Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! Kissé lejjebb ment a hőmKépKép

Kép
Kép
sosi

SZiasztok!

Csatlakozom a TÛKÖN ÜLÕK társaságához.
Tontica, Sosi megy a nagy drukk!!!!!!
Dobok egy görbét aztán visszaolvasok. Sokáig nem voltam.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Szasztok...

Sosi: szokatlanul hideg volt az éjjel, simán lehet, hogy kihültél egy kicsit.... szóval a drukk továbbra is fennállKép

Kamilla: a szokásos kérdés: mikor tesztelsz? (és ez Sosinak is szól...)Kép
csakegy

Csakegy! Ha nem jön meg, akkor ma délután.

Kép
Kép
sosi

Jo Reggelt!

Kamilla a tied szuper, nagyon biztato, ha en itt tartanak mar ujjonganak! Kép

Sosi, mar a 15. dpo-n vagy es ez jo jel, nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Nekem is lejjebb ment egy kicsit de mentsegemre legyen hogy keveset aludtam es koran keltem.
Attol meg meg vagyok ijedve! Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Sosi

Huh...Azért drukk megyKép.Nekem is voltak ilyen leesések Villővel.Ha ez nem folytatódik,akkor semmi gáz!KépDa tesztet nagyon váromKép!%

Kriszti

Vérvétel hajrááááKép!
TanulásKépKépKép

Tontica

Nagy esélyed van akkor egy kis tündérkéreKép....Bár mint írtam,van olyan,akinek nem így jön összeKépKépKép!
Amit írtam,úgy értettem,hogy szt nem mérvadó,hogy néhány embernek már a 10. napon pozitív a tesztje és hogy akár neked is lehetneKép!
Szt nagyon nem esett a hőd,íimán belefér,pláne ha nem aludtál jól.

Dóri

Nekem így első kézből elég magasnak tűnik a hőd,de ha vannak kihűlőfélben levők,akkor bizti vannak ilyen forróvérűek isKép!
Hát majd meglátjuk,majd dobj egy görbét!

Kamilla

Szt a görbéd NAGYON JÓ!!!!Kép

Többiek?Junko?Angel?

anyapoc

Anyapoc:
Csak nem rám célzol ezzel? Kép

szerintem a 35,8 igenis szép hőmérsékletKép Valszeg emiatt bírom olyan jól a nyári hőséget Kép Szóval lehet irigykedni Kép
csak1

Kép

Ááááálmos vagyok Kép Mindjárt megyek és lenyomok egy KV-t... nem bírom a hajnali kelést...
csakegysokadnick

Sziasztok!
Drukkolok en is nagyon!!!Johetnenek mar erre is a zebrak!!!Kép

Anyapoc!
Angel elment nyaralni,nem lesz majd csak 10-en!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Nem tudja valaki a duphaston kitolja a ciklust? Mert terhes tuti nem vagyok.

Tontica4
Azt álmodtam, hogy babás vagy. Kép

Köszi. j.
Vendég

Ok, utána néztem és a válasz igen.
Vendég

Csakegy

Áááááááááááááá,nem szoktam én célozgatniKépKépKép...én így is bírom a nyári hőséget,de télen azért tényleg nem irigyellekKépKép!
Viszont a görbéd szt egész jól alakul,volt ott vmi PÉ!Kép
Kávé jöhet nekem is,nyitom az ablakot.,...Kép

Ancsa

KösziKép!asszem elkerülte a figyelmemet...

