Új privát üzeneted érkezett!

Tontica!

Fejlődési rendellenességek szűrésére szolgál, pontosabban valószínűsít. A magas velőcsőzáródási rendellenességeket, agykoponyahiányt ilyesmit, az alacsony Down-szindrómát valószínűsít.....

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali nagyon szep a pocid legalabb ma latunk valami szepet es jot is! Kép De ezt ultrahanggal jobban meg tudnak allapitani, gondolom lattak volna ha valami baj van, nem? Biztos nem lesz semmi baj!!!

KépKép
KépKép
tontica

...majd pénteken megyek genetikai uh-ra. Jó messze van....

Livi

bali78

Bali
SajnálomKép
Van vmi vérvizsgálat,ami biztos eredményt ad Down ügyben,de kicsit drága.Érdekel?Egyik lány írta a PCO-ban ,hol csinálnak ilyet.

Sosi
KépKépKépKépKép

Anyapoc
Akkor jó(mármint a tételsor).Az anatómián kívül,nincs benne semmi rázós.Azért titkon remélem szóbelin a "szülők leszünk "tételt húzomKépKép

Ildi
Már 3 órakor kész volt a fél 9 -kor leadott vérem.
Ha sürgőst vittem (labor 2 emelet gyaloglás)vérképet,vagy vércukrot,mire felértem az osztályra már benne volt a számítógépbenKépEgyszer meg is vártam egyet.Csak beteszik egy gépbe,pár rötyögés,és kiírja az eredényt.Legalábbis én ennyit láttam KépKép

Apának nagy drukk+++++++++++++++++++++++++!!!!!!

Laborom egyébként sztem tök jó!Majd később beírom ide.
Closty pedig 2x1 ebben a ciklusban.

KépKép

KépKép
okr

Zsóka,Tontica
Drukk hegyek mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Sosi!Kép
Nem szabad csüggedni!
(Mondom én, aki hasonlóan depis hangulatban van...)
Bízz! És tényleg: a lányod hány ciklus után sikerült?

Tontica!Kép
Eddig bizakodtam, hogy a HSG után olyan szépen elkaptuk a pé-t. Ami úgy is volt, csak ma már volt két halvány csepp barna...
Holnapra kiderül... (vagy beborul.. ) Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Még a barna nem gond!!!KépKép
Amint lesz időm írok mailt!!!!Kép

Labor:
FSH 5.1 U/L
LH 6.06 U/L
Ösztradiol 208.40 nmol/L
Progeszteron 1.80 nmol/L
Tesztoszteron 1.50 nmol/L
DHEA-szulfát 5.700
(a prolaktint a párom elfelejtette be x-ni)

KépKép

KépKép
okr

Bali!
De gyönyörű!! Olyan cuki!!! Nekem is kellll!!
jé ezt nem is tudtam a tesztekről! Mindíg tanul az ember!

Sosi!! De sajnálom! Szerinted akkor mi volt az a csík!? Átütött volna? vagy gyenge volt a baba a mensivel szemben?

Zsazsó! Akkor várjuk a holnap derülést! Kép és szorítunk!

Kriszti! Naaa áruld el az eredményt! Lh-fsh-t néztek?Kivi vagyok,hogy néz ki pco-snál ez az arány? Én is megyek majd 3.cn.en! uramatyám az még egy hónap mire azt megtudom! Kösz az apadrukkot! úgylátszik nálatok jobb a felszereltség!
Vendég

Látom fel is tetted mire írtam. Az én tudásom szerint jó az lh-fsh nem?
Vendég

Bali
Apropó
A nyitott gerincet tuti nem fogják látni az UH-n,mert nincs a babádnak olyan!!!!!!!!!Na meg Down sem!!!!!!!!
Amúgy kicsit megkeveredtem itt,a nagy siettségeben(szégyenlős smile)

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Most ez már sztem is SZUPER!!!!!
Októberben még 4 fölötti volt az arányKépA tesztoszteronom is magasabb volt.Hatott a metformin!!!!

KépKép

KépKép
okr

Aranyosak vagytok!KépKöszi!
Azt hiszem azonban, hogy ez a két csepp barna nem jelent jót.

Kriszti!
Én nagyon szorítok neked a vizsgán!Kép
Nem lesz ott semmi gond!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Annyi minden történt,hogy alig tudom követni.

Sosi!
SajnálomKép
Meg voltam győződve arról,hogy te kezded a bébi bumm-ot.

