Új privát üzeneted érkezett!

TikoKép
Hát ez a baj, hogy én a meló miatt sokszor csak délben, vagy koradélelőtt tudok menni a dokihoz UH-ra. Nem tudom ilyen jól megszervezni, mint te. Sajnos. Marad az esti szurka.Kép

Most már kikapcsolom magam, mert még a párom is szeretne egy-két mailt megírni.Kép

LoislaneKép
Ezerrel mennek a drukkok az inszemhez!

Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Borsi
borsókás

Sziasztok, jó éjt!

Holnap jelentkezem.

Losilane Kép drukkkkkkkkk

tiko

Tiko, Borsókás!
Köszi, nagyon aranyosak vagytok!!!
Jó éjt!
L.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Loislane!
Nagy drukk neked mára!!!!!!!!!

Tiko!
Drukkolok hogy minden kerek legyen az uh-nál. Kép

Borsi, Alinkat!
START! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Loislane Kép
Tudom mit érzel, mi is pont így voltunk, hogy apa katonáin múlt minden!! Nagyon szorítok, hogy szuperül menjen minden és megcsinálják az inszemet!! Aztán gyere és mesélj!!! Kép Megadrukkok mennek!!!

Tiko Kép
Neked is folyamatosan mennek a drukkok!!! Kép

Zsebi Kép
Igen, igen már csak 2 hét! Olyan, mint az örökkévalóság. Kép De még mindig jobb, mint az inszem utáni 2 hét. Kép Azért reménykedem, hogy most nem lesz baj a tüszikékkel!!!

Borsi Kép
De jó, de jó! Van minek örülni ilyen szomorkás esős időben is! Kép Nagyon drukkolok neked is!!

Hajrá csajok!!!! KépKépKép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Lois! Én is drukkolok neked nagyon nagyon!

Borsi! Akkor tegnap a Mikuk nagy napja volt, mert én is találkoztam ám vele.

Borsi! Én úgy csinálom a reggeli szuriknál, hogy az uh-ra vinnem kell a gyógyszereket, és amiből kell még azt ott uh után a nővérek be is adják.

Tiko! Nekem a stimu végére tiszta kék, zöld mindig a hasam, mert én is mindig eltalálok egy eret!
Crys! Én folyamatosan barnáztam a marvelon alatt és végig fájt tőle a mellem, úgyhogy ez a stimu szempontjából nem jelent gondot, (csak más szempontból :-)

Kép
alinkat

LoislaneKép
NAgyon várjuk a híreket!Kép

TikoKép
NEked is mennek a drukkok az UH-hoz!

Kiscsillag, ZsebiKépKép
Köszönöm a drukkot, mától hasznosítom őket a tüszi-növesztéshez!Kép

KIscsillagKép
MAjdnem belehaltam a nevetésbe!Kép Hol találtad ezt a gyönyörű hölgyet?Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

AlinkatKép
Pont egyszerre írtunk!Kép
Akkor tegnap a miku nagyon szorgalmasan dolgozott. Remélem te is megbeszélted vele, hogy most már hanyagoljon egy időre téged!Kép
Én már beletörődtem, hogy most is este fogunk szúrni. Engem a párom injekcióz, és ő esténként van általában rendszeres időben otthon. Legutóbb is sok, szép nagy petikém lett, tehát szerintem mindegy mely napszakban adjuk be. REmélem most is így lesz!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Ugye milyen csinos? És ezt a csipőmozgást figyeled? KépKépKép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Igen, az alakját és a mozgását is nagyon irígylem!KépKépKép

Borsi
borsókás

Az van neki nagyon komoly! KépKépKép

Tiko????????????????????????

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko azt írta, hogy csak dél körül jön a hírekkel, de már én is megint bekukkantottam, hátha írt már.

LoislaneKép
Gondolom te is túlestél az inszemen. Szorítok, hogy sikeres legyen a randevú a kiskatonákkal!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok, hazaértem végre.