Junko

Hmmmm....utánanéztél és Tontica babás?Nem semmi!KépKép

anyapoc

Sziasztok, szerintetek ha 36,1-2 után 35,8 ra lemegy.. az a peteérésre utalhat? VAgy sokkal lejjebb ugrik ilyenkor?
vio

Kép
vio

Vio: bíztatóKép A lényeg mondjuk az ami utána jön... (de a PÉ előtt nem kötelező ám a zuhanás...)
csakegy

Vio

Pontosan ezt akartam írni,amit Csakegy.Hogy nem mindekinél van zuhanás, a lényeg,hogy legalább 3 tizeddel felmenjen(vagy fél fokkal) és utána fent is maradjon!
Hát Te sem fogsz megsülni,az biztosKép!

anyapoc

Anyapoc: na ehhez kapcsolódik a férjem legutolsó beszólása:

Akkor most kell teherbe esnem, mert különben a PÉ után minden hónapban két héten át melegebb leszek így nyáron melegíteni fogom... sejtheted milyen képet vágott amikor mondtam neki, hogy ha teherbe esnék, FOLYAMATOSAN magasabb lenne a hőm (tehát a forró nyári napokon mellette heverészve is... egész nyáron át szünet nélkül...Kép)
csakegy

Sziasztok!

Sosi, Tontica, Kamill, Csakegy! Jók a görbék és szorítok hozzájuk!

Sosi!!! Hu de várom a tesztet! 15. dpo. nem semmi!

Kamill! Miért írta olyan koránra neked a tesztet? 15. dpo-ra! Másoknak nem szokta oda tenni!

Tonti! Nekem az a bajom a vasárnappal, h olyan rövid! Kép. Lehetne hosszabb is a hétvége, mert akkor többet lehetnék a Zurammal!

Ancsa! Asszem te írtad, h vettél már az Auchanban tesztet! Namost én végigkutattam a pipere-,meg a babaosztályt és sehol nem találtam. Leírnád a pontos lelőhelyét. Mármint, hogy merre keressem, mert nagyjából minden Auch. nak egyform a berendezése. Kíváncsian várom válaszod!

Csakegy! Jó volt ez az Apis párbeszéd!!! Kép Kép

Anyapoc! Én bírom a meleget! Imádom! Már jöhetne, mert úgy átfáztam a hosszú tél alatt! Tegnap is lavórba melengettem a fagyos csülkeimet
!

Kriszti! Jó tanulást! Nekem is kell!

Angel?
Vendég

Én konkrétan két órája remegek annyira fázom. Már ittam vagy egy liter teát.
Tlidi. Szerintem azért rakta koránra a tesztelést a fertility, mert már tudja, hogy kb. 25 naposak a ciklusaim, úgyhogy a 28. nap nekem már mensi+3 nap.

Angel nem lesz május 10-ig szerintem.

Kép

Kép
kamilla306

Csakegy

Ez tuti KépKép!Akkor most erősen elgondolkozik,kell-e neki ez...KépKép?Persze... Kép

Ildi

No,Te is fázós vagy? Kép
Hát én is vettem már ott tesztet,vagy ott van,ahol a tamponok,vagy ahol a ragtapaszok stb...Ha jól emlékszem... KépKép
Csak nem tesztelsz? Kép

anyapoc

Kamill! Akkor nem szokott meglenni a 14 dpo-d?
Nagyon biztató a görbéd!
Tényleg teljesen kiment a fejemből Angel! Na ő bizti nem fázik! Kép

Anyapoc! Áh nem tesztelek, csak mondtátok, hogy ott van 10-es érzékenységű és arra vadászok! A ragtapaszoknál nem volt ott néztem! Én arra tippeltem, hogy a gumiknál van és ott sasoltam nagyon. Holnap megyek még csak a 7.dpo-s progira! Pénteken meg konzultálunk a dokival a köv. ciklusról.
Vendég

Ildi

akkor drukk a holnapi vérvételhez...remélhetőleg nem 2 hét múlva lesz eredmény Kép...
Akkor vagy a gumiknál,vagy a betéteknél...Hmmm...majd áruld el Kép!

anyapoc

A tamponok es a betetek kozott van!Nalunk van vagy 3fajta!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Köszi csajok!

