Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönöm a gratukat, bár még korainak találnám, holnap reggel tesztelek ismét, de szerencsére a vizsgaidőszak miatt nem is tudok rajta gondolkodni Kép.
Katica: ez tulajdonképpen a 2. próbálkozási hónap, de már 5 éve próbálkozunk kisebb megszakításokkal, eddig eredménytelenül.
Olvastam előbbre hogy a mellfeszülést a hormonok okozzák a ciklus 2. felében. Nekem ez ügyben az lenne a kérdésem a tapasztaltabbaktól, hogy nekem mindig úgy szokott történni, hogy középidő után 3-4 nappal már nagyon feszül, szó szerint fájni szokott, és nagyon kényelmetlen.. De ebben a hónapban mintha kimaradt volna, először csupán 3 napja kezdett fájni, de elviselhető, és csak reggelente erősebb. Van erre valami ötletetek? Lehet csak hormonprobléma, vagy terhesség?? Kép

csillagverem (cn.27,DPO13.)
Vendég

Mindenki nézi a Megasztárt? Hajrá Szabó Eszter! Hajrá Gyula!Kép

Okr! Kép
Eddig mindig fej fej mellett haladtunk, most hogy ilyen rövid a ciklusod? Pink után jött a red bull?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Én tegnap kirándultam gyermekmentesen,szupi voltKép

Kriszti

SajnálomKép...Azért tényleg szép a görbeKép..most jöhetnek a tankönyvekKép!Annak van itt az ideje ezek szt...KépKép

Takido

Gratulálok a pár milishez!Ne nézz könyveket,ne nézz internetet!!!!KépBiztos,hogy minden rendben van méretileg,és elég korai a terhesség szt,hogy babát is lehessen látni.És a másik fontos,hogy UH felbontási képességétől is függ,hogy mi látszik,mi nem...KépSzóval nyugiKép!

Beszti

GratulaKépKép...Görbe ide,vagy oda...Kép

Többieknek pusza,majd jövökKép!

anyapoc

Csillagverem
Átsiklottam a pozitív teszten??Bocsika,és nagy grat!!!!!!!!!!

Anyapoc
Hát igen,marad a tanulás!Kép

Tontica
Valami színes aláírást kérdeztél.Így kell,csak szóközök nélkül:
\ red { Anita } Színek,amiket lehet választani:
orange , green , yellow ,blue , red ,purple + van még szürke ,és fehér,de azok nem túl mutatósak.

KépKép

KépKép
okr

Proba

KépKép
KépKép
tontica

De hulye vagyok! Kép
Hurra most mar ok! Holnap talalkozunk.

Jo ejt Mindenkinek!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
a jel kell elé.Nálam a Q alatt van.Ha nem tudod előhozni(a másik gépen nekem sem ment),akkor másold beKép

KépKép

KépKép
okr

Közben megoldottad!Ügyi vagy!
Jó éjt!

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!

Sajnos Szabó Eszter kiesettKép

DE! A hőm visszamentKépKép

Kép
Kép
sosi

Sosi: hat szerintem ez tobb mint jo jel!!! Kép Menzis csokkenesnel tuti nem kuszna vissza. Kép Mikor tesztelsz?

Kriszti: Koszike az alairasbeni segitsegedet! Kép Nagyon sajnalkozva atirtam az adataidat! Kép

Anyapoc: Kép Gyerekmentesen kirandulni? Az meg mi? Kép En tegnap meg tegnapelott vilagvege hangulatban voltam, a gyerek is es egyfolytaban nyafogott. Kép De mar jobb! Kép

Kép
Ilyen szep egyenletes meg sosem volt a pe. utan viszont se beagyazodasi csokkenes se civifeszko se semmi. Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla Te hogy haladsz? Hasonlitanak meg a gorbeink?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Beszti!
GratulálokKépKép

Csillagverem!
Én is így kezdtem,és erős két csík lett a vége,ugyhogy ne aggódj,és gratulálokKépKép

Anyapoc!
Örülök,hogy szupi volt a kirándulásKép
És köszönöm megnyugtató soraidatKép

Tontica,Sosi!
Szupi a görbétekKép
Mikor teszteltek?Kép

Okr!
Sajnálom,hogy megjöttKép
Hogy milyen h..e emberek vannakKép"jó"fej lehet a szomszédodKép

KépKép
takido

Sziasztok!