HÁt annyira nem jó a helyzet. Még mindig elég kicsik. 4 db van egyenlőre, kb. 11 mm-s mind.
Kaptam még 4 napra szurikat, kedden kell mennem Uh-ra. Eléggé ideges vagyok, mert mi van, ha nem nőnek meg, vagy mi van ha megreped idő előtt. Ja, vért is vettek, hormonszintet nézet a drnő.

HÁt ennyi.

Losilane!

Remélem megvolt az inszem és létre jön a nagy randi. Kép

Alinkat, Borsi!

Tüszőnövik ezerrel ++++++++++++++++++++++++++

Tiko

tiko

Sziasztok, hazaértem végre.

HÁt annyira nem jó a helyzet. Még mindig elég kicsik. 4 db van egyenlőre, kb. 11 mm-s mind.
Kaptam még 4 napra szurikat, kedden kell mennem Uh-ra. Eléggé ideges vagyok, mert mi van, ha nem nőnek meg, vagy mi van ha megreped idő előtt. Ja, vért is vettek, hormonszintet nézet a drnő.

HÁt ennyi.

Losilane!

Remélem megvolt az inszem és létre jön a nagy randi. Kép

Alinkat, Borsi!

Tüszőnövik ezerrel ++++++++++++++++++++++++++

Tiko

tiko

TikoKép
Szerintem abszolút nem kell még aggódnod! Egyforma méretűek, és növekednek. Nem olyan sebesen mint legutóbb, de lehet hogy nem is baj! Sőt!Kép Hány napja növeszted őket?
Meg fognak nőni szép nagyra, legyél nyugodt!!! CSak semmi PARA!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

TikoKép
Szerintem abszolút nem kell még aggódnod! Egyforma méretűek, és növekednek. Nem olyan sebesen mint legutóbb, de lehet hogy nem is baj! Sőt!Kép Hány napja növeszted őket?
Meg fognak nőni szép nagyra, legyél nyugodt!!! CSak semmi PARA!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Ma vagyok a 9. cn-on. Kedden már a 13-on leszek. Attól félek, hogy ha meg is nő idő előtt megreped. Nem egyszerű 4 napom lesz. ma volt a 8. gonal szuri.

Tiko

tiko

Borsi!

Ma vagyok a 9. cn-on. Kedden már a 13-on leszek. Attól félek, hogy ha meg is nő idő előtt megreped. Nem egyszerű 4 napom lesz. ma volt a 8. gonal szuri.

Tiko

tiko

Én nem igazán értek a dolognak ehhez a részéhez, de szerintem itt az nem nagyon számít, hányadik ciklusnapon vagy. Pont azért, mert minden szükséges hormont kívülről kapsz, és még kicsik a tüsszencsek, nem fognak eldurranni.
Egyébként ha a 13. cn. után repesztik meg majd őket, az ugyanaz lesz, mint a normál ciklusban, nem?
Tudom, hogy ilyenkor mindenért, meg annak az ellenkezőjéért is képes izgulni az ember, én is ilyen vagyok sajnos. De hidd el, minden rendben fog menni!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Én nem igazán értek a dolognak ehhez a részéhez, de szerintem itt az nem nagyon számít, hányadik ciklusnapon vagy. Pont azért, mert minden szükséges hormont kívülről kapsz, és még kicsik a tüsszencsek, nem fognak eldurranni.
Egyébként ha a 13. cn. után repesztik meg majd őket, az ugyanaz lesz, mint a normál ciklusban, nem?
Tudom, hogy ilyenkor mindenért, meg annak az ellenkezőjéért is képes izgulni az ember, én is ilyen vagyok sajnos. De hidd el, minden rendben fog menni!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát én sem értek hozzá. Kép
Remélem igazad lesz! Mindenesetre köszi, hogy bíztatsz!!!!

Tiko

tiko

Borsi!

Hát én sem értek hozzá. Kép
Remélem igazad lesz! Mindenesetre köszi, hogy bíztatsz!!!!