Tontica,Kamilla,Zsazsóka!
Rajtatok a világ szemeKépNagyon szorítokKép

Okr!
Jó tanulást,és sikeres vizsgát

Bali!
Mindenki azt mondja,hogy az AFP-től nem kell megijedni,a környezetemben szinte senkinek sem lett jó az eredménye.Pont tegnap volt itt unokatesóm felesége,aki eü.-is,és tavaly szült,ő is azt mondta,hogy annyira pontosan kell tudni hozzá a teherbeesés dátumát,és hogy a nagyon sok téves eredmény miatt állítólag el is akarják törölni,és egy másik vizsgálatot akarnak bevezetni.
Úgyhogy ne keseredj el,nincs semmi gond,nyugi!

KépKép
takido

Sosi,
nagyon sajnálom Kép
Bali!
Nagyon cuki a pocid Kép, biztos nem lesz semmi baj!
Takidó
Te hogy érzed magad Kép? Vannak már tipikus terhes tüneteid?
Tildi
Pont ott tart a ciklusunk Kép 22 cn. 6. dpo,kár hogy te most nem mérsz, az én görbém elég furin alakul.Mai hőm 37,3!!! pedig nem is vagyok beteg Kép Mitől lehet ez?
Tontica
Ne légy depis!A te hozzászólásaid mindíg olyan derüsek az áll jól neked KépFel a fejjel!

Kép
katica_75

Takido!

...de sajna mi nagyon pontosan tudjuk a teherbeesés dátumát, időben vették le. HőmérőztünkKép De azt hiszem tényleg jobb lenne, ha nem lenne ez a vizsgálat. Nagyon ideges vagyok az uh miatt. Azon eldőlhetnek dolgok...
Mindenkinek köszönöm a kedvességét!

Livi

bali78

Bali
Ne már!!!!Tudod,hogy kell ez a vizsgálat,mégha izgulsz is miatta!Kép
Drukkolok,hogy minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Katica!
Vannak már tüneteim,mostanába néha hányingerem van,nőttek,és feszesedtek a melleim,és persze nagyon fájnak,hason már nem is tudok aludni+néha rámtör az álmosságKép

Bali!
Nem lesz semmi gond,akiről előbb meséltem,hogy eü.-is neki is rossz lett az AFP-je,és a köv.-ző vizsgálaton(azt hiszem genetikai volt)kiderült,hogy nincs semmi bajKép
Nálad sincs,ez tutiKépKép

KépKép
takido

Sziasztok!

Sosi

Hát nagyon szomorú vagyok...annyira biztos voltam...KépKépKép
Nem is tudok mit írni...Kép
Azért a holnapi hődre kíváncsi lennék...meg a maira is...

Bali

Csini vagyKép...
AFP:tényleg elavult vizsgálat.A négymarkeres ugyan tényleg drága,kb 20-25 ezer Ft,bár arra is azt mondják,hogy tévedhet,de szt megéri befektetni,ha idegesek vagytok.
Én azt mondom,menjetek el 4D-s UH-ra,ott mondják a legtutibbat!KépJó szongoráfus többet lát,mint bkiKép!
És persze oda-vissza vannak téves jelzések.Pont az ismerettségi körömben van egy lány,akinek az első terhességénél volt AFP probléma,csináltattak genetikai vizsgálatot,minden rendben volt.A másiknál rendben volt az AFP,mégis Down-kóros lett a kisfiú...szl tényleg elavult.No persze hozzáteszem,már alapból küldeni kellett volna genetikai vizsgálatra a másosiknál is,mert az elsővel is probléma volt,de a doki nem figyelt rá...
Egyébként mennyi lett az érték?

Tontica

Fel a fejjel neked is,nem szoktam én meg tőled ezt a sok KépKépKép...

Kriszti

Tyű,anatómia...az naggyon jó.
Nekem is jött papír,hogy megkapták az A lapomat,akkor talán a B-t is KépKép...lassan csak kapok vmit az egyetemről isKép!Mert a végén el sem hiszem,hogy tanulni is fogokKép!
Tutik az értékeid...de nem épp a Prolaktin lett volna még fontos?Vagy szeded még a bromot?

Zsóka

Köszi az infot ferty ügybenKép...de még mindig nem értem,miért nem enged be!!!még nem sikerült regisztrálnomKépKépKép...
Drukk megy ámKép!

anyapoc

Tündérek vagytok!Kép

Anyapoc!

AFP: 0.6
HCG: 0.5
PAPP-A: 1.7
SP1: 0.9
...ez 4, nem?