Ma lenne az esedékes menzesz napja, még jele nem igen mutatkozik, ma reggel teszteltem, nem elég egyértelmű, inkább azt mondanám, hogy negatív.. Kép de a remény hal meg utoljára KépKép
Dobok fel én is egy hőt. Ma reggel is még 37,0.Kép Ha holnap reggel is ennyi marad akkor talán-talán.. Illetve persze, ha ma nem látogat meg a nyári mikulás KépKépKép
Puszi mindenkinek! Kép
(Ui.: máshol is ilyen pocsék idő van?? KépKép)
Vendég

Csillagverem: Egesz biztosan negativ? Mert az eleg elkepzelhetetlen hogy tegnap gyenge pozitiv ma meg negativ. A 14. dpo-n mar eros pozitivnak kellene lennie. Kép De amig meg nem jon ... Kép

Sosi en a helyedben holnap tesztelnek az biztos. Kép

Barcsak mar en is ott lennek de csak akkor tesztelek ha kesik par napot.
Itt nagyon meleg van! Kép Du. lemegyunk a partra homokozni meg napozgatni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kép
zuhan...

Ami mondjuk érdekes (és ezért bízom benne, hogy ez tényleg PÉ csak "kissé" ingadozik), hogy a mai 36,3-at a szokásos 7:30-kor mértem... utána visszaaludtam és 9-kor 36,7-et mértem már... újabb visszaalvás után Kép (vasárnap vanKép) 11-kor meg 36,9-et... szóval nekem normálisan még nap közben se megy a hőm 36,2-3 fölé...

Ja még egy érdekesség... ez már korábban is feltűnt, de most már több, mint valószínű, hoyg nálam így működik... ha a PÉ után előző este 36,5 körüli hőt mérek, a reggeli hőm alacsonyabb lesz, mint 36,4... minimum 36,8 kell este, hogy 36,7 körül legyen a reggeli... tehát ma reggel meg se lepődtem, hoyg ilyen alacsony lett... mert tegnap este 36,1 és 36,5 között mértem a hőm (kétszer mértem). Más tapasztalt már valami hasonlót?
csakegysokadnick

Csakegy: Hat tenyleg lehetne magasabb is a hod, en csak reggel merem egyszer ugyhogy nem tudok segiteni.

Nezzetek mit ugyeskedtem:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: hát majd kiderülKép
csakegysokadnick

Sziasztok!
Tontica: tegnapelőtt volt halványan pozitív, igazából ma is halvány 2. csík volt, de nem azonnal jött elő, hanem inkább 8-10 perc elteltével. Ezért nem tudom mit gondoljak.. Igazából így még nem jártam.. Mert amikor tényleg negatív volt, 10 perc után is negatív volt.. Na mindegy KépKépKépKép igen hamar ki fog derülni a turpisság KépKép
Vendég

Van már Babanet, vagy még megy a karbantartás?

Kép
Kép
sosi

Tontica! Keddre tervezem a tesztet, ha holnap nem lesz semmi, mert holnap van a 14. DPO. Ma reggel elég mensis tüneteim voltak, de már semmi.

Csillagverem! Szerintem nincs itt gond. Reggeli első vizeletből nézted? Ilyenkor még annyira kicsi a koncentráció, hogy nem csoda a halvány csík. Nyugi.Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Kriszti

Hogy haladsz a tanulással?Kép

Tontica

Eddig én sem tudtam,hogy lehet így is kirándulniKépKép...sajna nem is lesz rendszeres...Kép
Világvége..Képde már jobb...KépKépMajd elmúlik...KépKép
Görbéd jóóóóóóóóóóóóKépKép...én meg tűkön ülök,mi lesz belőle...Kép

Sosi

Te görbédtől is kivagyok,nagggyon jó és baromi kíváncsi vagyok!!!!Kép
Mensis tünetek lehetnek babával is...sőt...akkor is az van,mert elkezd dolgozni a méhed rendesen és az bizony görcsöcskékkel,hasfájással jár...nekem mindkettőnél volt...Kép

Csillagverem

Mi volt a tesztre írvahány percen belül lehet leolvasni?Mert erről már beszéltünk itt...
Azért elég bíztatóKép...

Na cupp és nagyon drukkolok mindekinek!!!!Kép

anyapoc

Mi van itt ma? Mindenki elutazott? Mi most ertunk haza.

Csillagverem: remelem tenyleg minden ok lesz, igazabol mar eros ket csikosnak kellene lennie.