Akkor ki kellett volna nyitnom jobban a szemem! Csak átpásztáztam a betkókon.Kép.
Vendég

Mindenkinek szia!!!!!KépKépKép

Megvolt a vérvétel,du megyek az eredményért!Kép+ megkérdem a dokimat,hogyan tovább???Mondjuk closty lesz,de nincs már itthonKépKép

Tesztelőknek nagy -nagy drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++

Képzeljétel el,megnéztem az emelt szintű vizsgatételeket a neten.Hááát,én 10 éve sokkal átfogóbb,és részletesebb tételsorból érettségiztem-középszinten.Most sztetek a netre az OKÉV a rendes tételsort teszi fel,vagy megtévesztésnek rakja odaKépKép??????????

KépKép

KépKép
okr

Csa! Kép

Junko: kivanom almaid valjanak valora!!! Kép De csak a jok!!! Kép Szoval 1 napot kesik? Tuti fix hogy nem vagy babas? 1000 %? Kép Ezt is megalmodtad? Kép
Kepzeld en meg szempillaval "josoltam" es en nyertem na gondolhatod hogy mit kivantam! Kép

Anyapoc: sikerult belepni a fertyre vagy mi van? Kiszimatolta hogy Te nem is akarsz babat es ezert nem enged be, nagyon intelligens a rendszer. Kép

Vio: Kép Nem sikerult bejelentkezni a fertlilityre? Mert a gorbed alapjan konnyebb lenne barmit is mondani. Kép

Csakegy: Kép Latod nincs igaza a kinezednek hogy azert nem sikerul mert a parod nem is akarja igazan, meg a gorbedet is kulon vezeti meg a hodet is figyeli argus szemekkel szoval egyertelmuen odavan egy babaert. Kép

Tlidi: Kép Szeretettel meghivunk a melegbe! Kép Ne de komolyan gyere ide nyaralni garantaltan megsulsz. Kép En meg utalom a vasarnapot mert halal uncsi. Kép
En tesztet csak a 15. 16. dpo-n veszek az biztos.

Kamilla: Kép Te is gyere el hozzank, nem fogsz fazni. Akkor mar csak 3 nap a teszthez, hurra!!!!!

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Most jutott eszükbe a karbantartóknak, hogy be kéne kapcsolni a fűtést, úgyhogy most mindjárt rácuppanok a radiátorra.

Tontica én olyan szívesen mennék hozzátok!!!!

Sajna tényleg nem nagyon szokott 14 napig tartani a "lutheal phase" nálam. Kép

Junko, miért gondolod, hogy tuti nem vagy terhes?

Kép

Kép
kamilla306

Tontica: a férjemnél nem az volt a kérdés, hogy akar-e babát... mert azt mindig is akartKép A kérdés az volt, hogy legbelül fél-e attól, hogy apa legyen... merthát kb. 1,5 éve műtötték rák miatt és azóta is gyógyszert szed így joggal fél legbelül attól, hogy mi lesz, ha egyedül maradunk... szóval érted... ez azért kicsit bonyolultabb sajna annál, hogy akar-e... de az is benne volt a pakliban, hogy esetleg én félek ettől... szóval a kinezzel ennek a problémának a megoldásán dolgoztunk ezerrel... (és tényleg működik, mert azóta nem szokott átfutni az agyamon ez a lehetőség... és ha az enyémen nem rohangál át állandóan akkor a férjemén sem... szóval ez a dolog oda-vissza hat...)

De pont most hétvégén megegyeztünk, hogy valszeg most készültünk fel mind a ketten arra, hogy szülők legyünk... tehát TÉNYLEG jöhet a babaKép
csakegy

Tontica

még nem regisztráltam a fertyre,mert mindig azt írja ki,hogy sajnálja,de túl sokan vannak jelenleg a rendszerben és nem férek ki...vagy vmi ilyesmit...Elég bosszantó...KépKép
MÁsik mélcímmel is próbáltam,de úgy sem.lehet,hogy a gépet ismeri fel? KépKép
Azért ennyire ne legyen má' intelligens!!!!KépKép
Akarnék én babát,de nem most Kép!