A párom olyan szomorú..., pedig nem egy parás...

Livi

bali78

BaliKép

Akkor hogy megnyugodjatokKép:

Ha az AFP alacsony, és a béta-hCG magas akkor a kettő együtt felveti a genetikai vizsgálat végzésének szükségességét, mert ezekben az esetekben a Down szindróma előfordulása gyakoribb. Ez korántsem jelenti azonban azt, hogy minden ilyen esetben károsodott lenne a gyermek, csak azt, hogy érdemes a genetikai vizsgálatot elvégezni, egyéb szempontok (pl. anyai kor) figyelembe vétele mellett. Ha a bhCG 2,5 alatti, akkor nem kell további vizsgálatokat végezni, feltéve, ha az ultrahang is mindent rendben talált.

Asszem,ez így egyértelmű.Kép
Egyébként sem olyan nagyon alacsony az AFP-d, a HCG-d meg magasnak éppen nem mondható...
Doki látta már az eredményt amúgy?Kép

anyapoc

Itt olvashatsz a négymarkeres tesztről:
http://www.downszures.hu/site.php?mid=2

anyapoc

Köszönöm!

Livi

bali78

Hát én most este mértem egy hőt... tök forrónak éreztem a fejem ... erre 36,6... na ez nem jó... holnap reggel jó, ha 36,4 lesz (nálam az esti -2 tized a normális a másnap reggelinél...)... de legalább nem fogok meglepődni... egy tuti: babás nem lehetek... a 7. vagy 8. dpo-n vagyok és még csak a mellem sem érzékeny (mint ahogy egy tisztességes PÉ-nél kéne)... hát... ez van... néhány nap és indul az új ciklusKép és lesz egy 37 naposom Kép rekord Kép
csakegysokadnick

Csakegy!

Nem kell erre a melldologra annyira rácuppani, én sem éreztem sosem ilyen mellfeszülést vagy mit... és már a másodikat váromKép Gyerek van, cicifeszülés nincs! Ezt kívánom neked is!Kép

Livi

bali78

Csakegy

Nekem SOHA nem volt cicifeszülésemKép...vagyis van tisztességes PÉ-ses ciklus anélkül is KépKép...Bár ez nem vigasztal,gondolom...
Nekem a cicfeszülés amúgy is olyan premenstruációs szindróma-gyanús...(?)
37 az jó,nem?Lesz ez még majd 280 nap is,csak akkor más lesz a vége... KépKép...hi-hi...Kép

Na lépek alukálni!Kép

anyapoc

Sziasztok!
Sosi sajnálom, hogy megjött.
Zsazsóka a barnát is sajnálom. Azért még drukkolok.
Tontica te hogy állsz?

Nekem eddig ez életem legszebb görbéje. Még egy ici-pici trifázist is beleképzelnék szívem szerint, de a hasam ma reggel elkezdett picit fájni, úgyhogy szerintem ma vagy holnap nekem is megjön. Azért még ma drukkoljatok. (A cicifeszülés még meg van .Kép!)

Kép

Kép

Kép
kamilla306

36,3...
csakegysokadnick

Jó reggelt!
Tegnap eltüntem, kimentünk Apával az építkezésre udvart rendezni, füvet nyírni, elég későn jöttünk haza.
Többen kérdeztétek: a lányom a 10.ciklusban sikerült, akkor amikor más kötötte le a figyelmemem.
A párom is nagyon elszomorodott, azt mondta már előre látja, hogy hamarosan ondóvizsgálatra fogom zavarni.Kép
Anyapoc: a mai hőm lezuhant 36,28-ra, ahogy illik.
Bali! Nekem is alacsonyabb volt az AFP-m anno, 1 hét múlva megismételték és akkor már ok. Én is tiszta ideg voltam. Korábban lett levéve. Megvolt adva , hogy hányadik héten kell levenni és én, ahogy betöltöttem azt a hetet, már első nap mentem. Korai volt.

Kép
Kép
sosi

Az előbb elfelejtettem. A tesztoszteronom 3,3. Ez elég magas, nem? Szerintetek ez lehet gond? A többi érték pont a ref tartomány közepére esik, de ez a felső határt súrolja.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla: ilyen görbével nem mindegy? Kép
csakegysokadnick

Kamilla, neked mar le kellett volna csokkennie mivel mondtad hogy nem szokott eltartartani a dpo-d 14 napig, szoval en nagyon bizakodnak a helyedben. Kép
Nekem meg 2-3 nap amire kiderul. Kép De nekem se cicifeszules se szurkalas se semmi. Szerintem nem sikerult! Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla!