Tiko

tiko

Tiko Kép
Nem lesz semmi baj!! Nyugodj meg!! Mennek neked folyamatosan a tüszönövesztők! ++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsi, Alinkat Kép
Nektek is megy a drukk!! Kép

Loislane Kép
Remélem sikerült az inszem!!! Nagyon szorítottam egész nap!!!

Zsebi Kép
Akkor most Ti is kezdtek májusban vagy még nem tudod???

Mindenkinek nagyon kellemes hosszúhétvégét kívánok!!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko Kép
Nem lesz semmi baj!! Nyugodj meg!! Mennek neked folyamatosan a tüszönövesztők! ++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsi, Alinkat Kép
Nektek is megy a drukk!! Kép

Loislane Kép
Remélem sikerült az inszem!!! Nagyon szorítottam egész nap!!!

Zsebi Kép
Akkor most Ti is kezdtek májusban vagy még nem tudod???

Mindenkinek nagyon kellemes hosszúhétvégét kívánok!!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Hát úgy tűnik működött a sok drukk!!!! Jelentem szuper lett az eredményünk, a férjem is most közölte mögüllem, hogy okvetlenül írjam le, hogy Õ mekkora király voltKépKép
Szóval összesen három órát időztünk, gyorsan megvolt a dolog. Nekem fájt egy cseppet, meg is lepődtem. De sebaj, az a lényeg, hogy megcsinálták, már csak várnom kellKép Meg mondta a doki, hogy azért mi is segítsünk be neki magánszorgalomból, ma meg holnap mindenképpKépKépKép
Köszi a bíztatást mindegyikőtöknek!
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Hát úgy tűnik működött a sok drukk!!!! Jelentem szuper lett az eredményünk, a férjem is most közölte mögüllem, hogy okvetlenül írjam le, hogy Õ mekkora király voltKépKép
Szóval összesen három órát időztünk, gyorsan megvolt a dolog. Nekem fájt egy cseppet, meg is lepődtem. De sebaj, az a lényeg, hogy megcsinálták, már csak várnom kellKép Meg mondta a doki, hogy azért mi is segítsünk be neki magánszorgalomból, ma meg holnap mindenképpKépKépKép
Köszi a bíztatást mindegyikőtöknek!
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tiko : a drnő azért vetet vért, hogy mindent lecsekkoljon Kép Ne izgulj, minden rendben lesz, biztos vagyok ebben !!

Kiscsillag : tök jó, hogy így várod a köv. alkalmat, nagyon jól állsz a dolgokhoz, csak így tovább !!!

Bzsuzska : fúú, nagyon nagy már a pocid, mi lesz így ? lehet, hogy Stella hiper-szuper méretű pociját is túlszárnyalod KépKép ? Vigyázz magatokra !!

Látom, szép sorban jönnek majd a zebrák májusban KépKép

Hétfőn kezdjük az candida diétát, jajjjj KépKépKép

Mindenkinek szépséges hosszúhétvégét !
Puszi
Niki

mniki

Tiko : a drnő azért vetet vért, hogy mindent lecsekkoljon Kép Ne izgulj, minden rendben lesz, biztos vagyok ebben !!

Kiscsillag : tök jó, hogy így várod a köv. alkalmat, nagyon jól állsz a dolgokhoz, csak így tovább !!!

Bzsuzska : fúú, nagyon nagy már a pocid, mi lesz így ? lehet, hogy Stella hiper-szuper méretű pociját is túlszárnyalod KépKép ? Vigyázz magatokra !!

Látom, szép sorban jönnek majd a zebrák májusban KépKép

Hétfőn kezdjük az candida diétát, jajjjj KépKépKép

Mindenkinek szépséges hosszúhétvégét !
Puszi
Niki

mniki

LoislaneKép
Ugye megmondtuk, hogy minden rendben lesz!!!Kép
Fantasztikusan szuper, ügyes pasi a férjed, mondd meg neki!Kép
Most már csak a kiskatonáknak kell nagyon fürgéknek lenni.
Kép
Mindenesetre 1-2 napra zárkózzatok be otthon, és mindent bele!Kép

