Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok, megjöttem.

Van 4 db 17x18 mm-s és 1 kisebb tüszőm, mnyh 10 mm. Úgyhogy csütörtökön punkcióóó!! Kép
A hasam szurkál, de most örülök nagyon.
Ma már csak a tüszőrepit kell kibírnom, Zsebi igazgad volt! Kép

Köszönöm lányok a lelki támogatást!!!

Kiscsillag!

Köszi, remélem te is jól vagy!!!

Tiko

tiko

Sziasztok!
Tegnap írtam, csak elszállt az írásom.
Tiko! Nekem azt mondta a doktornő anno, hogy idő előtt nemigen repedhetnek meg a tüszők. Nagyon drukkolok neked!
Borsi! Hogy vagy? Nekem fájdogálnak, meg nyilalgatnak a petefészkeim! Mától már csak gonal megy nekünk, juhhé!
Zsebi! Én is most tanulok ismét vezetni, mert eddig ugyan volt jogsim, de nem vezettem. Akkor együtt ügyeskedünk az utakon mostanában!

Kép
alinkat

Alinkat!

EGyszerre írtunk. Nekem is szurkál, néha jobban, néha kevésbé.

Neked és Borsinak is küldöm a tüszőnöviket.++++++++++++++++++++++++

tiko

Sziasztok!
Õszínte együttérzés mindenkinek akinek a hasbaszúrás a házifeladatKép
Borsókás, hát remélem télleg ágyazgat benn a prücsök, mert én nem nagyon érzek semmit. Kellene? Kis hasgörcs, v. mellfeszülés vagy valami? Az inszem után egész nap, meg másnap is fájt a hasam, de azóta semmi, sebaj azért borozok lelkesen...KépKépKép
Kavicska, jó volt olvasni, hogy kicsit jobb a kedved, csak így tovább!!
Mindenkinek kitartást ehhez a rövid héthez, holnaptól újra nyár!!!
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tiko Kép
Éljeeeen!!! Kép Nagyon izgalmas lesz akkor ez a hét!! Kép Örülök, hogy minden rendben!!

Zsuzsi Kép
Jobban vagy? Voltál UH-n? Mi van veled? Jelentkezz!!

Lois Kép
Én nem éreztem semmit az inszem után, nekem a hasam sem fájt semmi még aznap se másnap se. Az ilyen tüneteket meg még korai keresni! Mit kapsz gyógyszert?? Duphastont vagy mást?? Nekem a duphastontól szurdogált a petefészkem, most is.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Lányok,

már vagy 4 napja ki se tudtam nyitni a fórumot, (annyi melóm volt) de most vissza olvastam mindent.

Tiko

a 4 tüsző nagyon jó, nekem mindösszesen 2 volt, és vissza is ültették mind a 2-t, szóvl a 4 ehhez képest dupla annyi. jó hosszura nyúlt a protokollod, nekem ugy tűnik, mintha már vagy 1 hónapja folyamatban lenne. gondoltam rád hétvégén, melóztam végig, tudod, fent vannak a nyomtatványok, te boldogulsz velük? bár most gondolom ez nem különösebben foglalkoztat.

Kiscsillag,

utána, mikor az az erős szúrás volt, rá 2 nappal megjött, szóval nem voltam UH-n, be tudom annak, hogy a menszi előjele volt, bár nagyon korán jött meg, még kb 1 hét múlva kellett volna csak. Te amúgy jobban vagy?

Niki,

kérdeztem már a babás topikon is, de nem válaszoltál, vérből csinálták a candida tesztet? csak diétát csinálsz, vagy gyógyszertis kaptál rá?