Sosi: akkor keddre drukkolunk de szerintem nem lesz itt semmi baj! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc: hat Te itt vagy! Kép Kép Kép
En is tukon ulok am! Kép Nagyon erzekenynek erzem a lenti testreszeimet, olyan mint menzi elott amikor faj a laba az embernek meg olyan furi minden. Na jo, en mar minden jelet babasnak veszek. Kép
Ja, en szulinapom alkalmabol azt kapom hogy gyerek nelkul elmegyunk bulizni, na mit szolsz? Kép

Kepzeljetek anyuek is vettek szamitogepet, be lesz kotve a net es annyit cseveghetunk amennyit akarunk, na ez vetett veget a vilagvege hangulatomnak. Kép Azert nagyon hianyoznak am!!! Kép Foleg a hugom de igy legalabb kameran keresztul lathatom majd a nagy pocijaval. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Vagyok,vagyok...Kép
Lassan éhen halok,úgy hogy csinyálok vmi fincsi vacsit...Most meg ráadásul egygyerekes vagyokKépKép...Bulcsú maradt anyuéknálKép...
Szegényemnek hörghurutja van,kapott rá augmentint,amitől tegnap este nagyokatt fosott...KépNem csodálom,amikor én szedtem,két napig minden bajom volt...elég lórugás,szt túlzás is volt...Kép
SzülinapKépKép...hmmmm....18.?KépKép
Mi meg az 5. házassági évfordulón,decemberben elmegyünk PárizsbaKépKép...Feltéve,ha addig felülök repcsireKépKép...
Anyudék....szuperKépKép...az biztos,sokat számít!

Na megyek,kaját csinálniKép!

anyapoc

Hát skacok... mára elmúlt az enyhe menziszerű gyomorfájásom ami tegnap még megvolt... mára semmi sem utal arra, hogy PÉ-m lett volna... nem szeretem ezt a bizonytalanságot...

és viszket a kezem mert tegnap megcsípte valami... iszonyúan viszket....
csakegysokadnick

Anyapoc: egy gyerekes? Akkor most "pihenhetsz" nem?! Kép
Nagyon nagy kulonbseg van az "egygyerekesseg" es a "ketgyerekesseg" kozott?
Neked legalabb ott van anyukad segitsegnek, biztos nehez lenne a beteg fiaddal meg a kiscsajoddal egyedul.
Mi ilyen inhalalokat kaptunk a horghurutra, hetfon viszem vissza hogy meggyogyult-e.
Szuper repcsizni, feltetlen probald ki, ne felj tole (ezt pont en mondom Kép ) miert pont Parizs? Annyi gyonyoru hely van, persze biztos Parizs is az de en inkabb egy olyan helyre mennek ahol nyugi van, ahol "erintetlen" a termeszet. Nem szeretem a nagyvarosokat. Inkabb a svajci hegyekbe mennek milka tehenet fejni. Kép Vagy valami elhagyatott tropusi szigetre. Kép
27 leszek, ezt meg nem tagadom le majd csak par ev mulva. Kép

Csakegy: majd meglatjuk a gorbeden hogy volt-e pe. vagy nem. Ne idegeskedj! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc!
Mit főztél?Kép

Kép
Kép
sosi

Anyapoc
Jó étvágyat!!!!KépMa kivégeztem egy fél könyvetKép
Időközben meg rájöttem arra is,hogy nem 8 órakor kezdődik az írásbeli,hanem 12 -kor.Azt nem tudom hogyan néztem így elKép
Biztos szupi volt a kirándulás!KépÉn egy kettecskés estéről ábrándozom már egy idejeKép
Bulcsúnak jobbulást kívánok!Etess vele joghurtot,jó sokat!

Tontica
Azért még ide is gyere majd család utánKépKép
Kíváncsi vagyok a görbe végére!

Csillagverem
Én tartom,azt ,hogy halvány csík is csík,és mindegy mikor jön elő.Nekem pl. most sem sikerült téves pozitívat pisilni,pedig próbáltamKépKép

Sosi
Nagyon nagy drukk a zebráshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

"Itt van május elseje....."

Okr! Köszi a drukkot! Délután elmegyünk Lujzival Békéscsabára cirkuszba, szerintetek egy 21 hónapos élvezi már?

Kép
Kép
sosi

A mai görbém:Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi: hát ez sokkal de sokkal több, mint bíztató Kép Mikor tesztelsz? Kép
csakegysokadnick

Tontica!
Átírnál a táblában annyit, hogy Lujza 21 hónapos, a ciklushosszaim 29 naposak. Köszi

Csakegy! Majd meglátjuk! Hosszú még a nap...Holnap már reménykedek és tesztet is veszek...

