Új privát üzeneted érkezett!

Bölcsességfog
Nekem egy panorámarntg alkalmával derült ki, hogy az alsó 2 az íny alatt keresztben áll. felül meg csak 1 van, az rendesen helyezkedik el, de még az is az íny alatt. a 4. nincs ott, de soha nem is volt. a bölcsességfogak egyébként is hamar romlanak, meg nincs gyökerük. az én 2 keresztbenállómra is 2 éve mondták, hogy ki kell szedni, de még mindig megvannak. eddig nem volt vele gondom, és a fogorvos barátnőm is mondta, hogy feleslegesen ne piszkáltassam.

Panda
Nem semmi miket írsz, azt sem tudom, mik ezek, amiket írsz szereket. Biztos jó ennyi mindent egymásra adni?

Én is várom már a holnapi talit, remélem nem lesz nagyon pocsék az idő.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Halihó,
Voltam dokinál délelőtt, hát úgy néz ki, hogy nem úszom meg az AB kúrát sajnos. Ráadásul ez elég erős, e mellett nem lehet szoptatni, úgyhogy Balát sajnos el kell, hogy válasszamKép. Elég carul viselem ezt lelkileg, de vígasztal, hogy mostanában már csak az esti lefekvésnél kérte, akkor is csak pár kortyot, szóval ez már inkább csak megnyugvás neki, nem evés. Viszont olyan szuper orrcseppet írt fel a doki, hogy el sem hiszem, napok óta kisebb megszakításokkal szinte folyamatosan be volt dugulva az orrom, és ebből 1-1 csepp teljesen megszüntette ezt. Hülyén hangzik, de tök jó érzés, hogy nem a számon veszem a levegőt (ami már cserepesre van száradva ettől), az élet apró örömeiKép.
Tegnap beugrottam az oviba, hogy megnézzem mizujs mióta itthon vagyunk. Végre sikerült megtudnom a következő szülői időpontját és az anyák napi ünnepségről is annyit, hogy 18-án lesz.

Szilcsike,
Nekem is a halálom, amikor becsöngetnek feleslegesen, egy időben sok mindentárusítóasszonyságKép járt a környéken, persze mindig a délutáni alvásidőben, na erre én már kapásból robbanok, nem is csöngettek be többször hozzánkKép.
Tudom, hogy enyhe vigasz, de Lili is elég későn alszik csak el este, olyan 10-11 között.

Sasha,
Hát nem egyszerű most neked, de kitartás, előbb utóbb Gabi is helyrerázódik majd, feldolgozza ezt a mostani új helyzetet és megbékél, addig is sok sok türelmetKép!

Zita,
Jobbulást és gratula a házassági évfordulóhoz! Mi is tegnap voltunk 8 éve együtt. Nálunk is mindig akkor vannak éjszakai ébredés hegyek amikor romantikázni szeretnénkKép.

Kataa,
Lilinél korábban már csináltak vizsgálatokat (UH), de semmilyen szervi elváltozást nem találtak, úgyhogy lelki eredetű lehet ez a sok hányás, vagy egyszerűen csak ilyen típus, nem tudom. Igaz ő kicsiként is sokat bukott, no meg én is rengeteget hánytam a terhesség elején, így a hajlama meglehet, de ki tudja. Most megpróbálkozunk ezzel, aztán majd meglátjuk. Doki mindenesetre fogta a fejét rendesen, 4 A4-es oldalt teleírt Liliről, míg beszélgettünk, kérte is, hogy adjak neki 1 hetet, hogy átgondolja, mert nagyon összetett személyiség a lelkemKép.

Gumicukor,
Tesód nem készít esetleg horoszkópot?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Zita
Boldog évfordulótKép

Ilke
JobbulástKép 34-ből 36-os, borzasztóKépKépKép

Zsuzsa
képekKép szeretik a trambulintKép én is gondolkoztam már rajta, hogy vegyünk.

Beszti
az ősziek hiányolnakKép

Sasha
kitartásKép hát, igen, a kisebbek könnyebben átvészelik a tesó születését, természetesnek veszik. a nagy meg már elég okos, de mégse annyira, hogy ne legyen féltékeny.

éjszakázást én sem bírnám, nálunk legkésőbb 9-kor alszanak.

pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Ma is rendesen kifutottam magam eddig, es meg nincs vege. Delelott gyerkoket atvittem anyuhoz, rohanas a ceges boltba Ujpestre, majd vissza Godre ,gyors ebed es felderitettem a helyi nogyogyit, mert tele van a hocipom azzal, hogy a pesti dokinom rendelesere 2-3 hettel elobb be kell jelentkezni. Nos ha az embernek van valami surgosebb baja csak nem varhat annyit,nem? Szoval oreg szivar volt a doki, nagyon rendi, jovo heten penteken megyek is rakszuresre hozza. Aztan gyerekeket hazahoztam, mert Danny mostanaban nem hajlando ebed utan anyunal aludni es ma nem volt turelmem a hisztijehez. Most itt irok, mig alszanak, de delutan megint rohanunk vasarolni redonyoket, mert vasarnap a parom megint utazik.Kép

Sasha

Sok turelmet kivanok Neked! A szivembol beszeltel a pasik ertetlensegevel, meg turelmetlensegevel kapcsolatban. Meg azzal, hogy nulla neha a beleerzo kepesseguk. Nalunk is hanyszor fordul elo, hogy nekem elfogy a turelmem, de neki aztan extra gyorsan es akkor en csititom, meg probalom elmagyarazni, hogy miert csinalja a gyerek ,amit csinal. Nalunk nagy szerepe van annak, hogy hosszu idokre elutazik ugye, es jol elszokik a sajat gyerekeitol, ok meg tole. Ugyhogy mar anyam jobban tudja oket kezelni, mint a sajat apjuk.Kép

Szilcsike

Ebresztes.Kép En is utalom azt,ha ilyen indokkal becsengetnek. Szerencsere a postasnenink nagyon rendi, ha latja hogy le van huzva a redony akkor nem csenget be, hanem visszafele adja ide az alairos dolgokat.

Ilke

Gyogyulj meg minel hamarabb! Ne hanyagold el azert a sajat egeszseged! Bala szerintem mar nem fogja annyira megszenvedni az elvalasztast, ha csak este keri es csak kicsiket a cicit, en azt mondtam nekik, hogy mar alszik a cici.Kép Sosem felejtem el Emike kerekre nyilt szemet, amikor eloszor ezt mondtam neki, ugy elcsodalkozott, de eszebe sem jutott sirni vagy ilyesmi. Annyira edes volt.

Zita

Hajra evfordulo, epp a napokban mondtam a paromnak ,hogy jubilaltunk (10 eve ismerkedtunk meg)Kép
Te hany napig csepegtettel a skacok szemebe, mikor begyulladt nekik? Eminek most masodszor van kotohartya gyulladasa, nem szeretnem ,ha 3x is visszajonne.

Zsuzsa

Nagyon helyesek a gyerkok, es Luca nagyon bajos kis holgyike!!!Kép
Hol vetettetek a 4 kereku motort neki? Gondolkodom en is egyen Dannynek, bar eleg ramatyok itt a jardak.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nagyon megijedtetek a gyógyszerektöl Kép. A Rutascorbin egyszerü C-vitamin csak turbó adag, orrvérzésre ezt szokták adni. A Coldastop orrolaj, kizárólag természetes anyagokból van, és nyálkahártya regeneráló hatású. Orrmandula-mütétek után adják, és akkor, ha valaki sokáig orrcseppet kapott és tönkre ment a nyálkahártyája (allergia vagy nátha miatt), vagy egyszerüen a száraz levegötöl (télen fütésszezonban) vérzik az ember orra. Akkor ajánlotta a fül-orr-gégész, mikor Noéminek annyira sokat vérzett az orra, és nagyon bevált.
Az egyetlen igazi gyógyszer azok közül, amit leírtam, az a Bioparox. Ez egy antibiotikumos orr-és garatspray. Csak nagyon elhúzódó nátha esetén adják (Noéminek már február óta nem múlik semmitöl a náthája), illetve akkor, ha valaki szoptat vagy babát vár és nagyon náthás (orrba fújni) vagy fáj a torka (garatba fújni) és nem szedhet antibiotikumot.
Szóval nem tömöm öket mérgekkel, ne tessék megijedni KépKépKép!!!

Ilke!
Betegség Kép.
36-os méret rettenetes Kép! Beférsz még egyáltalán az ajtón Kép? Bárcsak én hordhatnám még egyszer azt a szekrényre való 36-os ruhát, amim van Kép!
Hányás Kép. Szerencsére az enyémek nem hányósak, Ádámnál 4 év alatt egyetlen egyszer fordult csak elö, Noéminél a 6 év alatt 2x. Szerencsére, mert én nem bírok ilyesmit takarítani, rám is egyböl rámjön az inger.

Zita!
Boldog évfordulót Kép!

Beszti!
Nemcsak az ösziek hiányolnak, hanem mi is Kép!!! Gondolom van elég dolog a 3 gyerköccel, és hogy ugye itt a 4. is, még rátesz egy kicsit.

Nyuszi!
Nem hiába ez a nicked, annyit ugrálsz és rohangálsz, mint egy nyúl Kép, az a Duracell-féle.
Pihi, pihi, pihi.

Asti ruhák
Én is szeretem öket. Tavaly jártak ki az oviba minden évszakban, de az idén még nem voltak egyszer sem, pedig vásárolnék. Csak az a baj, hogy Noémi méretében már tavaly sem volt túl sok dolog, inkább 104-110-esig vannak szebbek, és persze nagy választék. Azért majd benézek a Körútra, oda szoktam menni, az egyszerübb.

Vasalni fogok Kép,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Készülödök a holnapi bulira, de muszály nekem is hozzászólnom:Kép

Sasha! Komolyan, mintha a Gyurimról írtál volna. Õ is azt várná el, hogy egy gyerek mindig legyen türelmes és persze csendes. Na, általában a gyerekek hangosak, türelmetlenek és akaratosak. Apjuk meg egyből robban, néha olyan türelmetlen tud lenni a gyerekekkel, hogy azt le sem tudom írni. TIPIKUS. Szerintem a pasik 99%-a ilyen (minden tiszteletem a kivételeké). Faliújságos sztorin mosolyogtam egyet , nálunk Gyuri Nóri születése után(!!!!) kijelentette, hogy ő nem fog szülőire járni. Komolyan, tiszta röhej.
Látom Nyuszi, nálatok is hasonló a szitu. Azért is írom, hogy ez tipikus pasitulajdonság, mert nálunk (veletel ellentétben) nagyon sokat itthon van Gyuri, és mégis ilyen. A veszekedéseink nagy része emiatt alakul ki, én a nagy birkatürelmemmel mindent elnézek a gyerekeknek (na, azért nem mindentKép), ő meg már azért örjöng, mert felborult egy pohár. Én meg kiakadok azon, hogy ő örjöng...