Kép
zsuzsi73

Kiscsillag!
Duphaston szedek, nem szurkál sehol. Én igazából nem tudom, milyen tüneteket produkál a terhesség, azért kérdezősködök ilyen okosakatKép A környezetemben szerencsésebbeket akiket meginterjúvoltam, mind elég korai, és elég heves tünetekről számoltak be, de persze gondolom ez egyénre szabott. És már négy hosszú nap eltelt!!!!KépKép
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsuzsi Kép
Örülök, hogy jelentkeztél!! Kép Szegény, gondolom mennyi munka van, ki se látsz belőle!! Na, majd csak most már elfogy!! Örülök, hogy akkor nem lett gond a szúrkálással az a lényeg!! Köszi kérdésed, olyen sehogy se vagyok, se rosszul, se jól. Semleges. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lois Kép
És a duphastontol nem vagy álmos?? Tüneteket még 4 naposan korai keresni, még be sem ágyaztak a manók! Kép De reméljük már készülödnek! Kép Én drukkolok nagyon, hogy sikerüljön! Nekem szurkált akkor is és most is. Látod ez is változó. Akkor már "csak" 10 nap van! Kép Tesztelsz vagy vérvételre mész??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kis*!
Nem vagyok álmosabb, mint általában, eddig is annyit aludtam, amennyit csak hagytak, minél többet..Kép
Nekem a Kaáli 100 km, szóval inkább türelmesen várok. Nem autózok azért 100 km-t, hogy egy esetleges rossz hírt halljak. Inkább "türelemmel" várok a tesztre...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

LÁnyok!Kép
CSak Tiko miatt ugrottam be gyorsan, nincs is időm másnak írni most. Este majd pótolom!Kép

TikoKép
Látod, látod kár volt izgulini! Minden a legnagyobb rendben odabenn! Szép tüsszencseket termeltél, és már tényleg csak a mai utolsó tüszőrepit kell kibírnod!Kép
Mennek a drukkok!

Borsi

Borsi
borsókás

Lois!

Türelem. Még nagyon korai lenne bármilyen tünet. Tudom, hogy nehéz!

Zsuzsi!

Írtam mailt, megkaptad?

Borsi!

Aranyos vagy, hogy csak miattam kukkantottál be! Kép Köszi Kép

Kiscsillag!

Neked is köszi Kép

Tiko

tiko

Tiko

írtam vissza emilt.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Én mindig csak a bajommal jövökKép
Van egy jó kis gyulladásom, fájdogál a méhem.
Voltam ma orvosnál, kaptam Klion kúpot, antibiotikumot és cataflant.
Remélem túl leszek rajta, hiszen jövőhéten kezdem a Gonált. Addig még egy menzesz is lesz, remélem rendbe jövök hamar és nem kell halasztani.
Szorítsatok nekem!

Puszi mindenkinek!
crys74

Crys!

Nagyon-nagyon szorítok, remélem rendbe jössz!!!! Melyik nap kezded?

Tiko

tiko

AlinkatKép
Én is érzem kicsit időnként a petifészkeimet, néha szúrkálnak is. Remélem ez azt jelenti, hogy növögetnek benn a petikék!!Kép Igen, már csak napi egy gonalka megy.Kép Olyan jó, hogy nem kettőt kell szúrni.Kép
Holnap kiderül hányan vannak és mekkorák!KépNeked holnapután kell UH-ra menni ugye? Addig drukkolok, hogy szép nagyra nőjenek!

TikoKép
Köszi a tüszinöviket! HAsznosítom őket, igérem! Hánykor kell beadnotok a tüszőrepit? Éjszaka? KI csinálja?

LoislaneKép
Nem csoda ha nem érzed, még nem is lehet! Én nem nagyon hallottam még, hogy a két hét alatt valaki konkrét tüneteket fedezett volna fel.Kép Ezért ilyen nehéz elviselni ezt a 2 hetet. Szerintem ez a legnehezebb a lombikban. De kitartás, mennek a babatapik!Kép

CrysKép
A fene egye meg, hogy ez is ilyenkor tud jelentkezni!Kép NAgyon szorítok, hogy gyorsan kigyógyulj belőle. Melyik nap kezded a gonalt?Kép

Képzeljétek, ma írásba kaptam, hogy jó szívű vagyok.Kép Már mint szó szerint. Rámijesztettek, hogy valami baj lehet, és el kellett mennem szívUH-ra. Szerencsére teljesen rendben van a "motor".Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

11-kor kell beadni. Nem találtam senkit, aki ilyen későn beadja, maradt az ügyelet. Már felhívtam őket, hogy nekem 11-kor kell a szuri, mondták, hogy menjek oda félre és akkor 11-kor megkapom.

Bizti nőnek azok a tüszőcskék. Holnap hányra mész? Utána tudsz jelentkezni?

