz neki,és mikor felébred jobban leszKép
Egyébként maximálisan egyetértek veled,én is pont ezért nem szólok bele gyerekkel kapcsolatos dolgokba(az ovi más tészta)
Egyrészt,mert nem tudhatom,hogy milyen lesz a gyerekem,másrészt azt sem,hogy mit hoz ki belőlem az anyaság.
Az viszont tényleg sokszor segít,ha az ember kiírja magából a dühét,problámáját.

Hoppá!
Úgy tűnik,mára kicsit jobb kedved lett,ennek örülökKép
Nagyon jó,hogy eddig aktívak voltatok,de nem megállni most sem,nekem pl.a 20valahányadik napon volt a pé.-m,ugyhogy még továbbra is mindent bele.Kép

Bea!
Szerintem a márc.29,30 a befutó,méghozzá a hőm-ed alapján,mert onnantól kezdve emelkedettKép

Meli!
Akkor mindent bele,hogy összejöjjön a februári babaKép

KépKép
takido

Jó reggelt!
Málna: Nagyon szépen írtad le a véleményedet, amivel csak egyetérteni tudok! Ezek a hónapok, évek nem jönnek soha vissza és te mint Anya érzed ösztönösen, hogy mi kell a Máténak, hiszen nálad jobban senki nem ismeri őt!Kép Egy kívülállónak mindig könnyű okosnak lenni, de nem is kell velük foglalkozni én azt mondom.
Remélem Máté kinövi ezeket a füles mizériákat, sajnos sokan szenvednek tőle manapságKép Azt az egyet soha nem értettem, hogy például a gyerekorvos miért nem tud gyógyszert adni? Nem kellene sokat, csak ami addig elég míg másnap eljuttok a gyógyszertárig, gondolom mindenki szívesen kifizetné. Az azért negyon jó dolog,hogy ilyen sokat tud ágyban lenni, talán könnyeb így gyógyulgatni, délutánra remélem jobban lesz a fiatalúrKép
Bea: nagyon fájdogál a pocid? Nem emelgetsz te sokat a boltban?
Takido: este jó korán fekszel , ugyi?Kép
Hoppá: örülök, hogy kikecmeregtél a gödörbőlKép Engem is 2 napja odavágtak, legszívesebben ki sem kelnék egész héten az ágyikómból és nem szólnék senkihez, de reggelente azért civilizálódnom kell, mondjuk nem sok sikerrelKép
Jövök még! Sziasztok Andi

Andi
candi

Szia Málna,annak ellenére,hogy most nagyon beteg és akármannyire fáj,nem tudsz neki mindent megoldani,de annyira megható,hogy ilyen jó Anya vagy,ilyenkor csak még jobban szertenék már gyereket!!!Én sem szeretem a beleokoskodó hülyegyerekeket,akik azt hiszik,ők majd milyen következetes szülők lesznek..én nagyon bízom magamban de ahogy Dóri írta,nem tudom mit hoz ki belőlem az anyaság,de ilyenkor boldog vagyok,mert igaz,hogy kicsit sokat vártunk,hogy meg legyen az egzisztencia,de így már nem csak az anyagi háttér lesz a picinek biztosítva,hanem a lelki is...Nagyon jó,hogy ilyen intelligens,érzelmileg fejlett nőkkel beszélhetem meg ezeket az érzéseket!!Köszi lányok!!Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Bea
márc. 2-án volt az utolsó mensid ez egy csütörtöki nap. Innen kell számolni a terhességet, ez alapján Te most itt tartasz:8+6
A pici mindegy mikor fogant, mert ez az alap és Óriáska meg majd szépen behozza a lemaradást, ugyhogy semmi pánik.

Málna
jó,hogy kiírtad magadból ezért vagyunk, hogy segítsük egymást.
Én átérzem ami most veletek történik.
Adri 2 évesen pont húsvétkor volt nagyon beteg hasmanés-hányás, de olyan szinten, hogy a kaki olyan folyékony volt, hogy nem bírta elszívni a pelus. Az egész húsvétot ruhamosással töltöttem, mert hol alul, hol felül jött ki minden.
1 hét kellett, mire a gyomra valamennyire megnyugodott.
Krisztivel a tavalyi szilvesztert-ujévet töltöttük kórházban, krupp miatt. Onnan szintén hoztunk hasmenéses-hány.-os vírust.
Ebben az a rossz, hogy nem is jó gyógyszerezni, mert a vírusnak ki kell ürülni a szervezetből, nekem ezt mondták.
Gyógyuljatok meg minnél előbbKépKépKép

