Andi1975!
Én 73-as vagyok. Ugyanabban a pacskerban jártam, mint te. Én is türelmetlen voltam, ma is megvannak a szurijaim a stimuhoz, de hálistennek az utolsó pillanatban összejött a dolog!
Rengeteg külföldi szakirodalmat olvasok, amit tudok felteszem ide, olvasd végig!
Én is hiperinzulinémiás vagyok 13-as éhomi inzulinnal, éveken keresztül hipóztam étkezések után (kézremegés, gyengeség, szédülés stb.) de a kutya sem törődött vele. Sajnos a netről kellett megtudnom a jelentőségét, amikor kiderült a PCO az UH-on. Azóta "kiművelődtem".
Vagy a metformin kitalálója v. gyártója elég gazdag ahhoz, h. több kontinens több klinikájának kutatóit lepénzelje, vagy ez a gyógyszer tényleg forradalmi áttörés a PCO kezelésében!
Azoknál is használ vmi miatt, akiknél nem kimutatható az inzulinrezisztencia.
Csökkenti a hiperandrogén tüneteket( ragyák, szőrök, hajhullás), elősegíti a testsúly csökkenést, elősegíti a peteérést és a teherbeesést.
Ha spontán nem jön össze vmi miatt, akkor is jobban reagálsz a stimura metformin mellett, mint anélkül!
Ha jól emlékszem Kandi-Andinak ezt megelőzően évek óta nem volt PÉ-je. De szóljatok, ha tévedek!
( Kéne már csinálni egy összesítő táblázatot, mert nekem nem olyan jó a memóriám, mint Norkának, főleg mióta terhes vagyok!!! Tegnap majdnem fizetés nélkül távoztam a dokimtól!
)