Tiko

tiko

Tiko!
Akkor mostmár remélem hiszel nekem!!!!!
Drukk hegyek mennek lassan túlvagy az utolsó szirin innen már megy minden mint a karikacsapás, de drukkolok tovább nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alinkat!
Akkor neked is jó vezetést csak ügyesen. Kép
Kép na jó ez csak poén (remélem nem harizol meg). Oktatóval gyakorolsz vagy családtaggal?
Te mikor mész uh-ra szerdán mint Borsi?

Lois!
Ne keress tünetet, csak élvezd ezt a két hetet. Én most az vallom hogy úgy kell hozzáállni hogy sikerült és ráér az ember lánya keseregni ha ne adj isten mégsem. TEssék pozítivan lenni. Meglesz az a baba. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép
Akkor ezek szerint izomba megy a szuri, nem Ovitrellt kapsz. Nekem az ment az elsőnél hasba. Akkor megvan a pungi pontos ideje is ugye? CSütörtök délelőtt 11?Kép
Nagyon remélem, hogy szépen nőnek. Dehát miért is ne, ugye??!!Kép Holnap 11-re megyek, de onnan irány a meló, és onnan nem fogok tudni írni. Este későn fogok tudni jönni csak! De mindenképp megírom a híreket!

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

Igen, igazad volt!!! Kép Remélem mindenben igazad lesz!!! Köszi a drukkot!!! Kép
Te mikor kezdesz?

Tiko

tiko

ZsebiKép
Ti hogy álltok a kezdéssel? VAn már közelebbi időpont? Elvégre itt a május!Kép ( Küldj el nyugodtan melegebb tájakra, ha már unod, hogy mindenki ezt kérdezi.Kép)

TikoKép
Most jut eszembe: te most szeded az Aspirint? Nekem teljesen kiment a fejemből eddig!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Nem szedem, nem bírja a gyomrom. Kép C vitamint szedek és elevitet. ET után napi 1 dl vörösbor. EZ a terv. Ja és magne b6.
Te miket szedsz/fogsz szedni?

SZegény Zsebit zakaltjuk, én is pont azt kérdeztem mikro kezd. Kép

Tiko

tiko

Tiko, Borsi!
Nem kezdek most amint eldöntöttem megírom. Kép Nem zaklattok én is mindig kíváncsiskom. Kép Most kiizgulom veletek magam aztán látommár hogy hogy kell csinálni én is belevágok. Addig meg megy az összes energiám nektek. Kép

Puszika!

zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

EZt eddig nem írtad szerintem, most már legalább tudom és nem foglak fagatlak. Kép
HÁt akkor nagyon eredményesnek kell lennünk, hogy jó példát mutassunk neked és nehogy elvegyük a kedved. Én személy szerint igyekezni fogok, de sztem a többiek is. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Nekem a konzin mondta a dokim, hogy kezdjem el szedni az Elevitet és a Folsavat. Ezt a kettőt a vérvételig szedni akarom.
Én bírtam az Aspirint, de mivel csak most jutott eszembe, már nem fogom elkezdeni.Nagyon gondolkodom a borozgatáson is. Kellemes és hasznos is!Kép
Kép
Úgy látszik, mindeketten ugyanazt kívánjuk Zsebinek, méghozzá minél előbb!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

ZSebiKép
Ez 1-2 hónap várakozást jelent még?
Hú, ez most nagy felelősség! Igyekeznünk kell úgy végigcsinálni, hogy abból tényleg elleshető legyen mi a titka a zebrával végződő lombiknak!
Tiko! NAgyon fel kell kötni a gatyánkat!!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát én igyexem. Kép Én úgy felkötöttem azt a gatyát, hogy azt senki nem rángatja le rólam, hihi.
Drukkolok a tüszikéknek! Van még a gonalban?

Tiko

tiko

TikoKép
Épp most néztem utána, hogy az első lombikunknál mikor az első UH-ra mentem, már benyomtunk egy 900-as gonalt teljesen. Így lett 6 db 10-es tüszi akkorra.
Ehhez képest most még csak 525 NE gonal ment be, vagyis 375 még kell hogy legyen a penben.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy holnap mit fog mutatni az UH!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko, Borsi!
Úgy gondolom, hogy ti ügyi lányok vagytok és példával fogtok járni előttem, szóval én bízom bennetek.Kép

Krizsa mindig folsavat ír fel + magne B6-ot, ha elevit van akkor amellé már nem kell a magne B6. De ő az Elevitet nem szokta mondani én a harmadiknál szedtem folsavval kombinálva.

