Új privát üzeneted érkezett!

Málna,ha urad betegség ellenére sem bírja már,akkor Jónás ide-oda,az ügy nem tűr halasztást...ilyenkor lesz az igazi szerelemgyerek!!!Mindenkinek sok szenvedélyes akciót kívánok ma estére!!!Én mára befejezem,vigyázzatok egymásra!Puszika Meli

Kép Kép
meli1118

Itt vagyok!!Csak benéztem!!A Dóri nincs itt,szerintem majd csak holnap,vagy holnapután jön!!KépSzerintem a telkükön van!!
Normális,ha szúrkál ott lennt??Mert ma egy kicsit túlhajtottam magamat!!KépBevásárlásnál cipekedtem,és kétszer kipucoltam egy futószőnyeget!!KépMuszály volt,mert zavart a koszfolt amit a Dominic,meg az Eric csinált!!KépAzthiszem nekem már régebben is szúrkált ott lennt,de nemtudom,hogy mennyire régen!!KépTalán a beágyazódásnál kezdődhetett!!Képzeljétek!!Ma értem utol a második mensimet!!KépOlyan nehéz lesz a május végét kivárni,amire újralátom az Óriáskát!!KépAnyunak aztmondtam ma,hogyha a mai szőnyegpucolástól nem megy el,akkor erős kisbaba!!KépÉs TUTI marad!!KépA melleim már tiszta LUFIK!!!Óriásiak!Kép
Meli!!Szerintem is KORAI még ez a teszt!!Mérd a hődet minden reggel,és tényleg addig jó,amig FENNT marad!!KépMost még ne csinálj újabb tesztet,csak 1 hét múlva!!Halvány csik sem volt??Nagyon halvány?????Kép
Málna!!MINDENT BELE!!KépHAJRÁ!!Veled vagyok!Kép
Plutó!!Cukik a gyerkőcök!!Kép

Kép
bea27

Szép napot mindenkinek!

Málna
mi ujság veletek? Jobban vagytok már?
Sikeres hónapot!

Bea
hasszurkálás, hasfájás kellemetlen, de természetes.KépKép Így az elején gyakori.
Figyelj jó helyen van az az óriás baby, tudod jó meleg van neki.
Az egyik szülésznő mondta nekem mikor már tulhordtam Krisztiánt, hogy persze, hogy nem akar kijönni, mikor ilyen jó dolga többet sosem lesz, a kaját is dróton kapja.
Azért vigyázz magadra.
Védőnőhöz mikor fogsz bejelentkezni?

Meli, nagyon szorítok Neked.
Aztán gyere az aktuális hírekkel.

Ma, megy valaki valahová?
Nálunk jó program csak holnap lesz, remélem addig ez a szép idő is kitart.
Ma kertészkedünk egy kicsit, azt a Kriszti nagyon élvezi. Ha tudok később még benézek.
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,csak beugrottam,felmegyünk a Mátrába.Lányok,csak annyit,hogy ebben a hónapban én már biztos nem babásodom...a magas hő ellenére ma reggel 7.52-kor megjöttKépKépKép
Nem értem,pedig tényleg olyan tüneteim voltak..de nem stresszelem magam,tisztulok testileg-lelkileg,majd felkészülünk a köv.hónapra....mondtam Kálmánnak,hogy mensi után elmegyek egy maratoni masszázsra a masszőrömhöz,szolizok,infraszaunázok,léböjt-méregtelenítek,aztán hajrá!!!!!Nem vagyok elkésve,még csak 3 hónapja próbálkozunk...
Nagyon örülök,hogy végig velem voltatok,remélem a következő ciklusban sokat bepocakosodunk!!!!Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Nagyon jól esik,hogy hiányoltatok tegnapKép
Sajnos a tegnapi napon szörnyű volt.Eddig még nem meséltem nektek,szerda délután meghalt a nagybátyám(Anyukám nővérének a férje)Tegnap voltunk a temetésén az Alföldön.Ott maradt szegény Nagynéném a két lányával egyedül,nagyon sajnálom őketKépKép(Ennyit a stresszmentes életről.)

