Sziasztok!!
Lola!
Igen a te soraidat olvastam...Hogy lehet ennyi baja egy nőnek??? Nem értem.
Eddig tök egészségesnek hittem magam, de most egyre több nyavalyára derítenek fényt.
Szinte hihetetlen!Bár nekem még nincs okom panaszra, hisz amiket itt a fórumon olvasgatok....kicsit elszomorít. Én még nem mentem annyi mindenen keresztül mint ti, még csak most kezdtem. De már félek tőle.
Majd valahogy kérek tőletek pozitív energiát,kitartást, mert ezt máshogy nem lehet kibírni.
Zsebi!
Remélem én is hogy nem sokáíg fognak velem próbálkozni, mert lehet az igazi lehetőséget halasztom el, és a szervezetem nem tudom hogyan fog reagálni a a sok hormonra.
Vagy nem csupán pénzt látnak az orvosok ebben is??? Ha tudja, hogy nincs értelme, és ezt meg is mondja, miért kisérletezik? Számomra érthetetlen.
Mensi 3. napján vérvétel, aztán megnézik, hogy átjárható e a petevezető,kb. 17-19-én, aztán még egy vérvétel, és remélem letesz a doki az inszemről.
Páromnak 2 X lett rossz az eredménye, vajon azt nem ismétlik meg???
Szedett E vitamint, azt mondták az jó...
Gina!
Sajnos én sem értem, hogy miért akarja a doki az inszemet....
Lehet rossz orvost választottam??
Illetve nem is választottam, ő fogadott. Persze rögtön elmondta, hogy nem sok esélyünk van, de hátha szerencsénk lesz.
1.5 éve csak a szerencsénkben bíztunk, nem szeretnénk tovább tétlenül ülni.A BMC-be járunk, és ott nagyon dícsérték a dokikat.