Kép Akkor mindenkinek az egészségére főleg a kicsikére!

De úgye nem felejtettétek el a pálinkát sem már aki bírja (én nem) Zsuskának ez jött be nem hiába mondja a mi dokink hogy piálni kell.Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsi!

Én is,de bizti minden oké!!!!!!!!!!!!

Tiko

tiko

ZsebiKép
Kép
Sajnos nekem sosem ment le egy korty pálesz sem a torkomon. Nem bírom!!!
Bár ha tényleg ez kell a sikerhez, akkor muszáj lesz rászoknom.Kép

De mi a helyzet a sörrel?
Kép Nekem az sokkal jobban esik, ha jó meleg van. Azt szabad?

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

Érdekes, mert nekem meg azt mondta a drnő, hogy nem kell folsav az elevit mellé. Pálinka tuti elmarad, én antialkoholista vagyok, a borocska is nehezemre esik.

Tiko

tiko

Tiko!
Nekem sem kellett volna folsav, csak mivel Krizsa doki nem annyira szereti az Elveitet szerinte sokkal több folsavra van szükség és az a fontos a többi nem ezért mondta hogy akkor egyik nap ez másik nap az. Szóval nekem ez így jött. De Kovács dokinál voltam egyszer uh-n és pont akkor mondta ő is hogy az Elveitet ugye szedem mondtam neki hogy nekem nem mondták azt mondta hogy akkor amit mondtak. Szóval mindegy szernintem, nem a vitaminon múlik. Kép

Akkor fogunj össze én sem szeretem az alkoholt mostanában szívesen megiszom egy egy pohár Sangriát, az nem tartalmaz sok alkoholt, de legalább jólesik.

Szerintem bármilyen alkohol tartalmú cucc megtesz, csak azért szoktak inkább vörösbort mondani mert az egyéb doglo miatt is hasznos az alkohol azért jó mert lazít.

Amikor a második lombiknál vérezni kezdtem a 9. naponakkor mondata Krizsa hogy igyak meg napi egy két kupica konyakot én aki soha ne iszom, de mindent a babáért (bár tudtam hogy elment a hajó) becsülettel ittam bármilyen rossz is volt.

Ma már úgy vagyok csak azt eszem és iszom ami jólesik. Kép

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Úgy látom már elmentetek aludni pedig még hoztam valamit hogy kellőképpen lezárjuk a napot. Holnap benéz ide valaki tiszta kocsma szag lesz. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Bandika!
Mi van veled, már régen írtál. Írjál hogy hogy alakul a stimud, lassan te is a vége felé jársz nem ?
Dolgozni fogsz a transzfer után is?

Tiko, Borsi!
Elvileg annak a hordos képnek mozognia kéne rohangálnak vele az egerek és az utolsónak folyik a nyakába a lé, na nem tudom miért nem mozog. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Húú mennyi alkoholmámoros hozzászólás....Kép Csak egy kis megjegyzés: Kérdeztem a Krizsa dokit, hogyan sikerülhetett a férjemnek a katonákat ilyen szép számban produkálni, és azt mondta, nem igazán tudja, talán ivott előtte alkoholt és attól lett jó. Én meg szegény előtte egész hónapban letiltottam minden iddogálástól, csak néhány sört ivott horgászáskor..Kép Pedig ha tudtam volna, akkor én töltögetek nekiKépKépKépKép
Szóval a piálgatást a doki, mindkét félnél lelkesen támogatja!!!!Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ZsebiKép
Hát én még itt vagyok, de ennyi piálás után már teljesen elálmosodtam, itt az ideje lefeküdnöm!Kép
De egy búcsúkoktél még azért szerintem is belefér!Kép
Kép

Jó éjszakát!
BorsiKép

Borsi
borsókás

Borsi! Kár, hogy nem tudsz jönni, annyira szeretném tudni, hogy mi a helyzet. Én holnap megyek 9-re.
Ma egyébként én is eltaláltam valamit a szurival, mert folyt ki a vérem rendesen (remélem nem sok gonal ment így kárba)

Lányok! Ez a piálás nekem bizti nem menne. Én már fél pohár bortól becsiccsentek, és egyébként Tiko-hoz hasonlóan antialkoholista vagyok.