Hajrá!!!! Remélem ez az a hónap lesz.

Kriszta!
Gratula a jó eredményekhez.

Bee!
Már három napja késik, teszteltem egyet és negatív. Többet én be nem veszem ezt a gyógyszert. Teljesen kiüt ez a késés.

Ildi!
Neked még mindig vannak hőhullámjaid? Képzeld én minden éljjel arra ébredek, hogy tiszta víz vagyok. Sztem ez dúrva. És fáradt is vagyok iszonyatosan. Sztem én többet nem veszek be ebből egy darabot sem. Se a clostyból, se a duphastonból.

Bali! Csinos poci. Minden rendben lesz.

Zsazsó!
Azért hátha. Drukk.

Tonti!
Na ne már, és az álmom?
Mondjuk magammal is ezt álmodtam, de nálad hátha be is jön.

Látom depsi hullám tört fel a topikban. Hát nagy vidámkodásra én sem vagyok képes sajnos.
Nagyon-nagyon-nagyon elegem van.

j.
Vendég

Tontica
Ne legyél elkenődve,még minden lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kamilla
Nem tudom,milyen mértékegységben mérték,a tesztorenonod,de nekem így ránézésre picit magasnak tűnik.
Az enyém még határéték közelben sem volt,mégis azt mondta a dokim,hogy emelkedett(2.5 volt,mértékegységet per pill nem tudok,meg határértéket,mert nincs itt a papírom)
A www.oviklub.hu -n megtalálod a norm. tartományokat
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsóka
Remélem még semmi piros!!!!!!!!!!!!!!!
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Bali! Kép
Lányommal 0.7 lett az AFP-m, az alsó határérték, és bár hiába vagyok 28/29 éves, elküldtött a kórházam az I-es kliikára konzíliumra, ahol egy uh-ot csináltak és minden a legnagyobb rendben volt. Kép Ez az AFP mizéria arra jó, hogy a kismamákat riogassák vele. Kép Külföldön nincs is AFP szűrés, és így ebben a formájában elavult. Biztos nincsen baj, gondolom a nyaki redő szűrésnél (12.hét körül) is rendben volt minden, mert különben akkor azt mondták volna azonnal. Nézd csak meg az akkori uh leletedet! Kép És NYUGODJ MEG!!!

Az én hőm pedig 36.8 még mindig. Kép
Vendég

Zsazsoka Veled mi a helyzet?

Dori Te hanyadik napon vagy?

Junko: Tessek csak bevenni azt a gyogyszert es szedni a clostyt is mert vegul meg lesz az eredmenye!!! Probaljunk mar felvidulni egy kicsit, ok? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kriszti Te hanyadik napon jarsz? Hogy tudsz tanulni a lanyod mellett, ez nekem elkepzelhetetlen. Kép Vagy csak az en fiam olyan hogy nem tudja lefoglalni magat.

Sosi: 10 ciklus az nem is olyan nagyon sok Kép azt mondjak hogy a masodik konnyebben osszejon (remelem ez nalam is bejon Kép ) erdekes nekunk is akkor jott a baba amikor dolgoztam (csak es kizarolag abban az egy honapban Kép ) most akkor menjek el kapalni? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anita!
8. napon vagyok, és kiváncsian várom hogyan fejlődik tovább a hőm. Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én épp peteérést várok, remélem lesz is. Ma már féjdogál a pocakom, de a hőm még ma reggel 36,5 volt. Na majd holnap kiderül .... 14. napom van ma.
Képzeljétek, úgy néz ki teljesül egy régóta dédelgetett álmom ... elkezdem a fogtechnikus sulit. Végre indul esti képzés így meló melett meg tudom csinálni.

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!

Mi ez a depis hangulat? Kép Május az egyik legszebb hónap! Tessék már örömködni egy picit csajok!

Junkó! Hanyadik Clostis ciklus ez neked? Lehet hogy szükséged van egy jó nagy pihenésre.
Reggel én is csurom csatak voltam. De ez szerintem a párom bűneKép 2 takarót is rám terített.... Nem hiszem, hogy a Closti működne bennem.

Csillagverem! A TSH-t miért kellett nálad nézni? Pajzsmirigy problémád van? Ha nem vagyok indiszkrét, csak akkor válaszolj.Kép

Okriszti! Irigy, irigy... vagyok a tesztoszteronodraKép

Tontica! Jobb kedved van már? Annyira nem mutat ám jól ez szomis szmile.....