anyapoc

Kamilla: gyertek, megszervezzuk!!! Kép

Csakegy: ) Ja, hat igen, igy mas a helyzet. De jo hogy meggyogyult a ferjed!!! Remelem most mar minden rendben lesz es tenyleg johet az a baba!!! Kép
Kepzeld en nem tudok rola hogy beteg lennek es megis ezen rettegek allandoan, attol hogy nem lathatom felnoni a kisfiamat es neki nagyon nagy szukege van ram mert az anyai szeretetet nem potolhatja senki es semmi. Tegnapelott azt almodtam hogy egy nagy tumor volt a labam kozt, tegnap este meg hogy elmentem a dokihoz anyajegy ugyben es O lekaparta a kormevel, fujjj!!! Kép
Junko almai valljanak valora ne az enyemek! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc: errol Besztit kell megkerdezni nekem halvany lila ...-om sincs. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Szt teljesen normális,hogy az ember gondol ilyenekre...nekem is az a legnagyobb félelmem,hogy nem láthatom őket felnőni.Kép
Persze megpróbálom tudatosan elhessegetni ezeket a gondolatokat,de azért néha kikerülhetetlen.Pláne ha olvasok,vagy hallok vmit...Kép
Azért gondolkozzunk pozitívanKép!
Álom:szt így próbálja az agyad feldolgozni a rettegést....KépEz nem önbeteljesítő álomKépKép!

anyapoc

Sziasztok! Háát, belépni épp beléptem, csak még bénázok vele, nameg aztán ahogy elnézem, már a mensi első napjától mérnem kellett volna, és most vagyok a 10. napon. De nekem amúgy is 31 napra jött most meg, előtte pedig 38... úgyhogy... fogalmam nincs, mikor lehet peteérés. Viszont, nálam mindkétszer (Õ lenne a 3. baba) úgy volt, hogy nem mértem, csak mikor meg kellett volna jönnie, nem jött, és akkor néztem meg a hőmet, ami közel 37 volt, aztán vettem a tesztet rá pár napra és pozitív lett. Dehát ez nem biztos, hogy mindenkinél ilyen egyértelmű...
vio

Kép
vio

...Kép csak érdekességképpen, van egy ismerősöm, aki soha életében nem menstruált. Kb. 2 éve férjhez ment, nagyon izgultak, mi lesz. Pár hét múlva szül...
Vio

Kép
vio

Sziasztok!

Húúú! Már többször futottam neki, de még nem sikerült visszaolvasnom.Kép

Bee----bye
beebeey

Okrisz! Már ma du. lesz eredményed?!! De jó! Engem mindíg azzal kábítanak, hogy valami kitteket csak 40-es csomagban lehet kibontani ezért kell két hét az eredményig! Kép.

Csakegy! Kép. Minden jó, ha a vége jó!

Vio! Most én sem hőmérőzök! De nem reménykedek semmiben! Tényleg érdekes a történet! Szinte képtelenség.

Tonti!Köszi a meghívást! Talán egy pár év múlva teljesül is.

Tonti Anyapoc! Hu ezek az álmok! Az anyasághoz tartoznak! Mert én nem nagyon gondolok, álmodom ilyent.

Bee! Én is elsumákolom a visszaolvasást gyakran!

Okrisz! még egyszer! Sztm azok a tételek amiket ott találtál! De ha bemész egy eü szakközépben szerintem ott válaszolnak neked! Bár lehet, h tévedek.
Vendég

Ildi

Háűt sajnos előfordulhat,mert ezek elég drága dolgok.Barátnőm dolgozott igazságügyi laborban,ők apaságihoz használtak ilyeneket és hát ha olyan a berendezés,hogy több mintát is lehet rajta egyszerre nézni,akkor bizony bevárnak többet,különben baromi drága lenne.
Õk is mindig két hetet mondtak,mert bmi közbejöhet,ők ellenőriztek is egyzser,szl tk ilyenkor belefér...
Akkor a múltkor is azért volt 2 hét...
Persze szt előbb is készen van,csak biztos,ami biztos alapn...nem sietik el...Kép