Meli!
Nagyon sajnálomKépKép
Azért örülök,hogy nem keseredtél el teljesen,ez a jó hozzáállás.Következő hónapban biztos sikerül.Kép

Kis_Plutó!
Először is jó kertészkedéstKép
Másodszor,megfogadom a tanácsodat,amit a fallabdázással kapcsolatban mondtálKépBár annyira hiányzikKép

Nika!
Kíváncsian várom,hogy mi lesz nálad,nagyon remélem,hogy végre már követ minket valakiKép

Málna!
Jobbulást az egész családnak.
Látom Apa betegen sem tétlenkedikKép

Bea!
Olyan jól esett,hogy kerestél telefonon.
Elhiszem,hogy kíváncsian várod a következő UH-ot,én is alig várom,hogy elteljen ez a 2 hét.
Néha én is szoktam szurkálásokat érezni.A takarítást,meg cipekedést nem túlzásba vinni!!
Válaszolt a doki,majd mindjárt bemásolom,hogy mitKép

KépKép
takido

Sziasztok

Meli
SajnálomKép
De lehet,hogy mi leszünk párban?!Kép

Bea
Köszi a bíztatást.Remélem lassan összejön.
Azért ezt a takarítást meg cipekedést csak lightosan.

Takido
Kép
Ha minden áron mozodni akasz akkor kismama torna.Tudod amit ajánlottam

Kis_plutó

Nálunk falunap van ma.Úgyvolt,hogy oda is megyünk meg a Tiszához is de nem fog összejönni
Sajnos nem nagyon javult Máté.
Este már hasmenése is volt.3 -szor egymás után...
Aztán kisebb megszakításokkal egész éjjel hányt szegénykém.
Ébredés után:
Kép

Azt gondolom,hogy semmi köze a gyógyszernek hozzá.Még olyan picike,hogy a slejmet amit felköhög nem tudja kiköpni,szóval az úgy vissza...Szerintem ez irritálja a gyomrát mert azt hányja ki.
A reggeli (piritós egy kis tea)már benne maradt.De egy órával ezelött az is visszajött...
Szerencsére nem lázas,és nem viseli meg olyan nagyon csak álmoska szegény

málna2162

Kép

málna2162

Helló!!!!Kiváncsi vagyok,hogy most működik-e!!!Mindenhova tudok irni,csak ide nem!!Ez BOSSZANTÓ!!!!Kép

Kép
bea27

Na!!Ittvagyok!!Azthiszem eljött az aluszékony időm,meg a pisilős!!Reggel amikor felkeltem óránként jártam ki!!Aztán Hála Istennek elment mindenki itthonról,és én meg betettem egy dvd filmet,amin elaludtam,és 14:00előtt pár percel keltem fel!!
Most is még annyira gyengének érzem magam!!Egyébként,ha most lefeküdnék,TUTI,hogy egész éjszaka nem aludnék egy hangot sem!!Kép
Dóri!!Na,mit is irt a Doki??
Málna!!Itt vagy???Ki van itt?Kép

Kép
bea27

Szia
Itt vagyok!hol itt hol ott.Hol az egeret fogom hol Máté fejét...

málna2162

Málna!!CUKI a nagyfiad!!Kép
Plutó!!Itt vagy??

Kép
bea27

Jól van!!Szegényke!Bekented éjszakára a kis mellkasát??Amit itt a csajok ajánlottak??Köhög még??Hogy kell ilyen szép kisfiút csinálni??Kép
Bár azthiszem erről már lekéstem!!Mármint a "készitésről"!!Kép

Kép
bea27

Küldtem neked emailt!
Nem is mondtad hogy apa feldolgozta már a jó hírt.?!

málna2162

HÁT PERSZE!!Még a pocimat is szokta simogatni,és megkérdezi,hogy-hogy van a BAMBINO!!!Kép

Kép
bea27

Hova??A citromailre??

Kép
bea27

Megkaptam!!Köszi!!Márcsak tudnom kéne,hogy-hogy kell ezeket használni!!!Kép
Lassan lépnem kell,mert Anyu mindjárt megjön!!Kép

Kép
bea27

Igen de nem olyan rég!
Nem kentem be a hátát.Az a baj hogy a slejm jön vissza neki.Igazából akkor is hányt amikor nem is köhögött.Kép
Aranyos vagy!Hát így sikerült.Beleadtunk anyait-apait!
Ezek tegnap este készültek.Olyan mintha nem is lenne beteg,pedig itt már túlvolt egykét furcsa dolgon...
Kép

málna2162

És Te hol vagy?????Kép

Kép
bea27

Szép a fürdőtök is!!!A Babátok is!Téged is meglestelek!!Láttam már a férjedet is!!ARANYOSAK VAGYTOK!!Kép
Én úgy nézek ki,mint egy 20éves lány!!Pedig jövőhéten csütörtökön már 28 leszek!!Kép
Pont erre az évre jött úgy ki,hogy aznap van a szülinapom amikor MEGSZÜLETTEM!!És Óriáska is pont ebben az évben jött össze!!Szerintem nincsenek véletlenek!!KépLassan megyek!!Puszi!!