Kép
Kép
sosi

Sosi, hat szerintem is tobb mint biztato hogy igy visszakuszott Kép Holnap mar tuti eros ket csik lesz!!! Kép
Engem meg vigasztal az a tudat hogy Nalad sincs beagyazodasi csokkenes es megis baba van a dologban!!! Meg egy dolog, vigasztald meg szegeny szivem Kép feszulnek a cicijeid? Kép Nekem egyaltalan nem. Kép
Erzel valami babas jelet? Szurkod vagy akarmi? Kép
Szerintem igen, tudja elvezni a cirkuszt egy ilyen kicsi is csak pl. az enyemet kb. 5 percig lehet lefoglalni utana mar menni akar. Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: szerintem Te is holnap fogod igazán látni... nem?

(az enyém visszakúszott 36,8-ra... mondjuk a 6. dpo-n illett is neki...Ja... és semmi mellfeszülés és hasonló... tehát nálam még a progeszteron sem képes ezt előidézni... (vagy ilyen jól műxik a premens?)... a hasam viszont fájdogál néha... na ez már ismerős... nálam ez kíséri végig a PÉ utáni időszakot... ja.. és kijött néhány ragyám is.... mensi előszélként...)
csakegysokadnick

Tontica!
Nem feszülnek a cicijeim, mióta szültem még egyszer sem, előtte meg minden mensi előtt egy héttel elkezdett fájni, de nagyon. De mostmár nyugodt vagyok, hogy ez nem jelenti azt, hogy nincs pé-m, hisz 20,7-es progim volt.Kép Ezt a cicifeszkó dolgot egyébknt földobtam a nőgyóygászomnak is a múltkor, de ő nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, csak annyit mondott, hogy szülés előtt kissebbek voltak a melleim, mint most és azért nem érzem a feszülést. Tényleg nagyobbakKép

A beágyazódási leesésről......azért ne kiabáljuk még el , hogy babás vagyok, ne igyunk előre a medve bőréreKép
A Te görbéd is szépen alakul.

Csakegy! Nekem is kijött egy ragya az államon, izgulok is miatta, mert mensi előtt szokott. Bár egy ismerősöm, aki most lett babás panaszkodott rá, hogy eddig nem és most nagyon ragyás lett az arca.

Kép
Kép
sosi

Sosi!
Ez tényleg nagyon szupi,én már nem is bírnék várni a helyedbe a teszttel.Biztos 2 csíkos leszKép

Tontica!
A te görbéd is nagyon bíztatóKép

Anyapoc!
Jobbulást a gyerkőcnekKép

KépKép
takido

Sziasztok! Kép

Először is gratulálok minden babásnak!! Kép
Azért csatlakoztam ide, mert én is hőmérőzöm és semmi tapasztalatom nincsen e téren. 2 gyerekem van (Gergő 8 éves nyáron, Viki 6 és fél hónapos) és próbálkozunk egy harmadikkal. Kép Még szoptatok, ezért kakukktojás vagyok, első menzeszem volt most, én is írogatom a görbét. Kép Ráadásul hamaros szeretnénk, ha összejönne a baba, mert nem szeretnénk nagy korkülönbséget, az elkövetkezendő hónapokban (akár most Kép) jó lenne, ha összejönne. Ezért a hőmérőzés...

Nekem végig 37.6-36.8 a hőm, meglátjuk mi lesz belőle..
És az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt két db pozitív tesztem (Gabriel), erre utána megjött. KépKép És az uh is negatív volt. Ez lelombozott kissé, de nem lehet minden elsőre mindig.

Szóval, csatlakozhatom? Kép
Vendég

Sziasztok, elmagyarázná valaki, hogy ez a hőmérőzős diagramm hogy működik? Hogy kell letölteni és mit kell csinálni utána? Béna vagyok...Kép
Köszi!!!
Vio

Kép
vio

Kép
Kép
sosi

Dori_bp!
Nekem anno 5 hónapos volt a lányom, mikor először megjött. 15 hónapos koráig szoptattam. Szoptatás alatt nem védekeztünk ugyan, de nem akcióztunk tudatosan , nem is lettem terhes. A szoptatással járó magas prolaktin szint akadályozza a peteérést, de nem 100%-san, lásd sokan lesznek terhesek.Ez egyéni érzékenység szerintem. Mindenesetre azért a szoptatást szerintem nehogy abbahagyd emiatt legalább 1 éves korig. Az a nagyon kicsi korkülönbség se jó, hidd el, a nagyobbik gyerek nagyon megsínyli, szerintem. És az első kettő között, hogyhogy ilyen nagy a korkülönbség?