Zsebi!
Remélem, ennél azért jobban vezetek. Egyébként jelenleg a férjem treníroz.

Kép
alinkat

Alkoholista társaim Kép Kép

Bocsi, hogy tegnap olyan hirtelen eltűntem, de nem vettem észre hogy már annyi az idő és indulni kellett az ügyeletre a szurit beadatni.
Nem volt vmi kellemes, adták be már jobban is. De túl éltem, itt vagyok. Kép
Alinkat!

Én nem csak hogy becsiccsentek tőle, de nem is ízlik, alig tudom magamba tuszkolni. Kép

Borsi!

Remélem jó híreket kapsz, drukkolok!!!

Tiko

tiko

Azta mindenit, látom tegnap jól mulattátok az időt! Kép Hogy én mindig kimaradok az italozásból! Kép A fene egye meg! Kép

Tiko Kép
Mennek a hatalmas drukkok Neked holnapra!! Kép Ne aggódj Teknőc úr vigyázz rád!!! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amúgy nekem is alkoholundorom van. Kép Még egy ici-pici bort is alig tudok letuszkolni magamba. Egyedül a Bailleys-t szeretem, de azt nagyon! KépKépKép Az meg sajna nem használ. Kép

Zsebi Kép
Köszi a mailt. Sajnos a csatolást nem kaptam meg, de próbálkozom, eddig még sikertelenül. Kép

Borsi, Alinkat Kép
Mennek a drukkok Nektek is folyamatosan!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsi Kép
Már biztos túl vagy az UH-n, remélem minden rendben és szépek a tüszikéid!! Kép Majd gyere és mesélj nagyon várlak!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

*!

A Bailleys-t én is szeretem, ki is ment a fejemből. Látszik milyen sűrűn iszom. Kép
Köszi a drukkot!

Emlékeim szerint Borsi 11-re megy.

Tiko

tiko

Alinkat!
Na nehogy azt hidd hogy én hülyére iszom magam nekem is max egy poháraka olyan 1 dl forma. Kép

*!
Nem értem nem küldte át a csatolt táblát excel formátumban?
Minden használ amiben alkohol van.
BZsuskának pálinkát javasoltak napi egy kicsit megivott a mézes pálinkából és máris ott a két babó. Lényege hogy elazítja az izmokat az alkohol kis mértékben orvoság. Kép

Borsi!
Siettem hogy megnézzem mi van veled, én most rohanok tovább, de este akkor még bekukk, addig is gondolk rád.

Tiko!
A lényeg hogy már nincs szuri Holnapra pedig írtó nagy drukkok neked. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hát az nagyon jó, hogy nincs, kicsit hiányérzetem is van. Kép
Köszi, rám fér. Para indul. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!
Tegnap vettem be az utolsó szem marvelont. Most 4 nap szünet és meg kell jönnie a menzesznek.
Vasárnap kezdem a Suprefactot a Fraxiparin-nal, aztán hétfőtől jön hozzá harmadiknak a Gonál is.
Addig még van pár nap, remélem ez a gyulladás is elmúlik.Szorítsatok!
Puszi mindenkinek!
crys74

Crys!

Drukkolok!!!!!!!!! És jobban vagy már?

tiko

Sziasztok csajok!

Megjöttünk az UH-ról!!!
Úgy néz ki jut mindkettőből nekünk. Van egy fütyisünk meg egy puncisunk!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép
17cm-esek!! És a doktorbácsi szerint nagyon szépen fejlődnek!Húúúú hát csajok madarat lehetne most velem fogatni!Kép

Csajok hajrá azokkal a szurikkal és előbb vagy utóbb mindenki átéli ezt az érzést! Nagyon drukkolok mindenkinek!!!KépKép

Zsu(16+5)!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

TikoKépszorítok holnapra!
sziasztok csajok!
olvasok ám!

Zsuska!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép Szuper!
Megérdemeltétek ezt a párosítaást, gratulálok nagyon!
már 16???? Október lesz???
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Zsu!
Az irigykedést félretéveKép őszintén gratulálok!!!!!!!!! Ennél azért kerekebb már nem is lehetne a világ nem??KépKépKépKép
Üdv:Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tiko!!
Szorítok érted nagyon!!!
Lois

Kép

KépKép