Kép
bea27

A Fastum gél csodákra képes!!
A f...t!Lehet hogy nem egy naptól kéne csodát várnom...?!
Jövőhéten elkell mennem reumatológushoz.Már sehogy sem jó...

málna2162

Reumatológus????MINEK???

Kép
bea27

Ja,fentebb írtam tegnap(így jár aki nem olvas visszafeléKép)hogy nagyon fáj a hátam.Meghúztam vagy valamim más probléma .
Az a jó!Én is sokszor megdöbbentek embereket amikor közlöm hogy 30 vagyok.

málna2162

MENTEM!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Kajálnom kell!!Tényleg ilyenkor már vajon velem együtt eszik az Óriáska??Jó lenne,ha valaki felvilágositana ezekkel kapcsolatban!!Kép

Kép
bea27

Igen.Mindent együtt csináltok.Olyanokat egyél ami neked is jól esik.Bár ha valami neki nem tetszik azt majd úgyis jelzi.Persze nem úgy mint a Nicsak ki beszélbe,hogy megrángatja a köldökzsinórtKép
Átvitt értelemben jelez.Ha nagyon éhes vagy szomjas leszel az azért van mert Õ is sokkal többet fog tőled elszívni.
Azért lesz majd olyan amit nem együtt egy időben csináltok.De az még odébb van.Az majd akkor jelentkezi amikor már "tényleg"teher a baba és néha ÚÚÚÚÚÚÚgy szeretnél pihenni.Ez pedig az alvás.
A babák általában nappal alszanak.Azért mert ahogy mozogsz elringatod.Tudod mi következik akkor amikor lefekszel hogy aludj...?Nyertél!!
Na ezt nem fogjátok egyszerre csinálni.De ez előfog fordulni a szülés után is...KépDe gyorsan elmegy az az 4-5 hónap...Kép

málna2162

Sziasztok!
Most már én is vagyok.
Délután nem tudtam elküldeni amit írtam.Kép
Meli
kicsit irigykedem a Mátrában töltött napotokra.
Nagyon szeretem. 20 évig egy Mátra aljai kis faluban éltem, és sokszor visszahúz a szívem.
Nagyon szeretek hazamenni anyuékhoz, főként amikor a környékre is kimegyünk.Van nekik szőlő és málna a falun kívül, ahonnan szép kilátás van és jó levegő.

Málna
jobban nem is fogalmazhattál volna.
Egy kicsit már én is előre félek a nem alvástól.
Nekem Kriszti még csak kb. 6 hónapja aludja végig az éjszakát. Nem lesz könnyű visszaszokni.

Bea
Az én gyerekeim is nagyon tudták, hogy hol van a húgyhólyagom. Adri "csak" rugdosta a kicsi egy ideig ott is feküdt. Én aluszékony csak a terhesség elején voltam.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,megjöttem a kirándulásból,ISTENI volt!!
Gabi,bejártuk az egész környéket,piknikeztünk egy tisztáson,megálltunk minden olyan magaslaton,ahol le lehet parkolni,a kilátás egyszerűen mellbevágó...Mátrafüreden felsétáltunk a táborhoz,nosztalgiáztunk(Nagykátának van ott ifjúsági tábora,ott töltöttük mindketten a gyerekkorunk felét)Nagyon jó nap volt,teljesen feltöltődtem...
Dóri,Bea pihenjetek sokat,mert szülés után már erre nem túl sok idő jut(gondolomKép)
Van egy fura észrevételem:reggel pöttyös lett egy kicsit a betét,de azóta semmi,pedig túráztm meg minden.És a hőm még mindig fenn...reggel újra tesztelni akartam,de emberem lebeszélt,azt mondta,hogy várjunk még vagy 3 napot...ha addig sem jön meg...talán..nem merek remélni,dehát hátha...már így is 34.napon vagyok..na meglátjuk!
Málna,nagyon édes a kisfiad,férjeden meg látszik,hogy milyen odaadó...irigykedem kicsit,persze jóértelemben!!
Na pusz mindenkinek Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Szép napsütéses napot kívánok Kép