Egyébként mi is megint rosszul aludtunk, most a kezemben próbál elaludni.Remélem csak fáradság nem pedig megint valami baci.
Szerencsére az én gyerekeim mind a 2 nagyon bújós, én ezt nagyon szeretem, és nem érdekel ki mit mond. Ha el is kapatom őket azt is magamnak teszem, nem másnak.KépKépKép

Meli
a febr.-ra eső szülés tényleg jó.
Nekem mind a 2 akkor született, de nyitott vagyok még egy feb-i babára.KépKép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Van egy iwiw-es meghívóm...KépAki a leggyorsabb az kapja(persze ha kell valakinek 1általán...)

málna2162

Köszi szépen a segitséget!Mármint aki próbált tanácsot adni,hogy vajon mikor is foganhatott az Óriáska!!!KépLegközelebb megkérdezem a Dokitól is!!Kép
Málna!!Sajnállak!!Borzasztó is lehet ez a helyzet!Úr Isten!!Jobb nem is belegondolni,hogy Én is mit fogok majd csinálni!!!KépMég az a szerencse,hogy Anyu itt lesz a közelben!!/Szomszédban!/
Viszont a babatémára visszatérve,ha becsúszik közben egy BABY,akkor mi van?Kép
Vagy mostantól akkor TUDATOSAN fogtok védekezni???
Plutó!!Akkor teljesen mindegy,hogy szerintem mikor fogant a baba,mindenképp majd az utolsó mensitől számitják??Kép
Dóri!!KépHa azt a dátumot nézzük,amit te megadtál akkor még a Doki nem mondhatott 5 hetes terhességet,mivel akkor mégcsak 4 voltam!!ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!Ez olyan IDEGESITÕ,hogy nemtudom,hogy mikor is fogant az Óriáska!!Kép
Majd a 12.hét után úgyis megyek olyan 3d-és UH-ra!!Azthiszem,hogy ott PONTOSAN megtudják majd mondani!!!!Ja!!Még annyit Dóri,hogy Tünci-Bogár,hogy viselkedik???Szúrkálás,hasfájás???
Én napok óta mondom az Óriáskának,hogy ne kinozzon,mert igy nem leszünk jóban!!!!KépHa olyan makacs lesz,mint az Anyja /Én/,akkor az már rég rossz!!!Kép

Kép
bea27

Málna!!Dobhatod a meghivót!!KépSzivesen elfogadom!!!Kép
Erre a cimre:moky78@freemail.hu

Kép
bea27

Bea
Kép

Kis_plutó
Majd lesz még egy...

málna2162

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!Kép
Nem lett volna olyan fontos!!Főleg,ha tudom,hogy a Plutónak is szüksége lett volna rá!!!Most szégyellem magam!!!!Kép
SORRY!!!!Kép

Kép
bea27

Plútócska: itt vagy? Lehet, hogy nekem is van meghívóm, ha kell írj mail címet küldöm, jó?
Szia BeaKép

Andi
candi

Candi!
Nem fekszem olyan korán,csak volt,hogy nem volt senki,amig a gép elött voltam,aztán elmentem tévézni.Keddi műsor a kedvencem,szeretem a kórházas filmeket.meg persze a Született Feleségeket is.
És neked is csak azt tudom,mondani,hogy lehet,hogy már ott lapul a babóca a pocidba,és hamarosan otthagyhatod a munkahelyedKép

Kis_Plutó!
Jó is az,ha bújnak a gyerekek.Az oviba is szoktak,és habár nem a sajátjaim,akkor is olyan jó érzés.Kép

Málna!
Mi újság,felébredt Máté,jobban van?

Bea!
A valós terhességi héthez a doki hozzáad 2 hetet,és úgy számol.Ezért mondta nekem is,hogy kb.3 hetes lehet a baba,vagyis 5 hetes terhes vagyok(ápr.2v.ápr.5.alapján én is így számoltam)
És lehet,hogy nálad sem pont az együttlétre esett a pé,hanem mondjuk 1v.2 nap múlva,és a hímivarsejtek simán bírták addigKép
Köszönöm kérdésed,mostanába Tünci-Bogár is rendetlenkedik,elég gyakran van hányingerem,szerencsére azért nem olyan erős.És kiköveteli a reggelit,amit eddig nem szoktam fogyasztaniKép
És nekem is szokott fájni a hasam,meg néha a hátam,de ez lehet,hogy ettől független,mintha becsípődött volna valamiKép