Tildi! Uradnak nagy-nagy drukk! Jól emlékszem, hogy Closti mellett még egyéb praktikáka is bevetsz? És ezek ellenére nem lett jó ez a hónapod?

Zsazsó! Mi a helyzet mikivel?

SosiKép

Csakegy ma nagyon szűkszavú vagy! Mi baj?

Bali! Formás pocód van! Nyugi!

Én: semmi. 31 cn. 50-ig kitartokKép

Legyetek jók, és fel a fejjel csajok!Kép Lesz még itt nagy bébi-bumm!Kép

Bee
beebeey

Bee: vagyokKép

Ezen kívül semmi sincs velem... nincs semmi olyan ami az előző PÉ-nél volt, semmi hasfájás stb., hőm zuhanórepülésben, így tutkóra nincs baba... szóval most csak simán várok arra, hogy megjöjjön... (na jó... nem ma hanem néhány nap múlva...)

Na itten van a görbém, hogy ne üljön le a topikKép)) (merthát néznivaló nem igazán van rajta...)
Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Na megvolt a csapolás, eredmény két hét múlva!

Bali! Ne izgulj! Ezek olyan barmok, direkt idegesítik a kismamákat! Fene a pofájukat! Pénteken meglásd minden rendben lesz!

Csakegy! Miért jó a görbe! Az is nagy eredmény, hogy van pé nem?

Bee! Nem mérőzöl?
Köszi neked is az apadrukkot! Holnap megtudunk mindent!! Kép .
Praktikák! Hát igen, bevetek, de most éppen semmit nem csinálok! Elevitet sem szedek, semmit! Van egy pár praktikám, de igazából két aspirintől azért nem fog lemenni a testosteronom, meg felmenni a progim. Kép. A fogyikúrának már nekikezdem, egyenlőre annyival,h este nem eszem, meg napközben is próbálom mellőzni az édességet! Állítólag ha fogyok az leviszi egy kicsit a testot! Dehát nem is tudom, h higgyek-e benne, merthát azért nem vagyok annyira túlsúlyos. Könyörgöm láttam én már százszor husibb kismamákat. Egy 10-est kéne leraknom, meg egyébként is jól jönne a nyár miatt. Szóval nem hiszem, hogy ennyi túlsúly lenne a hiba! Mindegy az orvos úgyis megmondja majd mi legyen.

Kokusz! Drukk a pé.-hez, és sok akciót!! Suli!! Hajrá!

Tontica! Izgi-izgi!! Megy a drukk oda is!

Kamilla! Hű de jól néz ki! Mikor tesztelsz!?

Anyapoc, Bali! Nekem nem ez a véleményem a ciciről! Tudom ti tapasztaltabbak vagytok, de az én szervezetem tuti nem ilyen. Makacsan maradok az álláspontomon. Kép.

Kriszti! Tanulsz?

Pusza Ildi
Vendég

Tlidi!

Rendben, maradj! Mi csak azt mondtuk, hogy mint a mellékelt ábra mutatja, nem kell a Dunának menni annak, akinek nem szakad le a melle! Kép
Uh: ideges vagyok, de jó azt hinnem, hogy ettől még van remény, és nem feltétlenül beteg a babám, hisz van rá ellenpélda... Valamiben muszáj reménykedni, hisz itt rugdossa a hólyagomKép Cici, detto......

Livi

bali78

Beebeey: Hat jobban akkor leszek ha vagy megjon vagy pozitivat tesztelek csak tudjam mar hogy mi van! Kép Kép Megorjit a varakozas, ez amit a legjobban utalok az eletben mindig csak varni, varni, varni ...
Jo lenne mar egy nagy bebi-bumm, komolyan raferne erre a topikra mert mindenki szomoru a sok sikertelensg miatt. O.Kriszti, Csillagverem, Sosi, Junko Kép stb.
Zsazsokaval nem tudom mi van de nagyon kivancsi vagyok.

50 cn-ig varsz? Ilyen hosszuak a ciklusaid?

