<font color="ff6000"><font face="Comic Sans MS">Sziasztok!
Sweet-home!
Én Magenheim doktornőnél szültem. Szívből ajánlom mindenkinek!! Csak jókat tudok írni róla. Már terhesség előtt is hozzá jártam. Mindig is kedves, türelmes, nyugodt, halkszavú, megértő volt. Mindent elmayarázott úgy, hogy én is megértsem. A kezei között soha nem féltem semmitől. Tudtam, hogy jó helyen vagyok. Nagyon szeretem, és mindig követni fogom akárhová megy is.
Tundike!
Én kaptam Epit is, meg használtam gázt is.
Epi:
Valóban kicsit kellemetlen, amikor beadják, de akkor ott ez érdekelt a legkevésbé. Ezután kell egy kicsit egyenesen feküdni, hogy egyenletesen szét tudjon oszlani, de később, meg másnap már nem kell.
Nekem nem volt sem fejfájás, sem más tünet tőle.
Valóba nsegít, hogy több erőd legyen a kinyomásra, és abban is segít, hogy gyorsabban túl legyél rajta. Szerintem hasznos dolog. Szerintem kérjed, mielőtt elmegy az összes erőd. hisz az majd kell a kitolásra, meg az örömre!!
A szüléstörténetemet majd elolvashatod, ha megszültél.
Addigra talán el is készül.
Valahogy sosincs időm rá, hogy írogassak. Ja, és én is kaptam előtte oxitocint. !! Ez segíti a tágulást is.
Gáz:
Hát, azt mondták rá, hogy ez is fájdalom csillapító, de nekem ez nem tűnt fel, csak bódult voltam tőle. de szívtam egyfolytában, mint a kisangyal, mert vártam a hatást. Azt hittem, később jön, és kell egy kis idő. A végén jöttem rá, hoyg nem.
Viszont kába voltam az tuti. A szorongásra biztos jó, de szerintem ott már ninsenek szorongások. Engem pl egyáltalán nem zavart, hoyg 5-6 ember vesz körbe, és mindenki a lábam közére koncentrál.
Húúú! Már nagyon izgi a helyzet nálatok! Feltátlenül írj, ha beindult valami. Vagy kérd meg apát, hogy értesítsen minket, ha örülhetünk!!
Amandi!
Az angolpólyában szabadon mozoghat a lába, és nem rúgja le, mint egy takarót. Nagyon jól bent tartja a meleget, ami egy ilyen picinek fontos. A kórházban is ezt adják a babákra, Én itthon csak egyszer használtam, az első nap, de van olyan, aki minden este ebbeen altatja eleinte, hogy meg ne fázzon. Ezután döntsd el te, hogy kell-e nektek. A hálózsak is megteszi, csak előfordul, hogy a nyakában találom meg. De nem mindig. Egyébként én hálózsákot is csak a hidegebb estéken adok rá, nehogy megfázzon, ha lerúgja a takaróját.
Nekem bejött, én mindig meg tudtam kötni. Nekem mondjuk volt gyerekkoromban a játékbabámhoz is, és már akkor megtanította anyu a kötését.
Semmi gondom nem volt vele. De vihetsz be saját ruhát is. Szerintem ez felesleges.
Rántott leves:
Tényleg igaz! Nekem mindig bejött tejcsinálásra!!! Pedig nem hiszek az ilyen "népi módszerekben". Igaz, már a szülésnél is bejött.
A rendszer minden képet enged, ami 600*600 pixel maximum. Kicsinyítsd le a képet valamilyen programmal, és akkor fel engedi tölteni!</font></font>