Szerintem egy pasi egy nagyobb-értelmesebb gyerekkel sokkal jobban elvan. Úgyhogy pár év és az Apukáké a pályaKép

Irigykedek a holnapi tali miatt. Jó mulatást csajok!!!
Pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hali!

Gumicukor
Isten éltessen! De majd inkább személyesen, remélem, nem felejtem el!!

Sasha
Read only? Így már okés? Persze csak ha tudsz angolul, de csak olvasó üzemmódban lévőkről van szó.Kép

Vérképet azért csináltatok minden évben mert így sok mindent ki lehet szűrni, pl. vashiányt is. meg is van az eredmény és tökéletes Anna vérképe. Úgy örülök.

Pasik:
Én a másik oldalon állok. férjemnek hihetetlen türelme van és ha már robban akkor annak oka van, imádom benne, hogy jó apa, aki persze néha elfelejt dolgokat de ezért jöttek ők a Marsról, mi pedig a Vénuszról. Kép

Most lépnem kell, csáó holnap a talin!!

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Csajok!

az h lehet, hogy az előbb itt volt a hozzászólásom, most meg nincs? Kép

Karol!

Neked akartam még annyit, mert a többit nem írom újra, hogy vagyok msn-en csak te nem vagy. Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Most ismét itt van, á, ez a babanet rejtélye.
Egyébként nálam, mielőtt belépek a topikba Zsuzsa utcsó, tegnapi hozzászólását írja ki. Egész nap nem is jöttem mert azt hittem, hogy senki nem írt. Nálatok is így van? Vagy csak velem szórakozik vki? Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nyuszi,
Nekem a szemész dokinő azt mondta, hogy legalább 5 napig kell csepegtetni.
Most Csonginak megint van egy enyhe gyulladása, most már elvittem szakrendelésre, ott azt mondták, hogy kamillával mosogassam, és csak akkor cseppentsek, ha nem javul.
Különben mi is 10 éve ismerkedtünk meg (júliusban), de házassági évforduló csak a 4-edik.

Pasi türelem: nálunk apa nagyon türelmes szerencsére, sokszor türelmesebb, mint én, csak olyankor nem, ha elvi kérdésről van szó Kép

Nekem ritkán fáj a fejem, de most szét akar robbanni, és kissé taknyos is vagyok. Remélem, holnapra elmúlik.

Zit
parazita

ja, sztem engem, minket nem überel senki. Kép
89-óta "járunk", 2001-ben házasodtunk, akkor hány évesek is vagyunk? Te jó ég! Októberben leszünk 17, és ekkorra várjuk ketteskét is. Csuda szép lesz! Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska!
Akkor ti is "kamaszszerelem" vagytok? Tök jó, azt hittem, ez manapság már nem divat. Mármint az, hogy valaki tinédzser korában is tudjon úgy gondolkodni, hogy ne csak 1-2 hetes kapcsolatot tervezzen. Annak ellenére, hogy ismerek jónéhány ilyen párt.
Mi is 16 évesen szerettünk egymásba, de csak 18 évesen kezdtünk "együtt járni", addig csak kerülgettük egymást, de egyikünknek sem volt ezidö alatt senki "mása". Végül 1999-ben házasodtunk össze. Mindketten most nyáron leszünk 30 (anyám...). Hát, a 17 évtöl még jó messze járunk, abszolút gyöztesek vagytok Kép!

Egyébként attól meg tudok veszni, mikor látom a tv-ben, hogy egy-két tinisztár (pl. a Barátok köztböl vagy a Jóban, rosszban-ból) arról beszél, hogy éppen most zárult le az életében egy komoly kapcsolat, 3 hónapig (!!!) tartott, de már kialakulóban van az újabb szerelem, amiröl egyelöre nem akar beszélni. Aztán néhány hét múlva már más az igazi...
Pedig tudom, hogy tizenévesen is lehet komoly, életre szóló kapcsolatba kezdeni (ld. Halacskáék vagy mi), de ezeknek a kisgyerekeknek valahogy nem hiszek...

Na, megyek altatni. Péntek lévén kicsit csúszunk az esti szertartással.

Panda

panda
Halásztelek

Ilke
Nem készít, de pl. kineziológus sokat segíthetne Lilinek, főleg, ha lelki síkon lehet nála esetleg a hányás. És pl. gyerekeknél is segít a talpmasszázs. Esetleg megérdeklődhetem neked tesómnál, kihez érdemes menni, mielőtt gyógyszerekkel kellene teletömnöd Lilit, bár Téged nem így ismerlek. Jobbulást mielőbb nektek!!!
Holnap CD?

Zita
Én a páromon már kipróbáltam és hatott fejfájásra:
borsmenta illóolajat cseppenteni a tenyérbe 1-2 cseppet, összedörzsölni a tenyeret és a halántékot masszírozni finoman, pici nyomással. a borsmenta hűsít, segít ellazulni. a párom elég szkepti ilyen dolgokban, de nagyon lelkes volt, amikor használt.

mennem kell
holnap a talin talizunk!

KépKép
KépKép
gumicukor

Panda
Tök más világ van már. Sztem az én korosztályomban még akadnak ilyen "fanatikusak" mint mi. Kép Ma már ránk mutogatnának, hogy milyen fura fazonok vagyunk és hogy bírtuk ki, blabla. Egész jól! Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Szép jó estét!
Látom többeket sokkoltam a 36-os méretemmelKép, nálam ez tényleg nagy szó, mert leszámítva a terhességeket, évek óta fél kilót nem bírtam hízni.

Zsuzsa,
Nagyon helyesek a képekKép. Trambulinról nem szoktak nagyokat esni? Karácsony környékén én is néztem egy játék nagykerben olyat aminek kapaszkodója is volt, de végül nem mertem megvenni.

Nyuszi,
A szopiból valszeg én nagyobb ügyet csinálok, mint BalaKép. Igaz este kicsit nyekergett, de hamar megnyugodott és már alszik is ha minden igazKép.

Halacska,
17 év, ez aztán szép időKép.

Na megyek Lilit megpróbálom lerakni. Apa persze dolgozik, egy holnapi nagy rendezvény technikai részét szerelik, a jó ég tudja, hogy mikor fog hazaérni.
Gyerekek szemmel láthatóan gyógyulnak, mert úgy néz ki, hogy visszatért az étvágyukKép. Este rengeteget hamiztak a zöldséglevesből és a vadasból.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Gumicukor,
Holnap sajna nem megyek a talira, a cd-t jövő héten a párommal lehetne majd összehozni.
Gyógyszert nem adnék Lilinek a hányásokra, homeós dolgokra gondoltam, azért az mégsem gyógyszer. Köszi, hogy rákérdezel.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Csak győzzek visszaolvasni Kép

Ilke: gyógyulj meg gyorsan. Szegény Lili. Meg is viseli a hányás? Enyim gyerekek most legutóbb húsvétkor rakták tele az autót 10 percen belül mindketten. Tomi röhögött rajta, Szilcsit meg megviselte. De jót nevettem, mert megérkeztünk, és kiscsaj úgy fogadta a mamát, hogy vigyázz büdösek vagyunk. KépKép mi meg 200 km-en keresztül majd meghaltunk a szagtól.
36-os méret KépKépKép Hordtam én valaha is olyat????? Kép Ááá, nem hiszem Kép Hány centi vagy?

becsengetés: na pont ezért köszöntem el a védőnénitől, mert rendszeresen alvásidőben, 1-2 között csengetett be bejelentés nélkül. Ez nem postás volt, hanem valami csomagküldős pasi.

Sasha
Hát minden tiszteletem a Tiéd. Ügyes anyuci vagy!

Zita
Boldog házassági évfordulót! És jó ünneplést! KépKép

Panda
hát olvasva tényleg ijesztő volt a rengetek gyógyi név, és nem is ismerem ezeket, de most jegyzeteltem rendesen. Kép

Apa-idegbaj: én sajnos az idegbajosat kaptam. Nulla türelem, nagy ritkán el van velük. De érdekes, hogy mióta Szilcsinek van saját akarata, saját kis élete (ami nem velünk függ össze-ovi) egyre kevésbé jönnek ki egymással. Majdnem mindennapos az összeveszés kettőjük között.
Mikor Tomival voltam utoljára vizsgálaton (aznap meg is szültem) kint beszélgetett egy ismeretlen nőcivel azuram. Õ kérdezte, hogy milyen jegyűek vagyunk, és fiú-lány stb. Ki mikor, hány órakor, hogyan született stb. Kijöttem, és a nő annyit mondott, hogy vegyem elő minden mérleg tulajdonságomat, mert én leszek a békítő apa és a gyerekek között. Aztán a kocsiban a férjem elmesélte miket mondott neki ismeretlenül a nőci, és elájultam. Teljesen leírta a Szilcsi akkori viselkedését, elmondta, hogy milyen kapcsolat lesz köztünk, és milyen lesz a csajóc, meg kispasink. Olyan fura visszagondolni, és látni, hogy tényleg ez lett.

Iwiw-Ex
Tudom, volt téma. Bejelölt a volt férjem, és a hátam közepére kívánom, eddig olyan jó volt nem tudni róla......

Halacska
17 év? Te jó ég!!!! Kép
Én is mindig Zsuzsa hozzászólását látom utolsónak Kép

Na megyek, holnap indul a fürdő-szétverés-projekt. Kád környéke kivételével lehetőség szerint mindent levernek a fiúk, bár elsődleges az ablak átrakása. Most a teraszra néz, de ugye terasz nemsoká előszoba-gyerekszoba lesz. Ja, tippem bejött, anyósék telken Kép

Pusza
szilcsike

Hali!

