Sziasztok!
Réka: Én negyed7-re megyek. És Te?
Isme:
Akkor ezekszerint lehet Neked gratulálni !
Én vagyok hétvégeken is, csak szombaton esküvõre mentünk Esztergombba és most vasárnap jöttünk haza. Olyan fáradt vagyok mint a csuda.
Az Authnál az alábbi árak vannak.
Vizsgálat+ultrahang:3000,-
Ha kérsz ultrahangképet az 1000,- Ft
Így én mostmár kétszer is 4000,- Ft-ot fizettem fotóval együtt.
Ha felveszi Videora, akkor a vizsgálatok+felvétel 5000,- Ft.
Szerintem ne aggódj a petezsák mérete miatt. Bevallom õszintén, hogy én az 5. héten mikor voltam, elfelejtettem megkérdezni, hogy mekkora a petezsák, de biztos vagyok benne, hogy szólt volna a dokid, ha valami baj van. Egyébként mikor a kisfiammal voltam terhes annakidején, akkor én is megijedtem, mert a pici fiam a 8. héten még meg se közelítette a normál méretet. De aztán szépen behozta a lemaradást.
Szóval amikor az 5. héten voltam az Authnál, akkor azt mondta, hogy menjek vissza a 7. héten a szívhang miatt, de ugye mi pont nyaralni mentünk, így csak a 8. héten tudtam visszamenni. Akkor 1,8 cm-es volt a babus és úgy vert a kis szíve.
Az Auth-hoz 4 hetente kell járni, és minden negyes alkalommal csinál ultrahangot és kézi vizsgálatot is. Most csak azért megyek 5 hét múlva, mert most meg Õ lesz szabin.
Hû, remélem elég érthetõ voltam.
REmélem tudtam segíteni. Arra vigyázz, hogy ne emlegess, ne erõlködj, fõleg akkor ne, mikor elvilega mensiedet várnád! És persze ne idegeskedj!
Te kihez is jársz?
Holnap reggel megyek a Terhesgondozóba.
Na mostmár befejezem, bocsi a hosszúságért!
Sziasztok!
Sebi