Na, mi van lányok? Mindenki elment telefonálni?Kép

Kép
Kép
sosi

Kedves Dori es Vio!

Bemasolom Nektek ezt ide, remelem segit majd:

"Megnyitod a www.fertilityfriend.com oldalt azutan a ball oldalon talalhato My chart-ra kattintasz. Utana Register new for free. Valasztasz nicknevet es beirod az e-mail cimedet, kivalasztod hogy honnan hallottal a szolgaltatasrol es aztan elkuldi az e-mail cimedre a jelszavadat.

Belepsz a jelszavaddal es nem tudom mert mar regen volt amikor beleptem de gondolom olyanokat fog kerdezni toled hogy miben szeretned megadni a homersekletet, ott be kell jelolnod a celsius fokot.
Aztan ha jol tudom ki kell adnia Neked egy calendar-t es ott az enter databa beirod a homersekletet az idot amikor merted stb. Tudsz valamennyit angolul? Mert akkor megprobalom leirni Neked mi mit jelent.
Tehat ha beleptel az: enter data-ba akkor:

-temperature: homerseklet

-time: ido

-cervical fluid: a folyas vagy nem is tudom hogy mondjak.
Ezen bellul: dry.szaraz, sticky (na ezt nem tudom lanyok!!! ) creamy: kremes, watery: vizes, eggwhite: tojasfeherje

-menses, spotting (barnazas):
light:gyenge, medium: kozepes erossegu, heavy:eros

-Intercourse/Insemination: (ez a szexet es a beultetest jelenti:
yes:ige, am:delelott, pm:delutan, both:mindketto, no:nem, a masik kettot nem tudom mit jelentenek de neked nem is kell.

Szoval ezek kozul kell bejelolnod a Neked valot.
Remelem ertheto voltam."

Nem nagyon olvastam at igy ha valami nem ertheto irjatok meg!
Amugy Isten hozott Titeket es mielobbi babavarast!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Lanyok, nezegetem itt a fertys terhes gorbeket es sokaknak mar a 10. napon pozitiv, ez hogy lehet? Nalam a terhes tesztem a 14. napom nagyon gyenge poz. volt de epp csak hogy, akkor a 10. napon semmi nem latszott volna az tuti. Hu, holnap leszek a 10. dpo-n. Juj! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Hát nem is tudomKép Éljen május 1-je. Reggelre leesett a hőm 36,7-re és délelőtt meg is jöttKép
A fertility mindenkinek lejár egy hónap után? Vagy van rá valami megoldás? Mondjuk szerencsére lementettem időben, meg használom mellette a "www.wunschkinder.net"-es táblát is.
Új hónap, új lehetőségekKép
Aki babás, annak problémamentes babavárást kívánok, akik meg még nem vagyunk babásak, csak türelemKép A reményt sosem szabad feladni.
Puszi mindenkinek!
(Ui.: ma végre a nap is kisütött KépKépKép)
Vendég

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat,remélem hatnak KépKépKép...bár már jobban van a szentem,csak picit köhög.egyedül az augmentin dolog nem tetszik,de majd legközelebb szemfülesebb leszekKép!

Amúgy bocs,hogy tegnap már nem jöttem vissza,de baromi álmos lettem...És sajtos omlettet vacsiztamKép!Hmmmm.....

Sosi

Nekem már annyira furdalja az oldalamat a kíváncsiság,hogy hihetetlen!!!!Holnap...holnap...holnap...KépKépKép

Kriszti

Na ugye,megy ez neked!!!KépMég jó,hogy battyogtál be 8-ra...KépLegalább a stresszes részén hamar túl lettél volna...Kép
Kettecskés este....hmmm...mikor lesz nekünk olyan...Kép
Joghurt:hát tuti van benne vmi,mert most minden nap vagy 2-őt megeszik...Előtte meg bele sem tudtam imádkozniKép!

