Sziasztok!!
Zsófi!
Szóval üdv. újra "itthon". Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek, meg annak is, hogy viszonylag jól telt a nyaralásotok! Lesz az még jobb is!!! Annak már kevésbé, hogy Botika beteg lett.
A lényeg, hogy már - úgy látom - teljesen jól van!! Azért annak a "kábítószer-listás" gyógyszernek a nevére kíváncsi lennék! Hogy mik vannak!!
Mi Rhinatiolt szoktunk enni a köhögésre. Azt nyugodt lelkiismerettel adhatom, nem is receptköteles.
A képek nagyon jók, látszik mennyire élvezi az új környezetet!
Zsófi, alapból magas a vérnyomásod, vagy csak a terhesség miatt? Vigyázz magadra nagyon!!!! Pihenj sokat!!! A férjed egy angyal, hogy ilyen sokat segít(ett)! Emlékszem engem is tejben-vajban fürösztöttt a férjem, és az olyan jól esett!
A torta istenien néz ki!!! Te remekelted?? Biztos finom lehetett!!!
Én a hétvégén túró tortát készítettem, mert most ünnepeltük a férjemnek a szülinapját családi körben! Persze az Õ kívánsága volt nálunk is hogy túrós legyen!!!
Borka!!
Hidd el, úgy van az, ahogy a férjed mondja! Nincs tökéletes anya, s nem is kell annak lenni, mert ha túl magasra tesszük a mércét, állandó lelki válságban szenvednénk! Nem vagyunk egyformák, ki ebben, ki abban tud valami plusszt adni a gyermekének. Nekem szerncsére baromi sok türelmem van, de ez természetes is a foglalkozásomból adódóan, viszont sokszor előtérbe helyezek mást ami kevésbé lenne fontosabb, mint a gyerek. Ilyenkor persze én is szidom magam! De ez van! Élvezni kell az életet, annak minden percét, örömét! És ahogy mondod, pozitívan gondolkodni! Ügyi csaj vagy, tudod Te ezt! De a felcseperedést ne siettesd, úgy is olyan hamar eljön! Én meg legszívesebben megállítanám az időt, hiszen annyira édesek ilyenkor, olyan jó babusgatni, puszilgatni...amíg még hagyják magukat!!
Gratula a fogakhoz! Sohasem lehet azt tudni...!!!
Csajok, mi szinte egész nap kint vagyunk! Képzeljétek, tegnap kint hagytam a matáv-os telefonunkat...és esett az eső éjszaka. Ma egész nap napoztattam, hátha kiszárad!!! Jó mi??!!
Csak kicsit vagyok feledékeny!!
Az is jó a kintlétben, hogy idebent kevesebbet kell takarítani, persze van kinti munkám is, de azt el tudom végezni Levi mellett. Sokat homokozunk, motorozunk, sétálunk...szóval mi is jól érezzük magunkat!! A hétvégén végre meghozták a nádfedeles kis házikónkat, én csak így nevezem ezt a kerti ülőhelyiséget. Nagyon szép, mutatós darab. Azóta csak kint ebédelünk, meg vacsizunk. Olyan jó!!!
Ja vizsgáim sikerültek, a szombati is 5, 5-ös lett. Nagy megkönnyebülés ez nekem, de ugyanakkor már ma hozzáfogtam az államvizsga tételekhez. Terveimben az szerepel, hogy minden nap egyet jól átnézek, és rövid vázlatot készítek belőle. Ez betart nekem kb. jun 15-ig, mivel 26 komplex tétel van. Utánna meg lesz egy hetem, hogy ismételjek! Jó lenne tartani ezt az ütemet, s akkor talán valami megragadna a fejemben!!
Most megyek, mert lassan be kell hozni Levit! Jelenleg kint labdáznak Vivivel az udvaron!!! Apa is megérkezett a szokásos esti motorozásból, szóval lassan jön a fürcsitájm.
Heni!!!!!!!!!!!???????????????
Ságica!!!!!!!!!???????????????
Zsú!!!!!!!!!!!!???????????????
Gyertek írjatok egy kicsit magatokról!! Hogy vagytok??? Mizujs Veletek???
Puszi Mindenkinek!!!
Edit