Csakegy: Ez nagyon cikk-cakkos Kép majd a kovetkezo!!! Drukk, drukk!!! Kép

En azert izgulok ennyire mert nem lesz kovetkezo Kép mivel augusztusban hazautazunk nem akarom a ket napos utat az elso trimeszterben megtenni mert veszelyes, a fiammal ket honapos terhesen utaztunk haza es majdnem elveszetettem ez miatt, ugyhogy ha most nem sikerul legkozelebb majd csak szeptemberben probalkozhatok akkor meg mar miert ne varhatnek januarig amikor mar a parom is akarja (talan). Kép
Ertheto voltam? Kép

Szoval ezert vagyok ennyire szomoru es idegbeteg. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nem szedsz Elevitet? Miért nem?

Livi

bali78

Tlidi: persze, hogy jó... csak nem tudok érdemben szólni a témáhozKép Zuhan oszt' kész Kép Egyébként azért várom, hoyg megjöjjön, mert csak 2 dolog bizonyíthatja, hogy hót tutira volt PÉm:

1. - Megjön a feltételezett PÉ-re 14 vagy hasonló napra
2. - Nem jön meg 9 hónapig

Namármost a második meglehetősen valószínűtlen, így marad az első... Kép
csakegysokadnick

Tlidi: ez szerintem fughet a cici formajatok, kemenysegetol Kép mert nekem "babatlanul" feszultek a melleim ahogyan kellett aztan a terhesseg alatt majd szetrobbantak a szoptatasrol mar ne is beszeljunk es azota hipp-hopp eltunt a cicifeszko, azota egyszer sem ereztem. Kép Es szerintem nem a hormonoktol hanem annyira puhak maradtak a szoptatas utan hogy ahhoz aztan kellene valami hogy megtoltse. Kép

Bali most tuti bogyos Kép valaha en is az voltam ... azok a regi szep idok. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bali!
Pozitív oldaláról nézd a dolgot ne a negatívról közelítsd meg!
Pénteken az uh-n tudsz beszélni az orvosoddal?
Az lenne a legjobb, mert akkor ő tutti megnyugtatna! Biztos, hogy nem lesz beteg a babád!!!!!!!!!!!! Ilyeneket ne is mondjunk!
Ez a vizsgálat látod, hogy tiszta elvault! Ha izgulsz inkább menj el másik vizsgálatokra, szerintem van ennél korszerűbb módszer is!
Tök jó már rugdos!!!??
Bocsi,ha érthetetlen vagyok de mit jelent az a végén a hsz-ednek, hogy "cici detto"?

Elevitet azért nem szedek,mert belefáradtam a dologba! néha be-be kapok egyet, de az kb. havonta 5-6 szemre jön ki!

Tontica! Létezik olyan, hogy baby-bumm??
Én is türelmetlen típus vagyok! De a babaproject-be már kezdek beletörődni! Vagy legalábbis felfogni,hogy nem megy minden úgy ahogyan én akarom. Egyébként kezdek egyre jobban hívő lenni.
Azért jöhetne előbb is a pronty! Kép Jönni is fog, majd figyeld meg! Nem enged majd haza!

Feldobok egy másik témát, ami engem foglalkoztat. Szerintetek lehet az ,hogy olyan sűrű a nyákom,h nem tudnak átmenni a katonák? Nekem még ov.kor is zavaros a nyák!
És lehet, h ezt hormon okozza? Mármint, h szerintem magas az lh-m, meg a testom, szl lehet, h ez olyan nyákot képez?
Vendég

Tontica: izé... ha most terhes lennél nem lehet, hogy árthat neki, ha piszkálod a méhszájad? Szóóóval... Kép
csakegysokadnick

Tlidi: hát izé... szerintem ez bonyolultabb ennél... de mintha pont Te írtad volna, hogy édeskömnyteát kell inni a nyák higítására...
csakegysokadnick

Csakegy: nem tudom megallni! Kép Segitseg!!!!!!!

Tlidi: Nekem meg tul keves a nyakom. Kép

KépKép
KépKép
tontica

MI VAN?????????? Nem tudod megállni, hogy ne nyúlj magadhoz!!!??? Ne máááá!!
Végre nevettem egyet ma! Kép Kép

Csakegy! Így van ahogy mondod! Legalábbis az orvos szerint nyákot teremt! és jót!
De olyan förtelem íze van, hogy nem tudom meginni. Komolyan. Nagyon rossz! Pfuj! Úgyhogy ennek okán nem is iszom. Pedig lehet, hogy segítene!
A National Gegoraphic magazinban olvastam róla egy cikket, hogy milyen jó az édesgyökér, meg hogy mennyi mindent gyógyítanak vele, meg h nem is tudom hányszor édesebb a cukornál.
De nagyon rossz! Nem tudom meginni, még egy húzásra sem befogott orral!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?