Meli
Az a rész tényleg szép.
Ti már ismertétek egymást a pároddal a táborozások idején is?KépKépKép

Málna
nagyon aranyos a kisfiatok.
Nem tudom melyik topicban olvastam, hogy volt egy idő mikor férfi olvasója is volt a babanetnek, aki ezeket a meztelen képeket "nagyon" szerette, szóval ezekkel vigyázz!!!!
Topic címe:"Hová tüntek Zsóka képei?"
Majd olvasd el.
Jobban vagytok már?

A multhéten így aludt el autózás közben a Kriszti
Kép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna pontosítok, kikerestem
Ismerkedjünk meg és ezen belül van HOVA TÜNT ZSÓKA FÉNYKÉPALBUMA????

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Olyan jó,hogy tesztek fel képeket a gyerkőcökről.KépEgyik szebb,mint a másikKép

Meli!
Biztos nagyon jó napotok voltKépÉn is imádok túrázni,a párom sajna már nem annyiraKép
Én is azt tanácsolom,hogy pár napot próbálj kibírni a tesztelésigKépÉs biztos két csíkos leszKépKép
Részemről én igyekszem pihengetni,persze ez nem mindig jön összeKép

Málna!
Remélem már jobban van Máté.
És neked is jobbulást kívánok!!
Úgy látszik,ebben a topikban mindenkit fiatalabbnak néznek,mint amennyi valójában,rólam sem szokták elhinni,hogy 25.vagyok.A patikusnő is furán nézett,mikor kértem egy terhességi tesztet.

Kis_Plutó!
Felétek jó idő van?
Nálunk reggel óta szakad az esőKép

Bea!
Hogy vagy? Tüneteid?Az aluszékonyságot olvastam.
Megpróbálom mostmár tényleg felrakni,amit a doki írt:
"A petezsák mérete normális. 7 hetesen már meg lehet mérni a fejtető-far távolságot, szerencsés esetben a szívműködés is láthatóvá válik."

KépKép
takido

Takidó
az eső még nem esik, de olyan szomorú idő van.
Az embernek nincs is kedve kimozdulni.
Szerintem kicsit be is kell fűtenem, mert a gyerekeim takaró alól tévéznek.Kép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én is most kapcsoltam be a fűtést.Kép
De nem értem,hogy miért pont mindig ilyenkorra romlik el az időKép
Nekem sincs kedvem így kimozdulni,pedig annyira vártam ezt a napot.Évek óta ilyenkor mindig kimegyünk a barátainkkal az állatkertbe,de ahogy az időt nézem,idén nem kellKép

KépKép
takido

Haliho!
Merre vagytok?

KépKép
takido

Takidó, itt most ilyen az időKép

Málna táblán javíts légyszi, utolsó mensi máj. 1KépKép Ugy látszik a leendő legkisebb is esélyt akar a februári szülinapra, mint a tesói.KépKép
Nekem ez a hónap nyerő szokott lenni, remélem most is így leszKépKépKép

Bea
ha van kedved megnéznéd nekem ezt a hónapot korong, Jónás köszi.
Tudod Kissné Rudas Gabriella, Gyöngyös 1977. jan. 25 valamikor dél körül.

Képabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Csajok!!
Ittvagyok Én is!!Ha jobb lenne az idő,biztos a majálison lennén,de...............!Undoritó ez az idő!!KépViszont nagyon vágyom a friss levegőre!!Nemtudom mi ütött belém................!Talán az,hogy tegnap egész nap szinte az ágyban feküdtem!!Szegény Apa,meg már annyira ki van éhezve!!KépDe nem merek vele ágybabújni.......!KépFélek,nehogy valami baj legyen!Azt tervezem,hogyha majd már nem fogok dolgozni,lemegyek 1-2 hétre Zircre a nagypapámhoz!KépDóri!!Akár találkozhatunk is!Ja!!Szerintem szeptembertől az unokatesóm gyereke hozzátok fog járni oviba!SZIÁGYI MÁTYÁS.Ismerős a név?Bár azt nemtudom,hogy Te melyik oviban vagy!!Szerintem a Laura odaviszi a házuk mögé ahol a játszótér van!!Tudod,hogy miről beszélek??
Plutó!!Máris nézem!!Kép