Képzeljétek szabadnapos vagyok! Apa elment a Nagyiékkal horgászni és vitte a két "nagyot"Kép Csak reggel fél 8-ig volt fejetlenség, aztán leléptekKép Tegnap este már nem volt energiám szendvicseket gyártani, meg bepakolni a legszükségesebbeket, így az is reggelre maradt, Dani szokás szerint kakast játszott (korán kelt), Gabi meg alig lehetett felkelteni, a Geri szegény meg... kivárta a sorát, míg ő is reggelit kapott.
Olyan mákom volt, szegénykém arra ébredt, hogy bukott egy akkorát. És hiába volt oldalra fektetve, jött vissza az orrán-száján. Két feltörő visítást hallottam és benéztem a Gerihez. Ott fuldoklott. Gyorsan kiszívtam neki, a száját, utána az orrát, de nagyon sok jött, tele volt mindene. Még az a szerencse, hogy a porszivós orrszívó eleve ott figyelt a pelenkázón szájjal szívhatósra csinálva. ( A porszívóba illeszthető vastag műanyagot leszedtem róla, így a csövet meg lehet szívni szájjal.) És az is érdekes volt, hogy NEM ijedtem meg! Rögtön csináltam amit kellett és csak utána remegtem, hogy jajj mi lett volna, ha... Pedig büfizett hajnalban, csak ő is olyan kis bukós fajta, de ilyet még a Gabi sem csinált. Pedig a Gábor aztán bukott rendesen, felemeltem és már jött is vissza a fele tejcsi, sőt, volt, hogy már az emésztett tejcsit bukta vissza. A Dani egyáltalán nem bukott soha, a Geri -eddig legalábbis- meg épp egy-egy kortyokat.

Apa meghagyta nekem, hogy ne üljek egész nap a gép előtt, hanem pihenjek is... de hogy?Kép Már úgy elszoktam a pihenéstől. Esküszöm unatkozom. INkább puccba vágom a házat addig, úgyis akkora felfordulás vanKép

Lányok, köszi a bíztatást a Gabival kapcsolatban, jól esik!Kép

Kataa!
Nem feltétlenül kell, hogy Alex féltékeny legyen a kistesójára, hiszen már nagyfiú. Csak a Gabinak lehet túl gyors volt a tempó kistesó ügyben. 16 hónap alatt lett kettő, azért még nekem is sokk.Kép

Ilke!

Gyors gyógyulást kívánok! Sajnos én is tudom miről beszélsz. Az utóbbi két terhességem alatt minden nyavaját összeszedtem. Arcüreg, homloküreg gyulladás... Orrom tele volt. Nagyon rossz úgy aludni, egyáltalán elaludni, hogy a szádon veszed a levegőt. Jujj de utáltam, hogy még el sem aludtam és már kiszáradt az egész szám és hányszor ébredtem arra, hogy egy csepp nedvesség nincs a számban és a nyelvem olyan mint a smirdli papír. Örülök, hogy használ az orrcsepp. Mért kell elválasztani? Nincs olyan ab amit lehet szopi alatt szedni? Azért erre kérdezz rá, nehogy aztán megbánd. Én már nagyon bánom, hogy a Danit elválasztottam, igaz ő se nagyon szopizott már, de 10 hónaposan elválasztottam, és 11 hónapos korától 5 hónapon át folyamatosan beteg volt. Hogy van-e összefüggés, és a betegségek lefolyása enyhébb lett volna szopi mellett azt már nem fogom megtudni sajnos, de mi van, ha igen? (közben olvasgattam és remélem nem sértődsz meg ezen a hsz-onKép itt gondolkodom, hogy elküldejem-e, de aztán rájöttem, hogy elküldöm, mert ha már utánakérdezel és még is van másféle ab ami mellett szoptathatsz akkor már megérte. ha meg nincs akkor nincs, elég nagy a fiú, az elválasztáshoz, csak érződött a hosz-odon, hogy Te nem szeretnéd, és bátorítani szerettelek volna)

Nyuszi!
Apát ma is tanácsokkal ellátva indítottam útnak horgászni a gyerkőcökkel. Remélem néha eszébe jut amit mondtam.Kép Tudod mi nem vagyunk azok az érzékeny fajták, vagy nem is tudom, én próbálkozom beleképzelni magam a gyerek helyébe, és próbálom felidézni a gyerekkoromból az érzéseimet, de mivel egyke vagyok ezen a térem más érzéseket kell előhívnom, de apánál ez is másképp van. Hiába van testvére, ő a kisebb és a nővére is csak 17 hónappal idősebbKép

Magdi!

Na például, mikor felborul egy pohár... komolyan ki tudok akadni rajta, hogy már megint öltözés, pídlótakarítás és szék, asztal mosás a "jutalmam". Aztán beugrik, hogy anyám is ugyanígy szídott engem, ha kiborítottam véletlen egy poharat, és hogy én azt mennyire nem akartam kiborítaniKép Na ettől megenyhülök és magamban ordítozok, hogy a fene egye meg, közben meg mondom a gyereknek, hogy nem baj, de azért legközelebb figyeljen oda. De nem mindig ugranak be egyből az ilyen dolgok és olyan nehéz vissza emlékezni a kisgyerek koromra, ha meg visszaemlékszem az jó, de most is rádöbbentem, hogy anyám viselkedését utánzom a saját gyerekeim rovására. És hány ilyen lehet még ami nem is ugrik be? Lehet a pasik is azért viselkednek így ( a legtöbb), mert kisgyerek korukban elraktározták, hogy az ő apukájuk, hogy viselkedett? Na jó, már megint fantáziálok össze-visszaKép

Halacska!
Jól van na, nem kíváncsiskodom továbbKép Angolul nem beszélek, csak van amit megértek, de ha egybe írnak egy szót egy olyan nyelven amit nem értek akkor, még annyira sem fogom fel amenynire egyébkéntKép
Hát nem tudom, én a Marsól jöttem... a horoszkópom alapjánKép

PandaKép
hiszel-nem hiszel nekik, az mindegyKép A pillanatnyi érzelmeik valósak, az már más kérdés, hogy idővel változik. Nem mindenki találja meg élete párját már kamaszkorában. Van akinek sokáig tart megkeresni. Sogórnőm idén volt 30 éves és még nem találta meg. Most vetett véget egy kapcsolatnak, ami már eljegyésig "fajult" és sokáig azt hitte, hogy ő a nagy Õ, de aztán mégsem. Most ismét olaszországba ment dolgozni, én meg szorítok neki, csak úgy magamban, hogy most már találja meg őt az igazi szerelem.
Én is 15-16 évesen ismertem meg a mostani páromat, de sokáig nem tudtuk egymásról, hogy mi egymásnak valók vagyunk. Pl egy akkor még osztálytársnőmmel én hoztam összeKép Jártak is valameddig. Aztán később nyílt kapcsolatunk volt, ami nem a szerelemről szólt, sőt, csak a szexről. Mikor úgy gondoltuk felhívtuk egymást és akkor jó volt, volt, hogy 1-2 hónapig nem találkoztunk és olyan is volt, hogy egyszerre volt más-más partnerünk. A legtöbb esetben együtt jártunk szórakozni, diszkókba. Egész éjjel mással flörtölt ő is én is, aztán hajnalban meg otthon mégis együtt kötöttünk ki. Ez így 2 évig tartott, mire rájöttünk, hogy végülis ez szerelem, de féltékenység az alatt az idő alatt nem alakult ki, mindig megbeszéltük a kalandjainkat és jókat röhögtünk. Aztán abban a pillanatban, mikor rádöbbentünk egy ilyen beszélgetés alkalmával, hogy mi tulajdonképpen szeretjük egymást, na onnantól se nálam, se nála nem jöhet szóba más. Ez én tudom, hogy nálam nem és tudom, hogy nála sem, és főleg az előzmények miatt, a rengeteg beszélgetés miatt.
Szóval nem mindenki találja meg a párját, vagy ahhoz elég cifra utat kell bejárniKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

Ilke
Remelem hamar meggyogyulsz mar,ne aggodj Bala mar nagyfiu,nem viseli meg majd a cici hiany Kép
Nalunk is csak honap vegen lesz az anyak napja,nem ertem miert,de a lenyeg hogy lesz es mint anya ott fogok ulniKép
Remelem a doki kitalal valami jo is szert Lilinek,A homeopatias szerek lelki bajokra is nagyon jok.

Nyuszi
Remelem bealik az uj nogyogyiKépHa oreg az jo csak tele van tapasztalattalKép
Tegnap en is rohantam egesz nap,estere KO voltam.Bar magamanak koszonhetem ,mert meg este egy regi tarsasaggal buliztam (szegeny apaKép ) ugyhogy ejfelkor ertem haza...Reggel persze Alex 6-kor keltett....Na az nem esett olyan jolKép

Bea
Hat igen nekunk ritka turelmes ferjek jutottakKép En mara plafonon vagyok O meg teljes lelki nyugalommal kezeli a dolgokatKép Bar este ha Alex trukkozne a lefekvessel akkor erelyesen szol ra,erre Alex sirni kezd,ilyenkor atveszem az iranyitast,es mindenki jol jon ki a dologbolKépKép
Szuper hogy jo Anna verkepeKép
Tenyleg mindenkit ubereletek Zolival evek szamabanKép Mi 7 eve vagyunk egyutt es 5 eve hazasok KépViszont O az elso pasi akit meg nem birtam megunniKépKép

Szilcsike
Na neked volt ferjed?Na ha most megtalalt ird vissza hogy nem ismeredKépKép
Drukk a furdohoz ,meg a kosz elviselesehezKép
Apat mar tobbszor emlitetted,de te ezt nagyon jol toleralod,tok ugyes vagyKép

Sasha
Na te rutinos anya Geri bukasavalKépGondolom hogy megijedtel,csak nem volt ra idod Kép
Pihenjel is ha mar tudsz Kép

Panda
Remelem talalsz valami szepet ma NoeminekKépEgyet ertek en sem birom a hanyasat,de a enyemet sem ,ami mostanaban ugye elkerulhetetlen nehaKép
Alex eddig mindig akkor hanyt amikor vagy anyukam vagy a ferjem itt volt igy felmentettek a dolog alolKép

Magdi
Hat igen a ferfiak mashogy talaljak meg a hangot a picikkel.Bar mivel Alex mosolygos baba volt apa imadta olelgetni (szerencsere amugyis bujos fajtaKépKép ).De pl apukam az elmult egy evben sokkal jobban elvan vele mint babakent.
Ha faradtabbO is turelemetlenebb,ahogy en is sajnos,plane a este a kirikikus mert mostanaban hulla vagyok es igy nehezebben toleralom ha valami nem megy siman.

