100x, 1000x megfogadtam, hogy soha többet az Istvános topikba, de egyszerûen nem bírom megállni!
Azon csodálkozom, hogy H.A-t még nem lincselték meg a környéken lakó, hozzá járó kismamák hozzátartozói, mert ahhoz nekem is kedvem lett volna. Nem szülésznek nem való az ilyen, de semmi olyannak, ahol emberekkel kell foglalkozni. Bár én egy állatot sem bíznék rá...
Malacka, Te kövér vagy? És, neki van otthon tükre? vagy lefogyott, mióta (hál' istennek) 2 és fél éve nem láttam? Pont úgy járkált akkoriban, mint egy hentes, csak a bõrkötény hiányzott róla, de az altétája a kigombolt köpenye alatt...gusztusos volt.
Én a szülés után két nappal nem tudtam pisilni, azt mondták, ha egybõl jelentkezett volna a probléma, akkor biztos, hogy az EDÁ-tól lenne, így viszont csak idegi alapon lehet. Valóban kivoltam testileg-lelkileg. Na, de ebbõl kifolyólag 3 óránként katétereztek + belsõ vizsgálatok, amitõl a gátsebem mellett újabb repedéseim lettek, baromira fájt mindenem. Az orvosom akkor éjjel adott egy szem nyugtatót, amit nem szívesen, de bevettem. (Lányom óránként járt cicire, nem tudtam, mennyi megy át a tejjel.) Szóval ez a dilibogyó nem használt, sõt úgy fölpörögtem tõle, mint más a speedtõl. H. "doktor", akirõl mellesleg azt sem tudtam, honnan került elõ (még csak ügyeletes sem volt), ki lehet és ki kérdezte egyáltalán, azt mondta, ugyan, mit kell ezzel törõdni, szedjek naponta 3-at ugyanebbõl. A fõnõvér jelezte, hogy igenis van olyan, amikor ellentétes reakciót vált ki egy gyógyszer, ilyenkor nem szokás továbbra is azt adni, mire H.: hülyeség, a nõk több tíz tonnát beszedtek már ebbõl a hisztijükre, szedjem és kész, legfeljebb a gyerek alszik néhány napig. És ne mondjam, hogy fáj a sebem, mert az nem lehet két nappal a szülés után is olyan fájdalmas! Mindezt úgy, hogy közben arra sem méltatott, hogy rámnézzen, vagy a fejem fölött, vagy mellette nézett el, hogy érezzem, levegõ vagyok. Nõvérke a drága azt mondta suttyomban, hogy az õ farkából(bocs) kéne levágni egy karikát, aztán kiderülne, fáj-e neki.
Szóval én aznap kijöttem saját felelõsségemre, a lányomat már úgyis kiengedte a gyerekorvos, neki szerencsére kutya baja sem volt. Még így is csak úgy akartak csak hazaengedni, hogy megtanítanak az önkatéterezésre (tükörrel, fél nap alatt), én köszöntem, nem kértem ebbõl, inkább hazajöttem, felhívtam a körzeti doktornõmet, aki azonnal ajánlott 2 urológust is, akiket éjjel-nappal kereshetek soron kívül, ha itthon sem menne a pisilés. De ment, tényleg a kórházi körülmények zavarták az agyamat, a testemet. (Sajnos ilyen hülye vagyok, nincs mit tenni.)
Most a Kútvölgyibe járok, ha 8-ra megyek Uh-ra, akkor nem 10-kor jutok be, mint az Istvánban, a laboreredmények két nap múlva a kezemben vannak és délután is tiszta a vécé. Apróság?
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, Kanga pedig tényleg szerencsés, mert két gyönyörû egészséges gyereke van és olyan jó volt megfogdosni a kislányát!
Malacka, remélem, több rosszat nem tapasztalsz, ügyes légy, legyen olyan csodababád, mint Kangának!
sziasztok: ld