Kép
bea27

Plutó!!Utolsó mensid????Kép

Kép
bea27

Plitó!!nemtudom,hogy miért de a Jónás a mensidre tette a term.napjaidat!!!KépNemtudom,hogy miért!!KépMÁJ.1-MÁJ.4-ig!!A következő meg MÁJ.30-JÚN.2.!!Mindegy!!Már tudom a mensidet!!A korong:MÁJ.9-MÁJ.18-ig jelöli!!Kép
Remélem tudtam segiteni!!Kép

Kép
bea27

Bea köszönömKépKépKép
Nem tudom emlékszel e a múlt hónapot is néztük, és ápr.30-máj 4-ig már akkor is jelezte.
Viszont most előbb megjött mint szokottKépKépKép
30 napra, pedig általában 32-35 nap.
Na ez az amin nem tudok eligazodni, sosem volt rendszeres, kivéve mikor gyógyszert szedtem.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_Plutó!
Remélem,azért nem keseredtél el nagyon.
És ha a többi gyerkős februári,biztos ő is szeretne az lenni,ugyhogy ez a hónap lesz a nyerő.

Bea!
Az tök jó lenne,ha jönnél Zircre és tudnánk talizni.Kép
Én szentkirályszabadi oviban dolgozom.
Most megyünk Anyósomékhoz,de majd még jövökKép

KépKép
takido

Azt nemtudom,hogy melyik!!Kép
De nem az az ovi,amiről irtam??

Kép
bea27

Plutó!!Kép
Nemtudom,hogy neked miért igy jelöli ez a Jónáska!!!De IDEGESITÕ!!!Lehet,hogy nálad ez a módszer azt jelzi,hogy mikor fog megjönni!!KépFélre a tréfával!!Majd még ennek utánna nézek!!Kép

Kép
bea27

Takidó
ez olyan érdekes, mert a ciklusom olyan össze-vissza, mégis Krisztit napra pontosan tudtam mikor jött össze. 15-16. nap
Igaz, hogy rögtön az első hónapban mikor abbahagytam a gyógyszert.KépKép
Most is tudtam, hogy nem mert írtam is Andinak, hogy pont akkor nem voltunk együtt, és most persze nem is ugy jött meg mint szokott.
Majd ha már Ti is a második, vagy harmadik gyerkőcöt tervezitek, dolgoztok rajta rájössz arra, hogy ennek is van jó oldala.
Eddig nálunk mindíg gyorsan összejött és nem tudtuk igazán kiélvezni a "szabad szerelmet".
Majd mostKépKépKép
Szóval keserűség nincs bennem, időm még van.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea
tényleg tudhat valamit ez a rendszer, ha a mensimet be tudja lőni, mert én nem tudom.
Csak kb-re.
Ilyenkor meg 2-3 napig jó erős is, ugyhogy ez a pár nap most ugrik.KépKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nem!!Én csak vicceltem!!!!Kép
Ez a módszer a termékeny napokat jelzi!!!De már kértm más PROFIKTÓL tanácsot a nevedben!!Kiváncsi vagyok,hogy Õk mit gondolnak erről!!
Viszont még erre a hónapra jelzi a term.napokat!!ÉLJETEK VELE!!!A dátumot már leirtam!!Éljetek még a korongos témával is!!Mi is 3 féle segitséggel /módszerrel/ éltünk!!És BEJÖTT!!Na mára lépek!Majd holnap este jövök!!SZIASZTOK!!PUSZIKép

Kép
bea27

Kis_plutó

Köszi az infót már ami a képeket illeti.
Már írtam egy email Apának,hogy szedje le a képeket.Remélem hamar leszedi.

Bea

Ne tartsd apát ridegtartáson...
Nem lesz semmi bajotok.A szakirodalom is csak az utolsó időkre mondja,hogy vigyázni kell mert az orgazmus méhösszehúzódásokat eredményez.