KépKép
takido

Köszi!!már meg is kaptam,és regisztráltam magamat!!Kép
Csak azért jöttem ilyen későn,mert az Amerikában élő majdnem Anyósomnak is irtam még egy pár sort!!!!
De hol van mindenki????Kép
Lassan én is lépek,mert még meg kell kajálnom!A kajára térve!!Nagyon izlik a TILTOTT gyümölcs!!Apával megbeszéltük,hogy Én nemakarok elhizni a terhesség alatt,és NINCS kaja 18:00 után!!De Óriáska mindig 19:00kor "éhes"/ez nem igaz!!Én vagyok éhes!/És olyan jól esik,akár egy párizsis zsemle is,hogy az nem is igaz!!Kép
Olyan jól tud esni egy-két féle étel,hogy ilyet azelőtt még sosem éreztem!!Kép
A jövőhétnek még valahogy elkéne GYORSAN telnie,aztán utána16.-án 9:30kor fogorvos!!/Betömi véglegesen a gyökér kezelt fogam/,aztán még van 1-2 lukas,és 2 amalgán!Azt még megcsináltatom,és GYÖNYÖRÛ lesz a MOSOLYOM!Na,és UTÁNA rá egy hétre /24.én meg megyek a nőgyógyhoz,meglesni Óriáskát!Kiváncsi lennék,hogy most mekkora!!A szakkönyv azt irja,hogy 6 hetesen:a hétvégére 6mm!!Hihetetlen,hogy egy hét alatt 5mm-ert nő!!Kép
Viszont akkor már ez lesz az utolsó HÜVELYI!!Mert a Doki aztmondta,hogy csak a 12.hétig csinál hüvelyit!KépOnnantól kezdve márcsak HASI UH van!!
Te Jó Isten!!Mennyit irtam!!Kép
Na,majd holnap jövök!!Mindenkinek szép napot!!Puszi!!Kép

Kép
bea27

Dóri: Született Feleségek nekem is megy, meg a Dr House is / jól írtam? /. Úgy értettem a korai fekvést, hogy délután is álmoskodtál, hátha este kialszod magadatKép
Lányok: hogy fájdogál a hasatok, milyen érzés, mint mensinél volt, vagy más? Bocsi, csak érdekel, mit érezhettekKép
Bea: ha méred a hődet elárulod mennyi, ment még feljebb? Ha rajta vagy a IWIW.-en szólj, megkereslek!KépNálad nincs még hányinger?
Dóri: ezen a héten mész vissza a dokihoz, vagy jövő héten?

Andi
candi

Candi!!Miattad még ittvagyok!!Mi újság van veled??Jól vagy??
Én kezdek bekattanni az időponttól,hogy mikor foganhatott az Óriáskám!El ne felejtsem megkérdezni a Dokit MAJD..................!

Kép
bea27

Bea!
Én azt olvastam,hogy naponta 1mm-ert nő.
Hidd el gyorsan eljön a következő UH.Én is nagyon várom már a máj.11-etKép

Elköszönök,mennem kell dolgozni.
Szép napot mindenkinekKépMajd délután jövökKép

KépKép
takido

Bea!
Én azt olvastam,hogy naponta 1mm-ert nő.
Hidd el gyorsan eljön a következő UH.Én is nagyon várom már a máj.11-etKép

Elköszönök,mennem kell dolgozni.
Szép napot mindenkinekKépMajd délután jövökKép

KépKép
takido

Sziasztok, még egy gyors bekukkantás aztán vár a Seprű, meg társaiKépKépKép

Candi
küldheted a meghívót picur48@freemail.hu
Előre is köszönöm.

Nem tudom reggel óta majd szétmegy a fejem. Nem is esik jó semmit csinálni, pedig muszály. Ráadásul ma főznöm is kell, amit utálok, na de sebaj.

Bea
itt az utolsó mensihez számolják, még a védőnők is. Nálam sem írtak ki először szülési időpontot, de mindig behoztam a "lemaradást", ugyhogy csak ahhoz lett kiírva.Kép
Nemsokára ilyen kis roszcsontod lesz Neked is és Dórinak is.

Na most lépek, azért még lehet, hogy később be tudok nézni, puszi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nekem összesen kétszer volt hányingerem,először akkor amikor még nem is tudtam,hogy terhes vagyok!Meg TEGNAP!!!KépAz kegyetlen volt!!Mert rosszul éreztem magam!!Észrevettem,hogy nemvagyok náthás,meg semmi bajom,és mégis köhögésből jönnek az öklendezések!!KépDe végül nem jön ki semmi!!Ennyi a nagy rosszullét.Viszont a hasam szokott fájni,meg szúrkálni,amit tegnap megkérdeztem az aszisztens nőtől,hogy mitől van??És aztmondta,hogy ilyenkor ez tekjesen normális!!Viszont,ha szurkál,vagy fáj a hasam nemszabad házaséletet élni!!Szegény Apa.............!KépA cicim sem olyan erősen fáj már!!De jó nagyok,és feszesek!Érdekes,mert nem ott oldalt fáj,ahol a mensinél szokott,hanem alul!!
Te hol tartassz???KépNéha mérem a hőmet,de most a korán kelések miatt egy-két alkalmat kihagytam!!Maradtam 37.1!!!Innen nem mozdul!!KépHála............!