Olyan szep ido van, imadomKépKépIdealis a taliraKép
Bar faradt vagyok,mert ma mar mostam+foztem ,takaritottam,mert ma Ildiko jott ugyan takizni,de csomot dumaltunk aztan hogy kesz legyunk en is besegitettem nem keveset.Legkozelebb elhagyom a kerot ha jon,mert mostanaban szomenese vanKép

Na megyek mert megjottek a fiuk a setalbolKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Hali

Csajok!
Jó volt a tali, nagyon jól éreztem magam, így tényleg egészen más, mint amikor gyerek után kell rohanni, szemmel tartani. Jó volt jókat röhögcsélni Kép

Halacska, Zsuzsa
Remélem rendben hazaértetek Kép Dani 2,5 órát szunyált, miután elmentünk.

Sasha
Hát igen, szerintem sokunknak előjön, hogy te jó ég, mintha anyámat hallanám, uazt teszem, amit anno én hogy utáltam. de az a jó, hogy észreveszed és ki tudsz belőle jönni, hogy jó irányban változol. Nagyon sok mindent hozunk magunkkal, és hányszor van olyan, hogy megfogadjuk, hogy én így-úgy soha, aztán egyzser csak észrevesszük, hogy uazt csináljuk.
Nem semmi lehetett ez a bukás, de a helyzet ura voltál, ügyi vagy! Nem tudom, kicsit emlékeztetsz egy fősulis szobatársamra, ahogy írsz, tök jó! Kép

Az én férjembe is több türelem szorult, mint belém, a hátán akár fát is lehetne vágni. Õ ritkán kiabál, néha még találékonyabb is, mint én, figyelemelterelés terén. de sajna a házimunka nem az erőssége, tőle akár 3 hétig is dszuvás lehet a fürdő wc... csak ha megkérem, hogy segítsen, akkor persze besegít, de magától. de ez legyen a legkevesebb, ha máshol kompezálódik a dolog Kép

na, mentem megasztárt nézni.
pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Jó volt a tali, egészen feldobódtam, pedig amúgy nem vagyok vlami jó passzban Kép

Solymi is 1/2 5-ig aludt, aztán mikor hazaértem, lementünk az udvarra a többi gyerekhez, és estig játszottak.

Zit (csakazértis Kép )
parazita

Sziasztok Mamik,

Ne haragudjatok, hogy csak igy ismeretlenul idepofatlankodom, de gondoltam Ti talan tudtok tanacsot adni.
Onnan "ismerlek" Titeket, hogy mar idestova 4 eve kisebb-nagyobb kihagyasokkal olvasom a topikot (illetve meg a legelejen a kismamas topikot)
- igen, "ferfiasan" bevallom, hogy egyike vagyok azoknak a bizonyos "read-only"knak ;-) Az en szandekaim viszont teljesen artalmatlanok, hiszen
az olvasas oka az, hogy nagyobbik lanyom (Reka) 2002 oktoberi. Mar tobbszor gondolkodtam, hogy irok, de minel tobbet vartam, annal kevesbe volt
kedvem ezt a jol osszeszokott kis tarsasagot megzavarni. Arrol mar nem is beszelve, hogy innen az operencias tengeren tulrol viszonylag nehez lenne osszejovetelekre jarni :-)
Na nem magyarazom tovabb a bizonyitvanyomat, csak azt szeretnem kerdezni, hogy nem tudnatok-e ajanlani autosulest javasolni egy 3 es fel eves szamara. 3 het mulva latogatunk haza, es eddig a Reka uleset vittuk magunkkal, tavaly pedig kolcsonkertunk egy hordozot a kicsinek(13 honapos). Mivel egyedul megyek a ket lannyal 1 kocsiulest eppen eleg lesz cipelni, ezert ugy dontottunk veszunk (vetetunk) egyet otthonra, es oszinten szolva nem igazan vagyok kepben az ottani valasztekkal. Ti mit hasznaltok a nagy 3 eveseknek?
Elore is koszonom ha valaszra meltattok.

Udvozlettel:

Zsike

Ui: Gratulalok minden uj babahoz, minden kismaminak, minden frissen (kevesbe frissen) koltozottnek, sok sikert a lakas/haz felujitasokhoz. Boldog szulinapot Gumicukor!
zsike74

Helló!

Gumicukor!
Igen, sajnos ez így van. VAgy szerencsére.

Zsike!
Én örülök, hogy írtál a topikba, bátran megtehetted volna már hamarabb is. Az, meg, hogy a talikra nem tudsz eljönni, az nem is olyan nagy gond, mert az csak egy plussz. Egyébként hol laktok?
Mi a 3 évesnek Graco övelterelős autósülést vettünk és nagyon bevált. Persze mindenkinek más jön be. Ennek van háttámlája, alsó, ülésmagasító része ami ketté bontható, hogyha a háttámla már nem kell, akkor csak az alsó rész marad.
Így néz ki:
http://www.graco.co.uk/product/carseats/and_up/junior/

Tegnap a horgászásból apa két alvó gyerekkel tért haza délután 3-kor. Aludtak a gyerekek és apa is este fél 6-ig. Engem a Geri 5-kor ébresztett. Aztán este áthívtuk még a szomszédékat dumálni kicsit ami 11-ig tartott. Jól elvolt a 3 gyerek, meg mi is, igaz a zsivajtól nem hallottuk a saját hangunkat. A szomszéd fiát is Gergőnek hívják, csak ő már 6 éves. Azért jól megvannak. Én hajnal 1-kor kerültem ágyba, mire mindenkit elcsendesítettem. Most meg jól fent vagyok a Danival már 7 óta, na meg a Geri is néha felnyekereg, de mire beérek hozzá már elhallgat. Danci meg szokás szerint nyüzsög és nyüzsög és nyüzsög...

üdv
sasha

Kép
sasha

Hali Csajok!

Jó volt, csak rövid. Legalábbis nekem gyorsan eltelt az idő!

képek itten:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6864&page=3&image=212461

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

sziasztok

Szerintem is tok jo volt, csak hamar eltelt az a 2.5 ora...Kép Jot dumcsiztunk, rohogcseltunk.

Gumicukor

Megegyszer koszi a cd-t, most reggel megneztem, nagyon szuperek a mintak, tobb evre el vagyok latva.KépMajd en is beszkennelem, amim van es felirom cd-re ,ha erdekel.

Sasha

Nem semmi ez a bukos sztori, hihetetlen lelekjelenleted van.Kép Ilyenkor elotor az anyai oszton, mindent tud hirtelen az ember, hogy mit kell csinalni.

Kataa

Boldog nevnapot! Vagy nem ma tartod?Kép

Parom ma hajnalban ismet elrepult a vilag masik vegebe, egy hetre.Kép Azert remelem Emi mar keddtol mehet oviba.

Ilke

Hogy vagy??? Javulgatsz? Kar, hogy nem tudtal jonni talizni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Tali jó volt Kép, anyukám este elvitte a kölyköket, így ma jó sokáig henyéltünk, csak az éhség vert ki minket az ágyból Kép. (Sasha, bocs...)

Nyuszi!
Megint egyedül Kép.

Zsike!
Írjál ám nyugodtan!!! Ha nem írsz, és esetleg titkosodunk, azt nagyon megbánod, mert nem tudsz minket olvasni KépKépKép! Szóval akkor írni! Hol laktok, gyerekek, munka stb., stb.
Gyerekülés attól függ, mi számít, inkább az ár vagy a minöség. A Gracón kívül nagyon jó a Concord Trimax. De ha körülnézel a www.brendon.hu -n, ott szinte mindent megtalálsz, amit itthon lehet kapni.

Sasha!
Én konzervatív vagyok szerelmi ügyekben, nálam szóba se jöhetett volna soha, hogy valakivel csak szex... És a flörtölés sem, én azt átverésnek érzem. A szüleimnek nagyon rossz volt a házassága, csak azért házasodtak össze, mert anyukám (alig 18 évesen) terhes lett velem. A nagyszüleim ott sem voltak az esküvön, mert nem akarták, hogy az apám elvegye anyámat, inkább az abortusz, de anyu nem egyezett bele. Így összeházasodtak, de nagyon rosszul éltek, napirenden voltak nálunk a veszekedések, tányércsapkodások. Mindez a felelötlen szex miatt Kép (pedig állítólag védekeztek). Ha vártak volna egy kicsit az egésszel, ez nincs (mondjuk, én se...), megúszhattak volna egy nagyon rossz házasságot. Én már nagyon fiatalon (tizenévesen) elhatároztam, hogy csak a férjemmel leszek hajlandó lefeküdni, senki mással. Betartottam és nem bántam meg Kép.

Ilke!
Gyógyulsz?

Na, megyek teregetni és ágyat húzni

Panda

panda
Halásztelek

hali!

szia zsike
honnan az óperenciás tengeren túlról? nem semmi 2 gyerekkel egyedül nekivágni.
a fiam 4 éveslesz és még bőven jó neki a 9-18kg-ig terjedő autósülés, ez babahordozó utáni következő méret. kérdés, hogy meddig tudnátok használni, csak arra az időszakra kell, ameddigg itt vagytok Mo-on, vagy utána is. mert ha csak ide kell, akkor szerintem elég egy olcsóbb, de azért biztonságos ípust választani, amit utána el tudsz adni. de ha hosszabb távon is szeretnéd majd, (esetleg később a kicsinek is), akkor érdemesebb kicsit jobbat beválasztani.
A paletta elég széles szerintem, ha itt jársz kelsz majd, bizti tudsz/tudnak választani, persze ez attól is függ, hol laknak a rokonok, (ha pl. Bp-en vagy közelében, akkor a Brendon v. Megatoys áruházakban renegeteg féle van).
Nekünk Römer Lord van, 10 hós kora óta használjuk.

