Jitter!
Kihez jarsz? Dr V, vagy Dr M? En Dr M-hez, es nekem is spontan erik a dolog, de tuszorepit akkor is ad. Nekem a 3. volt, holnap lehet tesztelek egyet. 6. inszemed volt? Es voltal valaha terhes? Mert nekem sincs "semmi bajom", es megsem voltam soha terhes.
Wandi!
Erdekes amit a dokid mondott, mert pl. nalunk lehetett ugyanabban a honapban az inszem. De minden doki mas es mas, es mast is mond. Szoval nem tudom oket kovetni. Az egyik azt mondja a closty az asz, mas azt mondja, hogy attol ciszta van ... te meg allsz a ket velemeny kozott, es nem tudod kinek higgy. Elmesz a harmadikhoz, aki egeszen mast mond, mint az elozoek, es nem leszel okosabb. Szoval nemtom miert van ez.
Odry.
Gyors beszamolo most, kesobb esetleg egy hosszabb. A vacsi volt az egeszben a legjobb, mert isteni volt, es nekem olyan etvagyam volt, mint meg soha.
Maga a haz borzaszto volt - erdoszelen egy haziko, se futes, se semmi - villany volt - es szakadt az eso, ezer szunyog, rettento hideg. A szep uj bluzomat senki nem latta, mert bordzsekiben ultem egesz este. Nem baj, majd meg felvehetem a lagziba is
A szep kikent kormom belilult a hidegtol
Nem baj - szinvaltos volt. A hajam az elejen nagyon szuper volt - az eso ujat csinalt belole
A menyasszonyon es az egeszen az latszott, hogy rengeteg penz van, de izles nem biztos. Oszinten mondom, es nem irigykedve, hogy a gyuru nagyon szep volt, de egyik ertelemben sem hetkoznapi, inkabb bizsura hasonlitott. Annyi ko volt benne, hogy az egesz csak kobol allt. Mint a strasszko. Az osszes tortara a fenykepuk volt felfestve...stb. A zene hamis volt, de azert nagyon jo hangulatu; en nem tancoltam, mert egyszeruen nem volt kedvem hozza. Ferjem kegyesen azt hazudta, hogy sportbalesete volt azon a heten
Azt tudni kell, hogy mi hajnalig szoktuk ropni a tancot, es a hangulat most is megvolt hozza, csak eppen egyik porcikam se kivanta. Szoval nagyon klasszakat ettunk, de nem buliztunk nagyot.