Borsi
borsókás

LoislaneKép
Ugye megmondtuk, hogy minden rendben lesz!!!Kép
Fantasztikusan szuper, ügyes pasi a férjed, mondd meg neki!Kép
Most már csak a kiskatonáknak kell nagyon fürgéknek lenni.
Kép
Mindenesetre 1-2 napra zárkózzatok be otthon, és mindent bele!Kép

Borsi
borsókás

Borsókás!
Azon leszünk.....KépKépKép
L.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Borsókás!
Azon leszünk.....KépKépKép
L.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja és a táblázatnak:
Teszt: május 13.
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja és a táblázatnak:
Teszt: május 13.
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Gratula neked is és a párodnak is!!! Megadrukk indul. Kép

Mniki!

Hát nagyon remélem! Kép

Tiko

tiko

Lois!

Gratula neked is és a párodnak is!!! Megadrukk indul. Kép

Mniki!

Hát nagyon remélem! Kép

Tiko

tiko

Lányok!

Elköszönök mára, megyünk vendégségbe. Legyen szép estétek, holnap jövök. Kép

Tiko

tiko

Lányok!

Elköszönök mára, megyünk vendégségbe. Legyen szép estétek, holnap jövök. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? A páromnak az andrológus Puregont írt fel 12hétre,valamint egy pergonal nevü gyógyszert,amit törzskönyvből töröltek. Valakinek a párja szedett már ilyen gyógyszereket? A pergonalt végül nem kell szednie,de a puregont hCG kíréretében szokták felírni
rzsuzsika

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? A páromnak az andrológus Puregont írt fel 12hétre,valamint egy pergonal nevü gyógyszert,amit törzskönyvből töröltek. Valakinek a párja szedett már ilyen gyógyszereket? A pergonalt végül nem kell szednie,de a puregont hCG kíréretében szokták felírni
rzsuzsika

Sziasztok!

Voltam ma a doktornőnél és azt mondta, hogy semmi gond, ezek a tünetek normálisak.Mégegyszer köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Kép

Tiko! 11-re mentünk, így sajnos nem láthattuk egymást.Kép

Puszi mindenkinek!
crys74

Sziasztok!

Voltam ma a doktornőnél és azt mondta, hogy semmi gond, ezek a tünetek normálisak.Mégegyszer köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Kép

Tiko! 11-re mentünk, így sajnos nem láthattuk egymást.Kép

Puszi mindenkinek!
crys74

Zsebi!
Köszi, hogy visszatettél a táblába, kegészítésül: mi is a kiskatonák valamint a pajzsmirigy alulműködésem okozta hormonproblémák miatt kezdtünk lombikozni. Most, a stimu előtt már elkezdtük szedni a Maca Vibe-t a párommal és szuper eredménye lett. Mindenkinek ajánlom, akinek bírja a gyomra. Sajnos az enyém nem szereti, abba is hagytam pár nap után, de most szedni fogom, ha belehalok is. Tuti biztos vagyok benne, hogy az első lombik ettől volt sikeres.
Most várom,hogy megjöjjön, aztán a 2-3. napon kell menjek vérvételre és kezdem a szurikat. Nem kell fogigátlót szednem, szerencsére!!!

Puszi mindenkinek!
Judit
cjud

Zsebi!
Köszi, hogy visszatettél a táblába, kegészítésül: mi is a kiskatonák valamint a pajzsmirigy alulműködésem okozta hormonproblémák miatt kezdtünk lombikozni. Most, a stimu előtt már elkezdtük szedni a Maca Vibe-t a párommal és szuper eredménye lett. Mindenkinek ajánlom, akinek bírja a gyomra. Sajnos az enyém nem szereti, abba is hagytam pár nap után, de most szedni fogom, ha belehalok is. Tuti biztos vagyok benne, hogy az első lombik ettől volt sikeres.
Most várom,hogy megjöjjön, aztán a 2-3. napon kell menjek vérvételre és kezdem a szurikat. Nem kell fogigátlót szednem, szerencsére!!!