Itt találsz a különböző ülésekről (igaz németül, de hátha tudsz) teszteket, melyik mit tud:
http://www.oeamtc.at/netautor/html_seiten/kisitest_2003/gesamt.html

Nekem személy szerint elsődleges szempont a biztonság volt. Habból készült szóba sem jöhetett, hanem kombinált, műanyag és fém, gerinctámaszos, 5 pontos öv, és pl. a mosható huzat is nagyon bevált. Illetve a nemzetközi biztonsági előírasoknak megfeleljen (ezt matrica is jelzi), bár szerintem már szinte csak ilyenek forgalmazhatók.

most jó dolgom van, megfőztem az ebédet, a fiúk meg lent játszóznak. bár még vár egy slozi puceva Kép

Nyuszi
Érdekelnek a mintáid, abból sosem elég.
Nem sürgős, mert most van mit csinálnom, egyet a barinőmnek Londonba az érjező kisbabának, aztán magunknak azt a világítótornyos képet. aztán ezeket bekereteztetni, szép kis vagyon lesz az is Kép

halacska
jók a képek! Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

PandaKép

Mindenki más és m indenkinek más a temperamentuma, a világnézete és ez így van jól. Mi a párommal úgy cakk-pakk 10 éve vagyunk együtt és a gyerekek is megbeszélés útján jöttek, illetve az elsőt nagyon megbeszéltük, tehát tervben volt és nem véletlen. Mi alapvetően nem csak "pár" voltunk, hanem barátok és úgy jött mindig kicsit több érzelem, szerelem. Tányércsapkodásról kényszerről szó sincs, nem csak negatív dolog lehet egy ilyen kapcsolatból, ez főként az egyéneken is múlik. Én nem bántam meg semmit, hiszen még mindig szerelmesek vagyunk, van 3 gyerekünk és immár egy közös fészkünkKép Az élet nem csak fekete meg fehérKép Az ágyban lustiuást megbocsátom, nektek is kijárKép:KépKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Szilcsike,
Szerencsére nem viseli meg Lilit a hányás, rutinos már. Ilyen autós eset két hete nálunk is volt, amikor jöttünk haza a dokitól és rájött egy kis köhögés, és már jött is a hányás. Izgi volt kitakarítani utána az autótKép.
Büdösek vagyunkKép.
164 cm vagyokKép.

Idegeskedés,
Nem panaszkodom én sem, mert az enyim férj nagyon jól elvan a gyerekekkel, bírja is, van, hogy ő ajánlja fel, hétvégén, hogy elviszi kicsit őket ide-oda, hogy tudjam csinálni itthon a dolgaimat (pl. takarítás). A dolgos hétköznapokon, ha rossz napja is van, akkor is elég ha hazajön és látja, hogy jó a hangulat, már ő is vidámKép.

Sasha,
Ügyi vagy, hogy nem estél pánikba.
Vannak olyan ab-ok, amiket lehet terhesség alatt szedni, legutóbb is ilyet szedtem, amikor a fogamra ment a gyulladás. De most erősebb kellett, mert már minden fájt (fog, fül, arc). Az a baj, hogy nagyon le van pukkanva a szervezetem, 4 év folyamatos szopi és terhesség úgy néz ki, hogy nekem nagyon sok volt. A szopit én is sajnálom, de nem nagyon hiányolja Bala, este is már tök könnyen elalszik. No meg tényleg nem volt már mennyiség amiket evett, érzem is magamon, mert szinte nem is kell fejjek. Vígasztal a tudat, hogy végül is már másfél éves, Lili is ennyi idősen hagyta abba a szopit. Nem vagyok sértődékenyKép.
Érdekes téma került elő a szülők és a gyerekek viselkedésével kapcsolatban. Sajnos én is látom magamon, hogy sokszor előbújik anyu belőlem, de ez nem mindig rossz. Anyumat én nagyon szerettem, birka türelmű (ez bezzeg nem jön előKép), önfeláldozó angyal volt, emlékszem hogy imádtam vele beszélgetni, amikor hazajöttem a suliból mindig leültünk és csak annyit kérdezett mi újság, én meg órákig meséltem. Imádtam, hiányzik is ez nagyon, remélem az enyéim is megosztanak majd velem ennyi mindent. A kirívó rossz tulajdonságokon egyenlőre felül tudtam kerekedni, de néha bizony azért észreveszem, hogy ugyanúgy veszekszem mint ő és van pár érdekes szó is amit tőle tanultam. Páromat az őrületbe tudom kergetni ha azt mondom, hogy Ne zsorválj!, szerinte ilyen szó nincs és semmi értelmeKép, de mit csináljak ha néha kicsúszik a számon, hisz régen mi ezt használtukKép.

Kataa,
Nagyon várom már én is az anyák napját, első hivatalos esemény lesz ez, és félek végig fogom bömbizniKép. Nálunk azért lesz ilyen későn, mert az egyik óvónéninek most vannak a vizsgái és csak akkor ér rá.

Zsike,
Szerintem is írj nyugodtan!
Nekünk Concord Lift Pro van Lilinek és nagyon szeretjük.

Halacska,
Jók a képek, irigykedem nagyonKép.

Nyuszi,
Milyen hosszú már a hajad, régen taliztunk ezek szerintKép. Köszi, javulgatok, csak elég lassan. Baromira unom már a folyamatos orrfújást.

Panda,
Köszi a kérdésed, az a jó, hogy a fájdalmak úgy néz, ki hogy megszűntek.
Henyélés rátok férKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Lanyok
Nagyon jo volt a taliKépTenyleg sokat beszelgettunk, nevettunkKépKépJa es ettunkKép
Gyorsan elment az ido,szerintem meg tudtunk volna ugy 5 orat egyhuzamban mirol beszelniKép

Alex elvezte a metrozast odafele ertem,apja meg orult a profitelrolnakKép
Egyebkent ossznepi alvas volt akkor mert O is csak 4 kor kelt Kép

Csics
Nagyon eltuntel.Mi van veletek???

Sasha
En isneha anyut hallom a veszekszem Alexxel,de hat ez neha elkerulhetetlen.Maskor meg,mas szitukban meg buszke vagyok hogy ugy probalom nevelni ahogy O minketKép

Gumicukor
Hat apa rendmanias ugye,es segit is magatol,plane most hogy a szagokat nem biromKép,bar miota van Ildiko elkanaszodott,mert orul hogy nem neki kell pl:porszivozniKép

Parazita
Orulok hogy feltoltodtel,ezek szerint rad fertKép A hajad tovabbra is nagyon kis csiniKép
Gyogyulgatsz??

Zsike
Irtam neked a masik topicbanKépGyere ide ia ha tudsz Kép

Bea
Koszi a kepeketKép Tenyleg Pancsi anyukadnal volt?

Nyuszi
Nem ma tartom, de koszi kedves vagyKépGyorsan teljen a het apa nelkulKép

Panda
A mazlistaKépDe radfer neha Kép
Mi annak koszonhetoen hogy este kesobb feltettuk Alexet (fel 10 ) igy ma nem vert ki az agybolcsak 7-korKép Na nem is akart delutan aludni...aztan hagytuk,ete korabban megy.(legalabis merem remelni )

Ilke
Akkor most hajra valami szuper hatekony immunerosites. Remelem hamar rendbejossz,mert kell az eroKép

Holnap mit csinaltok???
Mi azt hisem delelott fogaskerekuzunk+gyermekvasut,delutan meg a varba megyunk majalisolniKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Tényleg jó volt a taliKép máskor is szívesenKép

Zsike
ÜdvKép na csak gyere máskor isKép nekünk is Concord Lift van.

Kataa
mi is a várba megyünk holnapKép

HalacskaKép
KépekKép kár hogy nem vagyok fotogénKépKép

Parazita
Miért nem vagy jó passzban?

Panda
nekem meg mindig azt mondta mindenki, hogy nehogy hozzá menjek az első pasihoz, mert annak tutira nem lesz jó vége. mondjuk nem emiatt, de végül tényleg nem az első pasi lett a férjemKép de lám van jó példa isKép

Gumicukor
enyém férj se takarít semmit. sőt, ha meghallja a porszívót, elmenekülKép viszont szeret vásárolni, meg a kertet, garázst ő rendezi.

Gergő ma megnézte apával a Jégkorszak 2-t. amíg moziztak mi csavarogtunk a kicsivel. meg játszóházazott is félórát. még ahhoz is kicsi azért, bár feltalálta magát.

na pá
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa,
Kösz, hogy dícséred a hajamat, én éppen nem vagyok túl oda tőle... De hát ilyen a növesztés. Viszont sokkal jobban vagyok, a fejem sem fáj már.

Ilke,
Sokszor én is úgy érzem, hogy 0-án van az immunrendszerem. Októbertől januárig zsinórban beteg voltam. Próbálj valami immunerősítőt szedni, és néha kikapcsolódni... Jó vicc, mi?

Nekem az a bajom, hogy NEM anyu jön elő belőlem, mert ő született pedagógus, és mindig nagyon aranyos, türelmes, önfeláldozó volt. Én meg sokszor nem tudom lekötni a gyerekeket, rendetlen vagyok, ideges vagyok...

Pártalálás: én úgy gondolom, hogy ki kell próbálni egymást, mielőtt valakivel összekötöm az életem, és ha az embernek több összehasonlítási alapja van, akkor biztosabb lehet benne, hogy na, ez most már jó lesz Kép

Zit
parazita

Sziasztok
Végre ideértem, de sajnos nagyon fáj a kezem, úgyhogy rövid leszek KépKép Ma reggelre a jobb kezemen a gyűrűs- és kisujjam megadta magát. Ne kérdezzétek, miért, fogalmam sincs.

Örülök, hogy jól sikerült a tali Kép

Pártalálás: nekem is mindenki azt mondta, hogy az elsőhöz ne. Én mégis hozzámentem, kemény 3 hónap múlva pedig egyik reggel összepakoltam, és eljöttem. Egyébként én azt látom, így "hatalmas" tapasztalattal a hátam mögött, hogy nagyon változik mindkét ember az évek folyamán, és ehhez, ennek elfogadásához kell az igazi szeretet és szerelem. Másként nem megy.

Gumicukor
enyim pasi egyszer porszippantott fel a lakásban, na azóta sem tette. Mosogatni is egyszer mosogatott egy szimpla vacsi után, másnap elrohant mosogatógépet venni. Addig én hiába rágtam a fülét. Kép

Férj: kertrendezés? Ááá inkább el sem mesélem.

Nyuszi
Apa nélkül Kép Drukk, hogy gyorsan teljen a hét.