Kriszti

Jut eszembe,hogy Ildi említi. KépIgen,az OKÉV-nál a jó tételsort találtad.Már más az érettségi.Közép szinten szt elég vicces sok helyen,vagyis minimálisat kérnek számon...bezzeg emelten... Kép
Szl arra nyugodtan alapozhatsz!De az OM honlapján is bizti megtalálod! Kép

anyapoc

Megtörtént. Elolvastam a termést.Kép

Vio! Isten hozott!Kép Hát valóban érdekes. Nem menstruál és mégis szül?

Dor neked is üdv!Kép

Angel tuti nem vitt zoknit Ciprusra.Kép

Beszti! Gratula neked!Kép hány naposak voltak a ciklusaid?

Sosi! Már délután van! Hol vagy már? Teszteltél?Kép

Csillagverem! ezt én nem értem.Kép
Az unokatesóm 3 hónapig menzizett miközben babás volt.

Csakegy! Hát neked volt PÉ.d!!!!!Kép Gratula hozzá! Kis lépések is lépések!

Junko! Kicsit kitolja. De nem vészesen ám!

Okriszti! Hajrá a tanuláshoz!

Tontica! Nick: Bee - gondolom ezt tudodKép
Mióta prob.?: 2005. nov.
Cn: 30 - no ehhez naptár kellett nekem isKép
Ciklus hossz: ? - változó
Lhely: Hmv
Gyerek: nincs
Megjegyzés sincs.Kép
Köszönet érte!Kép

Rólam: elég érdekes ez a Adimet...

purple {Bee}

Kipróbálom az aláírást! Köszi Okriszti!Kép
beebeey

Tildi! De most pótoltamKép Hányadik cn-en vagy?
Csak a labor miatt kérdem.Kép

No még 1x megpróba. Ha nem sikerül, akkor soha többet!Kép:

Bee
beebeey

Anyapoc! Hát igen lassú! Dehát ez van! Kibírom. Lassan de biztosan haladunk a cél felé!Remélem.

Bee! 22 cn. 6 dpo. 7. dpo-n van elvileg a max-on a progi ezért nézik holnap. Ez a hónap egyébként sajna nem sikeres. Ezért vagyok mérges mert már ilyenkor tudom! Kép. Remélem a köv. hónapban jobb lesz a stimu, mert estrogen-em elég siralmas sztm. Apa csütörtökön megy a "nagy" vizsgálatra!
Este bontunk is pezsit! Vagy örömünkben vagy bánatunkban!
Vendég

Anyapoc! Hát igen lassú! Dehát ez van! Kibírom. Lassan de biztosan haladunk a cél felé!Remélem.

Bee! 22 cn. 6 dpo. 7. dpo-n van elvileg a max-on a progi ezért nézik holnap. Ez a hónap egyébként sajna nem sikeres. Ezért vagyok mérges mert már ilyenkor tudom! Kép. Remélem a köv. hónapban jobb lesz a stimu, mert estrogen-em elég siralmas sztm. Apa csütörtökön megy a "nagy" vizsgálatra!
Este bontunk is pezsit! Vagy örömünkben vagy bánatunkban!
Vendég

SziasztokKép
Túléltem a mai vizsgámat hurrá..KépKép
Köszönöm a szomorkás pofikákat, jól estek nagyon.
Örülök annak, hogy van egy "hely", ahol igazán őszintén lehet egymással megvitatni dolgokat, szinte olyan érzés néha, mintha mindenki ismerne mindenkit KépKép
Tontica: Igazából megpróbálok minden dolgot optimista szemmel felfogni, úgyis eljön az ideje. De most visszagondolva, talán nem is baj, ha nem ebben a ciklusban történt meg a csoda, mert kiderült hogy egy év alatt jelentősen megemelkedett a TSH-m, a határértéket eléggé túl is lépte, úgyhogy irány az Endokrinológia.. (Tavaly volt 0,800; 3 hete nézték: 4,4 a normál tartomány 0,30-3,20) Aztán majdan kiderülKép Csak ki ne derüljön, hogy ezért nem voltak ebben a ciklusban PMS-es tüneteim KépKép
Pusszantás mindenkinekKépKép
Vendég