Máté úgy néz ki a gyógyulás útjára lépett!
Az éjszakát átaludta anélkül,hogy egyszer is felébredt volna!Reggel még hányt,de ma még nem(Kopp-Kopp)!Sőt ebédre adtam neki egy kis erőlevest.Úgy evett mint a vett malac.De bent maradt!!Délelött aludt 2 órát és mostdéluzán is egy jó másfelet.
Legalább rendet tudtam rakni a lépcső alatti kis tárolóban.Már nagyon nyomta a lelkemet.
Ez a mai időjárás pont erre jó.Rendet rakni.Még
vasalni "akarok".Ja és még ez ilyen gyerekcsináló idő...Kép
Nálunk ilyen az idő meg a család:
Kép

Akit nem láttunk még a wiwen meg itt a babaneten nem akar képet rakni magáról?!

málna2162

Kép

málna2162

Sziasztok!
Mostanában értünk haza.
Elmentünk Balatonlellére majd áthajóztunk Badacsonyba a párom haverjaival. Jól éreztem magam, bár az éjszakázást már nem bírom annyira. Most hulla vagyok.
Gyorsan olvasgattam a leveleket.

Meli!
én még mindig bízom a pocaklakóba. Tudod nekem a nődoki azt mondta, hogy ha változik a mensi minősége és rövidsége az is a terhesség jele lehet.

Kis_plutó!
Sógornőm május végén esett teherbe s még februári lett a prücsök 2006.02.28. Szorítok.

Bea!
Én is várom már az újabb képet, ilyenkor lassabban megy az idő?

Takido!
Vigyázz magadra a sporttal nagyon. A Málna által javasolt Rubint Rékás videókazettát nem próbálod ki inkább?

Remélem a 3 napban mindenki kipihente magát!

ui: Én nekem már most 10 körül van az alvásigényem bár ezt évente ritkán tehettem meg. Ha terhes leszek akkor elmegyek macinak s téli álmot alszom egész 9 hónapban.

Kép
nika04

Jó reggelt mindenkinek!

Málna a táblában nagyon jópofák azok a kéményen csücsülő gólyák.
Találtam egy jó weboldalt www.babafalva.hu itt olyan jól le vannak írva a peteérés megállapításának lerhetőségei.
Majd olvassátok el.

Candi, Muszkuru, Hoppá
mivel töltöttétek a 3 napot? Remélem kipihentétek magatokat és friss erővel vágtok bele a .....hát persze, hogy a Babanetezésbe. KépKépKépKép

Nekterin
merre vagy rég jelentkeztél?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Lányok hol vagytok?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea!
Nem hiszem,hogy az az ovi lenne,mert ez veszprémtől kb.5 km-re van.

Málna!
Örülök,hogy Máté gyógyulgatKép
Te mikor mész dokihoz a hátaddal?

Nika!
Legalább nektek jól telt a hétvégétekKép
Tervezem,hogy a Rubint réka dvd-re mozgok,de egyenlőre nem találtam megKép

Kis_Plutó!
Én vagyok,de sajna mennem is kellKép
Majd délután jelentkezemKép

KépKép
takido

Sziasztok lányok,tegnap nem voltam,anyuéknál bográcsoztunk zuhogó esőben a garázsban...nagy kaland volt,majd meg fagytam,de a pöri isteni lett.

Köszönöm mindenki kedvességét,de Málna,ha időd engedi írd be lécci a táblába,hogy utolsó mensi:máj.1.Kép
És ez már tutti...nem vagyok valami boldog...azt sejtitek..de nem is dúlt fel annyira,amennyire számítottam...úgy vagyok vele,hogy legalább tovább tisztulok...én 10 évig szedtem gyógyszert,lehet,hogy több kell,mint 6 hónap a teljes kiürüléshez...nem mondom,csalódott voltam,de leginkább azért,mert nagyon arra utaltak a jelek..úgyhogy el is határoztam,hogy nem élem bele magam legközelebb annyira.

Bea,megnéznéd nekem Jónást erre a hónapra?
Pásztorka Melinda 1979 11.18.valamikor hajnalban...
előre is köszi!!!
Gabi:a táborozás idején még nem ismertük egymást,de voltunk egyszerre ott,csak ő "nagy"4.-es volt,amikor én csitri 2.-os...de azért jó volt arra kirándulni.

Dóri:szerencsére nálunk mindketten szeretünk kirándulni,én jobban,de ő mindenben partner.

Bea,szerintem se vond meg magatoktól a szex élményét,nem lesz a picinek semmi baja!!

Mindenkinek szép napot!!Meli

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?