Zsike
Üdv Nálunk Kép

Ilke
Autótakarítás.... ne is mondd. Mindkét gyerekülés, és a kocsi ülése, plusz egy halom ruha, mert az út szélén át is kellett öltöztetni mindkettőt.

Panda
henyélés miatt irigy-irigy, de nagyon rátok fért már, úgyhogy örülök, hogy pihiztél Kép Én majd szerintem olyan 5 év múlva......... Kép

Kata
Hát az hogy jól bírom azuramésparancsolóm természetét (vagy inkább alvásimádatát), az nagyon függ attól, mennyire vagyok kipurcanva.

Na megyek, mert már nem bírja a kezem, remélem holnapra elmúlik.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Koszonom a szivelyes fogadtatast Kép

Autosulest mindenkeppen olyat akarok, ami mar vegig jo lenne neki. Evente egyszer hazautazunk, es az a baj, hogy szerintem pont ezt a fajta ulest nehez kolcsonkerni, hiszen sokaig hasznaljak a gyerekek. Kata, hol lehet ilyet berelni ? Koszonom mindenkinek az informaciot, utananezek a linkeknek is es megprobalom kitalalni innen, hogy mit vegyenek Anyukamek Kép

Akkor bemutatkozaskent: Eredetileg Tokajhgyaljarol szarmazom (Sarospatakon jartam gimibe), Debrecenben vegeztem programozo matematikuskent es ott ismertem meg a ferjemet. Iden lesz 10 eve, hogy oszehazasodtunk es eljottunk szerencset probalni az USA-ba (igen 2 honappal az eskuvo utan...). Tobb mint 5 evet dolgoztam itt programozokent es 2002 oktober ota itthon vagyok anyuka munkakorben. Itt ugye elvileg 3 honapot lehetne "gyesen" lenni, de mivel az utolso ceget ahol dolgoztam eppen Reka szuletese elott 2 hettel oszlattak fel es ennek megfeleloen kirugtak mindenkit, ezert nem kellett lelkiismereti problemat csinalnom a cegtol valo vegleges kilepesbol (mivel "gyes" utan nem terveztem visszamenni).
New Hampshire allam legdelebbi reszen lakunk, Bostontol kevesebb mint egy ora autozasra.
Evente egyszer jarunk haza, de mivel itt nem olyan sok a szabadsag mint otthon, ezert a ferjem csak 2 hetre tud jonni, en viszont 3 hetnel kevesebbet nem nem szeretnek otthon tolteni, ezert inkabb vallalom a lanyokkal egyedul utazassal jaro kihivasokat. Tavany szeptemberben mar megcsinaltuk... az is igaz, hogy Izabella (tavaly marciusban szuletett) akkor meg vagy 5 kiloval konnyebb volt, ja es persze nem voltam 9 hetes babas Kép De mar felhivtam a legitarsasagot es kertem "segitseget"... igy remelem lesz valaki aki segit cipekedni az atszallasnal.
Kata, a novered ferjestul utazik mindig? Csak azert mert nem tudom mennyire fogom tudni jovore lebonyolitani az immaron (remelhetoleg) 3 gyerkoccel utazast..

Ilke,
Gyogyulast. Aterzem a folyamatos terhessseg/szoptatas dolgot... remelem en meg kitartok egy darabigKép
"Zsorvalas" ...ezt az en anyukam is hasznalta, de erdekes modon csak most, amikor irtad akkor ugrott be.

Sasha,
Ugyi voltal a veszhelyzetben. Kivancsi vagyok fogott-e halat a ferjed a ket fiuval az oldalan....be tudta agyaltalan dobni a botot ?

Panda,
Barcsak a mi nagyijaink is olyan kozel lennenek, hogy elvinnek egy kicsit a gyerekeket (bar azt hiszem - tekintve a haz jelenlegi allapotat - akkor is nagytakaritasba kellene hogy kezdjek, hogy kihasznaljam az idot Kép
Neha ugy erzem, hogy valamit en nem csinalok jol, hogy ennyire nem birom utolerni magam hazimunka teren...

Szilcsike,
Remelem holnapra elmulik a kezfajas.

Jo idot Nektek holnapra a szabadteri programokhoz. Nalunk szeptember elso hetfojen unneplik a munka napjat, ugyhogy nincs holnap szbadnapja a paromnak.

Udv,
Zsike
zsike74

Hali!

Ilke!

Örülök, hogy nem vagy sértődékenyKép Bala már másfél éves? Ajaj, hogy öregszenek!Kép Mit jelent az a "Zsorválj"? Én a piszkál, szekálra asszociálnék, de lehet, tévedekKép

"anyutéma"
Én anyukámnak gyomorfekélye volt szinte amióta az eszemet tudom. Folyton fájdalmai voltak és ettől baromi ingerült volt. Az egyik keze mindig a hasán volt és és "sziszegett"Kép Na jó ez nem vicces, mert mosogatás közben is görnyedezett és még éjjel is hányszor hallottam. Ez csak azért lényeges, mert ha oda akartam bújni hozzá, akkor nem lehetett, mert ellökött, vagy ímmel-ámmal hagyta. Nem emlékszem, hogy együtt játszottunk volna, és amikor jó kedve volt, mert nem fájt épp a hasa azokra a napokra mind-mind emlékszem, mert akkor nagyon jó volt vele, de a két kezemen meg tudnám számolni ezeket. Nagyon sok kivizsgáláson is volt, kórházban is, de nem tudtak rajta segíteni, a fájdalomcsillapítók meg nem használtak. Mindezek mellett ráadásul egy gyárban dolgozott 3 műszakban erőltetett menetben. Aztán kb 5 éve, mintha elvágták volna, megszűnt a gyomorfekélye, vagyis inkább a fájdalma a gyomrában. Azóta tök megváltozott, na de amit a gyerekkoromból tőle kaptam az kevés a gyerekneveléshez. Anyumnak fontosabb volt, hogy ragyogjon a lakás, minthogy leüljön velem játszani, az esti mesét, meg a tv mondta. Azért elég sokminden van amit másképp akarok csinálni, mint anyukám, de sajnos a fájdalmak miatt szerintem nem tehetett róla, hogy úgy viselkedett. Legalábbis visszaemlékezve, mert a gyermeki agy nem ért sokmindent, még 15 évesen sem. Azt, hogy hány féle gyomorfekély van és azok mennyire fájnak azt nem tudom, de azt igen, hogy ő nagyon szenvedett legalább 15 évig folyamatosan és így utólag értem meg az ingerültségét és a viselkedését, na de nekem erre igazán nincs okom! Nálunk aki leült velem a homokozóba is játszani az az apukám volt, és ha én fiú, apa lennék, biztosan nagyon jó apa lennékKép De anyának...

Gabi 3 napja bizonygatja, hogy nem a barátom, nem szeret és a Danit sem, meg a Gerit sem , meg apáját sem. És, hogy ő a Nagyihoz költözik örökre. Hiába tudom, hogy csak a Geri érkezése miatt ilyen, akkor is piszok rossz érzés és ilyenkor piszok rossz anyának érzem magam. Na meg a halál. 3 napja a gyerek folyton előhozza a témát és kérdezgeti, hogy mikor halunk meg és mindenki meghal-e és nem győzöm nyugtatni, és magyarázni. Este azért fürdés után odabújt és mondta, hogy azért ő mégiscsak szeret engem is és apát is és a Danit is...
Azt hiszem ott rontottam el, hogy a Gergő érkezésére nem készítettem fel eléggé, mert azt hittem, hogy nincs rá szükség, hiszen egy testvére már van és ... dehát hogyan is emlékezhetne arra, hogy akkor mit mondtam. Úgyhogy most utólag kell magyaráznom sokat és erre "rengeteg időm van"Kép A lakás romokban, a takarítási mániámat kénytelen voltam felfüggeszteni és persze a harcot is a hangyuszokkalKép De azért szerencsére a 4 hangyacsapda teszi a dolgát, meg az, hogy mindenhol befújtam. Azért a kis dögök előjönnek. Valamelyik nap rendrakás közben a szobában az egyik játékosdobozt felemelem és csak úgy iszkoltak alóla el a hangyák. Persze mert az egyik drágám egy csokidarabkát szétnyálazva alatta hagyott és a kis dögök megtalálták.

ja, jó regelt mindenkinek, éljen május elseje!Kép
hideg vanKép
sasha

Kép
sasha

Zsike!

Remélem segítenek majd az átszállásnál. Akkor most jön a 3. baba? GratulálokKép
A 4 éve való szoptatást, terheségeskedést ne is említsétekKép Attól már én is ki vagyokKép Úgyhogy most egy jó nagy szünet következikKép Az újabb babázást nagyikorba tervezem, hogy ne én legyek vele terhesKép
Jajj, a horgászat nagyon jól ment! Apa fogott egy két kilós pontyot is. Apa egyébként snecizni szokott, mert az pörgős, nem kell órákat várni, mire az ember kifog egy halat, hanem akár percenként lehet kifogni egy-egy kicsit. Gabi ezekből fogott vagy 20-atKép Természetesen apa segítségével, de erről bizonyítékuk nincs, mert ezeket mindig visszadobálják, csak az élmény miatt fogdosták.Kép Jól érezték magukat. Délután 3-kor 2 alvó gyerkőccel tért haza, és után mindannyian aludtunk egy jót fél 6-igKép Merthogy én is jól kidőltem a nagy semmitevésbenKép

Itt egy pár kép a orgászatról:
Papával
Kép

Gabi folyton pancsolt
Kép

Danci baba a nagyi lábainál heverész
Kép

Danci piszkálja a botokat
Kép

Hozom már!
Kép
Jajj, a kép azért ennyi, mert csak ennyit fényképezett apa... gondoltam mind felteszem.Kép
sasha

Kép
sasha

Zsike

Udv itt koztunk es gratula a harmadik babahoz!Kép Mikor keszultok hazajonni?