Szia Lányok!
Most értem haza. A Tescoban vettem egy Pregnancy nevű tesztet (10 es érzékenységű) és bementem a húgomékhoz, ő meg rábeszélt, hogy most csináljam meg. Előtte 1 órával pisiltem a Tescoban! (Mert néztem, hogy nem e jött meg)Kicsiholtam kb fél deci vizeletet és belemártottam. NEGATÍV lett. Aztán kb 10 perc múlva meg mintha lenne ott valami! A húgommal egymás kezéből kapkodtuk ki a tesztet az ablak előtt, zseblámpával vizsgáltuk. Szerinte is volt ott valami, de nagyon nagyon halvány. Ekkor jött a húgom, hogy mégegyszer mártsuk bele. Nosza! Innetől kezdve azonban semmi nem látszódott. Hát ennyi a történet.Kép A hasam nagyon mensis, de még semmi. Mindenesetre vettem egy vizeletsugaras tesztet holnap reggelre a patikában. 25-ös érzékenységű.
Anyapoc!
Te raktad fel a múltkor a HCG naponkénti változásait??? Megtennéd, hogy felrakod nekem?Kép

Kép
Kép
sosi

Anyapoc! Köszi nem kell, most jött megKépKépKép
Ez nem lehet igazKépKép

Kép
Kép
sosi

Sosi!Kép
Nagyon sajnálom!
Pedig épp azt akartam írni, hogy ha 15. DPO-n vagy, akkor az már nagyon bíztató.
A múltkor írták itt a lányok, hogy 14-nél nem bírja tovább egy ciklus sem.
Én ma vagyok a 14. dpo-n és szerintem estére nekem is megjön....

Anyapoc!Kép
A fertility biztosan a gépedet ismeri fel, mert egy darabig kérte tőlem a jelszót, viszont egy hónapja, ha az otthoni gépről jelentkezem be, akkor automatikusan beadja az én görbémet és adataimat, mindenféle jelszó nélkül.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sosi!

Erősen? Igazán? Én is kipróbáltam a duplapisis megoldást, és nekem is eltűnt a csíkom...

Alacsony az AFP-m, nagyon szomorú vagyok. Tudom, hogy megbízhatatlan a vizsgálat, de ennyi erővel akár normális is lehetne....Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sosi, hat ez most nagyon sziven utott de komolyan!!! Kép Pedig nagyon eselyes voltal, mar megint kezdodik a pechsorozat? Kép Hat, en mar nem is bizom, annyira szomoru vagyok hogy nem jott ossze Neked!!! Kép

Zsazsoka legalabb Te mondjal mar valami jo hirt holnap!!!

Csillagverem, irigylem az optimizmusodat es hogy ilyen vidam tudsz lenni en mar par napja iszonyuan erzem magam. Kép Szinte erzem hogy nem sikerult es megint nagyon szomoru leszek! Kép

Jaj, csak mulna mar el ez a depis idoszak!!!
Lelkiallapotom: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Zsazsóka! Köszi. Hát, végül is ez a mai nap már 1.cn és így a fertiliy is úgy írja, hogy 14 DPO volt a luth.fázisom. Mert a 15. DPO mostmár 1 cn lett.SajnaKép
Ez annyira kilátástalan ilyenkor... Kezd fogytán lenni a türelmem. Emlékszem a lányom előtt is kb ilyentájban , úgy fél év után jött az, hogy minden mensikor bőgtem.Kép

Kép
Kép
sosi

Bali mi az az AFP? Mindenki szomoru? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi!
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sosi a lanyod hany ciklus utan "sikerult"? Azt hiszem en is bogni fogok de nagyon! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?