Puszi mindenkinek!
Judit
cjud

Cjud!
Most derült ki vagy eddig is tudtátok ezt a pajzsmirigy dolgot?
Akkor neked is beteszem a négylevelüt mert pár nap és kezdesz. Kép

Ma voltunk a nagyimnál és találtam négylevelűt pedig igazából nem is kerestem. Kép

Kép
Ott olyan szép idő volt ástam a kertben kellemesen elfáradtam.

De ahogy látom mindenki ma a szabadban volt mert ma Cjudot leszámítva senki nem írt.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Cjud!
Most derült ki vagy eddig is tudtátok ezt a pajzsmirigy dolgot?
Akkor neked is beteszem a négylevelüt mert pár nap és kezdesz. Kép

Ma voltunk a nagyimnál és találtam négylevelűt pedig igazából nem is kerestem. Kép

Kép
Ott olyan szép idő volt ástam a kertben kellemesen elfáradtam.

De ahogy látom mindenki ma a szabadban volt mert ma Cjudot leszámítva senki nem írt.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebi!

Én is most értem haza. Most viszont már elég hűvos lett sajna. Kép Remélem a tüszőcskék keddre már megnőnek és nem kell többet szúrnom. Eléggé megvisel már. Kép

Négylevelű lóhere? Na ezt nevezem. Reméljük működik. Kép

Tiko

tiko

ZSebi!

Én is most értem haza. Most viszont már elég hűvos lett sajna. Kép Remélem a tüszőcskék keddre már megnőnek és nem kell többet szúrnom. Eléggé megvisel már. Kép

Négylevelű lóhere? Na ezt nevezem. Reméljük működik. Kép

Tiko

tiko

Zsebi!

A pajzsmirigy probléma akkor derült ki, amikor 1999-ben először voltunk a Kaáliban Pesten. Ekkor dr. Menyhárt Rékához jártunk. Pajzsmirigy dokihoz Pécsre jártunk, aki közölte, hogy egy bizonyonyos gyógyszert életem végéig szednem kell és ne is álmodjak gyerekről. Ezután Baján elsírtam ezt a nőgyógyászomnak, aki nyomban felhívta egy dombovári barátját és időpontot kért. Itt kiderült, hogy a pécsi doki álkezelt, ezzezl a gyógyszermennyiséggel valóban csak álmodhattam volna babáról. Négyszeres adagot kell szednem. Aztán a Kaális doktornő elment szülni és a másik doktornő csinálta az inszemet, de nem volt szimpatikus, ezért abbahagytuk. Pár év meddő próbálkozás után a szegedi klinikán csináltak még 3 inszemet, majd átkerültünk a szegedi Kaáliba. Itt kiderült, hogy apával is baj van, meg is műtötték, Rá két hónapra megcsinálták a lombikot, és SIKERÜLT!!!
Hát ennyi.

Judit
cjud

Zsebi!

A pajzsmirigy probléma akkor derült ki, amikor 1999-ben először voltunk a Kaáliban Pesten. Ekkor dr. Menyhárt Rékához jártunk. Pajzsmirigy dokihoz Pécsre jártunk, aki közölte, hogy egy bizonyonyos gyógyszert életem végéig szednem kell és ne is álmodjak gyerekről. Ezután Baján elsírtam ezt a nőgyógyászomnak, aki nyomban felhívta egy dombovári barátját és időpontot kért. Itt kiderült, hogy a pécsi doki álkezelt, ezzezl a gyógyszermennyiséggel valóban csak álmodhattam volna babáról. Négyszeres adagot kell szednem. Aztán a Kaális doktornő elment szülni és a másik doktornő csinálta az inszemet, de nem volt szimpatikus, ezért abbahagytuk. Pár év meddő próbálkozás után a szegedi klinikán csináltak még 3 inszemet, majd átkerültünk a szegedi Kaáliba. Itt kiderült, hogy apával is baj van, meg is műtötték, Rá két hónapra megcsinálták a lombikot, és SIKERÜLT!!!
Hát ennyi.

Judit
cjud

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?