Sasha

Szerintem az ,hogy ki mennyire jo anya nem feltetlenul fugg attol, hogy otthon mit latott, van aki mivel rossz peldat latott pont az ellenkezojere torekszik. Nalunk pl anyu maximalista, nem eleg jo semmi neki, ha 4est hoztam haza ahelyett ,hogy megdicsert volna azt kerdezte miert nem 5-os? Most ugyanezt csinalja a tesom gyerekeivel. Kepes halalra dolgozni magat, hogy a kertje pikk-pakk legyen, mert szerintem tul sokat foglalkozik azzal, hogy mit szolnak az emberek.
Ugyhogy legy szives ne konyveld el magad rossz anyanak!KépA gyerekeket meg nem lehet elegge felkesziteni a kistestver erkezesere, ne legyen lelkiismeret furdalasod. Mindent megtesz az ember, de akkor sem tudhatod hogy eli meg a gyerek az egeszet... Nalunk hanyszor elhangzik Emitol meg ma is, hogy nem szereti Dannyt es nem akar testvert!!!
A halal kerdese nalunk is mar regota tema, Emike meg anyutol is megkerdezte egyszer, hogy mikor fog meghalni...Kép Szerencsere anyu csak meglepodott, de nem szivta mellre, szepen elmagyarazta neki, hogy ahhoz nagyon oregnek, vagy betegnek kell lenni, hogy valaki meghaljon. Meg mar azt is tobbszor megkerdezte Emi, hogy o mikor fog meghalni.Kép

Nagyon helyesek a horgaszos fiuk! Es hogy keszited el a pontyot?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Anyuka
Az én anyukám nagyon jól nevelt minket, bár van egy-két dolog, amit utáltam (ordibálás) és megfogadtam, hogy én aztán soha (csinálom KépKép), meg az "ugyeénmegmondtam" (ezt is csinálom néha), meg még pár dolog. De szerintem ezek valahol természetes dolgok is, nem feltétlenül csak szülöi minta, egyszerüen az anya is ember (vagy valami afféle).
Nálunk is tanulásban mindig a maximumot kellett nyújtani. Ebben csak azt utáltam, ha véletelen hozam egy 4-est, ne adj' Isten 3-ast, akkor mondtam, hogy az X. és az Y. is ennyist kapott (ök is jól tanultak), mire anyu: Azok engem nem érdekelnek, az a fontos, hogy TE hányast kaptál. Szerintem ez kicsit brutál, mert emlékszem, harmadikban kaptam egyszer egy 2-est (addig soha életemben), és nem is mertem elmondani otthon, mert féltem. Jó, azt hozzá kell tennem, hogy soha nem volt se büntetés se semmi fenyítés a rossz jegy miatt (életem elsö egyesét tesiböl kaptam nyolcadikban kislabda dobásra Kép), de nekem épp elég volt, hogy anyu zsörtölödött miatta. Ettöl azért megkímélném a gyerekeket. Marha rossz érzés, hogy mindig jól KELL teljesíteni, és ha véletlen nem úgy sikerül, akkor retteg az ember.

Zsike!
Új tag és kismama Kép! Lesz kikért izgulnunk a következö hónapokban Kép!
Én is közel 5 évig voltam vagy terhes, vagy szoptattam vagy mindkettö. Tök kivoltam már a végén, végül én választottam el Ádámot, mikor már majdnem 3 éves volt. Mostanra jól kikupálódtam, összeszedtem magam, picit túlságosan is (plusz 6 kg...).
Azért itthon sokkal jobb dolgunk van gyes-gyed ügyben, mint odakint. Nekem már attól lelkifurkám volt, hogy 2 évesen bölcsibe kellett adnom a gyerekemet, pedig tényleg muszáj volt, nem jókedvemböl tettem.

Zit!
Én nagyon örülök, hogy nem hasonlítom a férjemet senkihez. Alapból "hasonlítgatós" vagyok...

Sasha!
Jók a képek Kép!
Természetes most ez a "nem szeretek senkit" a Gabinál. Ha talán most pár napig nem menne oviba, és a Danit esetleg valamelyik nagyi elvinné??? Tudnál vele egy picit többet lenni, segíthetne Geri körül, mesélnél vagy olvasnál neki, amíg a Geri szopizik (én így csináltam, mikor Ádám született). Nem sok idö, csak 2-3 nap, hátha segítene.

Szilcsike!
Teljesen igazad van "szerelem témában". Én is úgy gondolom, hogy a puszta érzelem kevés ahhoz, hogy egy kapcsolat tartós legyen. Kell egy határozott döntés, hogy bármi történjen is szeretni fogom a páromat, elfogadom olyannak, amilyen és nem kell más.

Én a munka ünnepét mosással, vasalással, takarítással ünneplem Kép. Végülis a munkáról szól ez a nap, nem igaz???

Azért ti szórakozzatok jól Kép,

Andi

panda
Halásztelek

Sziszatok
Cak gyorsan amig alszik.En is most keltem fel az alavasbolKép
Delelott elmentunk fogaskerekuzni,mert akkor meg nem esett,na mire felertunk mar zuhogott ugyhogy jottunk is vissza.Alex azert jol szorakozott,mert kocsit feledtuk es minden jarmuvel mentunkKép
Reggel mar megfoztnuk,ugyhogy kesz ebedre jo volt hazajonniKép
Sajnos a vari programokat kihagyjuk az eso miatt...igy ha Alex felebred a tesomekhoz megyunk ki.

Judy
Hat igen nalam is ez volt hogy elso (bar az elvettt volna)csak elvbol sem kellettKép Aztan meg par probalkozas utan rogton tudtam ki az akivel erdemes hosszu tavra kezdeniKép

Parazita
Igazad van az osszehasonlitasi alapokKép arra jok hogy par ev mulva rajon az ember..huu de jo hogy megsem vele vagyok hanem egy arra erdemesebbelKépKép
Tenyleg anyukadbol arad a nyugalom, az arcara volt irva a Mikibulin isKép

Szilcsike
Biztos megeroltetted a kezed,jobbulastKép

Zsike
En a neten talaltam egy csajt aki berbe adott nekunk is 2 nyaron at,de tavaly nem volt neki eppen.Jo elore kellett volna hivni.Igy Judy volt olyan kedves es kolcsonadta az vadiuj ulesuket Képarra a 4 hetre.Iden ugy oldjuk meg hogy mivel Alexnak ketto van a ket kocsihoz(egyik meg a belso oves 9-15 kg-s,de meg jo neki boven).Igy a nagyobbat odaadjuk arra az idore anyukam kocsijab,masik ugyanilyan nagy ules a batyamektol lesz (nekik is megvan meg a kisebb ).Harmadikat meg kapott anyu kolcsonKép
Egyebkent ha hosszabb tavra akarod akkor jobb megevenni egy jobbat,biztonsagosabbat,ami jo vegog amig 8-9 eves nem lesz.
Utazni egy felnottnek csak max 2 gyerekkel lehet,ugyhogy egyenlore meg meg tudod oldaniKépDe jo ohgy a legitarsaga ad kiserot az atszallashoz.Tesomek is 4 hetre jonnek,jon veluk a ferje,es kozben O elmegy innen ket helyre kozben Europan belul munka ugyben (jol sikerult most megoldani )es ujra egyutt mennek vissza.Bar a tesom nem akar atszallni ugyhogy Ok mindig atautoznak Kanadaba es onnan jonnek a Malevvel.A gyerekek igy kicsit jobban turik a hosszu utat Kép
Remelem nincs hanyingered,mert nekem mindig a repulon van a legnagyobb a kajatol KépKép

Sasha
Szegenykem,nem egyszeru most Gabival.Egy kis plusz odafigyeles meghozza a gyumolcset.Drukkolok hogy sikeruljon hamarKép
Alex is foglalkozik regota a halallal,mert en egyik nagyim tavaly meghalt es kerdezget rola,meg jarunk ki vele a temetobe .Azt iskerdezte mar hogy ha O oreg lesz akkor mi meg fogunk halni?Hat jok is mese kereteben megnyugattuk hogy ez az elet rendje ,de soka lesz az meg es itt leszunk vele nagyon sokaigKép
Emlekszem en is is anno hogy kivoltam amikor rajottem erre hogy anyuek is meghalhatnakKép Ugyhogy valami ilyen jatszodott le benne is.
Jok a kepekKép Gabi igazi nagyfiu marKép

Hat az en anyukam nem volt maximalista sosem,plane nem velem.A ket tesom alapbol kituno volt minidg,en mar nem,de nem sokal alatta.Rossze ejgyert is csak egyszer volt gaz meg altalanosban,(az is magatartasbol KépKép ).
O nem egy hazitunder,regebben is minidg magas beosztasban volt ,talan ezert , ugyhogy a nagyimra utottem rendmaniamban,fozesben is ...(Na a nagyim erre nagyon is buszke Kép )Anyu meg elismeri hogy jobban fozok nala Kép
Kenyeztettek eleget a betegsegem miatt,de ugyanakkor jol az eletre-onallosagra neveltek es ennek orulok a legjobban KépMindig jo hangulat nalunk, a nyiltsag-oszinteseg jellemezte a hazunkat KépSzerettek hozzank jarni a baratok Kép
Most neha probalkozik hogy beleszol dolgokba,de aztan eleg csak raneznem es legyintKép

Na pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Hogy ti mennyit írtatok?! Nem is tudok lépést tartani.
Gyerekkoromról, anyumról itt nem szeretnék, majd egy másik talin, ha esetleg felmerül. Kép

Nekünk ma az idő ellenére szuper napunk volt. Minden évben kötelező Auchan-os rendezvény van május 1-én. Már előre irtózom a kötelező részvétel miatt, idén viszont végre jól megszervezték. Amikor odaértünk kb. 5 lovon lehetett lovagolni. Pancsi nagy örömére, lovagolt is kettőn és olyan büszkve voltam mert ő ült egyedül szabályosan (nem mintha számított volna) a nagy lovakon a "kis" kb. 98cm-ével.Kép Utána kifestették az arcát cicának, volt hatalmas ugrálóvár, ahol annyit ugrált amennyit akart. Majd bábelőadás, bűvész, aki nagyon ügyes volt, és utána lufikból formákat hajtogatott. Gyöngyötfűztünk és szívószálból virágot ragasztottunk anyák napjára a nagyiknak. Apa focizott és nyertek is, a szektorok között voltak meccsek, pl. hentesek a lakásszektorral. Kép Volt ingyen ebéd, majd amikor jöttünk el, hozzánk vágtak csomó friss croissant és pogit. Szal a holnapi reggelink is megvan. Azért ennyire nem jó ez a cég de fejlődőképes. Kép

Juti
Neked szerettem volna, hogy szvsz semmi baj nincs a fotókon veled! Kép

Tsók,
én

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Tényleg nagyon belehúzott a topik, de ez a JÓÓÓÓKép!!! Nagyon Szeretek olvasgatni.