Tontica

Hát van különbség egygyerekes és kétgyerekes lét között...de azért hozzáteszem,nagyon függ attól,hogy milyen az a két gyerekKép.Nekem pl Bulcsúval szinte semmi gondom( a dackorszakot leszámítva...Kép),bezzeg Villő olykor kitesz többet isKép...na nem rossz,csak kiköveteli magának azt,ami járKépKép...Szl nem szólok egy szót sem ahhoz képest,ha vkinek ilyenből kettő vanKép.Akinek meg mindkettő angyal...hát az hazudikKépKépKép!
Párizs...hát azért,mert a szerelmesek városaKép...én szeretem a hegyeket...nyáronKép...Télen fázokKép!Amúgy imádom én is a csendes környezetet,de ezt már régen tevezzük.Valójában még nem nagyon voltunk sehol nyaralni,vagy pihenni,mindig közbejött egy gyerekKép!
tesztek:szt ez függ embertől is és ne felejtsd el,hogy ami a fertyín van,az nem reprezenttatívKép!
Szl holnap bmi lehet neked isKép!
Azt mondd még meg nekem,hogy a ferty engem miért nem enged regisztrálni???KépKépKép

Dóri

Sajnálom a babátKép...
A hődet viszont nem igazán értem...KépÉs hogy érted,hogy mindeig ennyi?Amióta most megjött?Az hány napja?

anyapoc

SziaSztok

Csillag
SajnálomKép
Szerintem a fertynél csak a VIP lehetőség jár le.

málna2162

Csillag

Kép

anyapoc

Anyapoc! Kép
Basszus most látom mit írtam! Kép Szóval a hőm 36.6-36.8.
26-án jött meg, aznap nem mértem, de utána már minden nap, azonos helyen (szájban) és digit mérővel felkelés előtt uabban az időben.

Anita!
Köszi. Kép Én értem az angolt. Kép Meg is kreáltam már a magam kis görbéjét. Kép
Vendég

Csillagverem
KépKép

Anyapoc
Örülök,hogy javulgat pici fiad!!!!Kép

Sosi
Drukk hegyek mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++

Holnap megyek vérvételre,megnéztem rossz bőrben lévő hormonjaimatKépDu majd benézek,addig is írjatok sokat!!!Most irány tanulni,mert még reneget van !!!

KépKép

KépKép
okr

Csak egy gyors bekukk!

Jó volt a cirkusz, csak a végén unta meg Lujzi.
Még nem jött megKép De a hasam olyan fura, mintha meg akarna jönni, félóránként megyek pisilni, de nem azért, mert annyira kell, hanem, hogy megnézzem a bugyimatKép
Ha éjjel se lesz semmi, holnap délelőtt tényleg veszek tesztet.

Csillagverem:sajnálomKép Akkor most ez korai vetélés?

Kép
Kép
sosi

Na vegre hogy van egy kis forgalom, olyan uncsi volt ez a nap, most tettem le a fiamat mert itt voltak az uokatesoek es szetvertek a hazat. Kép Persze annyira folturbozta magat hogy meg mindig dumal az agyban es nem alszik. Kép

Csillagverem nagyon sajnalom, a 2. gyenge teszt nem volt valami biztato de nem akrtalak megijeszteni. Kép Talan most, ebben a ciklusban!!! Kép Tok jo hogy ilyen optimista vagy!!! Kép

Anyapoc: Kép Rate meg mindig nagyon horog ugyhogy holnap megyunk vissza a dokihoz. Kép Lehet hogy nekunk is valami erosebb gyogyszer kell majd.
Biztos szep Parizs is en meg nem lattam. Kép
Amugy mi sem megyunk soha nyaralni csak a Sp.o.-M.o. es vissza utvonalon. Kép Na jo, az is boven nyaralas! Kép
Nekem a fiam egy kis rosszcsont ezek utan remenykedem egy tunderi, csendes kislanyban. (mint en Kép )
Szurkalgat a hasam Kép hi-hi ne mondjatok semmit biztos bekepzelem. Kép
Miert irod hogy holnap barmi lehet nekem is, meg korai a 10 dpo-n hogy barmi valtozzon szerintem.
Egyszer mar regisztraltal azzal a geppel, marmint a ferty-n?

Dori: Kép Bocsi, nem felteteleztem hogy nem tudsz angolul csak bemasoltam ezt ide amit egyszer egy masik lanynak irtam. Fel tudod tenni a gorbedet, tudod kivancsiak vagyunk de nagyon! Kép

Kriszti: Kép Tanulj csak, most muszaly mellőznunk bar nem jo szivvel. Kép Azert ird majd meg az eredmenyt!

SosoKép hat elhiszem hogy Te is tukon ulsz de en nagyon de nagyon bizom benned!!! Szoval holnap szerintem "hothalalbiztos" hogy ket csik lesz kulonben nem ment volna vissza a hod! IRIGY, IRIGY!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?