Kép
bea27

Még annyit a tünetekről,hogy eddig annyira szerettem a húsokat,hogy egy napot sem tudtam volna hús nélkül elképzelni,és hétvégén sült húst csináltunk,és annyira nem kivántam,hogy még a hús "szagától" is undorodtam!!!!!Kép
Na!!Mostmár én is megyek!!!!PÁ!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
bea27

Bea: Jó lenne,ha ennyivel megúsznád naponta a hányingert!Kép Voltál asszisztensnél és miket mondott mág? Apának azért csak nem lesz teljes stopp innentől, én úgy hallottam a kismamák virgoncabbak?Kép
Én 28.napon vagyok, de a hasam rendesen fáj, tehát reményt sem fűzök a babásodáshozKép De miattatok izgulok és ez is jóKép

Andi
candi

Plútó: küldtem, szólj, ha sikerült regisztrálniKép
Bea: megtaláltalakKép
Később jövök!

Andi
candi

Jó reggelt mindnekinek Kép

Nagyon jól telt a hosszú hétvége, és annyira bejött a lustálkodás, hogy még meg is toldottam egy nappal Kép
Ma jöttem be elöször, kipihenten és ragyogva
Persze azért a gyerektémát sem hanyagoltuk el.
Ehónapra kiagyalt módszerem szerint minden nap elkapom apát, függetlenül Jónáskától, Billingstöl, és egyéb kalkulátoroktól - bár szegény férjem ma reggel hajnali hatkor annyira nem vigyorgott az ötlettöl Kép
És megvan a titkos fegyverem is, bejelentkeztem a barátnöm dokijához, hütlenségem oka az, hogy az én dokim egy meddöségi központba irányítassal rázott le, nekem viszont egy orvos kell, nem egy központ.
Hóvégére kaptam idöpontot, de annyira jó lenne, ha már nem kivizsgálásra - hormontükrözés, meg ilyenek - mennék, ahogyan eredetileg megbeszéltem, hanem terhesgondozásra Kép

Hoppá, a le után mindig jön a fel, tapasztalatból mondom Kép szóval fel a fejjel

Málna, szerintem egy anya tudhatja a legjobban, mi jó a gyerekének! Minden gyerek más és más!

A Kismamiknak kellemes babavárást!

Nekem is van iwiw-es meghívóm, ha valakinek szüksége lenne rá, és megmondja mit kell vele csinálnom, szívesen átadom!

Musz

KépKép
muszkuru

Candi megkaptam köszönöm szépen.Kép
Egy kis virág cserébe

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis plutó

azért remélem nincs harag?!ÉS jelölünk a wiwen...
Azért írtam hogy aki először jelentkezik azé a meghívó.Tudtam hogy mindaketten szerettetek volna.Azért így igazságos volt?!

Ma csak egyszer volt hasmenés.Viszont nem eszik SEMMIT!!!!
Már azokat az ételeket sem eszi meg amik eddig a kedvencek voltak és bármilyen mennyiséget képes volt megenni belőle.Pl túrórudi..
Most mit csináljak?mi lesz így?

málna2162

Sziasztok!
Na végre tudok egy kicsit írni.

Bea!
Én küldtem meghívót de még mindig nem használták fel Kép(

Örülök neki, hogy lassan mindenki fennt lesz az iwiwen.

Muszkuru!
a tatktika nagyon jó. Eredményekben gazdag "munkát kívánok"

Sajnos mi a Jónás napokat nem tudtuk kihasználni Kép( 26-30ig voltak. A péntektől kezdődő bulik miatt + a hétvégi tömegszállások miatt.

Egy hülye kérdés: Ha fogyasztunk alkoholt lehet szeretkezni?

Málna!
Szerintem a nevelésben sem kell másra hallgatni. Csak magadra, amit érzel az a jó. Tudod ezt sem lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen.
Jobbulást a picinek! A lényeg, hogy sokat igyon, akkor nem száradhat ki. (persze ezt te úgyis tudod) A banán + a ropi jó hasmenés ellen.

Kis_plutó!
Én se vagyok a naponkban a topon s én se szeretek főzni. Ma megyek tornázni ami mindig jó kedvre derít.

A kismamák vigyázzanak magukra. Semmi idegeskedés.

Kép
nika04

Máté megint lázasan ébredt Kép
Viszont MEGEVETT EGY DANONINÓT!!!!!!!!!!
Nagyon szép virágot vettem küldök róla képet
Megyek mert még el kell ültetnem
Kép

málna2162

Afrikai margaréta...

Kép

A kis pilóta...

Kép

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X