Nekünk szuper jól telt a hosszú hétvége, szombaton igazi hagyományos, grillezős-sörözős-dumálós-játszós kerti partyt tartottunk, megünnepeltük a család legifjabb tagját és az anyukájátKép Vasárnap jöttek a barátnőmék, szerencsére ismét kegyes volt az időjárás hozzánk, ki lehetett ülni a kertbe, a gyerkőcök tudtak tombizni a friss levegőn.
Ma kirándulás volt a program, illetve egy vendégségbe voltunk hivatalosak, de az időjárás közbeszólt, itthon maradtunk. Kiderült, hogy ezt jól tettük, Márk délutánra belázasodott és fájlalja a fülétKép Pöttyei nincsenek, de most inkább az megkímélhetné a kis szervezetét, nagyon rossz lenne, ha egyszerre 2 kórsággal kéne megküzdenieKép Hát szegény, nagyon-nagyon sajnálom, a hivatalos szülinapja holnap van, jó lett volna, ha nem betegen tölti be a 2. évét.

Talis fotókat megnéztem, Judy! Életben tényleg sokkal-sokkal csinibb vagyKép Megértelek, én nagyon utálom a fotóimat, nekem szörnyű rossz a fényképarcomKép

Zsike! Üdv közöttünkKép

Anyukák: Az én Anyukám igazi nagybetűs ANYUKA volt. KépMindent meg lehetett vele beszélni (fiúk, érzelmek, csalódások, cigizés, bulizás), folyamatosan éreztette, hogy megbízik bennünk, egyenrangú partnerként kezelt minket, ha nem ment a tanulás leült velem, ha kellett kijegyzetelte a tankönyvet, stb...stb... A barátnőimet is barátnőként kezelte, nagy dumapartik voltak nálunk, beültünk az 5nm konyhába és kávé-cigi mellett megbeszéltük az élet dolgait. Anyukám a példaképem, én is próbálok olyan szelíd, türelmes lenni, mint ő, de néha nagyon nem sikerül. Ilyenkor gondolatban tőle is bocsánatot kérek. Ha élne nagyon könnyű lenne az életem- több ok miatt- nagyon-nagyon hiányzikKép
Érdekes, hogy Apukám szinte a teljes ellentéte volt Anyunak, nagyon jó fej volt ő is, de kemény volt, szigorú, az érzelmeit nagyon nehezen mutatta ki. Viszont ő is egyenrangú partnerként kezelt minket, önállóságra, magabiztosságra nevelt. Nekem ez a háttér biztosította, hogy gyönyörű gyermekkorom legyenKép
A Gyuri egyébként nagyon-nagyon sokban hasonlít Apukámra (szokták mondani, hogy párválasztásnál az Apa kép domináns lehet), egy fokkal azért lágyabb, neki fontos az érintés, az ölelés.

Na, adtam én is olvasnivalótKép Kép
Pusza:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Zsike,
Üdv, nem semmi ennyi gyerekkel ekkorát utazni Kép

Magdi,
Remélem, Márk jobban lett... Szegény, már tényleg nem hiányzik egy új betegség.

Bea,
Örülök, hogy jól sült el a "szocifogi" Kép

Kataa,
Te mindig megértesz engem Kép Kép

Mi kissé ráfaragtunk. A sz..r idő miatt gondoltuk, hogy elmegyünk a Camponába a Tropicariumba. De sajnos rajtunk kívül mintegy ötszázezren gondolták ugyanezt, és iszonyatos tömeg volt, úgyhogy nem álltuk ki a sort, hanem apa Solymesszel kiment az esőben a szomszédos vurstliba dodzsemezni, meg játszóházaztunk, ilyenek, de kicsit kiborító volt a tömeg.

Zit
parazita

Hali

Mi sem mentünk sehová a rossz idő miatt. csak a szomszédba halászléreKép
eléggé hiányzott a fiúknak a kinti mozgás.

Magdi
Jobbulást Márknak és előre is boldog szülinapotKép

Sasha
KépekKép klassz lehetettKép

mennem kell, apának kell a gépezet
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti,
Jó is az ha egy pasi szeret vásárolniKép. Régen apával rémálom volt elmenni bármit is venni, aztán szép fokozatosan megszeretettem vele, így most már egész másKép.

Zita,
Egyetértek veled, Lakva ismeri meg az ember egymást! ez nagy igazság és szerintem nagyon fontos mielőtt hozzámegy az ember valakihez.
Kikapcsolódás, hát majd esetleg jövőreKép.
Immunerősítéssel próbálkozom, szedek multivitcsit, tömöm magamba a zöldségeket, gyümiket, reform kaja, meg minden, nem tudom mit tehetnék még? Te mivel próbálkozol? Ne is mond ezt a telet, szinte minden bacit elkaptam a gyerekektől.

Szilcsike,
Kezednek jobbulást!

Zsike,
Végre valaki aki ismeri ezt a szót, hurrá!Kép
Nyugi, én is mindig úszok az itthoni munkával.

Sasha,
Igen, ilyesmi a jelentéseKép.
Szegény anyud, biztosan nehéz lehetett neki, főleg ennyi munka mellett, no meg neked is, hogy mindezt toleráld.
Gabihoz kitartást, a megértés hamarosan meghozza majd a gyümölcsét és ismét a régi lesz, hidd el. Valszeg, várja, hogy kimutasd, hogy még mindig ugyanúgy szereted, mint amikor még csak ő volt.
Pecázós képek nagyon jók, főleg a hálósKép.

Nyuszi,
Lili is felvetette már a halál kérdését, hogy ki, mikor és miért és akkor mi lesz majd, stb. Szerencsére pár napig érdekelte, aztán felejtődött a dolog, de nagyon nehéz volt neki válaszolni, úgy hogy hülyeséget se mondjak, meg ne is ijesszem meg.

Panda,
Vagy valami afféleKépKépKép, ezen jót nevettem. Na ja, enyhe változáson átmegy az ember, mikor gyereke születikKép.
A sulival kapcsolatos dolgokat én is máshogyan szeretném majd csinálni, mint ahogyan velem tették.
Hasonlóképpen ünnepeltem ma én isKép, hála a rossz időnek, még a kertbe se tudtunk kimenni.

Jó éjt,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Lányok!

Segítsetek!
Bár most keresgélek, hogy mit kell tenni KRUPP esetén. Anna kb. fél órája fulladva ébredt, nem kapott levegőt, rémálom. Sikerült rávenni, hogy ne sírjon, felöltöztettem és most az ablakban ülnek a férjemmel. Talán jót csinálunk mert már kap levegőt, de ezt sem tudom, hogy jó-e. Mármint a hideg, mert anyám mintha párát csinált volna az öcsémnek annó, aki majdnem gégemetszést kapott egyszert, mig kiért a doki. (Anyám védőnő, szal közel volt hozzá. Kép )Gondoltam, hogy rohanok vele a kórházba de egyőre megnyugodott a szervezete. Kint piszok köd van. Nem volt még ilyen. Nem úgy van, hogy ilyenkorra már kinövik? Hogy kell ezt kezelni? Utókezelni? Mi váltja ki?
Emlékszem, hogy itt sajna volt már ilyen vagy hasonló 1-2 babának! Pls. HELP!

kösz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska!%

Mindent jól tettél! Hideg klevegő kell ilyenkor és van krupp ügyelet, csak nem tudom melyi kh.-ban, talán a Lászlóban. Remélem mostanra minden rendben. Ha tudom, hogy mi van, ideültem volna 3-kor, pont ébren voltam. Majd Manó többet tud erről mondani, Emmánál volt Krupphoz hasonló roham.

sasha

Kép
sasha

Halacska!
Hogy van Anna? Segíteni nem tudok, nekünk nem volt kruppunk (talán Juti Gergőjének, ha jól emlékszem, de nem akarom belebeszélni senkibe...)
Azért drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.

Látom, egyedül vagyok a párválasztásos témában Kép, hiába nem túl népszerű , manapság ez a hozzáállás.

Bocs, de mennem kell, elvégre ez mégiscsak egy munkahely Kép

Panda

panda
Halásztelek

Bea
Hogy van Anna?
Remélem már jobban. jól csináltad, HIDEG pára tesz jót a kruppnak.
megelőzés: hát ha én hallom, hogy reked be, akkor megy egész éjjel a hidegpárásító, meg kap calcumuscot és köptetőt is. ha meg nagyon fulladna van egy erős szteroidos kúp végső esetre, a rectodelt.
Én a Lászlóba nem vinném semmiképp, annyi rosszat olvastam róla.
remélem nem lett kórház. igen, ilyen ködös időben a leggyakoribb. amúgy pedig vírus okozza, kb 200 féle, amitől bedagad a gége környéek és nehezen kapnak levegőt. és tényleg kinövik, de állítólag 5-6 éves korra.

j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Panda
hát én egyébként nagyon is konzervatív vagyok, szinte mindenben. de ebben pont nem. mert mi van, ha tényleg a házasságkötés után derül ki, hogy mégsem működik a dolog? abból is lehet nagyon rossz házasság.
mondjuk szerintem vagy érzi az ember, hogy ki az igazi, vagy megette a fene.

j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Bea,
Jaj,es maskor is volt mar neki lyen?Biztos hogy krupp volt???Szoval ha tesodnak volt ilyan akkor O orokolte a hajalamot? Nagyon drukkolok hogy minden OK legyen.Zalannak vot ilyen,es azota minden kohogesnel vigyazni kell,keszenletben tartani a szteroidos kupot.Irj hamar hogy hogy vagytok.
Majalis azert jo hogy jol sikerultKép

Magdi
Marknak boldog szulinapotKép Meg jobbulastKép

Parazita
Hat most mit csinaljak ha mindig okossagokat mondasz?KépKép
Huu en sem birom mara tomeget,plane igy..de Alex ota meg latvanyosan nem.Lehet hogy osszefuggesben van a gyerekek szamavalKép???

Ilke
Az immunerosites nem csak abbol all hogy multivitamint szedsz,mertha nagyon le van pukkanva a szervezeted,akkor nem komplex vitamin,mert abban csak minden kis reszben talalhato meg,hanem valami nagyobb dozis abbol amibol hianyt szenved a szervezeted.Egy erre iranyulo vervetel valaszt ad hogy miket kel szedni.

Na megyek mert munka van...
Kata

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?